2008 Ekim Anneleri

kıslar benden bugünlük bu kadar..dr.amcamıza gitcez.hazırlanalım oğluşumla:CüvCüv:
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..oğlumla birlikte sizi ve özellikle:jeyyar: güzel kızlarınızı öpüyoruzzzzŞeniz

eeee gelince haber vermeyecen mi neyse hayırlı haberlerle gel de inşallah :teselli:

kızlar merhaba biliyorum bana kızgınsınız ama 3 gündür evdeyim izne çıktım annemler izmirden geldiler ya onlarla ilgileniyom giremedim.affedin.
bebişim ve ben iyiyiz.umarım sizlerde iyisinizdir.

haber veririm tabikii..hayırlısı ile gidip geleyima.s.

destinam bu kadar çok kız var anam hepsi senin bamyanınmı:dilcikar:ana oğul aç gözlü bunlar bee..haremlikmi kuracan oğluna:roflolaylaşırız işte yarı yarıya:jeyyar:

hooooopppppppsssssss yok öyleeeee önce işini gücünü kursun , katını yatını alsın oğluşlarınız sooora düşünürüz iç güveyi alalım mı diye

fulya hoş geldin bacım , bişey kaçırmış sayılmazsın burda herzaman aynı mevzuuuu , çiçekler ve çiçek bakımı , değişiklik yok yani

iç güveyi vermem ben yakışıklı oğlumuuuu...ne zorluklarnan büyütcem ben onuuuu..yedirmeeem sizeeeee...yatını katını hazırlayıp kaçırırız bizde kızlarıkaydirigubbakcemile napalım başka seçenek bırakmadı bu cadı kız anaları..güselliklen istedik olmadı:dilcikar:

hadin byee..geç kalacam valla yazmaktan..çıkamıyom bi türlüa.s.

fulyacum hoş gedinnŞenizbende seni merak ettimdii kıss..
zaten senin kısı istemiyom ben 1 ay büyük olcek oğlumdan:dilcikar:
fulyanınkiyle benim tarih aynı :jeyyar:dünür gel yakınıma:1hug:a.s.

halk arasında 40 ı çıkana kadar ilişkiye girilmez diye bilindiği için malesef ki bu sanki dini bir kuralmış gibi söylenioo. ben bu işin aslını kocişime sorduğumda şöyle dedi :

"doğumdan sonra rahimin toparlanma süreci vardır. o toparlanma sürecini beklemek lazım. genelde 40 gün içinde toparlanır. bundan dolayıda 40 ına kadar yapılmaz derler.ama kimi kadında daha erken kiminde daha geç olabilir ama ne kadar beklersen okadar iyidir." biz 2 ay beklemeyi düşünüyozzz.

bakın size bir halk söylentisi daha bebekler 40 gün içinde nazardan etkilenip ölme ihtimalleri yüksekmiş bunun aslınıda bana şöyle açıklamıştı.
"bebekler ilk doğduklarında dış etkenlere karşı daha savunmasız olurlarmış yani bağışıklık sistemleri zayıf olurmuş. örneğin şuanda allah korusun bebişin mesela bir organında problem varsa bu anne karnında onu pek etkilemezmiş çünkü yaşaması için birçok fonksiyonu annenin organlarından karşılıyomuş ve anneye bu yüzden daha çok yük biniyomuş. ama doğduktan sonra kendi başına kaldığı için o organ yapması gereken fonksiyonu yerine getirmiyomuş ve bundan dolayı ölümler olabiliyomuş. "
anlayacağınız ilk 1,5 ay bebek için son derece önemliymiş. hatta aklınızda olsun. zor olacak biliom hatta bende karara kara düşünüyom nasıl olacak insanlar darılmazmı diee. ama eşim çok kararlı. ilk zamanlar bebişi odasından çıkarmayı düşünmüyo. kucağa bebek verilmez dioo bakmak istiyen kısa bi süreliğine bebeğin odasına girip kucağına almadan ve dokunmadan bakıp çıkacak diooo. nasıl olacaksa? çünkü yeni doğan bebek için bu tür temaslar tehlikeliymiş steril bi ortamda olması lazımmış. bağışıklık sistemleri ilk 1,5 ay yani 40 gün falan çok zayıfmışş. hatta yatak odasında halı kilim ne varsa kaldırdık biz şuan

fulyacum hoş gedinnŞenizbende seni merak ettimdii kıss..
zaten senin kısı istemiyom ben 1 ay büyük olcek oğlumdan:dilcikar:
fulyanınkiyle benim tarih aynı :jeyyar:dünür gel yakınıma:1hug:a.s.

zengin olurlardı ama neyse , yalvaran alsın kızımııııı :dilcikar:

hatta aklıma bi örnek geldi hatırlıyomusunuz yakın bi zamanda 7 kiloluk bi bebiş doğmuşdu. malesefki çok uzun yaşamadı o bebiş. organın kendine yetmemesine bi örnekti işte o bebiş. belki başkaları 7 kilo olunca nazardan öldü falan diyodur mutlaka diyenler vardır. ama anne karnında annenin organından ihtiyacını karşılıyodu fakat doğduktan sonra böbreklerinin ona yetmemesi sonucu hayatını kaybetti

fulyacum hoş gedinnşenizbende seni merak ettimdii kıss..
Zaten senin kısı istemiyom ben 1 ay büyük olcek oğlumdan:dilcikar:
Fulyanınkiyle benim tarih aynı :jeyyar:dünür gel yakınıma:1hug:a.s.

canimm olur senin oluşla yaşlar ayni olacak anlaşirlar

oooo daha doğmadan bizimkiler anlaşmış anam düğün nezaman kız 6 ay kınasında mı yoksam
kajo verdiğn bilgiler için çok teşekkürler canımcım zaten bizdede adetttir 40ı çıkana kadar gidilmez bebişli eve

iyi akşamlar kızlar budamak sulamak anam yeter be benimkaynana herüfün aklına girdi hiç icraatimiz kalmadı be yeterin artık şu lohusalık işine gelince dinen yasak aynı adetliyken olduğu gibi yani ilmihal kitabımdan okudum ben benim dr. da zaten komuşma söylemiş 40gün bişey yapmayın rahim hertürlü enfeksiyon ve mikroba karı açık oluyo korumasız kalıyomuş mikrop kaparsın demş ben yapmayı düşünmem eşime söyledim 3 ayı gözden çıkardı kendileri napim ((

bak konunun müdavimide geldi birasdan edhakta damlarr:dance:

klava:hööyyyyyttttttklava: arkamdan yine dalmışınız derin mevzuulara hemi de ismimi azgınlar listesine koymuşunuz
oh gelmedim işte:dilcikar:
ben kocişimle masum masum dolaşıyodum taksimde naniknanik
kıskananlar çatlasın anam karı kaç gündür kocasına küsmüş sonram bizim budamalarımıza karışıyo:dilcikar:
kız destina barış artık kocişinle yoksam valla barıştığınız gün kocanın haline acıcam:roflol:
önce kızı komşuya yollamayı unutmakaydirigubbakcemile3

heyyyy bi bamyalı da biz varız kızlarrrr, dimekki nolucekkkkkk, altınlar üçe bölünecekkkkkk :roflol: bu arada günaydın ben çok mutluyum, artıkın eskisi gibi sancı çekmiyorum, sancıdan kaç gündür cupcup yapamıyodum, bugün sabah kocişim yıkadı beni ama biz çiçek sulamadık

GÜNAYDINNNNNNNNN

Bizde burdayız oğluşla oooooooo bakıyorum dünürlükler başlamış...Hele bi doğurun bakayım kız annişleri hanginizin kısı daha güzel???Ama ÇAKILIM seninki favorim olabilir bak...Memleketlimsin ya ama oğlumu göndermem AMASYA' ya kızını alırız İSTANBUL' a.Zaten vermişim canımın yarısı gül gb kardeşimi, memlekete olmadı sende gelirsin gı otururuz şurda iki dünür...:sm_cool::jeyyar:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…