2008 Ekim Anneleri

korktum ben senden , daha sen yokken bi tek kelime bile yazmam , hatta sormamm bile nerde diyeeee :ecrin_bebek:

Hadi ordan sen benim memleketlimsin gı takılıyom ben sana...Valla ÇAKILIM hayırlısıyla büyüsünlerde ALLAH bize o günleri nasip etsinde kızıda oğlanı da o ALLAH herkesi doğru insanla karşılaştırsın bacım onların zamanına kadar bakalım özlemle beklediğimiz,özendiğimiz evlatlarımız bize soracaklar mı baksana hangi devirdeyiz ortalık fena ALLAH hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.Onları herkesin özendiği hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi,mürüvetlerini hayırlısıyla görmeyi,doğru seçimler yapmalarını nasip etsin bizlere...Biz burda sadece lakırdı yapıyoruz cnm benim:1hug:

olcaycım hoş geldin sık şu şekerinide az kaldı doğuma insülin de olsa takma kafaya be güselim herşey bebişler için..
çıtır yorma kendini bacım ev temizliycem diye doğurmayınn..
celen noldu kıı kocanı bırakıp gelemiyonmulülülülülülü

sen güzellik ukusuna yattın sandıydım destina , sabah bi cee deyip kayıplara karışıyorsun

LEYNNNNNNNNN sinir oluyom bu siteye ne bu len çektiğimiz yazıyosun gitmiyo data base errror aaaaaaa kötükedihüso

ya ben bi güzelleştim bi güzelleştim sormayın ( maşallah deyim de nazar etmeyim kendimi ) görenler de hep öyle söylüyo, cildim filan pırıl pırıl oldu bu kadar bakımsızlığa , nemlendirici bile sürmüyorum 9 aydır......bi de kız çocuğu annenin güzelliğini alır derler , yoksa benim sıpa erkek olmasın ............anammmmm doğumdan çıkınca kucağım tutuştururlarmış bi erkek bebek :uhm: napalım sağlıklı olsun da ona da kabulüz di mi, ÖZGE oluverir ÖZGEHAN :roflol:

hayırlısı olsun çakıl da ben de hep diyom bir de oğlan çıkıyomuş kız oğlanlar yumuşak olur öyle bişey olsa cicili bicili çiçekli yelekleri giydikten sonra çocukcaz kendini kız zanneder sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

üfffffffffff
bu ne ya
bak bu site yakında çökecek ben size söliyim
oğluşumun kıyafetlerini yıkadım misler gibin koktu evin içi ama bi türlü giremedim siteye valla sinirden bi gün birimiz doğurmasak iyi pc başında

offf gercekten ne oluyor yaaaa...sinir etti bugun site.acaba su reklam banner lari artti ondan mi oluyokine...

Kız anneleri çirkinleşir sözünü ben de çürütenlerdim.
Her gören cildin ne kadar parlamış diyor. Karnımın şeklide erkek bebek doğuanlara
benziyormuşmirmirmirmir
Allah çok şükür gebelik maskesi denen şey de
olmadı. Yaz boyunca güneş koruyucusu sürmüştüm yüzüme ( eczaneden aldığım medikal
bir ürün)
Tabi en çokta karnımın çatlamasından endişeliyim. Şimdiye kadar bir şey yok ama doktor
son 10 günde bile olabilir. Nemlendirmeyi ihmal etme dedi.:CüvCüv:

selam ibolyacım bu saatlerde pek kimsecikler olmuyo malum iftar hazırlıkları
tüm temizlik yapanlara kolay gelsin diyoruz bebek kıyafetlerimizi dalinin deterjanı ve yumuşatıcısıyla yıkadık biz ve çok güzel kokuyo odasına bilem sindi koku geçmiyo ayrıcana bizim bebekliğimizde bu kadar deterjan falan yoktuki kızlar şimdi herşey kansolojen annanemler tencereleri falan deterjanla değil kille temizlermiş şampuan yerine de kil kullanılırmış ben kendimize kullandığımız deterjanları 1 yaşına kadar kullanmayı düşünmüyorum şahsen

yav ben evde olmaya alışamadım, topicde akşama kadar gezinmeye de alışamadım, acep yabancımı geliyom millete

kızlar benim aklımı kurcalayan bir mesele var bizim muhtemel doğum tarihimiz sat a göre 21 ekim fakat ultrasonda bebiş bir hafta geriden geliyo ve ultrason doğum tarihini en son 31 ekim verdi bu durumda geçmi doğmuş olacak yani 41. 42. haftayımı bekleyeceğim:1shok: .bu durumda bebiş terazi değil akrep oluyoda

ibolyacım öyle düşünme ya:1hug: genelde öğleden sonra 1-3 arası yoğun oluyo burası ben girdiğimde de pek kimsecikler olmuyo işte kendi kendime yazıp kapatıyorum arkadaşlar dasonra cevap veriyo evde kalmaya alışsan iyi olur yoksam bebekle zor olur alışmak haa bence şöyle bebeğine bişeyler örebilirsinkaydirigubbakcemile5

terkencim usg cihazlarının takibi %100 doğru diye bişey yokki normal doğumsa Allah bilir diyecen ve evet 42. haftanın sonuna kadar bekleyenler var malum geç döllenme olayları olabiliyomuş napalım benimki de geç olursa akrep olcak yükselenini ayarlayalım bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…