2008 Ekim Anneleri

kızlar kaç gündür kafama takılıp duruyo , şimdi benim doktorum 15 eylülde yapabiliriz sezaryeni dedi ya , o zaman ben 37+ 5 oluyorum, bana uygun gibi geliyor sizce nasıl, çok erken değil di mi

kızlar kaç gündür kafama takılıp duruyo , şimdi benim doktorum 15 eylülde yapabiliriz sezaryeni dedi ya , o zaman ben 37+ 5 oluyorum, bana uygun gibi geliyor sizce nasıl, çok erken değil di mi

canım 37.haftadan sonra herhangi bir gün yapılabilirmiş.doktorlar öyle diyor.gelişim tamamlanırmış..

ne güzel annen yanına geliyor istediğin zaman.ben yalnızım.eve kadın çağırıyorum temizliğimi yapıyor,ütümü yapıyor ama ne kadarda olsa anne gibi olmaz..benim erken doğum riskimde var..çok kalkmamam lazım.annem zonguldakta.her istediğimizde gelemiyor.dükkanımız var bırakamıyor.öyle işte kızlar neyse zaman hızla geçiyor.bugünlerde geçecek veeeeeeee bende bir anne olacağım inşallah....:Saruboceq::asigim:

hihoyyytselammmmmm ben geldim
oh ne güsel uyumuşum öle tüm yorgunluğum geçti valla bugün de çalışmaya başlyabilirim demek
gece bızdıkım gelmiş canım iyi olduğuna sevindim ara ara haber ver kendinden olur mu böyle öslüyoz seni:a015:
çakılım kıs son bir hafta zaman yaklaştıkça sen uztmak mı istiyon bakıım:1no2: çok yusuf gördüm seni:roflol: canım bende 37 den sonra normal diye biliyom zati sezeryan 40 ı beklemez ki hadi 39 de bırtlıcam diye tutturdu senin özge napcan o zaman yok kısım şimdik olmas 1 hafta sonra sezeryanla mı gel dicen:roflol:
celenim valla ben de muzdarip im o çömmeli wc lerden misafirliğe gittiğim yerlerde ondan varsa çatlamayı göze alıp tuttum hep çişimi allahtan artıkım evimdeyim ve hep oturarak işiyom ben korkuyom çömmelilerden ya birden bırtlarsa:1shok:

cakılım bence hıc te gec değil..
benım bebek daha donmemişti doktorum donmezse 37. haftada sezaryene alırım demişti..
senınkı 38 haftalık oluyor zaten ve sezaryenlerın çoğu 38. haftada yapılıyor.endişlenme bence.
mervesey ben kabızlık fılann yaşamadım canım.

hayır canım normal tarihi.38 olmuş oluyosun.sanırım benimde öyle olacak..37+4 yada 5:teytey: ya zaman azaldıkça kendimi daha da hazır hissetmeye başlıyorum.inşallah son günler stres olmam.bu sakinliğimi korurum.biran önce o gün gelsin istiyorum.sen ne durumdasın çakılcım..hep pozitif düşün..ben öyle yapmaya gayret ediyorum.

ayyyyyyyyyyyy evet canım yaaaaa bizler anne olacağızzz :Saruboceq: rabbim tüm isteyenlere nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq: ama ben halen hazır mıyım değil miyim bilemiyorum fisfisfis

bızdıkım nerdesınn? sana gecmış olsun demeyı unutuum..dıkat et kendıne canım.

selam arkadaşlarrr iş güç anca girebildim.dün annemlerde döndü izmire.yanlızım evde.çakılım kız az kaldı doğmuna hayırlısıyla bi doğursan da bizede sıra gelse.

evet canım ben bu konuda biraz şanslıyım sanırım.annem 2 sokak aşağıda oturuyo.Allah razı olsun ne olsa koşup geliyo.Allah onları başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:bizde anne olduğumuzda anlayacağız onları

çakılcım hazır olmayı bekleme zaten.insan hiçbirzaman tam anlamıyla hazır hissedemiyo."acaba"lar hiç bitmiyo..bu deneyimi ilk kez yaşayacağız(çoğumuz)..yaşadıkça öğreneceğiz herşeyi.iyi bir anne olabilecekmiyim diye endişe eden bi insan iyi bir anne olur bence...hep daha iyisini yapmak isteyeceğiz çünkü..inşallah onlarda hayırlı birer evlat olurlar:Saruboceq:

selam arkadaşlarrr iş güç anca girebildim.dün annemlerde döndü izmire.yanlızım evde.çakılım kız az kaldı doğmuna hayırlısıyla bi doğursan da bizede sıra gelse.

:roflol: doğumda hiyerarşi olmaz bidenem ben sıramı verebilirim

melsacım maşallah oğluna sen erken doğurursun bu gidişle ..
kıs celen izmirden aydın kaç saat bacım 2 saaat falan değilmi ben 8 saat yola gidicem istanbula yollarda doğurmam inşallah-tatlicadiarzu-
çakılım 37+4 38 haftalık olmuşsun demektir erken diil canımm hiççç kaçmaya çalışma bu yolun kaçışı yokkkaydirigubbakcemile5

:roflol: seni de görücess bakalımmmmmmm :roflol::roflol:a.s.

üfff çakılım valla düşününce hakkaten insan kendini biraz tırsak hissediyo:ecrin_bebek: anam hiç yapmadık ki bu doğum işini ya beceremessem diyom bi de normal istiyom ya geldi mi tam bi cesaret geliyo ama
ahhhh gelse şu 36. 37. haftalar
keşkem şu işi 1 ay daha erken yapaymışız kocamla:jeyyar: zaman yaklaştıkça geçmek bilmiyo gibin

neyse kızlar ben bi alışverişe gidip gelicem tatil dönüşü mutfak tam takır gidip biraz dolduralım

cakıllll kalp atışlarını duyuyorum burdan vallaaa:roflol::roflol::roflol:
dıp dıp dıppp atıyorrr gun yaklaştıkca.
keske benım bu kadar az kalmış olsa. ben bıran once kollarıma almak ıcın acayıp sabırsızlanıyorum..doktorum bugun gel sezaryenle alayım dese koşarım vallahisırnaşık şey
destina aydın ızmır arası kendı arabalarıyla en fazla 1 saat surer..gamyoncuiremsu
sen 8 saatlık yolda kesın doğurursun valla.ne zaman gıdeceksın?
photoşcum benimde annem yurume mesafesınde 15 dk..
tabı ben sımdı en az yarım saatte yuruyorum o ayrıyerimseniben
oda bana gelıp yardım edıyor arada.anne daha cok gel dıyorum oda torunu doğunca hıc cıkmıcakmış ondan sımdı az gelıyım dıookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bırazdan duş alıp gıdıcem canım annişime. Allahım benı ondan ayırmasın:Saruboceq:

geçen balkonda oturuyorum , bi kadın kızını almış yanına ekmek almaya gidiyor , kıza köpek deyip deyip ensesine yapıştırıyor hırpalaya hırpalaya götürüp getirdi o çocuğu içim acıdı........kızın suçu da annesi seslenince duymamış :mymeka: düşünsenize o da bi birey ve arkadaşlarının önünde rencide edildi çok üzüldüm .......... o zaman düşündüm işte bir birey yetiştirmek o kadar basit bi iş değil:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…