Selam ekim anaları:CüvCüv: azönce alışverişten geldik, oğluşumun son kalan ıvır zıvır eksiklerini tamamladık annanesiyle, burdaki bazı annişler (isimlerini hatırlayamıyorum) duvarlara yapıştırmalar almışlardı bugün gördüm onlardan hemen bende aldım işte buraya takılmanın faydası:enbuyukkk:artık tam kadro hazırız oğluşumu dört gözle bekliyoruz
-tatlicadiarzu- anacım rüyamda ne gördüm biliyonuzmu? doğuruyodum sonrada diodumki ben çakıldan önce doğurdum. forma nasıl bi başlık açsam acaba? ve şöyle bi başlık açıyodum diomanddan sonra ikinci ekim anasıyım. çakılı burun farkıyla geçtim :roflol:kajo sizlerden de önce galiba 2.lik onda mı ne ya da kevserde
-tatlicadiarzu- anacım rüyamda ne gördüm biliyonuzmu? doğuruyodum sonrada diodumki ben çakıldan önce doğurdum. forma nasıl bi başlık açsam acaba? ve şöyle bi başlık açıyodum diomanddan sonra ikinci ekim anasıyım. çakılı burun farkıyla geçtim :roflol:
az önce geçmişi okurken bi baktım beyazzambak dua etmiş rüyalarınızda bebişleri görün diee. bundan sonra bu duayı sen hep et. sonrada baktım çakıl benden sonra kajo yada kevser demiş. dedim noluyo bunlara heralde doğurucammm
bir de sizde de oluyomu bilmem ama karnımı çarpıp duruyorum normalde hiç çarpmayan yerlere çarpar oldum kızıma birşey yapmam inşallah
Yaa kızlar ben biraz üşütmüşüm nerdeyse 1 haftadır öksürüyorum ıhlamur elma kabuğu kaynattım,pekmez tereyağ erittim içtim olmadı ne yapacğımı şaşırdım öksürürken sanki kız da çıkıp gidecekmiş gibi geliyor iyi gelebileceğini düşündüğünüz birşey varsa yazın lütfen.
çakıltaşım=9
photosh=?19
meran07=19
ilkimcim=27
yağmur ankara=41
destina4=41
beyazzambak=51
VARMI ARTIRAN:teytey:
kıslar alıntı mesajla ekliyin kendinizi olmayanlaryerimseniben
çakıltaşım=9
photosh=?19
meran07=19
ilkimcim=27
Waterlilly=32 (sezeryan)
celen35=39:dance:
yağmur ankara=41
destina4=41
beyazzambak=51
walla kızlar yemek yapmayı severdim ama bugunlerde hiiiiiiç istemiyorum yemek yapmayı.kokulara daha bi hassas oldum ilk aylardaki gibi sürekli uyumak istiyorum.sizdede var mı uyuma istegivalla artık bana da yemek yapmak bile eziyet geliyor , çok şey yapmak istiyorum ama maalesef yapamıyorum :sm_confused:
göbüşü çarpma olayına gelince de aynennnnnn mesafeyi ayarlayamıyoruz galibaaa :roflol: ben geçen gün ocakta yakıyordum az kalsın , yemeğin altı fazla açıktı ve ben farketmeden fazla yaklaşmışım allahtan sıcaklığı hemen farkettim :çok üzgünüm: iki bulaşık yıkayım diyorum göbüş su içinde kalıyor , alışamadık bi türlü
merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz malum okullar açılıyor alış veriş eksikler yıkanan ütülenen derken vakit geçti bu arada ayın 15inde benim kızı hastaneye yatırıyoruz ayın 16 sında genzinde et var oalınacak dua edinde hemen iyileşsin ben biraz tırrrsıyorum korkuyorum yani kıza belli etmiyorum ama genel anestezi ile olacak ameliyat dendimi ödüm patlıyor inşallah hemen atlatır geçiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?