kahretsın utum bozuldu yaabenneyaptımki
sana da kolay gelsin canımcımmm , valla ne diyim hamarat hatun şu bizim ekim anneleri
canımcım benimki hamaratlık deil valla bi ay boyunca izmir istanbul gezdim gezdim eve dönünce hazin sonla karşılaştım tabisenağlama
ah ah çıtırım keşke benim de ütüm bozulsada yapmaktan kurtulsam sıcaklarda en sevmediğim ev işi ütü yaa:1no2:
şimdi ben bebişmin kıyafetlerini atıcam da hassaslarda yıkıyım dii mi gerçi o da çok yüksek ısıda yıkamıyo yüksek ısıda uzun programd yıkasam mı dahaa iyi olur
siz nasıl yıkadınız söleyin bakemsositososito
yumuşatıcı da koyıım dii mi ayrıca bu yumuşatıcıların bebeklere özel i var mıydı ben görmedim
omo bebek deterjanı ile yıkadım hacışakir istiyodum bulamadım dalinin yumuşatıcısı varmışcanımcım benimki hamaratlık deil valla bi ay boyunca izmir istanbul gezdim gezdim eve dönünce hazin sonla karşılaştım tabisenağlama
ah ah çıtırım keşke benim de ütüm bozulsada yapmaktan kurtulsam sıcaklarda en sevmediğim ev işi ütü yaa:1no2:
şimdi ben bebişmin kıyafetlerini atıcam da hassaslarda yıkıyım dii mi gerçi o da çok yüksek ısıda yıkamıyo yüksek ısıda uzun programd yıkasam mı dahaa iyi olur
siz nasıl yıkadınız söleyin bakemsositososito
yumuşatıcı da koyıım dii mi ayrıca bu yumuşatıcıların bebeklere özel i var mıydı ben görmedim
gunaydinlarrrr......herkes umarim bugun sahane bir gun gecirir.
citir kendini yorma allasen.yaa.
dun gece ruyamda butun ekim annelerinin ayni hastanede ayni gun dogum yaptigini gordum.ama hicbirinizi goremedim,esime sanki biliyormus gibi tipinizi tarif ediyor dogum sekillerinizi soyluyordum.sezeryanli oldugum icin kalkamiyordum,normal dogum yapanlar ayaklanmistir heralde,onlar bebeklerinide alip gelsinlerde goreyim deyip durdum,ama ne sizleri nede bebekleri goremedim.ama hepimiz bir hastanenin ayni katinda yanyana odalardaydik :)
hayr olsun insallah....
o kadar cok ruya goruyorumki son donemde,acayip pembe dizi seneryolari cikarda,:) hemen unutuyorum...
kızlar pişik için altı çok sık değiştirmek gerekiyomuş aldığınız ıslak mendile çok dikkat edin alkol varsa pişik yapıyo ben unibaby yenidoğan saf pamuklu aldım ama ilk etapta kaynamış ılımış su ve pamukla silcez nasip olursa
pişk kremlerinde mustela öncesinde
olduğundada bepanten , hametan ve trosyd çok övüyolar
Selam kızlar,
Ben bebek eşyaları için hacı şakirin granül matik lavanta kokulu olanı aldım
fakat sonra pişman oldum doğrusu. Temizlemesine diyecek yok.
Kokusu çamaşırlar yıkandıktan sonra pek hoş olmuyor.
Ben alırken fiyatını rafta yanlış görmüşüm.Rendelenmiş sabun sonuçta ne bileyim 10
lira olduğunu hayatta almazdım. Sonraları roxy diye başka bir marka gördüm. O hem
granül değil toz halinde hem de fiyatı uygun. Çünkü granül sabunlar makinaların giderlerinde birikip bir
süre sonra tıkanmasına sebep olabiliyormuş. Eşim söyledi. Ben de makinayı sıcak
su ile boşken çalıştırdım ki eğer kalıntı varsa gitsin diye.
Selam kızlar,
Ben bebek eşyaları için hacı şakirin granül matik lavanta kokulu olanı aldım
fakat sonra pişman oldum doğrusu. Temizlemesine diyecek yok.
Kokusu çamaşırlar yıkandıktan sonra pek hoş olmuyor.
Ben alırken fiyatını rafta yanlış görmüşüm.Rendelenmiş sabun sonuçta ne bileyim 10
lira olduğunu hayatta almazdım. Sonraları roxy diye başka bir marka gördüm. O hem
granül değil toz halinde hem de fiyatı uygun. Çünkü granül sabunlar makinaların giderlerinde birikip bir
süre sonra tıkanmasına sebep olabiliyormuş. Eşim söyledi. Ben de makinayı sıcak
su ile boşken çalıştırdım ki eğer kalıntı varsa gitsin diye.
olcay hoşgeldin de valla senden korkulur bacım , ne ara okudun o kadar geçmiş sayfayı da destinayla kaynatığımızı gördün hemen heee..............
amannnnn yaw akşama görümcem iftara çağırıyo dün aradı boşvr alma bizi bu sene tadımız tuzumuz yok dedim , şimdi yine aradı ki bekliyorum diye..................öyle zor geliyor ki kalkıp duş almak, hazırlanmak, hepsi bi yana orda oturmak , evde ayağını uzatıp yatabiliyorsun hiç değilse .................bi de yardım etmesen olmuyo, etsennnn gözün almıyooooo yoruluyosun offffffffffffffffff of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?