2008 Ekim Anneleri

ben doktoruma sordum bööle bişi gecen gidişimde.dedim bayram tatili gelio 9 gün.ya o sıra bişi olursa.ben izmirdeyim beni ara hemen dedi.ama gerisine bişe demedi.tahminim ben acile giderim ööle bişi olursa yatıs verirler.sonrada doktorum gelir die düşünüyorum??sonucta 2 senedir hastasıyım atmaz heralde:Saruboceq:v
bu konuda pek bişi sööleyemem.sonucta maddiyatla alakalı.ama ben senn yerinde olsaydım eğer cok önemli bir riskim yoksa (ki ben subat ayından beri bebeği hayatta tutmak için iğne kullanıyorum ve bu yuzden beni takip eden doktordan vazgecemem)devlette yapar o kadar parayı özele yatırıcama kendime veya bebeğe bişeler alırdımCADIARZU veya farklı bişi yapardım.ama bana onca para sokağa atılmıs gibi gelio ki hele bu kadar dünya masraf yapılmısken.dedim ya maddiyatla alakalı tamamen.a.s

bilmiyorum cok kararsız kalıyorum..Çok üzgünüm çoook
bende senınle aynı fıkırdeyım,risk fılan gozukmuyor şimdilik hersey normal başladı normal gıttı sukurler olsun basından beri..
ama eşim ise kac kere olacak doğum dıyerek olmuşken ıyı bır yerde olsun dıyor.
onu ıkna etmem lazım oncelıkle...
cunku dediğim gıbi aynı zamanda yakınıyor da fıyatların yukseklıği konusunda..
bnde her seferınde duymak ıstemıyorum acıkcası bunları.
ya susup gıdecek özele hıc yakınmayacak
ya da paşa paşa devlette yapıcam ve bes kurus vermeden cıkıcam hastaneden.
gecen gun bu konuşma gectı aramızda ve ben aynen bunları soyledım.
"gıtmıyorum ozele fılan" dıye dırettım..
bu aksam yıne konusucam bakalım ne dıyecek..
surda 20 gunum kalmış Allahım yaa:1closedeyes:

benneyaptımkidun aksamdan berı vagına bolgesındekı kemıkler ağrıyor acayıp...
gece wc ye kalkarken fılan yatakta nasıl zorlandım.bacaklarımı hareket ettırınce,oturup kalkerken fılan cok acıyor.
kemıkler yumusayıp doğuma hazırlanıyor heralde..
sızde de oluyr mu??:uhm:

günaydın kızlar
dün biraz rahatsızdım günü hastanede geçirdik,ishal olmuşum,serum falan taktılar uğraştık akşama kadar,
geçmişi okuyamadım baya birikmiş,bi özetleyiverin bakayım,doğuran varmı,çakıldan haber varmı
sizler nasılsınız rahatsız falan olan var mı

günaydınn..

gel kıs gel çıtırda buralarda doğurum deme ..ayvalıktayım ben balıkesire 2.5 saatt mesafee..
valla bizim oğlan geliyom dese ambulansla anca izmire yetişirimm.
yani doğurmayı düşünme buralarda hastanede yoğun bakım ünitesi yokk..aynen izmire dönersin geldiğin gibin..kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun melsacım.ıyısın demi şimdi?:teselli:
ne olsun valla ıyılık sağlık. doğuran fılan yok.cakıldan da haber yok. 1 hafta olcak nerdeyse be
gelsın gostercezz onaaklava:

ee artık olcayın kardeşini arattırması şart olduu..
hiç değilse doktordan bi terslik olmadığını iyi olduğunu öğreniriz..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

destınacım hıc bellı olmaz vallahii..
gelıyorumm yarınn
yoğun bakıma ihtiyac oluyor mu kı?
edremıtte olucam ben orada vardır ozel hastane falan demi olmadı edremt devlet hast. gıderım şakkıdı
umarım doğurupta gelmemnaniknanik

günaydınlar herkesee:sm_cool:
hayırlı cumalarrr..Allah kısmet ederse bu,oğlum karnımdayken geçireceğim son cuma günüm olacakkaydirigubbakcemile2haftaya bugün inşallah kollarıma alırım:Saruboceq:

şafak=7sositososito

melsacım geçmiş olsun hayatım.istirahat et bol bola.s.

ya çakılım nerdesin?kızım ben doğurmadan gel bi ya,iyi haberlerini alayım..çatladık hepimiz valla

yani küvezdi solunum cihazıydı...yeni doğan bakım ünitesi yok bisim hastaneninnn...
ederemittekinde varmı bilmiyorumşakkıdı

gunaydin kizlar ben feci bir grip oldum yuzum gozum sisti son 20 gun gecsede kurtulsam bir an once ilac da alamiyorum yarin dr randevum var bakalim neler diyecek ozledim kizimi uc haftadir gormuyorum herhalde daha erken cagirir kontrole daha nst ye de girmedim insallah yarin sokar

evet olcayyy arat barı ya valla..
bnde meraklandım artıkk:1closedeyes:

günaydın kıslar
melsa geçmiş olsun canım iyisin dimi simdi
çakıldan hala haber yok meraktan çatlıcaz kız artık gel foruma...

GÜNAYDINNNNNNNNN

Nabersiniz yav???Bakıyorum fena değil ekim annişleri.Demek ÇAKILIM' ı merak ediyorsunuz demek düştünüz elcağzıma.kaydirigubbakcemile3En kıskanç ekim anası :1closedeyes:sizi rahatlatsınmı acep???Neyse kardeşim aramış dün akşam dr.Yazık kadıncağız çocuğunu uyutuyormuş ya cepten aramış bacım.Anlatmış durumu 50 kadın üstüme geldi kusura bakma demiş ben 50 ' mizin adına konuştumda bacımla dedim kuduruyos ara dr.kaydirigubbakcemile5Neyse uzatmayım lafı sormuş pzt sabahı anne ŞEBNEM bebek ÖZGE kız bebek 8.00' de sezeryana alacakmışsın aldın mı durumu ne diye...OOO demiş dr.bilgiler tamam durum anlaşıldı.Taburcu bile ettik güzelim genel anesteziyle doğum yaptı herşey yolunda anne de bebekte çok iyiler :lepi:söyle kimse merak etmesin demiş.Bebek maşallah baya topluydu yanlış hatırlamıyorsam hatta 4 kilo civarındaydı demiş maşallahdeğmesin ÖZGE bebişimize ...Seni çok seviyoruz ÇAKILIMIZ ve de ÖZGEMİZ...ALLAH seni analı babalı büyütsün ÖZGEMİZ...Sen haber verme daha ÇAKIL dünya küçük biz böyle haber alarız...:içelim:

kızlar ya ben doğum çantamı hazırladım ama,son bi bakın bakalım eksikler varmı?kafam o kadar karışıkki sonraya bırakmak istemiyorum.unutuyorum herşeyi.

1 takım pijama
gecelik+sabahlık
kırmızı kurdela:)
2 emzirme sütyeni
6 adet iç çamaşırı
terlik
3 çift çorap
hijyenik ped+hasta bezi(kaç adet koysam?)
havlu,deodorant,makyaj malz.
rulo havlu
bardak+kaşık+çatal
göğüs pedi
göğüs pompası

1 tam takım hastane çıkışı
1 5'li mini takım
bebek bezi(adet?)
biberon
ıslak mendil

evlilik cüzdanı
fotoğraf makinesi+şarj aleti
elbise askısı

unuttuğum bişey varmı??bide bebek için bunlar yeterlimi?5 li mini takımı yedek koydum..ama az gelirse 1 hastane çıkışı daha mı koysam?hasta ve bebek bezi kaç tane lazım olurki?destinacım sen bilirsin canım

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne guzel haberler aldık yaaayaşasın
saol olcaycım valla su serptın ıcımızee.

merhaba kızlar,
benimde 18 günüm kaldı. bugün kontrolüm var. sezaryen olacak. doktor bebeğin gelişimine göre bayram öncesi alabiliriz demişti. yani eğer gelişimini uygun görürse sanırım benimde haftaya olacak doğumum. çok heyecanlıyım bugün. bir an önce kızımı kollarıma almak istiyorum. bişey soracağım size benim karnım aşağı inmedi daha, karnımın aşağı inmemesi bebeğin gelişiminin doğuma uygun olmadığını mı gösterir acep ??

olcaycım sana ve kardeşine çok teşekkürler canım..Allah'a şükür iyilermiş.oyy yerim ben onuu..4 kilo olacağı belliydi dimi kızlar doğumdan önce?söylemişti sanırım:uhm:
neyse iyi olduklarını öğrendik ya..rahatladık valla:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…