2008 Ekim Anneleri

ah be güselim kuş uykusu gibi..inşallah gaz problemi olmazda rahat ederiz diycem ama 2-3 ay malesef gaz sancısı her bebekte oluyo sadece bazıları daha dirençli okadar..

saol cakılcımhihoyyyt
valla uyuyorlar uyumasına bebişler ama kısa surelı olduğunu gordum ve duydum bende...kaydirigubbakcemile2
cakılım sen ce-eeee deyıp kaccıcan bencenaniknanik
sonra bızde aynı olcaz gerçifisfisfis
kım kımı burda sobelerse artıkk

anammmmm destina var yaaaa sen yandın kısımmmmmm .............................2 hafta sonra ben başlarım : destinaaaa bu emmiyo napıyım, destinaaaaa gazı var napıyım, bu susmuyo napıyım :roflol:
annemin de şimdiden paçaları tutuştu , unutmuşum ben çocuk büyütmeyi ne yaparız ne yediririz , nasıl yıkarız deyip duruyo , hatta hastanede yanımda kalack ya aslında bi kişi daha olsa iyi olur diyo................yok dedim daha neler el kadar bebeye kaç kişi bakacak ki dedim , görürsün doğsun da hayırlısı ile diyo kaydirigubbakcemile3

cakılll ahaaa aynı benım annem vallaa:roflol:
hamıle kaldığımdan beri tek düşündüğü sey bebeği nasıl yıkayacağı:ecrin_bebek:
ayy anne ben yıkarım merak etme dıyorum bişiler soluyorum,nese sonra oda aynı şeyı soyluyor.."doğsunda bır hayırlısyla bakarız artık""kaydirigubbakcemile3
e unutmuşlar tabı endişelenıyorlar ama bebişi ellerıne verdık mı nasıl hafızaları canlanacak gorceksın:smiley-cool:

günaydın kıslaaaaaaaar benim sabah yeni oldu daha gece uyuyamayınca öğleni buluyo kalkmak

izinde olmak çok güzel yaaa herkes işe gitme okulka gitme telaşındayken fosur fosur uyumak ne tatlı oooooooooooooh

benim kız dün 10 dakika durmadı yine bazen hiç uyuymuyormu acaba diye düşünüyorum

kolları bacakları göbeğimden ağzımdan çıkacak gibi

rüyamda bile kollarını göbeğimden çıkarmaya uğraştığını gördüm

çok yorucu ya

bu arada pişik kremi aldınız mı markası ne acaaba

tecrübeli anneler belki daha iyi bilir sizler ne kullandınız

son olarak şampuanı pişik kremi falan kaldı kızımın onları da alayım da bitsin

e beyazzambak onlar da sıkılmışlardır artık içerde , bir an önce çıksak derler

benımkı ole çok hareket etmıyor 1 haftadır fılan. nıye kı??*CADIARZU

ben johnson's baby pişik önleyici kremini aldım ,inşallah iyidir

kaydirigubbakcemile2selamm
ben de tembel deilim işte çıtırım valla bugünün hamaratları biziz herhalde ben de kalktığımdan beri işleniyom çok yoruldum da yarım saat dinlenme molası vermişken size bi günaydın diyim dedim
işler bitmiyo valla bi de koca göbekle ağır aksak nereye kadarkaydirigubbakcemile3 1 yap iki dinlen
daha mutfak raflarını indircem dün bebe deterjanı aldım bugün oğluşun kıyafetlerini de yıkıyım diyom da ütüsü gözümde büyüyoo kocişe satabilir miyim acep ütüyüCADIARZU
canım ben chicco nun pişik kremi ıvır zıvırını birlikte aldımm set olarak iyidir inş

benimkide artık çok hareket etmiyo,sadece devamlı direniyo,eee kocaman oldular artık yer kalmadı,
ama artık hareketleri çok sert,baya canımı yakıyo yani

aynen melsacım..
edhak hosgeldın canım.biz işleri bıtıriyoruz mıçımızı yayıp doğumu beklıcez artık
bu bacular da işlensınler artıkk:dilcikar:

canımcım altını sık sık değiştirirsen pişik problemi yaşamassın bide ilk günler hassas olduğu için ıslak pamukla silersinşz..pişik olusada zeytinyağı bepanten veya troysd kullanmıştım ben niveanınki hiç bi halta yaramıyo onu biliyorum..

sana da kolay gelsin canımcımmm , valla ne diyim hamarat hatun şu bizim ekim anneleri

selam kızlarr....
umarım herkes iyidir..benim işler bugünde devam ediyo.dün bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüledik annemle..tek başıma zor olacaktı iyi oldu yardıma gelmesi.zaten bi yandan ütüleyip bi yandan sevdi bütün cicilerinikaydirigubbakcemile3 zevkle yapıyo kadıncağız..kışlıklarıda yaptık.bugünde temizliğe devam.öyle bi bakayım dedim size.zamanım olursa uğrarım yine.hepinizi öptüm kocamannŞeniz

Kızlar selam biz yine işdeyiz tatil bitti anam çalış çalış doğuracaz nerdeyse hala şu 37 hafta gelmiyor.Neyse artık bu Perşmbe veya Cuma raporumu alırım diye düşünüyorum doktorum öyle söylemişti.:CüvCüv:

Kızlar bebek arabası almayı düşünen varsa ikili olan bebek arabaları çok kullanışlı ben kızımda Pıerre Cardinin ikili arabasını almıştım(Araba+ana kucağı) çok memnun kaldım,diyelim çocuk arabada anakucağında uyuyup kaldı indiğinizde anakucağını arabasına takıp rahat rahat dolaşın ana kucağını kolunuzda taşımaya gerek yok.Biz ikili halini 6-7 aylık olana kadar ,tek arabasını ise 3,5 yaşına kadar kullandık şimdi de ikinci de kullanıcaz inşallah.Birde hafifliği ve bagajda az yer kaplaması önemli katladığınızda nerdeyse baston araba kadar yer kaplıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…