2008 Ekim Anneleri

evet uykusuz gecelere az kaldı,olsun bi doğsunlarda katlanırız onada,hem ekim bebişleri uslu olur belki üzmez annelerini,

günaydınlar kızlar sabah sabah uyuyunsana lenkaydirigubbakcemile yeni kalktım gözümü açmadanmirmirmirmir oturdum pcnin başına kızım çok acıtıyo galiba acıkmışşşş!!!
dün model konusunda hakkatten iyi çalışılmış teşekkür ediyorum ben de aynı şekil düşünüyorum herks baston al diyo bim tatiller de memleketlerde geçtiği için katlayıp götürürüz kaydirigubbakcemile5

bebiş için kız, sadece iki gün önce zıbın, çorap bi de kendime gecelik aldım, daha hiçbişey almadım, ya şimdi pırt diye doğuruverirsem napcam ben

oo almışısın yeter iştekaydirigubbakcemile2niye almıyosun kız başla ve bitir artık şu alişverişi ne kaldıki doğuma ben im hastane çentası dahil herşey hazır şimdilik ha bi bebeğimin odasının lambası eksik bi de şeker yapcam tabi eksikler bitamez ama arık başlamalısın:ecrin_bebek:

ya çalışmaktan ilgilenemedim ama izne çıktım artık, bu hafta biraz işlerim var işyerine gidip yardım falan edicem yarın, ondan sonra özgürüm, yarından sonra başlayacam bende hazırlıklara, bu çikolata olayını bende düşünüyorum ama napsam henüzkarar veremedim

kızlar iyigeceler napıyonuz
destina kızı ne ettin verdinmi okula
bugün benim miniklerde geldi 18 miniğim var bu sene tabi devretcem malum diğer öğretmene

yok hayatım vermedim..zaten 20si gibi istanbula gidicez ya orda versemmi diye sormuştum ama vermiycem heralde ya..okul öncesi eğitim setlerinden alıcam canım bide halamızda ana sınıfı öğretmeni aralarda bi kaç gün götürür iki ay idare etcez artık dönünce burda başlatırım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

günaydınngamyoncuiremsu
ne tembeliiiiii melsaa
7 de actım gözümü,gonderdım kocişi..sonraaa camasırları toplaaa...
hemen ütüleee,kaldırr
sonraa perdelerı cıkarrrr makıneye at sırayla...
bi de kırışmış ayarını yanlış yapmışım makınenın..salon perdelerımm cokkkk buyuk bırını ben utuledım,annem geldı dığerını o utuluyor. kadın çağırdım bı de oda camları sılıyor.
daha dığer perdeler varr,,ohooo iş cok bugün..
tembelmiş hıı:dilcikar:

:roflol: bu aylarda hamileler olmadık rüyalar görürmüş zaten, sen benimlkileri bi dinlesen, uçuk uçuk rüyalar görüyorum:dance:

gunaydinlarrrr......herkes umarim bugun sahane bir gun gecirir.
citir kendini yorma allasen.yaa.

dun gece ruyamda butun ekim annelerinin ayni hastanede ayni gun dogum yaptigini gordum.ama hicbirinizi goremedim,esime sanki biliyormus gibi tipinizi tarif ediyor dogum sekillerinizi soyluyordum.sezeryanli oldugum icin kalkamiyordum,normal dogum yapanlar ayaklanmistir heralde,onlar bebeklerinide alip gelsinlerde goreyim deyip durdum,ama ne sizleri nede bebekleri goremedim.ama hepimiz bir hastanenin ayni katinda yanyana odalardaydik :)
hayr olsun insallah....

o kadar cok ruya goruyorumki son donemde,acayip pembe dizi seneryolari cikarda,:) hemen unutuyorum...

napıyım miy canım valla bunlar son işler artıkınn:teytey:
bugünüde atlattım mı buyuk temızlık bitti demektirr...
doğuma kadarr daha coooookkk yaparım ben gerçi ama bu kadar yormam kendımı artıkkaydirigubbakcemile5
bende bugun ruyamda etlerle uğraştım hadı hayırlısıı:uhm:

maşallah yorma kendini çok fazla valla bende bi tembellik var hiç bişi yapasım yok bu aralar,hatta geçen çamaşırları yıkadım sepete dodurdum eşimede dedim ki bak arayacağın herşey burda temiz ama ütülenecek:1closedeyes: oda yazık tamam mesaj alınmıştır dedi:lepi:

günaydınnnnn...............destina gece resimleri göremiyorum derken site temelli gitti yazıları da göremez oldum :) ama son resim hakkaten güzel ben de beğendim, fiyat da çok cazip ............sahi sn bu ayın 20 sinde mi gidecen İstanbula ,eeeeeeee orda internet var di mi

çıtırcım sana da kolay gelsin, valla şimdi ben de heveslendim he, temizlik yapasım geldi :)

olcay dün gelmeyecekti de bugün nerde kaldı ? şeker işini ne yaptı acaba , insülinden yırttı mı dersiniz

var güselim sizi yalnız bırakmam merak etme..gerçi oazamana senin özge hanım tüm vaktini alır sende pek giremessin-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…