2008 Ekim Anneleri

tünaydın kızlar.bugün pek neşem yok.canım çok sıkkın.bilmiyorum nedenini.nisanurcuğum.gözün aydın canım.bebişin çok sağlıklıymış.edhakçığım.senin de haberlerini bekliyoruz.çakılım canımın içi senin tarihin değişeceğini pek zannetmiyorum.doktorun ilk söylediği tarih hep geçerlidir.bi aksilk olmazsa tabi.inşallah da olmaz.

selam kıslarr..
misafirim var sık giremiyorumm.. kıs çakıl rüyamda seni gördüm bana küsmüştün hayrola küsmüyüz yoksakaydirigubbakcemile3

oh bi temizlendim geldim ya iyiki normalde de böle göbeklerimiz yok insanın göbüşünün altından bi haber olması garip bi duygukaydirigubbakcemile3
çakılım bizim burda bi tanıdık sezeryan oldu benim dr a ama para vermedi sadece ufak bi hediye aldılar dı diye biliyorum

nere kaçtınız ya, olcay sana sorularım var :
1. kardeşin ne zaman doğum yapmıştı
2. sezaryen mi olmuştu
3.doktora para verdi mi ( verdi ise sorması ayıp olmazsa ne kadar verdi ) ?????????????

çakılcığım.benim akrabam geçen hafta doğum yaptı.sezeryan.zekai tahirin doktoruydu.özel muayenhanesine gidiyodu.doktoru onu kendi anlaşmalı olduğu bi hastanede doğurttu.ama hastane 500 milyon,artı doktor kendisi için bıçak parası 2000 lira aldı.yani toplam özel hastanede kendi doktoruna 2500 ytl ye mal oldu.

anammmmm küser miyim sana şekerim , sen ekim annelerinin akıl hocasısın :1hug:

edhakcım sağol canım , valla laf aramızda ben de öyle yapmayı düşünüyorum da acaba uygun olur mu diye tereddüt ediyorum,şimdi kendine sorsam olmaz , ona sezaryen olan bi tanıdığım da yok galiba düşünüyorum aklıma gelmiyo :uhm:

benim devlet hastanesi canım, hastane fark almıyor, hatta özel oda için de fark vermeyecem , ama işte şu bıçak parası olayı bana ters geliyo , ben de doktorma hep özel gittim, hiç hastanede muayene olmadım , üstelik bizim hastanemizin ultrasonu dr muayenehanesindekinden çok daha ileri düzey olmasına rağmen , hastanemizdeki 4 boyutlu, muayenehanedeki 3 ama yine de ben özelini tercih ettim hep .........gel gelelim bıçak parası alıp almadığını bilmiyorum

valla çakılcığım.ben de sezeryanım ama ben ankara tıp ta yapacam Allah izin verirse.özel doktorum da yok ayrıca biliyosunuz.valla ben akrabam kadar bonkör değilim 2000 ytl doktora verecek kadar.o nazlı hatun.ben giderim.zaten üniversite hastanesi.paralı falan değil.beni alırlar sezeryane.valla burdaki bağ-kur anlaşmalı hastaneler bile 2000 lira istemiyo.dediğim gibi hatun nazlı.illa o doktor olsun istemiş.sen hangi hastanede yapacaksın doğumu?

çakılcım bizim tanıdık zaten hamileliğinde de onun hastasıydı bi de dr devlet hastanesi dr u kaın da devlet hastanesinde sezeryan oldu zaten dr kendisi girdi sezeryana
zati bizim dr öle paragöz bi dr değil her iki muayene de bir 70 ytl alıyo
bence direk para vermektense bi hediye almak daha kibarca bi davranış gibi ben de öle düşünüyorum normal doğum olsa bile dr o kadar ilgili iyi ki bir hediye almayı dşünüyoz kacacımla

eylulcum ünv ve devlet hastanelerınde isteğe bağlı sezaryene almıyorlar.senın sureklı gıttığin bır dr da yok nasıl halledeceksın???

az kaldı sabret , hatta uyu istersen , vakit geçmiş olur, uyku gözümden akıyor benim

kıs zaten saat 11 de uyanmışım uyursam kendimi aşarım artıkım:roflol:
gerçi sitede yine database error diyip canımı sıkıyo napsam ki acep:uhm: en iyisi biraz mutfakta oyalanıp yemek yapıım yasık kocacım o kdar oruç tutuyo iftara güzel bişeyler yesin de mutlu olsun
sen de uyu istersen çakılım bak vücudun iice dinlensin kaç günün kaldı şurda güç toplarsın son uykuların kısskaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşlarrr.umarım hepiniz ve bebekleriniz sağlıklıdır.Bende iyiyim ve ev işleriyle oyalanıyorum

Kıslar geldim geçmişi okuyodum da.NİSA38 bebiş iyiymiş gözünaydın canımcım.Ama galiba seninkide koca kafalı benimki gibi benimkininde kafası 2,5 hafta önde gidiyor aslında önce endişelendim ama pzt günü 32.hft raporunu alıyım diye gittim ordaki dr.1 hft ilerde dedi.Ultrasonlarda bi garip takma kafana sağlıkla gelecekler inşallah...PHATOSH' um cnm demek sende de aynı çiş sorunukaydirigubbakcemile3ben dr.ma soracağım zaten ay gıcık oluyorum ya gecede kaldırmaya başladı 3 gündür zaten oyyyyyy yesin annişi onu:ecrin_bebek:EDHAK' cım hadi bakalım bekliyoruz sonuçlarını iyi haberlerini...EYLÜL' üm sanada ne oldu gülüm...Ya kıslar NİSA77 nerde epeydir yok gb yoksa bana mı öyle geliyor nerde ki???

nere kaçtınız ya, olcay sana sorularım var :
1. kardeşin ne zaman doğum yapmıştı
2. sezaryen mi olmuştu
3.doktora para verdi mi ( verdi ise sorması ayıp olmazsa ne kadar verdi ) ?????????????

ÇAKILIM gelelim sana kardeşim 07.03.2008 de doğum yaptı.Dünya tatlı kızımız şu anda 6 ay+3 günlük...Ama çok kuduruk bi bebnekti ilk 3 ay hala da nazlı mı nazlı...Evet cnm sezeryan oldu.O da senin gb sürekli özeline gitti bir tek tahliller için hastaneyi kullandı o da senin gb devlet hast.doğum yaptı.Kardeşim bir de hast.son haftalara doğru yüzünü görüntülemek için ultrasonunu kullanmıştı. Özel odada kaldı.Özel oda parası verdiler sanıyorum.Ben doğuma gidememiştim.Çünkü 02.03.2008 de DERİN' imin haberini aldım dr.um izin vermedi...Kocişim gitmişti doğuma...Doktora özel olarak ayrıca para vermediler diye biliyorum.Ama ben buradan PAŞABAHÇE' den çok özel bir şekerlik aldım.El işçiliği idi şekerlik, sanıyorum 110 ytl idi .Kardeşim ordan içine çikolata yaptıracaktı ama tek mi verdi yaptırdımı bilmiyorum istersen sorarım canımcım.Birde çiçek yaptırırız demişti o zaman...

Nerdesiniz leyn herkesler yine uykuya mı geçti.Heyyyyyyyyyy evdekiler size diyorum kalkın leynnnnnnnnn biz burda çalışıyos ya uyuklayan uyanıklar olarak:roflol:

teşekkür ederim olcayım , Allah bebişinizi analı babalı büyütsün............... ben de öyle düşünüyorum canım , güzel bir hediye alıyım diyorum, zten doktorum para canlısı biri gibi değil ama işte insan yine de tereddütte kalıyor yanlış bişey yapmayım diye soruyum dedim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…