- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
günaydınn canlarım inşallah bugün birimizdden bi bırtlatma haberi gelmez 1 gün daha ilerlemiş oluruz.diken üstündeyim bundan sonra valla.artık ben oh bi gün daha geçti hala karnımda diye şükretmeye başladım.inşallahh sağ salim ve zamanında doğururuz hepimizzz
bu arada kolay gesin fatoş,edhakcım.ben güya birsürü domates almıştım yapacaktım hala dolaptalar nasıl yapcam bilemiyorum.böyle ara ara dinlene dinlene yaparım bari..
şekerim inşallah hayrlısıyla geçer, genel anestezinn nesinden korkuyon kız doktorlar ayarlıyolar onu, 2 defa yaptılar bana bi halt olmuyo, sadece uyandığında salak gibi etrafına bakıyosun, bide ben çok ağlamıştım uyanınca, dua et sen, hamile kadının duası kabul olur derler, kızın nerde ameliyat olucek, hastane olayını iyi araştırsaydınız, tekrar geçmiş olsun şekerim
gülşencim sen takvime göre 36. haftanın içindesin nstye bazı dr.lar erken bazıları geç başlıyo eğer bi şikayetin yoksa 36. haftanın bitiminde başlanıyo diye biliyorum ben ilkine lekelenme var diye gittiğmde girdim 33.haftamdaydım o zaman kaana takma dr.una güven
merhaba kızlar bende doktordan geliyorum.hep iri bebek diyordu doktorum bende başka bir doktora gideyim dedim belki ultrasondandır diye ama maşallah gerçektende iri ve bende sekerde yok birkac kere yaptırdık şeker yüklemesi.bu doktorda normal dogum yapamazsın dedi.36.haftadayım 40 haftayla uyumluyuz bakalım nolcak.hamileligim boyunca sabah akşam sütümü içtim,ilk 4 aydan sonra protein açısından zengin beslendim kızlar yediklerinize dikkat edin benim doktorum diyete kesinlikle karşı o yüzden cok relax bir hamilelik geçirdim bu yüzden oğluş bu durumda.bu gittigim doktor sütü artık bırakmam gerektigini söyledi 36.haftadan sonra süt ve süt ürünleri plasentada kireçleme yapabiliyormuş.birde ben epidural anestezi istedigimi söyledim oda genel anestezi tavsiye etti bakalım nolcak...
Allah yardımcımız olsun...
tünaydın len ekim anaları:1hug:
ii herşey yolunda şükür:Saruboceq:
biz dünden beri aydındayızsengözlerimebaksanab almanyadan gelen teyzemlerle kuçuk teyzemlere geldik..ama artık yol bize göre deilmiş onu anladıma.s
buarada sütün gece regl ağrısı çektim. bide burda çömmeli wc var:çok üzgünüm: zordayım dostlarım:bbo:
ya sorma celen sana gülüyordum bu çömmeli wc yüzünden son zamanlarda bana da zor geliyo , görümcemlerde de çömmeli ve gitmemeye çalışıyorum mümkün mertebe :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?