kızlar kaç gündür kafama takılıp duruyo , şimdi benim doktorum 15 eylülde yapabiliriz sezaryeni dedi ya , o zaman ben 37+ 5 oluyorum, bana uygun gibi geliyor sizce nasıl, çok erken değil di mi
heee a.s kolu bacağı cıkıcak gibim:CüvCüv:
fazla bişey yazmamışsınız iyi barii..bugün çok işim var.birazdan bebişimin kıyafetlerini yıkayacağım.sonra annem gelecek.bol bol taze fasulye aldım onları hazırlayıp atcaz derin dondurucuya.ben bezelye falan atmıştım zaten.kalan zamanda da temizlik yapcak annem.hergün bikaç iş yapsa anca biter zaten.ben yardım bile edemiyorum.kendi evimde dekor gibiyim vallaaaa..neyse ben şimdilik kaçtım kızlar..arada bi gelirimmŞeniz
kızlar kaç gündür kafama takılıp duruyo , şimdi benim doktorum 15 eylülde yapabiliriz sezaryeni dedi ya , o zaman ben 37+ 5 oluyorum, bana uygun gibi geliyor sizce nasıl, çok erken değil di mi
ne güzel annen yanına geliyor istediğin zaman.ben yalnızım.eve kadın çağırıyorum temizliğimi yapıyor,ütümü yapıyor ama ne kadarda olsa anne gibi olmaz..benim erken doğum riskimde var..çok kalkmamam lazım.annem zonguldakta.her istediğimizde gelemiyor.dükkanımız var bırakamıyor.öyle işte kızlar neyse zaman hızla geçiyor.bugünlerde geçecek veeeeeeee bende bir anne olacağım inşallah....:Saruboceq::asigim:
çakılım kıs son bir hafta zaman yaklaştıkça sen uztmak mı istiyon bakıım:1no2: çok yusuf gördüm seni:roflol:
ne güzel annen yanına geliyor istediğin zaman.ben yalnızım.eve kadın çağırıyorum temizliğimi yapıyor,ütümü yapıyor ama ne kadarda olsa anne gibi olmaz..benim erken doğum riskimde var..çok kalkmamam lazım.annem zonguldakta.her istediğimizde gelemiyor.dükkanımız var bırakamıyor.öyle işte kızlar neyse zaman hızla geçiyor.bugünlerde geçecek veeeeeeee bende bir anne olacağım inşallah....:Saruboceq::asigim:
selam arkadaşlarrr iş güç anca girebildim.dün annemlerde döndü izmire.yanlızım evde.çakılım kız az kaldı doğmuna hayırlısıyla bi doğursan da bizede sıra gelse.
:roflol: doğumda hiyerarşi olmaz bidenem ben sıramı verebilirim
aman canım parayla değil sırayla olsun herkesin zamanında olsun hihoyyyt
:roflol: seni de görücess bakalımmmmmmm :roflol::roflol:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?