üüühüüüüsenağlama gitti işte takvimim...herkes yanılıyo diye değiştireyim dedim ama hepten gittiiiiii
ÇITIR' ım haklısın çıkmıştır hastaneden ama belki bilgi verirlerdi deneyeceğiz şansımızı yine de kardeşim öğretmen benim aradım telefonla ama sanırım derste ulaşamadım...İz üzerindeyiz merak etmeyin.Bence ÇAKILIM yazacak zaten bugün...
NİSA77 bi de ekg mi çekiyolar gı boşver sende de bende olduğu gb şeker var zaten sezeryan düşündüğünü sanıyorum ben zaten öyke değil miydi???Ya bu arada spinal hakkında bilgin var mı???
DESTİNA' m sen nerde doğum yapacaktın???ACIBADEM felan demişin kıs aynı hastanede mi doğurcas ne???EEEEEEEEEE tarihlerde aynı ama sen ACIBADEM de değildin dur ya aaaaaaaa nereydi METROPOL müydü hay ALLAH doğrumu hatırlıyorum yaÇok üzgünüm çoook
He MEDİPOL koşuyolunda değil mi???Gelirmisin DESTİNA' m cidden aaaaa cnm kardeşim yaŞenizCELEN' im ben MALTEPE de oturuyorum...Sen İSTANBUL' a yerleştiğinde nerede olacaksın???
Kıslar ben yemeğe gittim yazın anacım bana gelince okutum...PHATOSH benim takvimimde 1 gün geriden geliyo bi ara tamamen gitti aman geldi neyse 1 gün geriden idare ediyos tamamen kaybolmasında...
CELEN Sarıgazi nerde taö bilmiyooooooom ama aynı yakadayız en azından onu biliyom...ikimizde ANADOLU yakasındayız.Sen doğumdan ne kadar sonra geleceksin İstanbul' a ben doğum iznimde evde olacağım da alır kızı gelirsin len oğluma görücü :roflol:Bak ÇAKIL bana vermedi kızını:dilcikar:Ben kızı olanlara oğlumun yerine sulanıyom.Bak DESTİNA' m demiş uzak değilmişiz.Karşıyaka-Bornova kadarmış...
unu yanaklarına mı sürüyolar ??:uhm:
peki yumurtayı napıyolar bol bol yumurtlasınlar çocukları olsun diye kukuşlarına mı sürüyolar:roflol::roflol:
olcayım bende bilmiom sarıgazi nerdedir nereyedir kimdir??bakalım gelince tanısıcaz kendileriyle.ama biraz karısık biyermiş.bizim ev 7+8 kasım gibi gelicekçbizde kızımla 15 kasımı bulur gelmemiz.anam ben sana kızımı vermem.sen cok kıskancsın hemde ööle bööle deil.valla yolarsın bnm kızısüprizzzzz ama kırk gezmesine gelirim yumurta verilir un falan verilir bizim adetlerde(sizdede varmı bilmiorum)sonra siz bize gelirsiniz kırk gezmesine ben yumurta un veririm.bide yanaklarına un sürülür ak sakallı dede olsun die.Şeniz
Size ne len kıskançlığım kendime kocamı kıskanıyom ben senin kızını ne kıskancem...:1shok:Almıyom işte hiçbirinizin kızını...:1closedeyes:Turşularını kurun kızlarınızın...Ben oğluma ithal getirtirim artıkın:dilcikar:Benim oğlumun taliplisi çok bikerem kötükedihüsoBen bilmiyom kırk uçurma vardır bizde de ama yumurta-un bu mevzuları bilmiommmm benÇok üzgünüm çoook
haa şimdi elinin altında kocacın varda ondan:dilcikar: derin bebek gelsin görcem seni ozaman pis kaynanaklava:
haa şimdi elinin altında kocacın varda ondan:dilcikar: derin bebek gelsin görcem seni ozaman pis kaynanaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?