:icecream:şutarafagittibu smileyıda artık kullanmıyim amacı değiti:roflol:
bence bizim sapıkımız bızdık değil celenmişsırnaşık şey
ÇAKILIMMMMM doğru diomuşsun kısss bebiş ütüsü zormuş len yoruldummm. hele bide sıcak vardıki sormaaa. saat 1 de bittiği gibi az uzanıyım dedim daha yeni uyandım.
ben babasının ütülerine söylenip duruyodum bide kızı çıktı ütüden nefret ediommm kafamçokkarıştı
:icecream:şutarafagittibu smileyıda artık kullanmıyim amacı değiti:roflol:
bence bizim sapıkımız bızdık değil celenmişsırnaşık şey
bızdık masum sapık , celen sapıkın önde gideniiiiiii :jeyyar:
nisanur hoşgeldin , hani en hamarat ekim annesi sensin ya sana bişi soracam, evde svri biber bayaa bi fazla ama kurutmak için yeterli olmaz sanırım, dondurucuya koysam diyorum, gerçi acısı da var içinde dondurucudan çıkınca nasıl olur acaba ? bi de ne şekilde koysam karar veremedim
ben geldimm öslediniz mi beni bakıım bugün istanbulda son günüm nihayet evime kavuşuyom valla ösledim:çok üzgünüm: ben de oğluşumun kıyafetlerini yıkamak istiyom özeniyom valla oh ne güzel destinam çakılım ütülerini bilem bitirdiniz
eylül cüm valla okurken :1shok: oldum çivisi çıkmış valla dünyanın:
allah sağlık sıhhatle kavuştursun tüm bekliyenleri bebişlerine
benim kocacım doğuma girmek istiyo sizinkiler ne alemde benimki de karışmasından korkuyokaydirigubbakcemile3 çıktığı gibi işaretlicem diyo
ya diyom onlar zaten bileğine etiket takıyolar ama yok anlamıyı
gerçi ben devlet hastanesinde doğum yapıcam herhalde sadece özel hastanelerde eşin girmesine izin veriyolar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?