2008 Ekim Anneleri

abim getırcek annemın utuyu,onla halletcem artıkk:1closedeyes:
kızlarrr bugünn 9 Eylüll
yani İZMİR'İN KURTULUŞU...
uçak gösterileri başladı.süper ya:dance::dance::dance:

sana da kolay gelsin canımcımmm , valla ne diyim hamarat hatun şu bizim ekim anneleri

canımcım benimki hamaratlık deil valla bi ay boyunca izmir istanbul gezdim gezdim eve dönünce hazin sonla karşılaştım tabisenağlama
ah ah çıtırım keşke benim de ütüm bozulsada yapmaktan kurtulsam sıcaklarda en sevmediğim ev işi ütü yaa:1no2:
şimdi ben bebişmin kıyafetlerini atıcam da hassaslarda yıkıyım dii mi gerçi o da çok yüksek ısıda yıkamıyo yüksek ısıda uzun programd yıkasam mı dahaa iyi olur
siz nasıl yıkadınız söleyin bakemsositososito
yumuşatıcı da koyıım dii mi ayrıca bu yumuşatıcıların bebeklere özel i var mıydı ben görmedim

istediğimiz kadar kaçalım,mecbur yapıcaz kaçışş yokk:mymeka:
ben hassas programda yıkadım,hatta bebek programı dıye gecıyor benım makınede onda yıkadım.
uzun yıkama ve yuksek ısı bozbılır çamaşırları.
yumaşatıcı bebekler için satılıyor ama ben almadım normal kullandığım yumoşla yıkadım.okadar uzun boylu değil valla kusura bakmasın kızımızkötükedihüso
bızım kıyafetlerımızı ole antialerjık deterjanla mı yıkamışlar sankım hıh:1closedeyes:
bıldığın sabun tozuyla yıkamışlar işte..
bende sabun tozuyla yıkadım,mis gıbın oldu vallayerimseniben
ne kadar dıkkat edersen okadar alerjık olur bu veletler.
hayatının sonuna kadar bu deterjanlarla yıkanmayacak ya kıyafetleri..ben okadar ustune dusemeyeceğim vallahi..kım ne derse desın:dilcikar:

dalin bebeklere özel deterjan ve yumuşatıcı çıkarmış , ama benim alışveriş yaptığım markette sadece yumuşatıcısı vardı , almadım ben ..............hacışakir granül ile hassas ayarda yıkadım ama pişman oldum, bi daha kullanmam , çok güzel yumuşacık oldular da kokusu hayal kırıklığına uğrattı beni, hem güzel değil hem de kalıcı değil ( gerçi allahtan kalıcı değilmiş )

omo bebek deterjanı ile yıkadım hacışakir istiyodum bulamadım dalinin yumuşatıcısı varmış
narin programına attık ütüledik

ben de hassas yıkama programında yıkadım zaten yıkamak hiiiiiiiiiiç sorun değilde o el kadar zıbınları hele fırfırlı bilmem neli şapkalrı ütülemek yok mu
çok zevkli seve seve ütüleniyor ama inanın kocam önüme üç beş tane pantolon koyup ütüle dese daha kolay olurdu
çok zor ya

teşekkür kızlar
çıtırım valla katılıyom bizim kıyafetleri bebe deterjanıyla mı yıkamış annelerimiz bende hacı şakirin aldım bebe deterjanını ilk 2 aylık olana kadar yıkarım zaten ondan sonra normal matiklerle
şimdi herşeyin bebe olanını çıkarıyolar tam bi rant yani ufacık deterjan normal matiklerin iki katı pahalı büyüyene kadar herşeyini ayrı alırsak beyimizin batarız zati bu ilk yıkama olduğu için bi heves ettik işte

çıtırım benim kardeşimde izmirde şimdi akşam konser varmış herhalde kenanın üffff ne kalabalık olur şimdi meydan bu göbekler olmasa ne güzel gider coşardın bi güzel
neyse ben makineyi çalıştırıp geliim

kızlar pişik için altı çok sık değiştirmek gerekiyomuş aldığınız ıslak mendile çok dikkat edin alkol varsa pişik yapıyo ben unibaby yenidoğan saf pamuklu aldım ama ilk etapta kaynamış ılımış su ve pamukla silcez nasip olursa
pişk kremlerinde mustela öncesinde
olduğundada bepanten , hametan ve trosyd çok övüyolar

anam birden düşündümde ne komik olur he aynı anda yaklaşık 50 taneyiz bize dr dayanmaz be
destnam bu arada kızın okul işini cevaplamıştım öncesinde ama görememişin sanırsam okula verme idare et bacım ama kızınıda bebişin gelişine hazırla ve yardımını isteki bocalamasın

Selam kızlar,
Ben bebek eşyaları için hacı şakirin granül matik lavanta kokulu olanı aldım
fakat sonra pişman oldum doğrusu. Temizlemesine diyecek yok.
Kokusu çamaşırlar yıkandıktan sonra pek hoş olmuyor.
Ben alırken fiyatını rafta yanlış görmüşüm.Rendelenmiş sabun sonuçta ne bileyim 10
lira olduğunu hayatta almazdım. Sonraları roxy diye başka bir marka gördüm. O hem
granül değil toz halinde hem de fiyatı uygun. Çünkü granül sabunlar makinaların giderlerinde birikip bir
süre sonra tıkanmasına sebep olabiliyormuş. Eşim söyledi. Ben de makinayı sıcak
su ile boşken çalıştırdım ki eğer kalıntı varsa gitsin diye.

Ben de Uni baby yeni doğan aldım.Bebek bezini de prima. Her iki boyundanda.
Fakat evdeyken pamuk ve su dışardayken
ıslak mendilelri kullanmayı düşünüyorum. 6 aylık olunca da pamper's sensitive tavsiye
ediyorlar.
Pişik kremi ve bebek bakım ürünleri için mustela, sebamed ve bepanthen iyi seçimler. Kullanan arkadaşlarımdan
aldığım ravsiyeleri yazıyorum. Bebek bakım ürünlerini
henüz almadım. Mustela ve sebamed arasında kaldım. Eşim ısrarla eskiden
bunlar mı varmış yeni adetler çıkarmayın dalin alalım desede benim içim rahat etmeyecek.

aynen işte benim aldığım deterjan da buydu, bu yüzden çamaşırı 2 kez yıkamak zorunda kaldım , ilkinde çalıştırdım suyu almış deterjan ıslanıp yapışıp kalmış deterjan çekmecesine, boş su ile yıkanmş , sonra tekrar çalıştırdım bu sefer su alırken ben de deterjanı karıştıra karıştıra zorla verdim makinaya , ve makinadan çıkanların kokusunu da beğenmedim , çok pişman oldum çokkkkkkk, kalanı ile halılarımı koltuklarımı filan mı sildisem ne yapsam , bi daha bebek çamaşırı için kullanmam

SELAMMMMMM

Ben geldim leynnnnn açılın.Nabersiniz şööööööle bi geçmişe atlaya atlaya baktım bir tek ÇAKILIM sormuş beni merak etmiş yanim......Diğerleri hepinizeNeyse haberleri aktarayım size şeker için 1 hft daha şans tanındı oldu oldu olmadı insülinAkşam yürüyüş+sabah kahvaltısına yiyebildiğim kadar yeşillik eklendi...İşte bööle kıslar...İlk defa NST' ye bağlandık aslında 1 hafta sonra bağlanacaktık ama dr' um bağlayalım dedi.Kalp atışları iyi bulundu,doğum sancısına benzer bişey yok ama benim sıpa korktu heralde hiç hareket etmedi 6 kere ltf.isteksiz isteksiz dr sen hissediyosun ama normal zamanda de mi dedi mesela cuma günü çok kuduruktu kuzum o gün korktu galiba...Nasılsa haftalık kontrole gireceğiz hadi bakalım şimdilik yağı,tuzu,suyuda iyi herşey yolunda dedi şeker dışında kızlar edin nolur son bir hafta şansım bu benim...Yoksa insülin...

He bir de aklıma gelmişken ÇAKIL kıs ben sana ne diyim emi DESTİNA ile ikiniz bir olup dedikodumu mu yaptınız okudum kaçmadı gözümdenKıs kısını istedik diye ne bu havalar yok kızıda rahat bırakmazmışım yok kıskanırmışım kısını seversem niye yapıyım kısım ama sevmem lazım terbiyeli aklı başında bi geline kim ne diyebilir ki???Benim oğluşuma yakışır güzel ,beni seven,saygılı,sevgili,kocasının kıymetini bilen bir geline delimiyim ben eziyet etcek:Neyse hele bi o günlere gelelim de düşünürüz hıh almıyos işte kızını turşusunu kur sende bakem,benim oğluşum oynar arabasıyla ın ın ın

merhaba kızlar a.s.
ben bebeğimin eşyalarını dalinin yeni çıkan sıvı bebek deterjanı ile yıkayıp ütülemiştim, sonra annemle beraber de bayağı bi eşya aldık, onları da annemin önerisi üzerine dalan'ın bebekler için ürettiği roxy matik toz sabunu ile yıkadık (üzerinde bebek resmi olan paketlerde satılıyo) ve ben roxy matik'i daha çok beğendim.. zaten annem normalde de iç çamaşırları için bunu kullanıyomuş hep söylüyordu çok güzel diye, ben de denedim ve memnun kaldım :ecrin_bebek:

Selam ekim anaları :CüvCüv: ohh doğuran olmamış çok şükür:Saruboceq:
Bende sabun tozu aldım, haci şakir alıcaktım yoktu markette, bitane tanınmadık bi marka vardı bende sabun tozu sabun tozudur diyerek almıştım 2,5 ytl, makinede yıkadım bütün kıyafetleri artı yumoş baby yumuşatıcı koydum çok süper oldu, kıyafetlerden birinide elimde yıkamıştım sabun tozuyla gayet güzel kokusu, öyle esanslı bahar çiçek vs. değil kokusu ama sonuçta ferah ve bebeksi bi kokusu var yumoş babyle birleşince daha güzel oluyo, markasını yazardım ama şuan annemlerdeyim hatırlamıyorum markayı, bide makinamda ilave su diye tuş var ona basıyorum toz sabun kalıntısı olmasın diye daha bişi olmadı bakalım bir müddet böyle toz deterjan kullanıp sonra normale geçmeyi düşünüyorum, çok fazla titizlenmeyin herşeye bence, sakınılan göze çomak batıyor bebişlerimizi herşeye alıştırmalıyız:ecrin_bebek: zira ortalıkta doğal hiç bişey kalmadı herşey yapay

Bu arada kıslar bende DALİN ' in bebek deterjanı ile yıkadım oğluşun eşyalarını yumuşatıcı olarakta BİNGO-SOFT( beyaz renkli olanı baby)var onu kullandım.Zaten yıllardır o yumuşatıcı kullanıyorum ben kokusu çok güsel baby olduğu içinde mesela dalin yumuşatıcı da var ama almadım ben misler gibi koktu valla ben sevdim tavsiye ederim hala yıkamayanlar için...

olcay hoşgeldin de valla senden korkulur bacım , ne ara okudun o kadar geçmiş sayfayı da destinayla kaynatığımızı gördün hemen heee..............

amannnnn yaw akşama görümcem iftara çağırıyo dün aradı boşvr alma bizi bu sene tadımız tuzumuz yok dedim , şimdi yine aradı ki bekliyorum diye..................öyle zor geliyor ki kalkıp duş almak, hazırlanmak, hepsi bi yana orda oturmak , evde ayağını uzatıp yatabiliyorsun hiç değilse .................bi de yardım etmesen olmuyo, etsennnn gözün almıyooooo yoruluyosun offffffffffffffffff of

Benden kaçmaz Çok üzgünüm çoookkötükedihüsoHafiye tuttum kısım bi kuruyom onu bu siteye özel adımın geçtiği tüm sayfalardaki yazıları getiriveriyo önüme :sm_cool:Şimdi al bakalım :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…