kızlar iyigeceler napıyonuz
destina kızı ne ettin verdinmi okula
bugün benim miniklerde geldi 18 miniğim var bu sene tabi devretcem malum diğer öğretmene
gunaydinlarrrr......herkes umarim bugun sahane bir gun gecirir.
citir kendini yorma allasen.yaa.
dun gece ruyamda butun ekim annelerinin ayni hastanede ayni gun dogum yaptigini gordum.ama hicbirinizi goremedim,esime sanki biliyormus gibi tipinizi tarif ediyor dogum sekillerinizi soyluyordum.sezeryanli oldugum icin kalkamiyordum,normal dogum yapanlar ayaklanmistir heralde,onlar bebeklerinide alip gelsinlerde goreyim deyip durdum,ama ne sizleri nede bebekleri goremedim.ama hepimiz bir hastanenin ayni katinda yanyana odalardaydik :)
hayr olsun insallah....
o kadar cok ruya goruyorumki son donemde,acayip pembe dizi seneryolari cikarda,:) hemen unutuyorum...
günaydınngamyoncuiremsu
ne tembeliiiiii melsaa
7 de actım gözümü,gonderdım kocişi..sonraaa camasırları toplaaa...
hemen ütüleee,kaldırr
sonraa perdelerı cıkarrrr makıneye at sırayla...
bi de kırışmış ayarını yanlış yapmışım makınenın..salon perdelerımm cokkkk buyuk bırını ben utuledım,annem geldı dığerını o utuluyor. kadın çağırdım bı de oda camları sılıyor.
daha dığer perdeler varr,,ohooo iş cok bugün..
tembelmiş hıı:dilcikar:
günaydınnnnn...............destina gece resimleri göremiyorum derken site temelli gitti yazıları da göremez oldum :) ama son resim hakkaten güzel ben de beğendim, fiyat da çok cazip ............sahi sn bu ayın 20 sinde mi gidecen İstanbula ,eeeeeeee orda internet var di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?