2008 Ekim Anneleri

ÇAKILIMMMMM doğru diomuşsun kısss bebiş ütüsü zormuş len yoruldummm. hele bide sıcak vardıki sormaaa. saat 1 de bittiği gibi az uzanıyım dedim daha yeni uyandım.
ben babasının ütülerine söylenip duruyodum bide kızı çıktı ütüden nefret ediommm kafamçokkarıştı

valla zıbın ütülemek pantolon ütülemekten zor kaydirigubbakcemile3

NİSANUR canım şun formda yoksun sanırım ama okula gidiimmi gitmiyimmi diye sormuşsun ya onun için kendi fikrimi yazmak istedim.

sana ders vermemeleri onlar içinde aslında sıkıntılı bi durumdur bence. çünkü öğretmen 1 haftada orda dursa ders vermek zorundalar. tabi kadro fazlası depo öğretmen falan yoksa. ama vermediklerine göre göze almışlar herşeyi veya hesaplarını ona göre yapmışlar. okulun büyükmüş müdür farketmese bile illaki aradan bitane kendini bilmez çıkar ve seni sorar hatta bunu bile bile yaparlar. malesefki öğretmen camiasının böyle olduğunu gördüm sende biliyosundur. veya seni beklettiklerine göre diyelimki 1 öğretmen gelmedi sınıf boşş o arada rica maksatlı boş derse gir derler seni bulamazlarsa o da sıkıntı olur. bence git ve müdüre söyle napiim hocam burda boş boş oturuyom de saat ayarlaması en azından yapar belki. ben biraz sağlamcıyım ve müdürlere çok güvenilmeyeceğini öğrendim o yüzden bunları yazıyom

NİSANUR canım şun formda yoksun sanırım ama okula gidiimmi gitmiyimmi diye sormuşsun ya onun için kendi fikrimi yazmak istedim.

sana ders vermemeleri onlar içinde aslında sıkıntılı bi durumdur bence. çünkü öğretmen 1 haftada orda dursa ders vermek zorundalar. tabi kadro fazlası depo öğretmen falan yoksa. ama vermediklerine göre göze almışlar herşeyi veya hesaplarını ona göre yapmışlar. okulun büyükmüş müdür farketmese bile illaki aradan bitane kendini bilmez çıkar ve seni sorar hatta bunu bile bile yaparlar. malesefki öğretmen camiasının böyle olduğunu gördüm sende biliyosundur. veya seni beklettiklerine göre diyelimki 1 öğretmen gelmedi sınıf boşş o arada rica maksatlı boş derse gir derler seni bulamazlarsa o da sıkıntı olur. bence git ve müdüre söyle napiim hocam burda boş boş oturuyom de saat ayarlaması en azından yapar belki. ben biraz sağlamcıyım ve müdürlere çok güvenilmeyeceğini öğrendim o yüzden bunları yazıyom

CANLARIM

Benim çıkmam gerekiyor.Ben pzt olmayacağım izinliyim merak etmen beni bu arada yarın bebişimi göreceğim ve de insülin kararı var bakalım ne olacak lütfen :Saruboceq:edin kıslar insülin olmasın.Bu arada kızımız CELEN hn galiba hiç uğramadı bugün hazırlık yapıyodur o şimdi harıl harıl ne diyelim iyi çiçek bakımları ossun.Herkes kendisine iyi baksın beni özleyin anacımmmmmmmm:1hug:

ben geldimm öslediniz mi beni bakıım hihoyyytbugün istanbulda son günüm nihayet evime kavuşuyom valla ösledim:çok üzgünüm: ben de oğluşumun kıyafetlerini yıkamak istiyom özeniyom valla oh ne güzel destinam çakılım ütülerini bilem bitirdiniz:CüvCüv:
eylül cüm valla okurken :1shok: oldum çivisi çıkmış valla dünyanın:Saruboceq:
allah sağlık sıhhatle kavuştursun tüm bekliyenleri bebişlerineŞeniz
benim kocacım doğuma girmek istiyo sizinkiler ne alemde benimki de karışmasından korkuyokaydirigubbakcemile3 çıktığı gibi işaretlicem diyokaydirigubbakcemile3
ya diyom onlar zaten bileğine etiket takıyolar ama yok anlamıyı
gerçi ben devlet hastanesinde doğum yapıcam herhalde sadece özel hastanelerde eşin girmesine izin veriyolar:uhm:

:icecream:şutarafagittibu smileyıda artık kullanmıyim amacı değiti:roflol:

bence bizim sapıkımız bızdık değil celenmişsırnaşık şey

bızdık masum sapık , celen sapıkın önde gideniiiiiii :jeyyar:

hheeeyyyytt uuuleeeyyynnnÇok üzgünüm çoook ne dionuz len banaaa:mymeka: zaten kocacım gelceği saatte binicek otobüse.normalde 7 gibi burda olucaktı.ama izinde sorun cıkmıs 7 de binicek gece 3 te iniceksenağlama cok moralman yıkığım.
hele ben bi gecmişi okiim de geliiimsengözlerimebaksanab

kızlar selam akşamın bu vakti ancak girebildim.yeni geldik alışveriş hastane falan.birazda evi toparladık annemle.öyle işte

cakılım aynı olay evelsi gün bendede vardı.karısık biberlerim vardı.bozulmak üzereydi hatta.kurutsam az olucaktı.bende cekirdeklerini temizledim doğradım.yağsız teflon tavada hafif kavurdum karıstırarak.sonra üğzerine doğradığım domatesleri koydum.biraz ezilince atesten aldım.soğuyuncada dolap posetlerine koydum dooru difrize.kahvaltıda ısıtıp ekmek banarsan tam süper olurcokacimcoook yada menemenlik olabilşir.ama sana tavsiyem biberi ne ciğden at nede yağlı at.cıkarınca kokuo.ilk evlendiğim sene yaptım böööğğğkafamçokkarıştı

edhakcım ben askeri hast. de yapıcam.doktoruma sordum eşimi sokabilirmiyiz dei(gerci bnmkiş istemedi)doktor bunu ancak özelde yapabilirm dedi.peki refakatci olarak eşimi alablirmiyiz dedim odan bos olursa alırız dedi.maalesfki devlette almıolar eşleri doğumayerimseniben

nisanurcum neden hast.neden rapor almıosun.bence ücretsiz izin alablirsin.doğum iznine kadar.ben ilk 3 ay mide bulantımdan sınıfa dooru dürüst girememiştim hatta sınıf annesi cocukların basında bekledi ve kimi gün velileri arayıp gizliden cocukları cıkarttılar.ama maalesef kajonunda dediği gibi ispiyoncu bi kaç kişinin yüzünden eve gidememiştim.sınıfta yatmıstım.allahtan anasınıfı da minderlerim vardı..izin alsam lızıodu anasınıfı biyerde yarı özel yapara veriolarmıs sonra bu laf duyuyomus falan:mymekaoff aklıma geldide sinir oldum haaaklava:

ulen ne nazlı karılarsınız haaa.siz demekki benim yerimde olsanız atarsınız balkondan kendinizi.iki ütü yaptınız çatlayasıcılar,çatladılar.ben o kadar milletin ütüsünü yapıyorum gıkım çıkmıyo.diğer işler de cabası.kocişe çaktırmadan yapıyom.o bana dayanamıyo ve kızıyo.kayınvalideme kıyamıyom valla.kadıncaz koşuşturmasın istiyorum.ama bazen gerçekten çok yoruluyorum.ama olsun.sonunda ben kazanıyorum......

haden ben kaçanzi.dün gece 3 tede teyzemin eşi geldi bide onu gittim havaalanına almaya.uykusuzum.ama oraya gitmem gerek.bu gece 3 tede kocacım hayatımın erkeğii kızımın babişi evimin bitanesi gelicek..bide onu karsılıycam falan filan.allahtan kocaman bi göbeğim var.yoksa beni dısarda gören o saatte ne iş diicek:))

6 gün sonra randevum var.bakalım hacettepenin kadın doğum bölüm başkanımıymış neymiş.onun atakulede özel muayenhanesi var.oraya gidecez.inşallah bi sorun çıkmaz.1 defa gitmem kafiymiş.sonra onun adını söyleyince her istediğini yapıyolarmış.inşallah doğum için kabul ederler beni.hayırlısıyla inşallah.çıtır nerde bu arada yaaa:uhm:

yedinizmi kı yemeklerinizicokacimcoook
son aya gelince rehavet çöktü bakıyorum ortalıklarda görünmüyonuz:mymeka:
nisa77 nerdesin bacum merak ediyorum artık aynı şekilde yade06 :sm_confused:

slm kızlar ben doktora normal mi sezeryan mi diye sormayı da ne zaman doğum yapacağımı da sormayı unuttum en öenmli şeyleri yani ne güzel sizinkiler belli hep dur bakalım 13 gün sonra randevum var inşallh hepsi belli olacak

doktorun bunu cevaolaması için henüz erkenn..
senin normal doğum tarihin 27 ekimdi galiba normal doğurmaya karar verirsen 4 kasıma kadar bekleyebilir bebiş artık gelmesse sunui sancı oda olmassa sezeryan olursun onun dışında
yüksek tansiyon
şeker
4 kilonun üzerinde bebek
çatı darlığı
suyunun azalması
ters duran fetus gibi nedenlerle sezeryan kararı alınabilir..
Şeniz

işte onu merak ediyorum durumum acaba normal doğum için müsait mi 2 hafta sonra belli olur mu bunlar tansiyon ve şeker çıkmadı kızım aşağıya da döndü inşallah normal yapabilirim

bir de kız çocukları genelede 38de falan doğuyor 40 hafatyı beklemiyor diyorlar gerçeklik payı var mı sizce

benimki aşırı hareketli belki alakası yok ama sanki erken doğacak gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…