destinaaaaaaa hu huuuuu orda mısın bacımmmmmm ? bak sana ne gösterecem.........acilen bak ve bana bi seslen bakiimmmmm
http://gulgibiyim.blogcu.com/
selam kızlar nasılsınız gördüğüm kadarıyla herkes çok iyi..kızlar bilidğiniz gibi izne ayrıldım evde pc olmadığından giremiyorum siteye. sizleri çok özledim. bağımlılık yapmış burası bana.. şuan için çok şükür bişey yok. yanlız son gittiğimde bebek daha dönmemeiş tam olarak kasıkta saplıymış bölee giderse 38. haftaya kadar sezeryan olurmuş dedi doktor kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun....
anam korktum senden benlaelaelaelaelae
nerden buldun gızz CSI ÇAKIL senii.
he o kız adı filizdi onunda ee ikinci hamileliğim diyo bu kadar tesadüf olmas tabeee ama napalım gelmiyosa gelmiyoa beaa..
ama seni takdir ediyorum :içelim:başbakan olcak garısın :lepi:
yade seni merak ettiydim aferüm arada gel haber verŞeniz
doğum hediyesüde net aldırıyosun eve tamammı gece nöbettelerinde buluşcaz daha burda ooo:lepi:
çakılım mevlüt okutcanmı kısa ya benim burda çok tanıdığım yok çoçuğun yarı kırkında istanbulda okutsam olarmıki:uhm:
valla kızımda okutamamıştım oturduğum yerde kimseyi tanımıyodum içimde kaldı bunda okutuyim çok istiyırum valla hala kısımın ismi kulağına ezanla okunmuş değil gerçi böyle bi şart varmı oda tartışılır ama yinede içim rahat deil..
istanbulda okutuver bacım hem kızının hem oğluşunun niyetine okut , hatta mevlüdü okuttuğun hocaya rica et kızın ismini de kulağına okuyuversin , olmaz mı :uhm:
istemem len ben oğlumdan büyük gelinn:dilcikar:
kızımıda kendinden en az 6 yaş büyüğüne verecemm anca dengeleniyo mantık yaşıyerimseniben
bu arada olcayım da istiyo da cıkssss ona fermem, o kıskanç şimdi kocasına eziyet ediyo , yarın doğurunca da oğluşunu kıskanır kızıma eziyet eder , hatta nisanurun kaynanası gibi her işlerine de karışır :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?