2008 Ekim Anneleri

selam kızlar nasılsınız gördüğüm kadarıyla herkes çok iyi..kızlar bilidğiniz gibi izne ayrıldım evde pc olmadığından giremiyorum siteye. sizleri çok özledim. bağımlılık yapmış burası bana.. şuan için çok şükür bişey yok. yanlız son gittiğimde bebek daha dönmemeiş tam olarak kasıkta saplıymış bölee giderse 38. haftaya kadar sezeryan olurmuş dedi doktor kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun....

destinaaaaaaa hu huuuuu orda mısın bacımmmmmm ? bak sana ne gösterecem.........acilen bak ve bana bi seslen bakiimmmmm

http://gulgibiyim.blogcu.com/

anam korktum senden benlaelaelaelaelae
nerden buldun gızz CSI ÇAKIL senii.

he o kız adı filizdi onunda ee ikinci hamileliğim diyo bu kadar tesadüf olmas tabeee ama napalım gelmiyosa gelmiyoa beaa..

ama seni takdir ediyorum :içelim:başbakan olcak garısın :lepi:

yade seni merak ettiydim aferüm arada gel haber verŞeniz
doğum hediyesüde net aldırıyosun eve tamammı gece nöbettelerinde buluşcaz daha burda ooo:lepi:

kız tesadüf işte, sahura kocişe yapabileceğim şööle pratik bi hamurişi tarifi arıyordum , genelde blogları tercih ederim , denenmiş ve basit tarifler çıkıyor , önce benzerliktir dedim ama baktım isim filan da aynı.........dedim bu filiz bizim ekim annesi filizzzz :1ninca:

yade seni merak ettiydim aferüm arada gel haber verŞeniz
doğum hediyesüde net aldırıyosun eve tamammı gece nöbettelerinde buluşcaz daha burda ooo:lepi:

canım benim destinaa inşallah hele bir doğuralımda.. hediye kolay canım ben çok korkmaya başladım doğumdannn allah yardımcımız olsun.....

çakılım mevlüt okutcanmı kısa ya benim burda çok tanıdığım yok çoçuğun yarı kırkında istanbulda okutsam olarmıki:uhm:

çakılım mevlüt okutcanmı kısa ya benim burda çok tanıdığım yok çoçuğun yarı kırkında istanbulda okutsam olarmıki:uhm:

okutacam allah nasip ederse ..........................istanbulda okutursun şekerim neden olmasın, ille kırkı çıkınca okutulur diye bi kanun yok ki

valla kızımda okutamamıştım oturduğum yerde kimseyi tanımıyodum içimde kaldı bunda okutuyim çok istiyırum valla hala kısımın ismi kulağına ezanla okunmuş değil gerçi böyle bi şart varmı oda tartışılır ama yinede içim rahat deil..

istanbulda okutuver bacım hem kızının hem oğluşunun niyetine okut , hatta mevlüdü okuttuğun hocaya rica et kızın ismini de kulağına okuyuversin , olmaz mı :uhm:

istanbulda okutuver bacım hem kızının hem oğluşunun niyetine okut , hatta mevlüdü okuttuğun hocaya rica et kızın ismini de kulağına okuyuversin , olmaz mı :uhm:

:roflol:
benimde ismimi kulağıma fısıldamamışlar kıss bende gelsem benim ismide fısıldarlarmı bu yaştan sonra olurmu?:uhm:

çakıl qııı olurmu sence. ben bu çakılı seviom yawww

kajooommmmm dinlenebildin mi bacımmmmmmm...................oyyyyyyyy nasıl güzel dimi bebişin kıyafetleri ile uğraşmakkkk ...............
kız destina bu arada sen benim kızı almaya nazlandın ama bak fatoş şimdiden başlık parasını biriktirmeye başladı naniknanik

bu arada olcayım da istiyo da cıkssss ona fermem, o kıskanç şimdi kocasına eziyet ediyo , yarın doğurunca da oğluşunu kıskanır kızıma eziyet eder , hatta nisanurun kaynanası gibi her işlerine de karışır :)))))))))

istemem len ben oğlumdan büyük gelinn:dilcikar:
kızımıda kendinden en az 6 yaş büyüğüne verecemm anca dengeleniyo mantık yaşıyerimseniben

istemem len ben oğlumdan büyük gelinn:dilcikar:
kızımıda kendinden en az 6 yaş büyüğüne verecemm anca dengeleniyo mantık yaşıyerimseniben

ne dengelemesi kızımmmmmmmm, erkeklerin aklı mantığı 7 yaşına kadar gelişiyo ondan sonra sadece bedenleri gelişiyo :1hug:

destinacım ben geliom sen yoksun sen gelion ben yokum heralde. bu aralar çakılımın dediği gibi bebiş kıyafetleri hastane çantası falan uğraşıp duruyoom. bide akşamları kociş dizimin dibinde oturup duruyoo internete girmiom o zamanlarda adam doğurucam diye korkuyoo heralde. bugün zorla gönderdim :)

çakıl ya o kıyafetleri yıkarken ütülerken doğurupda hemencecik sevesim geldi kızımı valla

:roflol:he valla senin kısın telefona böcek yerleştiri oğlanı aldatıyomu diye hihoyyyt

kısslar ya ben asi diye bi dizi seyrediyodum son zamanlarda. cuma günleri çıkıyodu. bugün baktım yok. acaba başlamadımı yoksa artık çıkmayacakmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…