2008 Ekim Anneleri

kaydirigubbakcemileçakıltaşım=?şafak 9
phatosh=?
eylül_B=?
fulya79=?
yade06=?
melsa18=?
minikeller=_?
çıtır-pıtır=?
celen35=?
yağmuankara=?
nisanur38=?
nisa77=?
beyazzambbak=51:dance::dance::dance::dance::dance::dance:
kajo=?
prize=?
ibolya=?
themis?_
bızdıkcan=?
ok9862=?
kevsererduran=?
ilkimcim=?
yeşimmerve=?
gül_şen=?
edhak=?,
g_sezen=?

günaydın hamişler, ben aslında burdayım da sabahtan beri birinin yazmasını bekliyodum, sonra ders çalışmaya dalmışım, şimdi de gidiyorum artıkın, üfffffff karnım burnumda bi de sınava gircem, hadi size iyi sohbetler, ben yola düşeyim anca varırım kaydirigubbakcemile

tüünaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool:
bende geldimmm:lepi: umarım herkes iyidir..dünürüümm sen nasılsın hayatım?şafak 9iyi bak gelinimeyerimseniben

ibolyacım başarılar dilerima.s.

hoşgeldinnnnnnn , herkeste bir rehavet br rehavet , kimsenin yazası yok ...................celen hanım zaten kocişine kavuştu ki artık bizi unutur 10 gün , onun aklına gelene kadar da ben doğururum :))))

kızlar napıyonuz dün okul sene başı toplantısı vardı 4 saat sürdü mıçım uyuştu ha sonrada akşam gezmeye gittik ayaklar tüm gün salllanınca oldular davul neyse iyiler şimdilik siz napıyonuz çakılım az kaldı canım ay ben daha çok heyecanlanıyom

he valla..celen artık zor gelirkaydirigubbakcemile3 ama yok senin doğumu kaçırmaz bencee..hepimiz birlikte şafak sayıyoz..planlanan ilk doğum,ilk ekim bebişi sensiiiinnhihoyyythihoyyythihoyyytinşallah herşey çok güzel olacak gör bak..a.s.

inşallah iyi olacak , sizlerinde az kaldı heee yağmurumun 41 senin 45 ayyyyy nasıl çabuk geçiyor zamannnnn ilk önceleri çoookkkkk uzunnnnnn diye düşünürdüm

ya bu kevsere noldu puf dedi yok oldu merak ediyom ha doğurdumu
kızlar inşallah hepimiz 37. haftayı tamamlarız bebişler sağlıklı gelişrler

çakıltaşım=9
photosh=?19
meran07=19
ilkimcim=27
yağmur ankara=41
destina4=41
beyazzambak=51
VARMI ARTIRAN:teytey:

Son düzenleme:
ibolyacım allah zihin açıklığı versin ben bamyam yüzünden arasınava giremedim o hyüzden bütlşerede girmiyom öff tek ders versemde 3 e geçsem ya..-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…