2008 Ekim Anneleri

sealm bayanlar biz geldik doktorumuzdan suyumuz gayet iyimiş böyle devam et dedi başı aşğıdaymış kızımn sabah kahvaltı yapıp gittiydim ama ne yazıkki nst istenen sonucu göstermedi sanki açmışım gittim şekeri bişeyler yedim geldim gene aynı doktorda normal bişey yok kafana takacak dedi sancımız da yokmuş kilosu 2500u geçmiş kesin rakam vermiyorum çünkü tutarlı olmuyo önemli değil zaten kemik yapısı daha önemli dedi kafa çevresine göre 36. haftadayızşu anda ha bi de doktorum senin niye karnın büyümüyo dedilülülülülülü

benim mide bulantılarım geri geldi :çok üzgünüm: 3 kere de kustum hatta.. onun dışında çok sık wc'ye gidiyorum sizin gibi.. bi de aniden geliyor tutamıcam sanıyorum. bacaklarıma kramp giriyor.. rahat uyuyamıyorum o yüzden de bütün gün uykuluyum.. yani sorunlarımız aynı arkadaşlar kaydirigubbakcemile5 bebişler sağlıklı olsun da zaten az kaldı bişekilde dayanacağız...

olcaycım tuvalet muhabbetide oluyo bana..özellikle mesaneye baskı yaptığında sıkıştığımı sanıyorum.ama hiçbişey gelmiyo..normal demekki hepimizde var sonuçta aynı şeyler.lohusalıkta çok kalp kırılıyomuş:çok üzgünüm:ben en çok bundan korkuyorum.bi arkadaşım lohusayken kayınvalidesiyle kötü oldu.1 yıldır hala küsler.şimdi bana diyoki hiç gerek yokmuş.keşke kırmasaydım kadını.sakın o günlerde sinirlenme,relax olmaya çalış diyo...benim kayınvalidelerde doğum zamanı burada olacak doğal olarak..birazda uzun kalacaklardır.kesin bişeylere sinir olurum o psiklojide..eltimin bebeği 2 günlüktü ellerinden bırakmıyolardı.hoppidi hoppidi kucaktan kucağa gitti o bebek.içim erimişti görünce.daha 2 günlük bebek yanii..kesin benim bebişide 1 günlük demeyip hoplatıp zıplatacaklar..şimdiden düşünüyorum yanii ne diyeceğimi.:çok üzgünüm:.bizde adettir almayız kucağa ilk zamanlarda.bunu söyleyince de sakınan göze çöp batar dedi kayınvalidem.relax olmam gerek ama nasıl:sm_confused:

çakılcım tarih değişmez sanmıyorum..bu dönemde olması gerek sezaryenin çünkü.

karnımı içime çekiyorum deseydin:)

mide bulantısı falan yok henüz ben de ama son haftalarda olabiliyomuş bu gece ben de hiç uyuyamadım mirmirmirmirbeyfendiye sahur hazırladıktan sonra dön dön sabahı ettim :bbo: bugn ona aslında beraber gidecektik hastaneye ama sabah canımı sıktı:mymeka: ben de kalktım gittim oh canıma değsin:lepi:

günaydın kızlar ancak uyandım bende

gebeliğimin en kötü geceini geçirdim mide yanması hiç bu kadar artmamıştı sadece midem yansa oh diyecem ama nefes borum boğazım acayip yanıyo su içsem sanki yaraymış gibi yakıyo can acısıyla 1de uyandım 5e kadar uyuyamadım sancı bel ağrısı da cabası ne yapsam geçmedi şimdi birşey yemeye korkuyorum yine yanar mı diye ya kızım oynadıkça ağzıma acı su geliyor

allah kimsenin başına vermesin insanın neresi ağrısa canı ordaymış gibi oluyor

geçmiş olsun canım.aslında bişeyler yemelisin çünkü uzun süreli açlıklarda mide yanması artar.benimde olduğu zaman boğazıma kadar yanıyo gibi oluyo.ağzıma acı su falan gelmiyo ama..mideni falan tekmeliyo olmasın.ya da çok aç olduğun için olabilir.Rennie şurup çok iyi geliyo mide yanmasına.dr.verdi bana..yinede için rahat etmezse dr.una sor canım

nisanur gözünaydın , darısı bize ben de yarın gidecem bakiim benim cimcime de büyüdü mü

şu anda show tv de bir dr konuşuyor , hmilelikte 9 kg nun altında kilo almak iyi değilmiş bebeğin glişimi açısından

ikinize de çok geçmiş olsun.... sizi çok iyi anlıyorum

kızlar şuan şhowda normal doğumla sezeryani tartışıyorlar

mide yanmasına karşı süt tavsiye ederim, ama çok değil, bardağı yanına alacaksın, 2 yudum içeceksin, sonra tekrar yanarsa miden 2 yudum daha içeceksin çok faydasını görüyorum ben

ikinize de çok geçmiş olsun.... sizi çok iyi anlıyorum

kızlar şuan şhowda normal doğumla sezeryani tartışıyorlar
melsa sanana da geçmiş olsun canım

bende de aynı durum var bazen kocamın bile dokunmasını istemiyorum dokunsa sinirlerim zıplıyor allahtan anlayışlı davranıyor da kavga etmiyoruz bana kalsaaaklava:klava:klava:

byazzambak geçmiş olsun canım uzun süren yanmalar yemek borusunda kalıcı hasara neden olbiliyomuş bende 2 gün oldu geceleri tam şuubu açıp içeyim derken çakılım dediği gibi sütümü içeyim dedim sütü bi içtim bi daha hiç bi şikayetim olmadı çok şükür yataarken yastığını mümkün olduğunca yüksek tut yemkten hemen sonra uznma dik otur ne diyelim annnelik zor zanaatmiş ben de gidiyom uyumaya hadin grşzr

kız ben duymadım kaçırdım arayı heralde ben daha 6 kilo aldım 1aydır da alamıyorum 7 olmuşumdur diye doktora gittim yok yerimde sayıyorum
ama bebek yarım kilo almış dedi doktor

benim görümcem de 6 kg ile tamamladı hamileliği, üstelik zayıftı da hamile kaldığında ama şükür bebein gelişiminde sorun yok

nere kaçtınız ya, olcay sana sorularım var :
1. kardeşin ne zaman doğum yapmıştı
2. sezaryen mi olmuştu
3.doktora para verdi mi ( verdi ise sorması ayıp olmazsa ne kadar verdi ) ?????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…