2008 Ekim Anneleri

kızlarrrrrrrr biz geldik.valla bugün ankara tıp fakültesinde bi tanıdık bulduk.galiba Allah'tan bi zarar gelmezse doğum orda olacak.bakalım ayın 22 sinde randevu aldık doktordan orda belli olacak.ayrıca bugün neler aldım neler...son eksikleri tamamlamaya çalışıyorum.sonra da hastane çantası hazırlayacam.5 li taşıma seti aldım bugün.ateş ölçer aldım.bi kaçtane zıbın falan aldım.ayrıcaaaaa yatak için korumayı da buldum.hem de çıkrıkçılar yokuşunda.ankaralılar bilir.sizler naptınız anneler.çakılımmmmmmmmmmmmmmmm kız son 6 günn.aşkım yaa.valla kız sana özeniyorum.hayırlısı olsun.bize de az kaldı.

kızlar kocişim aşağıda yalnızmış.iftar vaktinde biraz kalabalık oluyo dükkan.ben kaçar.akşama konuşuruz byeeeeeeeeeee

kızlar bu akrep bebklerini arştırdınız mı nası oluyomuş bu ufaklıklar bilen var mı
ben terazi olsun istiyom ama bilmiyom

bende terazi olmasını istiyorum ama hayırlısı nasip kısmet sağlıkla doğsunlarda ama insan düşünmeden edemiyor işte benim eşimde terazi ve kendisinden çok memnunum onunda doğum tarihi 21 ekim o yüzden 21 ekimde gelmesini istiyoruzkaydirigubbakcemile

kızlar birde bu arada ateş ölçer nasıl bişey aldınız piyasada çok çeşitleri var kulaktan ölçen makattan ölçen 10 saniyede ölçen ne biliyim kimi 10 ytl kimi 100 küsür ytl nasıl bişey aldınız çok para verdinizmi birde bu burun aspiratörü nedir nasıl bişey ondanda aldınızmı benim bunun gibi ufak tefek şeylerim eksikm kaldı bu hafta tamamlayacağım inş

bugün bi arkadaşıma sordum, akrepler her yerde kendini belli eder bulunduğu ortamda sıyrılır çıkar diyolar, yönetici karakterliymiş, çok kıskançmış, ama en güçlü burçlardan biriymiş, bi balık olarak akrep burcuyla nasıl başedebilirim bilmiyorum ama elim mahkum :)

nedendir bilmem birden aklıma susam sokağı geldi, ben susam sokağı izlemek istiyorum yaaaa:çok üzgünüm:

terken cim seninle aynıyız benim de sat a göre doğum 21 ekim de son adet tarihim 15 ocaktı
ama benim oğluş ilerde mi geride mi bilmiyom 1,5 ay önce gittiğimde 2 hafta ilerdeydi şimdik perşembeye randevu aldım bakalım durum vaziyet ne alemde
21 ekimde çok arada bi gün teraziyi tutturmak için garanti bebiş 38. 39. haftada gelmeli 40. ı iki gün geçse akrep olcak
bizde kociş de ben de teraziyiz bebiş de terazi olsun tam dengeli bi aile olalım diyoz ama kısmet tabi sağlıkla gelsinler de...

hayırlısı olsun canım benim 8 yaşında kardeşim var annemin sata göre doğumu 14 şubat ultrasona göre 30 ocaktı yani 2 hafta önden geliyomuş hakikaten 30 ocakta doğdu kardeşim bizimkide herhalde bekletecek bizi

kıs nisanur beni gaza getirdin 3 kilo turşu kurdum valla domates yaptım genen..çok yorgunum çok-tatlicadiarzu-misafirim gelicek yarına 1 hafta kalırlar heralde b en yarın pek giremem belkii..
kıs celen hala ses yok demekki icraatta yok:roflol:
hehe sloganımız durmak yok yola devam:teytey:

iyi akşamlar aman destina sen de 3 kiloya turşumu diyon:dilcikar: şimdi ben bu hafta şöyle 10-15 kilo kurayım diyorumlülülülülülü iyi sen de yok ol zati pek tadı kalmadı bu hafta millet temizlikti hazırlıktı derken çook ihmal ediliyo bu topicklava celen bi gelsin hele Allahtan karının kocası yok hep yanında yoksam bizim suratımıza bakmayacak
Eylülcüm hadi gözün aydın nihayet bulmuşun sende doğuracak yerhihoyyyt aldıklarını da güle güle kullanın bebişinle:1hug:
terkencim ateş ölçerişini ben abimlere falan sordum onlar hiç gerek duymadık diyolar yani acele etme dediler evde ablamın bıraktığı şu normal yani ucuz ölçerlerden varmış aldım getirdim bebkte öyle ateşle ilgili problemimiz olursa o zaman alırız dedik abimler yeğenimin hiç ateşli bi rahatsızlık geçirmediğini o yüzden de ihtiyaç lmadığını söyledi dediğin modeller gerçekten pahalı ben de araştırmıştım şimdilik vazgeçtim ama gerekirse dağ başında oturmuyoz hemencecik alırız bebişimize burun aspiratçörü demişsin onu aldım pek pahalı deil zaten arkası pompa gibi sıkıp bırakıyosun bebğin burnuna yerleştidikten sonra böylece içindekiler çıkıyomuşş

hee benim dizi bitti de geldim küccük avratları iledim benim herüf bayılıyo o londrada okuyan oğlana ne yakışıklı diyip duruyo hani şu arminin sevgülüsü posterini alp yatak odamıza asacaz nerdeyse oğlumuz olursa ona benzesin diye dua ediyo adam

dur bakalım kısım yeni kurduk demi bakalım becermişmiyiz.. 1ay sonra anlıycaz diycem ama 10 gün sonra istanbula gidicem onlarıdamı götürsem yanımda bebeği görmeye gelenlere lohusa şerbeti niyetine bi bardak turşu suyu:roflol:

bravo doğrusu hastane çantasında bi turşumuz eksikti o da olsun tamam kız güzel olur niye olmasın mutfak işlerinde girişimci olmak lazım ben de ilk geçen sene kurdumdu parmaklarımızı yedik bugün koşum verdi biraz salatalık turşusu kociş beğenmedi benimki daha güzelmiş geçen yıl acemi şansıydı belki işallah bu sene de öyle olur ha destina turşunun erken olmasını istersen siyah bi poşete sar karanlıkta dursun hemen oluyo

nedendir bilmem birden aklıma susam sokağı geldi, ben susam sokağı izlemek istiyorum yaaaa:çok üzgünüm:

ne o susam sokağına mı aşeriyon yoksamcokacimcoook gerçekten biz çok şanslıymışız ne güzel eğitici bi programdı okuldan koşa koşa gelirdik kırpığı izlemeye şimdi trt bile acayip çocuk programları veriyo şu nam nam mı nedir yeğenimle 1-2 defa izledi içi boş kızın teki taytı giyip aptal aptal oynuyo iki saatkafamçokkarıştı

Slm Kızlar
Yaw bir okuyim dedim 2 günde ne kadar doldurmuşunuz saat kaç oldu sahur oldu daha okuyorum
Beni soran herkese SevgilerŞeniz Tşkkürler
Benim sloganımı Olcayım'a söylemiştim Durmak yok yola devam diye geçen hastaneye düştüm gecesinde hastaneden çıkar çıkmaz devam yola kızlarrrrrrrsırnaşık şey
Kıs Çakalım bak son 5 gün!!!!:lepi:Yaw biz senden daha çok heyecanlıyız bak ilk fotosunu atçaksın tamam mı siteye doğduğu günkü ama bazı hastaneler hatıra için çekiyor hemde süper stüdyo gibi
Ben böyle geceleri fırsat buldukça girecem siteye tabi sağlıklı oldukça hihoyyyt
Bugün Şu Bing Bang Olayı varyakafamçokkarıştı ne olur ne olmaz hakkınızı helal edin anacım Allah sonumuzu Hayrede:Saruboceq:
Hepinizi Öpüyorum Tabi Bebişlerinizi de Şeniz
İyi Bakın onlara da kendinize de Allah'a Emanet Olun:a015:

günaydın hamişler. dün kızımla kontrole gittik. kızımın kilosunu söylemedi. 3400 civarı bi bebek olur heralde dedi. bide bebiş hala dönmemiş kesin sezeryan olucam ama sanırım son ana kadar bekleticek. çünkü benim normal doğum 9 ekim yani bayramdan 4 gün sonra falan. arefe günü p. tesi bana bir önceki cuma gel dedi o zamana tarih vericekmiş. yani eylül 26 da gidicem tarih almak için. anlayacağınız o zamana kadar doğurmazsam nerdeyse son ana kadar bekliycem.
ya kısslar ben artık doğsun istiom çok merak etmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…