2008 Ekim Anneleri

sağolun kızlar arnıza aldığınız için vakit geçmiyo yaa
hergün gün sayıyorum allah sağlıkla kavuştursun bizi bebeklerimize

çakılcım hiiiç inat etme...senin kızın doğumuna en yakın benim oğlum var:jeyyar:1 hafta 10 gün oynuyo aralarında.yat kat olur önemli deel..ama içgüveysi veremem:dilcikar:

gülşencim bu konuda haklısın..destinaya da katılıyorum.kilo olayını çok takmadım zaten.benim derdim az hareket ediyo olması.sayacağım sürekli.Allah korusun farkına varmazsam bişey olursa diye korkuyorum.Allahım biran önce(vaktiyle) sağ salim doğurmamızı nasip etsede gözümüzün önünde olsa.öteki türlü herkes bişeyini kontrol etse olur.ama böyle bitek ben anlayacağım..gerçekten genetik falan olabilirmi kızlar.ben aynen böyleymişim.saatlerce hareket etmezmişim.doğduktan sonrada aşırı sakin bi bebekmişim.umarım bana benzediği için böyledir.

bak o zaman şööle yaparız başlık parası konusunda anlaşırsak içgüveyi almaktan vazgeçebiliriz naniknanik

hareket konusuna çok takılma hayatım yemeklerden sonra sayarsın, bazen korkutuyor da sıpalar bizi,allah esirgesin de bebişinin bir sıkıntısı olsa hissetmemen mümkün değil , çünkü artık annelik içgüdülerimiz devrede , yanılıyor muyum destinaaaaa tecrübeli annemiz söölesin..................
benim 2 gündür yine sessizleşti , bi de artık eskisi gibi tekme atmıyo , anlaşılan yeri iyice daraldı, hareketleri kısıtlandı

sealm biz geldik kızlar bugün erkenciyiz
beyaz zambak sen de kızın da hoşgelidniz aramıza:1hug:
çok şükür dün gece ağrım falan olmadan uyudum :1closedeyes:içgüveysi falan biz kızımızı hiç evlendirmemeye karar verdik babasıylakaydirigubbakcemile5adam yok ben veremem hele uzağa falan hiç olmaz diyp tutturuyo şimdiden babalık damarları kabardı

fatoşcum bence de bebğin gayet normal hiç sıkıntı ypma başından beri çok hareketli değil diyodun zaten demek sana çekmiş strese gerek yok işallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alıp kurtulacaz

öğretmen arkadaşlar bana bi akıl verin lütfennnn
dün yazmıştım müdür yardımcım bana ders vermemiş diye adama dün ayak üstü sorduydum ne yapacam diye misafir edcez seni demişti bugün de okulda yoktu sizce ben okula gideyimmi ortada görülmesem millet doğum iznine ayrıldığımı bilse daha mı iyi olur nöbet falan da yok zaten bizim müdürün haberi olmaz öyle kimin ne dersi var falan diye malum okulda 100 öğretmen var müdüre sormak istemedim şimdi kıllık çıkarmasın diye şaştım kaldım kızlar

phatoshUm,canım arkadaşım.ters dönünce sen neden vicdan azabı çekiyosun onu anlamadım.Allah'a şükür kilosu da iyi.hem tombul,sağlıksız bi bebektense sağlıklı,cılız bi bebek daha iyidir.Allah yardımcımız olsun.demek bayramdan önce geliyo bebişin.hayırlısı olsun inşallah canımın içi.

genetik olabilme ihtimaline katılıyorum benim kocişimde aynı karnımdaki gibiymiş kayınvalideme ne desem aynı aynı babasıda öyleydi kurtçuk gibiydi kımıl kımıl hiç durmazdı diyo aynen benimkiside öyle hatta okadar fenaki dün artık karnımı pataklamaya başladım:çok üzgünüm: kociş acile gidelim bukadar hareket normal olamaz dedi, canım acıyor artık hatta ben bu gidişle eylül annesi falan olacağımı düşünür oldum...yasakkelime

nisanur hoşgeldin , hani en hamarat ekim annesi sensin ya sana bişi soracam, evde svri biber bayaa bi fazla ama kurutmak için yeterli olmaz sanırım, dondurucuya koysam diyorum, gerçi acısı da var içinde dondurucudan çıkınca nasıl olur acaba ? bi de ne şekilde koysam karar veremedim

çakılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.son 10 günün kaldı demi?ayy çok merak ediyorum nasıl olacak diye?bişi sorcam sen anestezi mi yaptıracan yoksa lokal anestezi mi yaptıracaksın

ay canım sağol annem şu yazdıklarını görse gözleri dolardı kesin 3kız kardeş arasında en beceriksizi benimdir de
geçen yıl ben de dondurucuya koydyudum sıcak suda 1 dk kadar kaynattıktan sonra poşetlemiştim eğer tüm tüm kızartmak için istiyosan hiç doğrama yok yemeklere katarım diyosan doğrayıp koyabilirsin
bi arkadaşım bu sene hiç bi işlem yapmadan yani öylece yıkayıp koydum dedi çok güzel oluyomuş ama ben cesaret edemedim bozulursa diye
kolay gelsin canım

çakılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.son 10 günün kaldı demi?ayy çok merak ediyorum nasıl olacak diye?bişi sorcam sen anestezi mi yaptıracan yoksa lokal anestezi mi yaptıracaksın

henüz bunu doktorumla konuşmadık canım , haftaya görüşecez ama ben genel istiyorum

peki çakılcım anlaştıkkaydirigubbakcemile5başlık parasını hazırlarız..hatta ben şimdiden başlıyım.siz daha kız doğmadan başlığa giriştiyseniz,büyüyene kadar ancak toparlarız..ama ben oğlumu anası gibi havacı yapacağım:dilcikarilot olacak inşallah.o zaman toplasın kendi parasını.:içelim:

nisanurcum teşekkürederim hayatım..evet haklısınız hepiniz.bazen kuruntu yapıyoz işte..bu arada eşinin takındığı tavrı her kız babası takınıyo galiba.ablam ve ben doğduğumuzda babam, ilerde kızlarıma yan bakan olursa evin çevresinde silahla dolaşırım diyomuş annemesırnaşık şeyhiçte öyle bi gençkızlık yaşatmadı sağolsun,çok rahattım ama yinede babalar kızlarını,kızlarda babalarını kıskanırsengözlerimebaksanab

gülşencim çok şanslısın vala.kıpır kıpır bebişin maşallah..bizde kımıldasın diye pataklıyoz eşimle:roflol:sağa sola göbeğimi sallıyoz..bi ayak çıkartıyo.sonra tamam...yoruluyo 1 tekmede.gerçi senin açındanda zor sürekli hareketli olması..napalım sağlıklı olsunlarda herbişeye razıyız:Saruboceq:ama evet bu genlerle alakalı bişey bencedea.s

hehehheeeeee tembel bir ekim annesi olarak çiğ koyma fikrini tuttum :lepi: daaaa çekirdeklerini çıkartıyor musunuz pekii

canımcım nisanura sormuşsun gerçi ama ben herzaman koyuyorum biber dondurucuya..genelde kızartıp koyuyorum..bazende menemenlik yapıyorum.domatesinide pişirip ikisini bir karıştırıp atıyorum buzluğa..acil durumda çıkarıp bi yumurta üstüne...kolay oluyo.çiğ koyduğumda oluyo.yıkayp doğrayıp poşetliyorum.hertürlü oluyo.sen bilirsin tabi yinede

ya kızlar sabah annemle konuuştum.aslında çakıla bu soruyu sorma nedenim de bunun içindi.annemin bir komşusu etlik ssk da doğum yapmış 1 ay önce.sezeryan olacaksın,bebek ters geliyo demişler.kadın sezryandan uyanınca bebeğin 2 saat yaşadı ve öldü demişler.kadına bebeği vermişler.göbeğinde gazlı bez varmış.bebeği yıkarken gazlı bez çıkmış ve bakmışlar ki bebeğin göbeği yok.yani yeni doğan bebeğin göbeği olmaz mı:?çocuğu değiştirdiklerinden şüphewleniyolar ve mahkemeye gitmek istemişler.daha sonra cesaret dedememişler.ya yazık değil mi?bence gitselerdi.dna dan çıkardı.işte böyle sessiz kalıyolar.daha kimbilir ne skandallar var?bu bizim duyduklarımız.ya duymadıklarımız ne olacak?çok yazık.koskoca doğumevinde yaşanan skandala bakın.peki biz kime,nasıl güvenecez?çakılım acaba bizde mi lokal anestezi yaptırsak ne dersin?sizce hacettepe hastanesinde de olur mu?böyle şeyler ne dersiniz?ben kararımı verdim ama hala içimdeki şüüpheler öldürecek beni.siz ne düşünüyosunuz arkadaşlar???

nisanur niye okula gidiyorsun ki anlamadım aylıksız izne ayrılmadın mı daha eğer eğer ayrıldıysan niye gideceksin ki

doğum öncesini doğum sonrasına aktardıysan da problem çıkmaması açısından gitmen gerekir gerçi müdürün insiyatifine kalmış biraz

e pes yaniiiii eylülümmmmmmmmmm bu ne leynnnnnnnnnnn sabah sabahhhhh teeeeeeeeeee.........................artık bana lokal de yapsalar genel de yapsalar mümkün değil uyuşturamazlar he

yo ayrılmadım daha 37 ye kadar çalışır raporum var yani 3 hafta daha çalışmam gerekiyor da idare üöğretmen değişikliği olmasın diye bana 3 haftalığına ders vermedi aslında ben girerim demiştim

senağlama senağlama senağlama senağlama ALLAHIM SAĞLIKLI SIHHATLİ HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET TÜM BEKLEYENLERE senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…