2008 Ekim Anneleri

çakıltaşım=9
photosh=?19
meran07=19
ilkimcim=27
yağmur ankara=41
destina4=41
beyazzambak=51
VARMI ARTIRAN:teytey:

kıslar alıntı mesajla ekliyin kendinizi olmayanlaryerimseniben

Allah zihin açıklığı versin sınavda başarılar.

sağlıklı sıhhatli olarak bebişlerimize kavuşuruz inşaallah...kızım pazartesi günü anaokuluna başlıyor onuda heyecanla beklemiştim şimdi 4 yaşında.dogumu daha dün gibi geliyor zaman nasıl geçiyormuş.hamileyken günler geçmek bilmiyor gibi geliyor oysa

Yaa kızlar ben biraz üşütmüşüm nerdeyse 1 haftadır öksürüyorum ıhlamur elma kabuğu kaynattım,pekmez tereyağ erittim içtim olmadı ne yapacğımı şaşırdım öksürürken sanki kız da çıkıp gidecekmiş gibi geliyor iyi gelebileceğini düşündüğünüz birşey varsa yazın lütfen.

canımcım geçmiş olsun..ama öksürmenin iyi olmadığını biliyorum.uamrım şiddetli öksürmüyosundur.dr.unla görüştünmü peki?bal,sıcak su,limon ve karabiberi karıştırıp içerdim ben önceden.boğazımı çok rahatlatırdı bu durumlarda.. hamişken bi zararı olmaz sanırım.hepsi yiyip içtiğimiz şeyler.ama her bitki çayının içilmemesi gerektiğini unutma.dr.una danış derim ben

çakıltaşım=9
photosh=?19
meran07=19
ilkimcim=27
yağmur ankara=41
destina4=41
beyazzambak=51
VARMI ARTIRAN:teytey:

Ben de geldim
Waterlilly=32 (sezeryan)

Çok öksürmüyorum yani gıcık yapmadıkça iyiyim ama özellikle akşamları artıyor.Ateş olmayınca doktorumuda aramadım önümüzdeki hafta kontrolüm var geçmezse ozaman sorayım diyorum.

ay ay ayyy cok şükür dostlaaaarr
benimde artık bir sevglim vaarr:teytey:
hırsından çatlasın düşmanlaaaaarr:dilcikar:
benimde artık bir sevgilim vaaaarrr:sm_cool:

çakıltaşım=9
photosh=?19
meran07=19
ilkimcim=27
Waterlilly=32 (sezeryan)
celen35=39:dance:
yağmur ankara=41
destina4=41
beyazzambak=51

senağlamalaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeya kıslar kıskandım sizi valla en son ben görünüyorum sizinkiler ne güzel bitti sayılır ayy ben çatlarım valla hepinizden sonra ben doğuracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…