melsacım maşallah oğluna sen erken doğurursun bu gidişle ..
merhaba kızlar bende doktordan geliyorum.hep iri bebek diyordu doktorum bende başka bir doktora gideyim dedim belki ultrasondandır diye ama maşallah gerçektende iri ve bende sekerde yok birkac kere yaptırdık şeker yüklemesi.bu doktorda normal dogum yapamazsın dedi.36.haftadayım 40 haftayla uyumluyuz bakalım nolcak.hamileligim boyunca sabah akşam sütümü içtim,ilk 4 aydan sonra protein açısından zengin beslendim kızlar yediklerinize dikkat edin benim doktorum diyete kesinlikle karşı o yüzden cok relax bir hamilelik geçirdim bu yüzden oğluş bu durumda.bu gittigim doktor sütü artık bırakmam gerektigini söyledi 36.haftadan sonra süt ve süt ürünleri plasentada kireçleme yapabiliyormuş.birde ben epidural anestezi istedigimi söyledim oda genel anestezi tavsiye etti bakalım nolcak...
Allah yardımcımız olsun...
pardon melsacım ya meranın mesajıyla karıştırmışımm..
zamanında gelsin kuzucuklar
cok sğl cnm ama kilosunu yazmayayım şimdi çok kıyaslama yapılacak ve bazı arkadaslarımız cok sorun yapıyor kendi bebeklerini zayıf zannedebilirler.oysaki küçük dogan bebek bence her zaman daha iyi gelişir...maşşaaallllaaah kuzumuzaa:1hug:allahım nazarlardan korusun..merancım kaç kilo geldi bebiş?
canım zaten doğduğu gün demek istemedim işte ne zaman uygun olursa
bi de çakılım sen bebek arabası işini ne yaptın düşündüğün bi model falan var mı içinden çıkamıycam ben ne çok çeşidi varmış bunların
bende en son 13 kiloda kaldım cnm çok endişelenmiştim ama benimkinde bi problem yok hatta doktorumu aramıştım 3 haftadır hiç kilo almadım diye.o da merak etme dedi.gercektende öyle ben almadım ama bebiş almış.bu zamanlarda normal galibakıslaaaaar bişiy soracam ben geçen aydan bu yana 4-5 haftada sadece 400 gram almışım kilo alamıyorum üstelil bebeğin en fazla kilo aldığı zamanlarda ben alamıyorum kızım küçük kalacak diye korkuyorum birşey olur mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?