2008 Ekim Anneleri

geçmiş olsun hayatım zor işin valla nazını çekicen bi 10 15 gün allah sana kolaylık versin..hiç sıkma canını mübarek günlerde iyi olaucak inşallahhkaydirigubbakcemile5

gözümü zorla açıyorum çok uykum var ama yatınca kızım tekmelemeye başlıyor uyku muyku hak getire

çok uykum vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

selam canlarım yeşimcimcim işallahtez vakitte iyileşir kızın içini ferah tut :Saruboceq:
celen hadi gözün aydın olsun koskoca 10 gün gerçi kaldı 9lülülülülülü bu arada söylediğin tarif güzel de içime kurt düşürdün be ya ben de geçen sene buzdolabı poşetine koyduydum değişik bi koku ve tat oluştuydu yiyemediydik bu sene de kavanoza yaptım acaba o tat sıvı yağdan mı oldu yaaa bu sene de çok az yağda kavurdum da koydum off gene aynı tat mıolcak yoksam birini açım da bakimmi :1no2:

bakıyom da artık geriye sayımlar da başlamış benim takvim ne gösteriyosa o Allah hayırlısını versin bu arada okul için tavsiye veren arkadaşlara teşekkür ederim ben de aynını düşünüyorum pazartesi okul açılış törenine gittiğimde konuşacam

naberr:çok üzgünüm:
2 gun gıremedım sıteye
internetı acmaya çalışıyorum çalışıyorum olmuyor.
bende sorun var heralde dedım.Çok üzgünüm çoook
ama bugun farkettim kiiii
sorun bendeymiş meğer:çok üzgünüm:
temızlık sırasında kabloyu koparmışım. az once farkedip yaptımbenneyaptımki
özledimm siziiiiii
neler yaptınız bakalım ne var ne yokkk

hoşgeldin çıtırcım site bağımlılık yapıyo dimi benim bu hafta hep bekar arkadaşlarım kaldı bizde gittiler pek giremedim siteye ama hep aklım kaldı valla
doğuma kadar misafir falan yok artık ne kadar yardım da etseler olmuyo ya yoruluyorum çok

bizim nisaya noluduki ya seminerlere bi başladı sesi soluğu çıkmadı yoksam okulda mı doğurduki

geçmiş olsun hayatım zor işin valla nazını çekicen bi 10 15 gün allah sana kolaylık versin..hiç sıkma canını mübarek günlerde iyi olaucak inşallahhkaydirigubbakcemile5

saol canım sorma benim kızda bir nazlı ki tamda son zamanlarımıza denk geliyor ama doğumdan önce olması iyi yoksa küçüğünle mi uğraşacam büyüğünlemi doktor iki günde normal hayatına döner dedi ama sonuçta çocuk işte uzatır biraz
dualarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.kaydirigubbakcemile3

nianurcum valla bende çok merak ettim nisayı girmiyo 1 haftadır..kevserde 1 ay olcek nerdeyse ..valla kıslar böyle yapmayın ya meraklanıyo insan arada girip haber verinn:çok üzgünüm:

benı bi eylül cümm sormuşş sizde tık yokklava:
gidiyım barı yaa:1closedeyes:

ben geldimmmmmmm...............
yeşimcim geçmiş olsun cimcimene , acil şifalar versin rabbim ...................
çıtır hoş geldin canımcım , kablo mablo kopartmak yok meraklandırmayın bizi......................
nisanur canımın içi ben dondurucuya yağlı sebze koymuyorum çünkü tadi değişik geliyor bize

çakılcım kevser bugün siteye girmiş..
şimdi biz bilgisayarda beni tanı seçeneğine tıklıyorus ya biz siteye girmesek bile nete girince on line mı gözüküyoz acaba..kafamçokkarıştı

çakılcım kevser bugün siteye girmiş..
şimdi biz bilgisayarda beni tanı seçeneğine tıklıyorus ya biz siteye girmesek bile nete girince on line mı gözüküyoz acaba..kafamçokkarıştı

valla benim o beni tanı seçeneğim işaretli ve ben hç çıkış yapmıyorum yani sadece sayfayı kapatıyorum................. ben hep online görünüyorsam doğrudur tespitin

ben onceden fırcamı atayım dedimmsengözlerimebaksanab
yaa celenın yazdığını okumadım ben tabi.
bıberlerı oylece attım dondurucuya gecen gun . tadı kotu mu olcak sımdık...??
neyse evde bıber dolu tarıf ettıgınden de yapayım bari.
bende 4-5 yemeklık taze fasulye attım .
biber salcası yaptımmmkafamçokkarıştısuper oldu bu sabah kahvaltıda goturdukkknaniknanikcokacimcoook
bı de nane kuruttum..he heeelülülülülülü
kış hazırlıkları şimdilik bukdar..
daha ne yapalımm sızce?ne atsak ıyı olur dondurucuya..:icecream:

demek kevser siteye giriyor ama yazmaya gerek duymuyor, eeeee sonuçta tercih meselesi , demek onda iz bırakamamışız, baksana gülgibiyim de terk etti , themis de , prize ............daha kimler kimlerrrrr

ben bu hafta son haftam diye düşünüyorum dolayısı ile gelen giden olacak azcık hamurişi filan yapıp atıyım diyorum , malum ramazanda yeniyor çaya gelir gelenler e boş olmaz di mi

yok themis hep arada geliyo zatenn..
ama sen sitede değilken ofline gözüküyosun yani o seçenek bizi online gösterömiyı başka sitelerdeyken..
ve evet bu demekki kevser siteye girmiş bişi yazmamışş..
cıtırım bende ilk bu sene yaptım şu domatesleri ..
ama bezelye ve barbunyada buzluğa koyarım hepp..
bide şu kurutma mevzunu merak ediyom onuda çakıl hanımdan dinliycez ama bu sene geç kaldı galiba..
kıslar sancım var benim biras uzanıyım gelirim sonra belkia.s.

bende gecen yıl bezelye ve barbun atmıştım.bu sen atmıştım. belkım atarım bişiler daha ya..
cakılım hamurişi atmak mantıklı geldı bana da..
hatta soleee sarma sarıp atabılırım ya annem demişti sarıp atalım die..iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…