2008 Ekim Anneleri

nere gittiniz kızlar.bakıyorum bu saatlerde hiç kimse olmuyo.uykuya mı yattınız yoksa tembel kızlar...

çakılım burdaydı canım 5 günü var bebişini almaya darısı bize inşallah
şu wc olayına gelince gece her saat başı kalkıyom valla
tabi yataktan kalkarken şekilden şekile giriyorum oda ayrı mesele baskı yapınca cayip oluyo ama wcye gidiyoz tık yok artık hareketleri canımı acıtıyor ama hiç şikayetçi değilim sağsalim kucağımıza aldığımızı görsek

kızlar tembeller niye yazmıyonuzzzz çakıl nerdesin?destinanın da misafiri vardı celen malum herüf peşinde ben de ağdamıyaptım nolur şöyle bi 2 ay çıkmasa doğumdan önce 1 defa daha yaparım herhalde bu arada ayna çok kullanışlı oluyo ilgililere duyrulur yarın bzim de kontrolümüz var nstye gircez her dr. kontrolüne temiz gitmeye çalışıyorum ki ne olacağı belli lmuyo biliyosunuz acaba kızım kaç kilo oldu teyzeleri?

Kıslar biz geldik yine yoğun dönemim başladı benim.Bu benim son KDV' vem olacak.Bakalım gelecek aydan sonra ne yapacak arkadaşlar...Bayram sonu artık by diyeceğim...Bi garip oldum yavvvvvvvv...Alışkanlıklar tuhaf bişey kıslar ya hepinizde bi şikayet şöyle bi baktım da...Alın benden de o kadar kıslar ya ...Başa döndük yine...Midemde felaket gaz var,karnımda felaket gaz var,habire wc ' ye gider oldum şüphecilik kıskançlıksengözlerimebaksanab olayları dıdıklamalar devam işte....İyi değilim ruh hali bozuk...ÇAKIL nerde ya ben mi kaçırdım gelmedi mi bugün...CELEN şeker için bu hafta son şansım.Diyet+yürüyüş eklendi olmazsa insülin sıkılıyorum zaten bu şekere de

Gelmiş neyse bari ama 1 gün geriden gidiyo BIZDIK olsaydı düzeltirdi bu çizelgeye bana o yapmıştı da...Benim oğluşum 32+4 halbuki bugün

NERDESİNİZ LEYNNNNNNNNNNN ben geldim kimse yok heyyyyyyy burada sütçü beygiri mi konuşuyo cvp verin leynnnnnnnnnnnnnnn

ben burdayım da siteye girilmiyoki doğru dürüst bi gün toptan gidecek biz de ortada kalcaz

off ya bu kadar işimin gücümün arasında girip bakayım diyorum ama ne mümkünÇok üzgünüm çoook şu "Kadınlar Kulübüne giremeyen Kadınlar Kulübü"nü kurma vakti geldi valla..yakında açacam siteyi
şimdilik çıkıyom..bi daha ne zaman girebilirim bilmem..zamanım olsa site izin vermiyokötükedihüsosinirden erken doğum yapacam Allah korusun!!!!!!!!!!!!!!!

az önce aklıma gece gördüğüm rüya geldi..sengözlerimebaksanab
bebeğim vardı tabi rüyamda..:ecrin_bebek:
onunla ılgılenırken bırden ağzında alt tarafta sağ ve solunda 2 dişinin cıktığını farkedıyorum ve cok sasırıyorum(sanırım daha cok kücük olduğunu düşünüyorumdişlerinin cıkması için nese..)
:1shok:yanımda bırileri var, aaaaaa bakın bakın dişleri çıkmış kızımın diyorrum :1shok:
onlara göstermek için kızımın ağzını açıyorum bir bakıyorum bırkactane daha cıkmış:1shok:
yıne sasırıyorum tabi...yerimseniben
işte boyle bır ruyaydı,bu kadarını hatırlıyorum.
siz doğurma ruyaları görün daha ben doğurdum dişlerini bile çıkarttımmmm
heheheeheeh:roflol:

siae yağmurlu günler kıslar ben denize giriyom hala:smiley-cool:
şöyle bi baktım okuduklarınıza kajocum maşallah bebişe
evet bendede wc olayı aynı gece çişe kalkıp bidaha uyuyamıyorumm..çakılım niye girmemişki bugünCADIARZU
misafirim var ıslar arada bakım çıkıyom öpüyorum hepücüğünzüŞeniz

ben geldim ve degidiyorum, anneme gittim bugün, giremedim siteye , aklım da burda kaldı, şimdi fırsat bulursam geçmişe bi bakınıyım ne var ne yok...................yarın görüşürüz ,iyi geceler hepinizeeeeeee

bu arada bızdıkım gelmiş gece , kız bızdık şu internet işini hallet de gündüzleri de gel artıkım ne güzel kampanyalar yapmışlar he de birine :)

herkes yaprak dökümünü seyrediyo galibasırnaşık şeykaydirigubbakcemile2
ya ben çok sulu gözlü oldum ağlamaktan bıktım artıksenağlama bi doğursamda şu duygusallıktan kurtulsam ya bıktım kendimden:ecrin_bebek:

oluyo yağmurcum.aynı şey bana da oluyo.hatta göğüslerime de ağrı saplanıyo birden.bebiş hareketli o yüzden rahim tarafına baskı yapıyo.bazen çişim geldi zannedip tuvalete koşuşturuyom ama yok hiç bişey.şaşırıyorum.

ya ben geldim ama şimdik de aşkı memnu başlamış geçen hafta izlememiştim güzele benziyo bi de ona bakıım
zaten yaprak dökümü bombaydı yine necla cem evleniyoo...mu acaba??

valla ben bugün yaprak dökümünü ekip türkiye-belçika maçını izledim.berabere kaldık ama olsun

geldim canımın içi izmirdeyim.aydın durulacak gibi deil valla.felaket sıcak.ve hala ayaklarımın şişi inmediii:çok üzgünüm: cokta yorgunum:çok üzgünüm:
olcayım inşallah işe yarar yürüyüşler.tamda sona yaklasmısken iğneye baslamak ne can sıkıcı.gerci ben subatın ortasından beri her gün vuruluyorum kan sulandırıcı.arefe günü bitecek dahaaasenağlama gına geldi ama sonu gzl inşallah:1hug: o yuzden seni cok ii anlıyorum bitanem:teselli:

Slm Kızlar
Geçmişi okumaya çalıştım Allah'a şükür herkes iyi seviniyorum. Kızlar benim eşim bu hafta gece çalışıyordu o nedenle bir gece bir abimde öbür gün ablamda kardeşlerimde geziniyorum hepsinde int var valla Çakalım eve de alıcam olmuyo böle bu arada yarın eve temizlikçi gelecek offf nasıl halletçem bir sürü işi bilmiyorum felaket stressteyim halıları yıkamaya verdim perdeleride kuru temizlemeye vercem ve ben daha yeni çıkacam bebişimin alışverişine dua edinde kızlar alışverişten önce doğurmiyim sizler yıkayıp ütülediniz bile ya bensenağlama hastaneden beri gelemiyoruz ki anasını satıyım birde ya ben bebeğimin kilosuna taktım 33+2 de 2200 idi kızlar benim bebeğim iyiydi ya çok mu gerilemiş niye ama çok mu sigara içmişim yoksa yaw yediğim bana yarıyor bebeğe bişey yok neyse kafanızı şişirmiyim ben arada uğrarım inşallah yine. Hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum Allah'a Emanet Olun:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…