ben doktoruma sordum bööle bişi gecen gidişimde.dedim bayram tatili gelio 9 gün.ya o sıra bişi olursa.ben izmirdeyim beni ara hemen dedi.ama gerisine bişe demedi.tahminim ben acile giderim ööle bişi olursa yatıs verirler.sonrada doktorum gelir die düşünüyorum??sonucta 2 senedir hastasıyım atmaz heralde:Saruboceq:vcanım tahır bey karataşta da yaptırıyor cınarlıda da. zaten cınarlının ortağı kendısı..
ozelde yaparsam gelıcek zaten her an.onda problem yok.
buca ssk ya gıdersem ve mesai saatleri dışında gıremezmiş doğuma.çekılın bu benım hastam ben ılgılenıcem dıyemezmiş yani..oyle bır hakkı yokmuş. ondan kaynaklanan bır problem değil yani..
neyse..
benım eşim senın drunla konuştu gıdıp bır ara özeline.
daha 6 aylık fılandım.
benım normal doğum ıstediğimi soylemiş o da aynı şekilde hastanenın mesai saatleri dışında olursa sevk ettıklerını söylemiş.sezaryen olursa gun ayarlarız demiş.
ben hem dr değiiştirmek ıstemıyordum hemde ya mesai saatleri dışında gece fılan başlarsa doğum benı gonderecekler madem nıye o doktora başlayayım dedım ve kendı druma devam ettım.
ama şu an bu fıyatları duyunca keske dıyorum..sezaryen olmaya razı olur gıderdım..
bu saatten sonra ne yapabılırım kı???
doğum başladığında acıle gıtsem gonderecekler unv hastanesıne..
e direk ben geldım benı sezaryene alın desem almazlar heralde.nasıl yapayım sence??
akıl ver bana senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?