2008 Ekim Anneleri

kızlar ben özel hastaneye gidiyorum muayene ücreti 10 ytl sevkli tabi ama doğum epidural normal acil sezeryan de 1000 ytl ben normal düşünüyorum zaten
benim anlamadığım isteğe bağlı sezeryan almıyorlarmış peki bebeğin ters gelmesi çatı darlığı falan isteğe bağlı sezeryane mi girer yoksa acil sezeryane mi bilgisi olan varmı

Amin güzelim ya hepimizin bebişlerini ALLAH analı babalı büyütür inşallah.Ben biliyorum eksikliklerinin ne demek olduğunu ALLAH bizimkilere hep yanlarında olmamızı nasip etsin inşallah hepimize hiç bir çocuk anasız-babasız kalmasın...Kardeşimde çok memnundu dr.dan.O da söylerdi para canlısı olmadığını ense kalınlığını felan bile o ölçmüştü ama biz burda oooooo neler harcadık bi bilsen küçük yerlerin şansı burda işte.Bence de sende düşünmüşsün zaten hediye yap derim çakılım...Ama dur ben kardeşime sorayım bak aklıma getirdin şimdi şekerliği boşmu verdi içine bişey yaptırdı mı yazarım sana gerçi şekerlik tek başına zaten çok güzeldi ben harika bir de paket yaptırmıştım.Bozmaya kıyamayıp ilave olarak almıştır belki çikolatasını...Ha bir de onu hastanede de vermedi doğumdan sonra kontrole gidiliyo ya o zaman muayenehaneye götürmüştü sanırım onuda öğrenirim cnm benim...

CANLARIM ben kaçanzi hadin kendinize ve de bebişlerimize iyi bakın.ÇAKILIM yarın sabah gelecekmisin kaçta gideceksin dr.a???Bizi habersiz bırakma yaz sen ne zaman gideceğini merak ederim şimcik bena.s.

kızlar napıyonuz okul çok yoruyo artık bu senede bollluk bereket var heralde çok çocuk var sınıfımda izne çıkmak istiyom biran önce

napıyosunuz bakimmkaydirigubbakcemile5
ben 1 saat uyumuşum koltukta uzanırken..naniknanik
kalkıp yemek hazırladım aksam ıcın. bır bakayım dedım napıyorsunuz dıye.
çakılll yarın kesın haberı alıyoruz senden inş..byuk ıhtımalle dr 15 ınde alıcak gerci seni.
fulyacım ev işlerini bıtır artık doğumunu bekle..son zamanlar cok yormamız lazım kendımızı,doğumda enerjı lazım bize..hihoyyyt
beyazzambakcım işte bu soyledıklerın zorunlu sezaryene gırıyor..
çatı darlığı,bebeğin ters olması,bebeğin anne karnında kaka yapması,mıyad dolmasına rağmen acılma olmaması ve bebeğin gelmemesi,,vs..
ama sen ozele gıdıyormuşsun endişe edeceğin bırsey yok. özellerde isteğe bağlı sezeryan yaptırabılırsın.
soylediğim devlet ve unv. hastanelerı ıcındi..yerimseniben
yağmur ankara sabret canım.. az kaldı...gamyoncuiremsu
ben gelmem heralde bugun artık.yarın gorüşürüs kızlar.öpüyorum hepınızı.:1hug:

ben geldim:sm_cool: hu hu kimse yokmu:dance:
oğlumu gördüm oğlumu gördüm:teytey::teytey:
2400 gr olmuş benim sıpacım dr herşey gayet güzel dedi 1 hafta ileriden gidiyo benim oğluşum ama dr bu bir hafta erken doğacak anlamına gelmez dedi
saçlıymış bi de oğluşum hani kıs olsa anlıcaz ama erkekim gür saçlı olcak demek-tatlicadiarzu-
bayrama kadar bi şikayetin sorun olmadıkça gelmene gerek yok dedi erken doğum riskim filan yokmuş dr doğum kanalıma baktı 4 cm açılma yok henüz dedi
bayramdan sonra gelirsin dedi 5 ekim de :ecrin_bebek: ozaman artık doğumu konuşcaz
daha nerdeyse 1 ay var kıs çakıl ben bidaha kontole gidene kadar sen büyütürsün özgeyikaydirigubbakcemile3 bak yarın kontrole gittiğinde sonucu hemen yas bize olur mu

gelen giden yok aşkı memnu başladı zatten hadi bende kaçar arada bakarım belki gelmezsem yarına görüşürüz artık

sealm iyi akşamlar kızlar yağmurcum çok zorbiliyorum ben bugün sevk almaya gittim de yoruldum öğrencileri gördükçe ne kadar zor olacağını anladım yatıp kalkıp müdür yardımcıma dua etsem :Saruboceq:yeridir bana ders verilmedğini müdürüm de biliyomuş bugün konuştuk 2-3 haftalığına düzen bozmaya gerek yok dedi sağolsun ben de hem evde oturuyom hem doğum iznimi kullanmıyomhihoyyyt
edhakcım gözün aydın olsun da bu açıklığa nerden baktı alttan mı:1shok:benimki 10gün sonra gene gel dedi hiç gidesim de yok nstde uyuyakalıyodum bugün ha bi de magnezyumu içmiycekmişim artık kas ağrın yoksa içme dedi benim kas ağrım yok da rahim sertleşömesi için içiyodum artık rahim kendi kendini doğuma hazırlasın dedi:1no2:

ay bana birileri puan vermiş çok teşekkür ederizŞeniz
çakılım yarın senin haberini bekliycez artık çook merak ediyom çook sen ne durumdasın Allah bilir ay ne heyecanlı yaaaa

Kızlar bende dün doktoruma gittim...sanırım eylül annesi olucam.. 5 ekimken 27 eylül olabilir dedi...çok heyecanlıyım 1,5 hafta sonra tekrar gidicem bu sefer çatı muanesi yapacakmış o zaman nasıl doğum olacak belli olacak....bu arada dokturum normal doğumu 2.200 sezeryanlı doğumuda 2.400 yaptırıyormuş...off kafam çok karışık rüyalarım bile karman çorman allahım yardım ettttt

:sm_cool:
yok nisacım alttan değil ultrasondan baktı doğum kanalını bulup ordan ölçüyo geçen gittiğimdede ölçmüştü yine 4 cm di ama bu sefer doğum kanalın artık zor bulunuyo dedikaydirigubbakcemile3 sanırsam bizim velet her yeri kapladı ondankaydirigubbakcemile3
benim dr de istanbuldaki dr calsiyum magnezyum verdi dedim değerlerin iyi dedi dışardan kalsiyum alıyosan ki alıyorum hergün süt yoğurt vs. içmene gerek yok dedi magnezyum u da günde 3 defa değil kasılmaların varsa bir defa alsan yeter dedi bu dr umu çok sefiyom çünkü onları içmek çok zor geliyodu

Kızlar sahurumu yaptım tabi oruç tutmak için değil uyku bastırdı ancak okudum yani yazdıklarınızı, önce kendimden bahsedeyim temizlikçi iyi çıktı o kadar iş ancak öyle yapılırdı zaten yine yapılacak doğuma kadar geri kaldı ufak tefek işler fatoşun dediği gibi bende halıları doğuma doğru sarıcam geri kaldı alışveriş işimiz aslında en önemlisi bence oda inşallah yakın zamanda olacak dua edin....
Gelelim Çakalımın ve milletin merak ettiği hastanede sezeryan mevzusuna ben yaşadığımı anlatayım. Geçen hastaneye düştüğümde dediler nst çekilecek ben ilk defa giriyorum yanımda bir bayan vardı 40. haftası hem nstsi çekiliyor benim gibi ayrıca kolunda serum meğer o suni sancıymış gelen çıkar kilotunu deyip bir parmak atıyor parmakları da kanlı çıkıyor atanın aman Allah'ım dedim. Kadın 5 dk da bir gittikçe şiddetleniyor ama parmak atan son doktor açılman çok az doğuma daha çok var dediöğleye doğru idi vakit dua ettim kadına o ara hem akrabaları hem eşi lütfen sezeryana alın diyorlar ama nafile doktorlar dinlemiyorlar eşi yalvarır gibi söyledi demek öncedende çekmişler sonra benim işim bitti odama gittim ablam yanımdaydı o bayan doğurmuş dedi akşam olmuştu serumum biter bitmez gittim odasına bebeğini sevdim suyu azalmış ve bebeğin kalp atışları zayıflamış e dedim sezeryana mı aldılar yok dedi normal yaptım nasıl 50 dikişle ve tek tek hissettim inanabiliyormusunuz aynen böyle dedi ya kızım dedim sezeryanda artık dikiş bile yok yapışma ama yani kızcağıza ne diyim bebeğimi görünce unutuyorum dedi ama emmiyor dedi dur dedim ya öğlenleyin karnındaydı dünyaya alışsın emer falan ama kızın durumu içler acısı ve hastanenin bu inadı benim moralimi çok bozdu Allah korusun ben olsam hastaneyi şikayet bile ederdim neyse kızlar varın gerisini siz düşünün
hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum.
Çakılım Allah önce senin sonrada bizim yardımcımız olsun canım. Herkese hayırlı günler:a015:

günaydınna.s.
edhakcığım gormüşsün oğluşunu ne guzel hersey de ylundaymış,cok sevındım..yerimseniben
çok merak edıyorum bende kızımı pzt gorıcem ınsş.
bugun bıber salçası yapıcam yıne. 2. kavaonozum olucak inş.e artık yeter bıze heralde.
iyice ağırlaşmaya başladım artık zor yuruyuyorum vallahi.can sıkıcı bır durum.
bırde soyle garip bırsey var kızlar.ayakta olduğumda sağ ayağımın son üç parmağı ınanılmaz ağrı yapıyor,üstüne basamıyorum. otururur oturmaz dokunuyorum,bastırıyorum birşey yok sadece ayağa kalkınca oluşuyor ağrı.öyle kendımı cok yorup uzun sure ayakta kalıncada değil. sabah uyanıp yataktan kalktıktan sonra bıle oluyor. çok ılgınc..Çok üzgünüm çoook neden oluyor bılen var mı kııCADIARZU

günaydınlar herkesee...
çakılcım haberlerini bekliyoruz canımŞeniz
gözün aydın edhakcım,bebişinede maşallah diyelim.inşallah bende bugün yada yarın göreceğim oğluşumu..dr.un yoğunluğuna bağlı..
çıtırcım geçmiş olsun..ben de öyle bi ağrı hiç olmadı:uhm: dr.una bi sor istersen

günaydın ekim anneleri hayırlı cumalara.s.
kimseler yok uyuyo herhesler galiba bizde yarın uyuruz artık,yarın tatil hihoyyythihoyyyt
edhak cım oğlunu görmüşsün gözün aydın canım maşallah diyelim
bende yarın görcem oğlumu 36 haftalık oluyoruz yarın artık doğumu konuşuruz galiba, bide yarın ilk defa nst ye gircem nemenem bişeymiş bi görelim bakalım:CüvCüv:

günaydın ekim anneleri a.s.
malesef bulantım devam ediyor, özellikle de sabahları daha kötü oluyorum :sm_confused: ama hamileliğimin başlarında da olduğu gibi bulantımı bastırmak için canım sürekli bişeyler yemek istiyor başlarda zayıftım yiyordum da şimdi şişkoyum yemeye de korkuyorum :sm_confused: kilo almayacağımı bilsem sabahtan akşama kadar yemek yerdim sanırım cokacimcoook

günaydınlar kıslar..
kız bızdık gece gece gelip korkulu hikayeler anlatıp kaçmışsın bakıyorum bu garılar normal doğurmak istiyo korkutma bunlarısengözlerimebaksanab
edhakcım maşallah oğluşuna benimde salı günü görüşüm var var :teytey:
celen nerdesin gız anam bunun kocası sürekli yanında olsa bu hiç girmiycekmiş demekki..

çakılım hadi bakalım güsel haberlerini getir özgemizin şafak 3

günaydın ekim annişleri bu aralar hepinizi ihmal ettiğimin farkındayım ama çok yoğunum. umarım herkes iyidir.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarım valla muhabbetten hep geri kaldım ösledim valla ama öyle stresliyimki gelip yazip gidiyom.çok şükür 35 oldum hadi kızım 1-2 hafta dayan.çakılım yaa 3 gün güzel haberlerle dön inşallahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…