2008 Ekim Anneleri

ben istanbula gidince alıcam daha doğrusu teyzemiz alıcak doğum hediyesi ..travel setlerden düşünüyorum ama araba koltuğu lasım bize çünkü..chicconu 1-2 tane beğendiğim modeli var resimlerini koyum bulabilirsem hem baston tipi hem geniş kullanışlı yani..gamyoncuiremsu

resimlerini koy da fikir edinelim destinacım, aslında bize de oto koltuk lazım , araba o kadar lazım değil , malum çalışınca arabasıyla kaç kere gezdirecez ki

[/IMG]

kırmızı olan 230 mavi olan 250 lira hem baston puset kadar rahat hafif ve kullanışlı hemde geniş ve sırt kısmı yatıyor

Son düzenleme:
lazım değil derken çok ağır bişeye gerek duymuyorum demek istedim

[/IMG]
bunu almayı düşünüyorum 300 ytl hem uygun hem kullanışlı ama daha hala karar vermiş değilim..

Son düzenleme:
ben daha almayı düşünmüyorum ama mobilya bakarken hep bebe market gezmiştim ve en hafif en kaliteli olan bebek arabası PEG-PREGO olduğunu öğrendik modelleride çok şıktı dünyadaki en iyi bebek arabası ödülünü almış çok şık ve kullanışlıydı.

kızlar iyigeceler napıyonuz
destina kızı ne ettin verdinmi okula
bugün benim miniklerde geldi 18 miniğim var bu sene tabi devretcem malum diğer öğretmene

günaydın kızlarrrr, bugün topici ilk ben açayım dedim ama yağmur ankara benden önce davranmışa.s nasılsınız iyimisiniz bakayım, topici takip edemiyodum biliyosunuz ama izne çıktım, artık başınıza musallat olabilirim :jeyyar: dün bir ara siteye girdim ama morelim çok bozuktu hiçbişey yazamadım, sadece yazdıklarınızı okumakla yetindim, akşamüzeri de hiç giremedim zaten, artık gün sayıyosunuz ha, benim daha çok var, bu doğurma konusunda ben de tırsıyorum, acaba doğururken çok bağırırmıyım ki :roflol:

gnaydın melsa naber, kimsecilker yok sanırsam, bende biri gelsin diye bekliyom burayı ama uykum gelmeye başladı :)

günaydın canım bende baktım kimse yok,tembel bu ekim anneleri uyuyolar hala galibalülülülülülü,
çalışınca böyle erkenden kalkıyoruz malesef evde olsam bende uyuyo olurdum büyük ihtimal

evet evet kimsecikler yok, bide bana topici ihmal ediyon diye kızıyolardı, ben izinliyim evdeyim ama uyuyamıyom vallaha, sabahın köründe kargalar bile uyanmadan dikiliyorum ayağa, bebiş rahat bırakmıyo ki :smiley-cool:

gnaydın melsa naber, kimsecilker yok sanırsam, bende biri gelsin diye bekliyom burayı ama uykum gelmeye başladı :)

günaydın canım bende baktım kimse yok,tembel bu ekim anneleri uyuyolar hala galibalülülülülülü,
çalışınca böyle erkenden kalkıyoruz malesef evde olsam bende uyuyo olurdum büyük ihtimal

valla bende iki hafta izine çıktım tüm uyku düzenim değişmişti,ya gece 2-3 gibi uyuyup sabahın köründe kalkıyodum,yada sabaha kadar uyuyamadan evin içinde dolaşıp sabaha karşı uyuyodum,şimdi tekrar işe başlayınca uykuyu da bi düzene oturttum akşam yatıp sabah kalkıyorum çok şükür normal insanlar gibikaydirigubbakcemile5

yok biz bu uyku işini unutalım zaten, yakında hiç uuyuyamıcaz, boyuna posuna bakmadan esir alcak bizim bebişler bizi, hatta dün eşimle de konuşuyoruz, bugünlerin kıymetini bil, benimle ilgilen yoksa yakında arasanda bulamazsın oğluşun boyuna bakmadan beni esir alcak diyom gülüyo:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…