2008 Ekim Anneleri

pardon melsacım ya meranın mesajıyla karıştırmışımm..
zamanında gelsin kuzucuklar

offfffffffffffffff kulağım tıkandı açılmıyooooo, kulak pamuğu ile uğraşıyım dedim daha kötü oldu senağlama

kıslaaaaar bişiy soracam ben geçen aydan bu yana 4-5 haftada sadece 400 gram almışım kilo alamıyorum üstelil bebeğin en fazla kilo aldığı zamanlarda ben alamıyorum kızım küçük kalacak diye korkuyorum birşey olur mu sizce

selam kızlar merancım maşallah bebişe yani şu anda tam doğum kilosunda o zaman 4 kiloyu aşacak :1shok:demekki Allah nazardan saklasın sağlıklı doğsun da kızlar özellikle DESTİNA sen bilirsin şu süt içme meselesi neki ben şimdi günde 2 bardak içiyom 36. haftadan sonra hiç mi içmiycez yoksam 1e mi indirek yoğurdu napcaz ben çok severim de:ecrin_bebek:

çakılm bence de erken değil zaten çoğu normal doğum 38. haftada olurmuş hayırlısıyla kurtuluyosun işte ne güzel
kızlar şimdi esra ceyhanda izledim çok sevdiğim bi hoca beebk doğunca neler yapmamız gerektiğini anlatıyodu kurban kesilip şükür niyetine dağıtılması yada yemek verilmesi iyidir dedi abimlerde kesip dağıttıydı benim aklıma yatıı şimdiden bikaç fakir öğrenci evini tespit edeyim diyorum siz ne dersiniz

beyazzambakcım bebek annenin yağ depolarından beslenip anneyi zayıflatabilir de ama çok kafana takılıyosa dr.una git bi kilosunu öğren bakalım ben sadece 5 günde 500gr almışım da(( sence hapsi bebeğe mi ait hiç sanmam kendime depoluyorum

bu ne yaaaaaa siteye neden giremiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

nisanurcum bizde yemek verilir ama doğduğu gün şart değil , genelde mevlüt okutulduğu zaman verilir,bu adettendir, dileyen kurban da keser

canım zaten doğduğu gün demek istemedim işte ne zaman uygun olursa
bi de çakılım sen bebek arabası işini ne yaptın düşündüğün bi model falan var mı içinden çıkamıycam ben ne çok çeşidi varmış bunların

kulağım halaa tıkalı, galiba uzun sürecek açılması, çok rahatsız oluyorummmmmmm...............neese iftara hazırlık yapıyım, iftar sonrası gelirim galiba, öpüldünüz, bye

maşşaaallllaaah kuzumuzaa:1hug: allahım nazarlardan korusun..merancım kaç kilo geldi bebiş?
cok sğl cnm ama kilosunu yazmayayım şimdi çok kıyaslama yapılacak ve bazı arkadaslarımız cok sorun yapıyor kendi bebeklerini zayıf zannedebilirler.oysaki küçük dogan bebek bence her zaman daha iyi gelişir...

ben de bu aralar bebek arabasi bakiyorum.cok kararsisizm. bnada yardimci olun.
ben maxi cosi nin qunny buzz modelini cok begendim.set olarak istiyorum ama cok tuzlu.4 yasina kadar kullanilacagini dusununce alayim diyorum..off bilemiyorum iste..siz ne dersiniz.

bende en son 13 kiloda kaldım cnm çok endişelenmiştim ama benimkinde bi problem yok hatta doktorumu aramıştım 3 haftadır hiç kilo almadım diye.o da merak etme dedi.gercektende öyle ben almadım ama bebiş almış.bu zamanlarda normal galiba

site yine sorunlu :mymeka: neler oluyo böyle yaaaa , çıldırttı beni bugün kötükedihüso..................................

nisanur bebek arabası sormuşsun canım , daha bakmadım ben, baharda almayı düşünüyorum ve öyle çok detaylı bişey istemiyorum , muhtemelen baston tipi bişey alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…