GÜNAYDINNNNNNNNNNNN
beyazzambak hoş geldin ........
fatoşum gözün aydın bidenemmmmmm .................
olcayım istanbulu severim ama cıksssss içgüveyi konusunda kararlıyız :)))))))
destinaaaaaa günahımı alma bacım sabah ezana kadar uyumuyoruz kocişle oturuyoruz, malum yazın son günleri ya balkon sefası yapıyoruz eeeee sabah 5 de uyuyunca da ancak uyanılıyo
akşam siteye giremedim sinir oldum yaaaaaa
çakılcım hiiiç inat etme...senin kızın doğumuna en yakın benim oğlum var:jeyyar:1 hafta 10 gün oynuyo aralarında.yat kat olur önemli deel..ama içgüveysi veremem:dilcikar:
gülşencim bu konuda haklısın..destinaya da katılıyorum.kilo olayını çok takmadım zaten.benim derdim az hareket ediyo olması.sayacağım sürekli.Allah korusun farkına varmazsam bişey olursa diye korkuyorum.Allahım biran önce(vaktiyle) sağ salim doğurmamızı nasip etsede gözümüzün önünde olsa.öteki türlü herkes bişeyini kontrol etse olur.ama böyle bitek ben anlayacağım..gerçekten genetik falan olabilirmi kızlar.ben aynen böyleymişim.saatlerce hareket etmezmişim.doğduktan sonrada aşırı sakin bi bebekmişim.umarım bana benzediği için böyledir.
çakılcım hiiiç inat etme...senin kızın doğumuna en yakın benim oğlum var:jeyyar:1 hafta 10 gün oynuyo aralarında.yat kat olur önemli deel..ama içgüveysi veremem:dilcikar:
gülşencim bu konuda haklısın..destinaya da katılıyorum.kilo olayını çok takmadım zaten.benim derdim az hareket ediyo olması.sayacağım sürekli.Allah korusun farkına varmazsam bişey olursa diye korkuyorum.Allahım biran önce(vaktiyle) sağ salim doğurmamızı nasip etsede gözümüzün önünde olsa.öteki türlü herkes bişeyini kontrol etse olur.ama böyle bitek ben anlayacağım..gerçekten genetik falan olabilirmi kızlar.ben aynen böyleymişim.saatlerce hareket etmezmişim.doğduktan sonrada aşırı sakin bi bebekmişim.umarım bana benzediği için böyledir.
çakılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.son 10 günün kaldı demi?ayy çok merak ediyorum nasıl olacak diye?bişi sorcam sen anestezi mi yaptıracan yoksa lokal anestezi mi yaptıracaksın
nisanur hoşgeldin , hani en hamarat ekim annesi sensin ya sana bişi soracam, evde svri biber bayaa bi fazla ama kurutmak için yeterli olmaz sanırım, dondurucuya koysam diyorum, gerçi acısı da var içinde dondurucudan çıkınca nasıl olur acaba ? bi de ne şekilde koysam karar veremedim
ya kızlar sabah annemle konuuştum.aslında çakıla bu soruyu sorma nedenim de bunun içindi.annemin bir komşusu etlik ssk da doğum yapmış 1 ay önce.sezeryan olacaksın,bebek ters geliyo demişler.kadın sezryandan uyanınca bebeğin 2 saat yaşadı ve öldü demişler.kadına bebeği vermişler.göbeğinde gazlı bez varmış.bebeği yıkarken gazlı bez çıkmış ve bakmışlar ki bebeğin göbeği yok.yani yeni doğan bebeğin göbeği olmaz mı:?çocuğu değiştirdiklerinden şüphewleniyolar ve mahkemeye gitmek istemişler.daha sonra cesaret dedememişler.ya yazık değil mi?bence gitselerdi.dna dan çıkardı.işte böyle sessiz kalıyolar.daha kimbilir ne skandallar var?bu bizim duyduklarımız.ya duymadıklarımız ne olacak?çok yazık.koskoca doğumevinde yaşanan skandala bakın.peki biz kime,nasıl güvenecez?çakılım acaba bizde mi lokal anestezi yaptırsak ne dersin?sizce hacettepe hastanesinde de olur mu?böyle şeyler ne dersiniz?ben kararımı verdim ama hala içimdeki şüüpheler öldürecek beni.siz ne düşünüyosunuz arkadaşlar???
nisanur niye okula gidiyorsun ki anlamadım aylıksız izne ayrılmadın mı daha eğer eğer ayrıldıysan niye gideceksin ki
doğum öncesini doğum sonrasına aktardıysan da problem çıkmaması açısından gitmen gerekir gerçi müdürün insiyatifine kalmış biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?