Yok kıs yapmam kaynanalık valla rahmetli babaannem anneme çok yapmış ama benim kayınvaldem beni çok sever bende gelinimi severim kıs yapma sizle şurda iki dertleştik diye adımızı kıskanca çıkardınız bi daha size bişey anlatırsam iki olsun:mymeka:kaydirigubbakcemilekötükedihüso
Kizlar 5 haftalik hamileyim hiç bulantim yok.duyduguma göre bulanti olmamasi kötu bişeymiş.bulanti olunca hamilelik iyi gidiyor demekmiş kizlar fikirlerinizi bekliyorum hiç bulantisi olmadan saglikli gebelik elde eden varmi
İlk defa senden duydum canım böyle birşeyi ben 34 haftalık hamileyim ve başından beri ne midem bulandı ne başım döndü nede aş erdim ama maşallah bebeğim çook sağlıklı ve bende çok iyiyim hatta dr.her konuda örnek hamile olduğumu söylüyor bence resmen kocakarı lafı hiç takma böyle saçma şeylere kafanı:)Kizlar 5 haftalik hamileyim hiç bulantim yok.duyduguma göre bulanti olmamasi kötu bişeymiş.bulanti olunca hamilelik iyi gidiyor demekmiş kizlar fikirlerinizi bekliyorum hiç bulantisi olmadan saglikli gebelik elde eden varmi
valla güselim kızımada aynı hastanede doğum yaptım 5 yıl önce 2300- 2500 civarı bişiy ödemiştikk...ama şimdi fiyatlar düşmüş galiba tam konuşmadık heralde 1800 -2000 civarı olacakkgamyoncuiremsu
ne kaynatıyonuz bakalım gece kuşları sositososito
ceen kıı sende ne cevherler varmış demek destinayı sen doğurtuyon:roflol: elin hafifse sıraya girelim valla kaydirigubbakcemile
yok bacım bi kurus asağı inmem.ama sabah siftahı sana 750ye oluryerimsenibenbizim de hastanade emekli sandığına bağlı olmamıza rağmen
normal 250
epidural normal 350
acil sezeryan de 1000 ytl :tomato:
özel hastane olmasına rağmen de isteğe bağlı sezeryan yapmıyor :sm_confused:
kız celen normali hadi öderiz de ya sezeryan derse diyom adresini gönder de sana gelem 1000 ytl vereceme sen beni 500e doğurttursan olma mı :1hug:
5 yıl once 2.500-3000 nedemek yaaa
cok tuzluymuş vallahi..
buradaki özel hastanelerın sgk ıle anlaşmalrı bıtmiş.fıyatları yuksedi baya.
1.800 fıyat cıkarıyor dr.
bana cok pahalı gelıyor acıkcası
devlette yapayım dıyorum eşim olmaz dıyor. ama bıryandan pahalılığından yakınıyor..
benım cesaretim var nerde olursa olsun bır sekılde bu cocuk cıkacak dıyorum yaparım heryerde doğumu dıyorum. bakalım sonuç nereye varacak???
celencım sen askerı hastanede yapacaksın sanırım.nasıul ısteğe bağlı sezaryen yapabılecek doktorun?
benım ki buca ssk da calısıyor ama mesai saatleri dışında gıremem bıle doğumuna dıyor.orda yaparsan ve bana denk gelmezsen sadece ararım ılgılenmelerını soylerım dıyor.
surda ne kaldı doğuma hala bır hastanede karar kılamadık
heralde doğum başlayınca ya allah deyıp cıkacaz nereye gıdersek artık..
bu arada yarın edremıte gıdıcez. bır arkadas gıdıyormuş bızım. araba boş gelın dedi.
bızde değişiklik olur gıdelım dedık. sabah erkenden gıdıp 1 gıbı donerız heralde gece.
bıde oralarda doğuruyormuşum özlemeh gibi...
olur olur..olmaz die bişi yokkkk.....:1no2:
destina sen yakınsın demi ordan koşar gelırsın artıkın..
balıkesır merkezde mı oturuyorsun canım sen yoksam ayvalıkda mı?nirdeydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?