2008 Ekim Anneleri

günaydın kızlar bugün pek bi ereknciyim:lepi: ee okula gittim program var diye ben gidenekadar da bitmiş halbuki ne zor uyandıydım kimse de gelmemişti zati neyse artık gitmeycem okula neyimlülülülülülü

fazla bişey yazmamışsınız iyi barii..bugün çok işim var.birazdan bebişimin kıyafetlerini yıkayacağım.sonra annem gelecek.bol bol taze fasulye aldım onları hazırlayıp atcaz derin dondurucuya.ben bezelye falan atmıştım zaten.kalan zamanda da temizlik yapcak annem.hergün bikaç iş yapsa anca biter zaten.ben yardım bile edemiyorum.kendi evimde dekor gibiyim vallaaaa..neyse ben şimdilik kaçtım kızlar..arada bi gelirimmŞeniz

kolay gelsin edhak fatoş son bi azimle bitirin artıkhihoyyyt ya ben kızmın odasına hergün girip kendime yapacak iş arıyorum
bızdıkcım geçmiş olsun canım işallah daha iyisindir :1hug:sancı meselesi de önemli değildir ee artık son demlerindeyiz hamişliğin olacak o kadar

günaydınn canlarım inşallah bugün birimizdden bi bırtlatma haberi gelmez 1 gün daha ilerlemiş oluruz.diken üstündeyim bundan sonra valla.artık ben oh bi gün daha geçti hala karnımda diye şükretmeye başladım.inşallahh sağ salim ve zamanında doğururuz hepimizzz
bu arada kolay gesin fatoş,edhakcım.ben güya birsürü domates almıştım yapacaktım hala dolaptalar nasıl yapcam bilemiyorum.böyle ara ara dinlene dinlene yaparım bari..

günaydın güzel anneler ve bebeişleri
haftasonu giremedim hiç siteye ama çok şükür kötü bişi yok,herkes sağsağlim doğumu bekliyo
benimde 32 günüm kaldı ama hala çalışıyom yaaa

Günaydın tüm ekim analarıkaydirigubbakcemile3
artık siteye bi doğuran haberi olabilir hadi hayırlısı bismillahhh diyerek giriyorum neyseki ekim bebekleri sabırsız gibi görünmüyolar maşşallahh
bende 3-4 gündür annemlerdeyim oh valla çok rahat oluyomuş böyle ayaklarımı dikip yatıyorum yediğim önümde yemediğim yine önümde sağolsun annane dede dayı babiş hepsinde bi hizmet bi hörmet Allah eksik etmesin hiçbirinihihoyyyt
kocişte perişan olmuyor iftarda sahurda kayınvalide speciallerini götürüyo oyüzden şikayetçi değil halinden:ecrin_bebek:
Nisacım buarada geçmiş olsun aman diyorum artık hepimiz dikkat edelim işi gücü bıraksın herkes sadece dinlenelim artık bundan sonrası tehlike dönemi heran herşey olabilir. Ben 35. haftadayım ama daha hiç öyle kasılmaydı sancıydı falan öyle şeyler olmadı bana nts'ye haftaya gircem normal mi sizce?

gülşencim sen takvime göre 36. haftanın içindesin nstye bazı dr.lar erken bazıları geç başlıyo eğer bi şikayetin yoksa 36. haftanın bitiminde başlanıyo diye biliyorum ben ilkine lekelenme var diye gittiğmde girdim 33.haftamdaydım o zaman kaana takma dr.una güven

tembel nisa seni şaka tabi olmadı tek tek doğruycana kabuklarıla rondoda çok ezmeden bi çekiver ateşte de 2 dk kaynat tamamdır canım mis gibi domates sosu

canım benim tekrar geçmiş olsuntabiki 1 gün daha karnımızda durduğu için şükretcez hepimiz.1 gün 1 gün bişeyleri tamamlanıyo içerde.gelişimlerini tamamlıyolar..domatesleri falan boşver canımcım yaa.yorma kendini sakın.ya da nisanurun dediği gibi rondodan bi geçir hiç uğraşma.bol bol dinlen

gülşencim bende 34+4 te girdim(dr.uma göre öndeyim ya) nst ye.normal yani canım

canım geçmiş olsun dikkat et kendine hepimiz öyle tabikide domatesi falan bir köşeye bırak ve istirahatini yap arkadaşım 1 gün içeride fazla kalması hem kendi hem bizim menfaatimize:)

teşekkürler canım bizim ilçenin devlet hastanesinde ama hastanemiz ,ameliyathanemiz,vede doktorumuz süper biz çok memlunuz özel hastane gibi büyük şehirdekiler kadar hasta yoğunlu olmayınca ilgi ve alaka iyi oluyor tabii inşallah hayırlısı ile atlatacağız

kafama takmıyorum nisanurcum 36. haftada şikayetsiz olmak güzel bişi tabikikaydirigubbakcemile5 ama hani vücut kendini doğuma hazırlıyoken işte bel ağrısı rahim kasılması falan olurmuş bende onlar yok acaba daha hazırlanmıyomu doğuma onu merak ediyom:uhm:

merhaba kızlar bende doktordan geliyorum.hep iri bebek diyordu doktorum bende başka bir doktora gideyim dedim belki ultrasondandır diye ama maşallah gerçektende iri ve bende sekerde yok birkac kere yaptırdık şeker yüklemesi.bu doktorda normal dogum yapamazsın dedi.36.haftadayım 40 haftayla uyumluyuz bakalım nolcak.hamileligim boyunca sabah akşam sütümü içtim,ilk 4 aydan sonra protein açısından zengin beslendim kızlar yediklerinize dikkat edin benim doktorum diyete kesinlikle karşı o yüzden cok relax bir hamilelik geçirdim bu yüzden oğluş bu durumda.bu gittigim doktor sütü artık bırakmam gerektigini söyledi 36.haftadan sonra süt ve süt ürünleri plasentada kireçleme yapabiliyormuş.birde ben epidural anestezi istedigimi söyledim oda genel anestezi tavsiye etti bakalım nolcak...
Allah yardımcımız olsun...

tünaydın len ekim anaları:1hug:
ii herşey yolunda şükür:Saruboceq:
biz dünden beri aydındayızsengözlerimebaksanab almanyadan gelen teyzemlerle kuçuk teyzemlere geldik..ama artık yol bize göre deilmiş onu anladıma.s
buarada sütün gece regl ağrısı çektim. bide burda çömmeli wc var:çok üzgünüm: zordayım dostlarım:bbo:

maşşaaallllaaah kuzumuzaa:1hug: allahım nazarlardan korusun..merancım kaç kilo geldi bebiş?

günaydınnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt
nasılız güzel ekim annişleri ....................ben dün çok rahatsızdım , vücudumdaki irili ufaklı bütün kemikler ağrıyordu valla , bi de burnum tıkandı nefes alamadıkca da çarpıntım oldu resmen , hamilelik bana ateş yaptı ya cam kapı açık uyumaktan üşütüyorum galiba :sm_confused:

:ecrin_bebek: anammmmm bu ne şirin yaaaaa

ya sorma celen sana gülüyordum bu çömmeli wc yüzünden son zamanlarda bana da zor geliyo , görümcemlerde de çömmeli ve gitmemeye çalışıyorum mümkün mertebe :))

tünaydınlarrr..:ecrin_bebek:
celencım normal doğum yapacak olsan daha ıyı dıcem comelerek yapman ama sezaryan olcan nasılsa.ne zaman doncen aydından ,sabret accık napalımmirmirmirmir
bende ıkı tuvaletten de var fakat ben oturarak daha rahat olduğum halde ozellıkle dıgerını tercıh edıyorum.bıde affedeersınız çiş yaparken kegel egzersizi yapıyorum. bıraz yapıp bırden tutuyorum falan 2-3 kes yapıyorum bır çişde.buda kasların çalışmasını sağlıyor. sadece doğumda değil yaşlanıncada çiş tutamama sorununu ortadan kaldırıyor.oyusden hepımız ıcın onemlı yaniilülülülülülü
- merancım maşallah ya 1 ay onden gıdıyor bebeğin
tebrık edıyorum senı vallahi..senın doğumun olur cookk yakında bence ozaman. normal mı ıstıyordun sen?
-gül-şen cım benımde ağrı cok olmuyor. bel ağrısı oluyor sadece oda cok yorulunca ve ayakta kalınca oluyor zati hamılelıkten oncede olurdu. oyle kasık ağrısıymış falan banada olmuyor.mıçımı kaşıyım durr:jeyyar:
bende doktoruma senın soledıklerını soyledım.anormal benmışım gıbı hıssedıyorum dedım.alakası yok dedi.doğuma hazırlıyormuş her turulu vucut kendını ama herkesde bu farklı olurmuş kımı ck ağrılı kımı az kımı de hiç..tek şikayetım sımdılık ayaklarımın davul olması...komık gozukuyorlarkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…