2008 Ekim Anneleri

yok gülüm ben medipolde doğurcamm..ama sen benden önce doğurursan gelirim ablamın evi hemen acıbadem hastanesinin yanı..

ahanda oldu...erken erken demeyin artık banaa:mymeka:
gerçi takvim 1 gün geriden oldu şimdi de..ısrarla da düzelmiyo.idare ediverin işte
ben azcık işlere bakayım.büfemi falan boşalttım..makinaya attım tüm cam eşyaları.bitmiyo işler ya.yaptıkça bişeyler çıkıyo..şimdilik öptüma.s.

He MEDİPOL koşuyolunda değil mi???Gelirmisin DESTİNA' m cidden aaaaa cnm kardeşim yaŞenizCELEN' im ben MALTEPE de oturuyorum...Sen İSTANBUL' a yerleştiğinde nerede olacaksın???

Kıslar ben yemeğe gittim yazın anacım bana gelince okutum...PHATOSH benim takvimimde 1 gün geriden geliyo bi ara tamamen gitti aman geldi neyse 1 gün geriden idare ediyos tamamen kaybolmasında...

valla ben sarıgazide olucam.lojmanlar ordaymıs bizim.maltepeylen uzakmı?:uhm:

selamlar kızlar gerisayım süper azcık kalmış ben rahatım daha koskocaman 1 ay var:1closedeyes:
yadecim geçmişler olsun bol bol su iç bi de yorma kendini rahim sertleşmesi bende de çok oluyo özellikle yürürken magnezyum iyi geliyodu ama drum artık içme dedi rahim doğuma hazırlanacakmışş:1shok:
nisa sen de mi vazgeçtin ya normal doğumdan doktorun her önleme karşı istemiştir belki tahilileri hani doğum anında falan bişey olursa hemen sezeryan yapıyolarya ya benden önce birileri normal doğursun nolur

merhabalar ekimin güzel annişleri ve dünyaaalaar tatlısı bebişleri:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
dün siteye giremedim kızın yanına gelen gidenden bugünde sabah sağlık ocağından telefon edip çağırdılar:CüvCüv: gebelere emzirme hakkında :ecrin_bebek:eğitim düzenlemişler ancak gelebildim
çakıltaşımdan haber yok galiba neyse ben bi geçmişi okuyayım gelirim

phatos bırak artık işleri falan bu arada hayırlı olsun tarih almişsınız inşallah hayırlısı ile sağlıkla kucağına al canım bebişini
yadecim çok geçmiş olsun canım
ilkimcim kayınvalidene acil şifalar geçmiş olsun
nisanur senlen benim tarihler aynı benim takvim bir gün önden gidiyor tek fark birimizin kız birimizin erkek benim normal doğum inşallah hiç bir terslik olmazsa bakalım hangimiz önce doğuracağız

günaydın kıslar geçmişi okudum şöle bi...doğuran yok dimi 4 kişide kaldık...herkes çalışmayı bıraksın...doğurcanız kıs iş yaparken ....

CELEN Sarıgazi nerde taö bilmiyooooooom ama aynı yakadayız en azından onu biliyom...ikimizde ANADOLU yakasındayız.Sen doğumdan ne kadar sonra geleceksin İstanbul' a ben doğum iznimde evde olacağım da alır kızı gelirsin len oğluma görücü :roflol:Bak ÇAKIL bana vermedi kızını:dilcikar:Ben kızı olanlara oğlumun yerine sulanıyom.Bak DESTİNA' m demiş uzak değilmişiz.Karşıyaka-Bornova kadarmış...

olcayım bende bilmiom sarıgazi nerdedir nereyedir kimdir??bakalım gelince tanısıcaz kendileriyle.ama biraz karısık biyermiş.bizim ev 7+8 kasım gibi gelicekçbizde kızımla 15 kasımı bulur gelmemiz.anam ben sana kızımı vermem.sen cok kıskancsın hemde ööle bööle deil.valla yolarsın bnm kızısüprizzzzz ama kırk gezmesine gelirim yumurta verilir un falan verilir bizim adetlerde(sizdede varmı bilmiorum)sonra siz bize gelirsiniz kırk gezmesine ben yumurta un veririm.bide yanaklarına un sürülür ak sakallı dede olsun die.Şeniz

unu yanaklarına mı sürüyolar ??:uhm:
peki yumurtayı napıyolar bol bol yumurtlasınlar çocukları olsun diye kukuşlarına mı sürüyolar:roflol::roflol:

unu yanaklarına mı sürüyolar ??:uhm:
peki yumurtayı napıyolar bol bol yumurtlasınlar çocukları olsun diye kukuşlarına mı sürüyolar:roflol::roflol:

muhaha:roflol: onu bilmiorum işte.belki iki beze gecirip kasık kısmına bağlıolardır şööle okkalı bişi olsun die:roflol:
ya unu erkeklerin yanaklarrına kızlarında saclarına sürerler.onlarda ak saclı nine olsun die.az sürüolar ztaen.ammaaan ne biliim işte adet:içelim:

Size ne len kıskançlığım kendime kocamı kıskanıyom ben senin kızını ne kıskancem...:1shok:Almıyom işte hiçbirinizin kızını...:1closedeyes:Turşularını kurun kızlarınızın...Ben oğluma ithal getirtirim artıkın:dilcikar:Benim oğlumun taliplisi çok bikerem kötükedihüsoBen bilmiyom kırk uçurma vardır bizde de ama yumurta-un bu mevzuları bilmiommmm benÇok üzgünüm çoook

haa şimdi elinin altında kocacın varda ondan:dilcikar: derin bebek gelsin görcem seni ozaman pis kaynanaklava:

haa şimdi elinin altında kocacın varda ondan:dilcikar: derin bebek gelsin görcem seni ozaman pis kaynanaklava:

Yok kıs yapmam kaynanalık valla rahmetli babaannem anneme çok yapmış ama benim kayınvaldem beni çok sever bende gelinimi severim kıs yapma sizle şurda iki dertleştik diye adımızı kıskanca çıkardınız bi daha size bişey anlatırsam iki olsun:mymeka:kaydirigubbakcemilekötükedihüso

Yok kıs yapmam kaynanalık valla rahmetli babaannem anneme çok yapmış ama benim kayınvaldem beni çok sever bende gelinimi severim kıs yapma sizle şurda iki dertleştik diye adımızı kıskanca çıkardınız bi daha size bişey anlatırsam iki olsun:mymeka:kaydirigubbakcemilekötükedihüso

Kizlar 5 haftalik hamileyim hiç bulantim yok.duyduguma göre bulanti olmamasi kötu bişeymiş.bulanti olunca hamilelik iyi gidiyor demekmiş kizlar fikirlerinizi bekliyorum hiç bulantisi olmadan saglikli gebelik elde eden varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…