2008 Ekim Anneleri

günaydınlaaaar herkese,
gözün aydın kajo cum bebişini de görmüşsün,hayırlısı normal yada sezeryan sağlıkla gelsinlerde
bende artık iyice sabırsızlanıyorum bi an önce gelsin istiyorum

günaydınlar herkeseeee!!bugün istanbul'a tam anlamıyla sonbahar geldiiiiii:teytey:yağmurun sesine uyandım.özlemişim valla.ortalık serinledi sonunda.sıcaklardan uyuyamıyorum çünkü..
umarım hepiniz iyisinizdir.temizlik iş güç giremiyorum doğru dürüst.daha da bitmedi işler.bugün halılarımı yıkamaya vercem.doğuma kadar da sermiycem.şurda iki haftam falan kaldı zaten

bızdıkcım hoşgeldin canımm.iyi olmana sevindim.arada gel böyle merak ettirme.bebişine de iyi baka.s.

kajocum gözünaydın,bebişinede maşallah..hiç belli olmaz bi anda dönüverir yaramaz..hayırlısı olsun artık

günaydınn:ecrin_bebek:
bu ne yaa gece gece muhabetı sarmışsınız bakıyorum.ben o saatteee ohoooo
kajocum melsacım merhaba ıkınızede ayrıcaa..
kajo bebeğin kılosu ıyı olacakmış ne guzel. hala donmedığıne gore bundan sonra buyuk ıhtımalle donmez ama bazıları tam doğum anında donup kanala bırden yerleşip doğumu başlatıyorlarmış.mesela teycemın oyle olmuştu. üstelık bebekler ıkızdi.karında yer yok donemez falan hıkaye bıraz yani..sen dua et canım normal doğum ıstıyorsan
bakarsın bır anda oluverır. sezaryen olursa da artık napalım,hayırlısı olsun dıyelim..
bende pazartesi gıdıcem doktora. ozledım kızımı gormek ıstıyorum..mirmirmirmir

günaydın len ekim analarııııŞeniz acaip aklımdasınız amaaaaa kocacım yanımda:dilcikar:
ya şaka bi yanada o burdayken bazı olması gereken işler var onşarı halledelim derken girdim siteye ama ne tam okuyabildim ne yazabildim.herseyin yolunda olması ne gzl:1hug:kocam bile soruo artık bak bakalım seni,nkilerden doğuran var mı dieo bile alıstı merak ediyor sizleria.s. hakkat valla iiki varsnız
ha haaayyyytt sen ööle san icraatta var sonucta:icecream: aynen durmak yok yola devam ama budayarak:uhm:

o celen bi gelsin hele Allahtan karının kocası yok hep yanında yoksam bizim suratımıza bakmayacak
hee anam gelse tanımam:dilcikar: ulen gözünüze durmaya 10 güncük yanımda cok mu len:çok üzgünüm: e tabi sizin tuzunuz kuru olan var olmayn var dimiii

maşallah kajocum bebiş tam olmaı gereken kiloda gelşicek ve dediğin gibi yaklastıkca ne günler gecmek biliyor ne bizim sabırsızlığımız azalıyo: neyse caaanııımm sağsalim gelsinlerde:
şu cakılın yerinde olmayı cok şsterdim haa-tatlicadiarzu- ne gzl haftaya bugun bebiş kucağında mı olucak nee:sm_cool: allahım sağsalim kavustursun hepimizi meleklerimize
olcayııııımmmm kuzuuuummm neeettin len insülini??gecmişi okuyamadım bacım kusura bakma?belki yazmısındır ama bana sööle bi özet gecsen?düştümü şeker?doktora gidiceedin?

terken,ibolya ve beyazzambak..bebişlerin akrep olmasından niye bu kadar korkuyonuz lenklava: ben de akrebim:jeyyarğlumun akrep olması için neler vermezdimm(gerçi sağlıklı olsunlarda ne olurlarsa olsunlar)ekim sonuna denk gelecek mi diye hesaplar yapıyodum..ama eylül sonu ve terazi olacakkafamçokkarıştı akrep çocukları biraz inatçı da olsa hayal dünyaları çok geniştir. mücadelecidirler...çok iyi sırdaştırlar.sevmediği kişilere karşı duygularını açıkca belli ederler..bi akrebi gözlerinden tanıyabilirsiniz derler.çok çekici bakarlarmışş..:1closedeyes:ilerde hangi mesleği seçerlerse seçsinler çok başarılı olurlar.haa bide kafasına koyduğunu yapar akrep.kimse engel olamaz.siz bakmayın astrolojideki en tehlikeli burç falan dediklerine,damarına basılmadıkça kimseyi sokmazkaydirigubbakcemile3

kıss celen senin geçenlerde tarifini verdiğin şeftali mamasını yaptım.çok güzel oldu.teşekkürederim.Şeniz.gerçi o şeker miktarı biraz çok geldi bana.mürdüm eriğinden de güzel olur demiştin.onu da denicem ama daha az şeker koycam

Son düzenleme:
Phatoş canım izmirdede hava cok serınledı bugun ama yağmur falan yok..
şöylee bıraz serınlesın de rahat nefes alalım,mışıl mışıl uyuyalım di mii:ecrin_bebek:
neysekı artık boyle serın devam edeler havalar...sonbahar geldı cattı artıkın.
o sıcak gunler hamılelığımızın en zor donemıydı neyse kı atlattık.su son gunlerımızde rahat edelım accık..:smiley-cool:
celen aydında mısın hala?

günaydın kızlar hihoyyytrüyamda bebeğimi doğuruyodum çok güzel bi duyguydu bi mutlu uyandım sormayın
kajocum gözün aydın kilosu da iyimiş maşallah az da kaldı doğuma gelecek ay bu zamanlarda bebiş kucağında olacak düşünsene mis gibi kokacak offf off be geçse şu 1 ay hayırlısıyla

bızdıkcım aferin bak bizi hiç habersiz bırakmıyona.s.
celen kız bizim herüf yanımızda da ne budaması ne bişeyi arkadaştan da öte olduk:mymeka: siz gene acısını çıkarıyonuz ee senin tabirinle olan var olmayan var artık yazma len yaptıklarınızı klava:
ha olcay yazmadan ben yazim şekeri düşmemiş 1 hafta daha diyete ve yürüyüş deneyip olmazsa haftaya insüline başlayacaklarmış

anacım biz istanbul'da yandıysak,siz izmir'de kavruldunuz koca yaz:bbo:ben de izmirliyim.hep istanbulda yaşasamda arada bi gelirim izmire..asfalta yumurta kırsan pişer valla..ama artık serinler herhalde yaaa..hayatımda ilk kez kışın gelmesini bu kadar çok istedim.yaz aşığıydım ama bu hamilelik tüm alışkanlıklarımı değiştirdibenneyaptımki

günaydın ekim anneleri bana hep erken doğuracam gibi geliyordu öyle hissediyordum yani
bu gece ilk defa çok sancım oldu tamam dedim yaklaşıyo ama bakalım bilmiyorum

birde son 3-4 haftadır wcye çok gitmiyordum kızım hep midemi tekmeliyordu dönmüş diyordum ama birkaç gündür çok çişim geliyo ve artık hep kasıklarıma vuruyo geri dönmüş olabilir mi ki

istanbuldan misafır gelen bır arkdasım ıstanbulun daha bunlatıcı bır sıcağıolduğunu soylemişti oysa kı..
nem farkından dolayı sanırım.

canım niye erekn doğsun ya bebek büyüyor kasıklara baskısı artıyor hem idrar torbana ayaklarıyla vurduğunu nerden biliyosun elleriyle de yumrukluyo olabilir hem benim dr. 37. haftaya kadar çook döner dediydi o yüzden doğum şekline 38de karar vercez

ay ben kaçtım çarpıntı başaldı sıcak bi de biraz uzanayım hele

beyazzzambak benim bebişte tersti..çok sık wc ye gitmiyodum..dr.döndüğünü söyledi..yine çok gitmiyorum:1no2:ama hem midemde hareketler var hem kasıklarımda..elleriylede bi yerlerimi oyuyo ama:uhm:sadece bazen mesanemde ani bi baskı hissediyorum...koştura koştura wc yeee..bişey yokk:sm_confused:aynı şeyi sıkışıkken yapsa,cadde,sokak ortası nerede olursam olayım şaldır şuldur akacağından korkuyorum..çünkü o an resmen mesane pressleniyokaydirigubbakcemile3

tünaydın herkeslere... Şeniz nasılsınız kızlar?valla bana bi yorgunluk çöktü.ankara yanıyo hala.ama çok da serinlesin istemiyorum.ben sıcağı çok severim.bebeğimi doğururken inşallah hava güllük,gülistanlık olur.

tünaydınnn
bugün kocacımı gönderdikten sonra uyumıcaktım güya ama tv karşısında uyumuş kalmışım yine çok uykucu oldum çooooooooook
destinam turşunu afiyetle ye canım ben bu sene daha turşu kuramadım gerçi evde durmadım ondan mı acep:uhm: bak özendim şimdik cuma pazara gitcem turşuluklar satılıyo mu hala bakıım bi
bızdıkım sende hoşgeldin herşeyin yolunda olduğuna sevindim

kajocum ben hep normal doğum hayırlı değilse bişey olucaksa allahım bebeğim ters dursun da sezeryan olayım diye dua ediyom:Saruboceq: sen de öle düşün canım hayırlısı hangisi ise öyle gelsinler de sağlıkla gelsinler
bu arada ben de nihayet yarın kontrole gidicem oğluşumuzu görcez babasıyla inş ama dr um beni tanımıcak valla:roflol: ne kadar zaman oldu gitmeyeli :roflol:

hiç deme ya bazen yürürken aniden öyle baskı yapınca tamam diyorum şimdi kaçıracam rezil olacam koşa kola wcye ama hiçbirşey yok yapsam dert değil gece saat başı uyanıyorum ama nafile

edhakçığım.inşallah hayırlı haberler verirsin bize.valla ben dün ankara tıpa gittim ama doktor izinliymiş.22 sine kaldı.moralim bozuldu.bi görürüm dedim ama işte.neyse 1 hafta sonra gideriz bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…