2008 Ekim Anneleri

kızım bu ekim annelerinin pembe dizi merakı da beni öldürcek heee, be de şimdi komedi dükkanı takılıyorum , bi avrupa yakası izlerdim bi de kurtlar vadisi başka dizi izlemiyorum

ne karakolu kısss? ben zaten sezon finalinide seyretmemişdim sonunu özet geçsene

:mymeka:len sende sezon finalini bile islemiyon sonra ne zaman başlıycak diyonn..
bu demirin yanındaki kısın nişanlıısı asinin dedesini vurduu..
aslanda vurmak için gittiydi demirde omnu enhgellemeye gitti-tatlicadiarzu-ihale demire kaldı yani ama barıştılardı tamm:asigim:

bende avrupa yakasını seyrediodum. ondanda ses soluk yok galiba. dediğim gibi bide son zamanlarda asi. yazında yaprak dökümünü izledim. güzelmiş oda

yaw ifot diziden mi ayrılmış , sanki öööle bişiler duydum :sm_confused:

kızım bu ekim annelerinin pembe dizi merakı da beni öldürcek heee, be de şimdi komedi dükkanı takılıyorum , bi avrupa yakası izlerdim bi de kurtlar vadisi başka dizi izlemiyorum

bende avrupa yakasını seyrediodum. ondanda ses soluk yok galiba. dediğim gibi bide son zamanlarda asi. yazında yaprak dökümünü izledim. güzelmiş oda

valla yaprak dökümü gelince sattım ben avrupa yakasını ama bu sezon ata demirer tekrar başlıycakmış dönerim genne avrupa yakasına..

b ide hatırla sevgiliyi izliyodum kıs bitti oo..
şimdi aşk-ı memnuya sardımm
aha bu kajonun dediği diziyide yazın sabahları tekrarlarını veriyolardı ondan seyrettümşakkıdı

nebiliim sezonu seyretmek kısmet olmadı. bu ne len kim kimi vuruyoo ? neyse özet geçer heralde dimi. özetinde anlarız.

diziizle mi neydi işte bir site vardı ordan izlesene , vardır heralde orda finali

neyse özet geçiolar ya o da nerdeyse dizi kadar oluyo.
bu arada avrupa yakasından hem ifot hem tahsin bey amca ayrılmış diye duydum bende . inşallah ayrılmamışlardır.

sanada hayatım. çakılım bende çıkıyom hayatım. iyi geceler. mirmirmirmirdükkan sana emanet.

valla ben gördüm rüyamda.bebişim beyaz tenli,sarışın,kıvır kıvır saçları olan bi bebekti.ama çokkk güzeldiiiiiiiiii...

çakıltaşım=?şafak 9:teytey:
phatosh=?
eylül_B=?
fulya79=?
yade06=?
melsa18=?
minikeller=_?
çıtır-pıtır=?
celen35=?
yağmuankara=?
nisanur38=?
nisa77=?
beyazzambbak=?
kajo=?
prize=?
ibolya=?
themis?_
bızdıkcan=?
ok9862=?
kevsererduran=?
ilkimcim=?
yeşimmerve=?
gül_şen=?
edhak=?,
g_sezen=?
:sm_cool: :sm_cool:KOĞUŞŞŞŞ KALLLKKKKKK:teytey::teytey::teytey::teytey:

Son düzenleme:
bugün 8de uyandırdı kızım beni sabah öyle bir etkme attı ki canımın acıdıyla uyandım benim fındık kızım cimnastikçi olacak galiba sahurda da o uyandırdı çıkmak mı istiyor ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…