2008 Ekim Anneleri

yok mu bunun bir yolu ya

daha erken normal doğum yapmanın yolunu bilen varmıııııııııııı:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Selam ekim anaları:CüvCüv: azönce alışverişten geldik, oğluşumun son kalan ıvır zıvır eksiklerini tamamladık annanesiyle, burdaki bazı annişler (isimlerini hatırlayamıyorum) duvarlara yapıştırmalar almışlardı bugün gördüm onlardan hemen bende aldım işte buraya takılmanın faydası:enbuyukkk:artık tam kadro hazırız oğluşumu dört gözle bekliyoruz

fotoları bekliyoruz canım

kajo sizlerden de önce galiba 2.lik onda mı ne ya da kevserde
-tatlicadiarzu- anacım rüyamda ne gördüm biliyonuzmu? doğuruyodum sonrada diodumki ben çakıldan önce doğurdum. forma nasıl bi başlık açsam acaba? ve şöyle bi başlık açıyodum diomanddan sonra ikinci ekim anasıyım. çakılı burun farkıyla geçtim :roflol:

az önce geçmişi okurken bi baktım beyazzambak dua etmiş rüyalarınızda bebişleri görün diee. bundan sonra bu duayı sen hep et. sonrada baktım çakıl benden sonra kajo yada kevser demiş. dedim noluyo bunlara heralde doğurucammm

bende p. tesi veya salı dr a gidicem. heralde tarihi o zamana belli olur. o zaman yazarım şafak ı.

doğur bacım canın sağolsun daha doğrusu bebişin sağlıklı olsun da sen önce doğur , zaten ben yusuf yusuf etmeye başladım :roflol:

klava: ben geldim kaçtınız. neyse bizde gidip bi duş alalım kaydirigubbakcemile sonrada babamıza yemek hazırlayalım .

kızlar öldüm valla ya iftara yemek hazırlayayım aman şunu da yapayım aman bunu da yapayım derken belim koptu ay hiç birşey yapamaz olmuşum

bir de sizde de oluyomu bilmem ama karnımı çarpıp duruyorum normalde hiç çarpmayan yerlere çarpar oldum kızıma birşey yapmam inşallah

bir de sizde de oluyomu bilmem ama karnımı çarpıp duruyorum normalde hiç çarpmayan yerlere çarpar oldum kızıma birşey yapmam inşallah

valla artık bana da yemek yapmak bile eziyet geliyor , çok şey yapmak istiyorum ama maalesef yapamıyorum :sm_confused:

göbüşü çarpma olayına gelince de aynennnnnn mesafeyi ayarlayamıyoruz galibaaa :roflol: ben geçen gün ocakta yakıyordum az kalsın , yemeğin altı fazla açıktı ve ben farketmeden fazla yaklaşmışım allahtan sıcaklığı hemen farkettim :çok üzgünüm: iki bulaşık yıkayım diyorum göbüş su içinde kalıyor , alışamadık bi türlü

kızlar sizede oluyomu ben sanki bebeğime iyi bakamayacakmışım gibi iyi bir anne olamayacakmışım gibi geliyo ağladığında nasıl susturacağım diyorum benim annem bana uzak oturuyor kayınvalidemde uzak tamam ilk 40 gün yanımda kalacak ama eninde sonunda ben bebişle başbaşa kalacam eşim çok yoğun çalışıyo yardımcı olamaz .kendimi çok kötü hissediyorum etrafımda ağlayan bi çocuk gördüğümde daha beter korkuyorum.Bebek bakımı ile ilgili hiçbişey bilmiyorum kitap falan mı okumalı napmalı kızlar:uhm:

terkencim bebek bakımıyla ilgili bir sürü kitap var canımın içi.onları al oku.hatta şimdiden al oku ki karşına bi sorun çıktığında onunla başa çıkabilesin.valla benim de ilk anneliğim.ben de tecrübeli insanları yakalayıp bazı şeyleri danışıyorum.kulağıma küpe oluyo bazı şeyler.mesela ben bebeğimi yıkayabilirim diye kendimi inandırıyorum.bebeği nasıl yıkamam gerektiğini tv lerden,internetten falan araştırıyorum.biliyosun tvlerde çokça veriliyo bu tür şeyler.kendini kasma.sen çok iyi bi anne olacaksın

ilkimim,canımın içi.pekmezi hafif ısıt.içine karabiber at.öksürük falan kalmazkaydirigubbakcemile5

çakıltaşım=9
photosh=?19
meran07=19
ilkimcim=27
yağmur ankara=41
destina4=41
beyazzambak=51
VARMI ARTIRAN:teytey:

kıslar alıntı mesajla ekliyin kendinizi olmayanlaryerimseniben

ya bana da sanırsam 42 gün kaldı.5 gün sonra kesin tarihi öğrenirim

merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz malum okullar açılıyor alış veriş eksikler yıkanan ütülenen derken vakit geçti bu arada ayın 15inde benim kızı hastaneye yatırıyoruz ayın 16 sında genzinde et var oalınacak dua edinde hemen iyileşsin ben biraz tırrrsıyorum korkuyorum yani kıza belli etmiyorum ama genel anestezi ile olacak ameliyat dendimi ödüm patlıyor inşallah hemen atlatır geçiririz

geçmiş olsun yeşimmerveciğim.inşallah çabucak çıkar.ama korkma benim yiğenim de 2 yıl önce bademciklerini aldırdı.7 yaşındaydı.korkma hayatım.bişeycik olmaz.sen kendin rahat ol ki çocuğunu da rahatlatabilesin.ona sen destek olacaksın.

walla kızlar yemek yapmayı severdim ama bugunlerde hiiiiiiç istemiyorum yemek yapmayı.kokulara daha bi hassas oldum ilk aylardaki gibi sürekli uyumak istiyorum.sizdede var mı uyuma istegi

geçmiş olsun hayatım zor işin valla nazını çekicen bi 10 15 gün allah sana kolaylık versin..hiç sıkma canını mübarek günlerde iyi olaucak inşallahhkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…