- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
karnımı içime çekiyorum deseydin:)sealm bayanlar biz geldik doktorumuzdansuyumuz gayet iyimiş böyle devam et dedi başı aşğıdaymış kızımn sabah kahvaltı yapıp gittiydim ama ne yazıkki nst istenen sonucu göstermedi sanki açmışım gittim şekeri bişeyler yedim geldim gene aynı doktorda normal bişey yok kafana takacak dedi sancımız da yokmuş kilosu 2500u geçmiş kesin rakam vermiyorum çünkü tutarlı olmuyo önemli değil zaten kemik yapısı daha önemli dedi kafa çevresine göre 36. haftadayızşu anda ha bi de doktorum senin niye karnın büyümüyo dedilülülülülülü
günaydın kızlar ancak uyandım bende
gebeliğimin en kötü geceini geçirdim mide yanması hiç bu kadar artmamıştı sadece midem yansa oh diyecem ama nefes borum boğazım acayip yanıyo su içsem sanki yaraymış gibi yakıyo can acısıyla 1de uyandım 5e kadar uyuyamadım sancı bel ağrısı da cabası ne yapsam geçmedi şimdi birşey yemeye korkuyorum yine yanar mı diye ya kızım oynadıkça ağzıma acı su geliyor
allah kimsenin başına vermesin insanın neresi ağrısa canı ordaymış gibi oluyor
benim mide bulantılarım geri geldi :çok üzgünüm: 3 kere de kustum hatta.. onun dışında çok sık wc'ye gidiyorum sizin gibi.. bi de aniden geliyor tutamıcam sanıyorum. bacaklarıma kramp giriyor.. rahat uyuyamıyorum o yüzden de bütün gün uykuluyum.. yani sorunlarımız aynı arkadaşlar kaydirigubbakcemile5 bebişler sağlıklı olsun da zaten az kaldı bişekilde dayanacağız...
günaydın kızlar ancak uyandım bende
gebeliğimin en kötü geceini geçirdim mide yanması hiç bu kadar artmamıştı sadece midem yansa oh diyecem ama nefes borum boğazım acayip yanıyo su içsem sanki yaraymış gibi yakıyo can acısıyla 1de uyandım 5e kadar uyuyamadım sancı bel ağrısı da cabası ne yapsam geçmedi şimdi birşey yemeye korkuyorum yine yanar mı diye ya kızım oynadıkça ağzıma acı su geliyor
allah kimsenin başına vermesin insanın neresi ağrısa canı ordaymış gibi oluyor
benim mide bulantılarım geri geldi :çok üzgünüm: 3 kere de kustum hatta.. onun dışında çok sık wc'ye gidiyorum sizin gibi.. bi de aniden geliyor tutamıcam sanıyorum. bacaklarıma kramp giriyor.. rahat uyuyamıyorum o yüzden de bütün gün uykuluyum.. yani sorunlarımız aynı arkadaşlar kaydirigubbakcemile5 bebişler sağlıklı olsun da zaten az kaldı bişekilde dayanacağız...
CNM ya inan tüm hissettiklerime tercüman olmuşssun.Ben resmen başa döndüm.Uyku akıyor gözümden,yorgun,bitik ve de halsizim.Midem ve bağırsaklarımda gaz var,gaz sancısı yaşıyorum sürekli,ayaklarım resmen bir davulu andırıyor,keyfim yok,ruhsal halim bombok,kimse gelsin istemiyorum misafir bende kabus oldu hatta bazen mümkünse kimseler nasılsın bile demesin var mı benim gb aranızda ya :1no2:
mide yanmasına karşı süt tavsiye ederim, ama çok değil, bardağı yanına alacaksın, 2 yudum içeceksin, sonra tekrar yanarsa miden 2 yudum daha içeceksin çok faydasını görüyorum ben
şu anda show tv de bir dr konuşuyor , hmilelikte 9 kg nun altında kilo almak iyi değilmiş bebeğin glişimi açısından
kız ben duymadım kaçırdım arayı heralde ben daha 6 kilo aldım 1aydır da alamıyorum 7 olmuşumdur diye doktora gittim yok yerimde sayıyorum
ama bebek yarım kilo almış dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?