ha haaayyyytt sen ööle san icraatta var sonucta:icecream: aynen durmak yok yola devam ama budayarak:uhm:kıs nisanur beni gaza getirdin 3 kilo turşu kurdum valla domates yaptım genen..çok yorgunum çok-misafirim gelicek yarına 1 hafta kalırlar heralde b en yarın pek giremem belkii..
kıs celen hala ses yok demekki icraatta yok
hehe sloganımız durmak yok yola devam
hee anam gelse tanımam:dilcikar: ulen gözünüze durmaya 10 güncük yanımda cok mu len:çok üzgünüm: e tabi sizin tuzunuz kuru olan var olmayn var dimiiio celen bi gelsin hele Allahtan karının kocası yok hep yanında yoksam bizim suratımıza bakmayacak
maşallah kajocum bebiş tam olmaı gereken kiloda gelşicek ve dediğin gibi yaklastıkca ne günler gecmek biliyor ne bizim sabırsızlığımız azalıyo: neyse caaanııımm sağsalim gelsinlerde:günaydın hamişler. dün kızımla kontrole gittik. kızımın kilosunu söylemedi. 3400 civarı bi bebek olur heralde dedi. bide bebiş hala dönmemiş kesin sezeryan olucam ama sanırım son ana kadar bekleticek. çünkü benim normal doğum 9 ekim yani bayramdan 4 gün sonra falan. arefe günü p. tesi bana bir önceki cuma gel dedi o zamana tarih vericekmiş. yani eylül 26 da gidicem tarih almak için. anlayacağınız o zamana kadar doğurmazsam nerdeyse son ana kadar bekliycem.
ya kısslar ben artık doğsun istiom çok merak etmeye başladım.
Phatoş canım izmirdede hava cok serınledı bugun ama yağmur falan yok..
şöylee bıraz serınlesın de rahat nefes alalım,mışıl mışıl uyuyalım di mii:ecrin_bebek:
neysekı artık boyle serın devam edeler havalar...sonbahar geldı cattı artıkın.
o sıcak gunler hamılelığımızın en zor donemıydı neyse kı atlattık.su son gunlerımızde rahat edelım accık..:smiley-cool:
celen aydında mısın hala?
günaydın ekim anneleri bana hep erken doğuracam gibi geliyordu öyle hissediyordum yani
bu gece ilk defa çok sancım oldu tamam dedim yaklaşıyo ama bakalım bilmiyorum
birde son 3-4 haftadır wcye çok gitmiyordum kızım hep midemi tekmeliyordu dönmüş diyordum ama birkaç gündür çok çişim geliyo ve artık hep kasıklarıma vuruyo geri dönmüş olabilir mi ki
beyazzzambak benim bebişte tersti..çok sık wc ye gitmiyodum..dr.döndüğünü söyledi..yine çok gitmiyorum:1no2:ama hem midemde hareketler var hem kasıklarımda..elleriylede bi yerlerimi oyuyo ama:uhm:sadece bazen mesanemde ani bi baskı hissediyorum...koştura koştura wc yeee..bişey yokk:sm_confused:aynı şeyi sıkışıkken yapsa,cadde,sokak ortası nerede olursam olayım şaldır şuldur akacağından korkuyorum..çünkü o an resmen mesane pressleniyokaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?