bana çokta çabuk gelmedi aslında phatoscum...azcık kışı yaşadık,ilkbahar,yazıda bitirdik nerdeyse günler geçmek bilmedi niese...birde antalyanın yazını bilen bilir helede hamileyken.Allahım hamile yada hasta olup kliması olmayanlar napıor die az aglamadım...2 gündür az biraz serinledi buralar
:lepi:...............benim çiçekler soldu artıkın:çok üzgünüm:
1 hafta doğuma var+sonrasıda 40 gün falan...kafadan bi 50-60 gün evde mahsun kırmızıgül'den hepimiiiizzz gardeeeşiiizz :teytey:türküsü söylenecek:roflol:
:1hug:ben istanbula geçince sende benlen oyalanırsın celenimm..
herüfeün işleri burda sürekli gel git yapacakk..
yadi bende sen gibin latif doğan repertuarı takılabilirimm..Şeniz
yav sorma merancım bende ayvalıktayım valla daha bi dün serinledi okadar..geçen hafta denize girdim düşün artık hala sıcacıkk..gerçi dün gece yağmur şimşek falan artık sıcaklamaz burada..
yokkii celende yokkiilülülülülülü
len arada bi budada kurumasın cicekler:icecream: sonram zor yesertirsin vallaaGÜNAYDIN
Kıslar baktım geçmişe günleri belli olanlar oh oh PHATOSH ve MERAN07 göünüz aydın şafak 8 ve de 7 hadi hayırlısı bakalım...PHATOSH takvimin yanlışmış meğer nasıl yani felan oldum.Erkenmiş gb geldide...Ama değilmiş ALLAH hayırlısıyla önce sizi sonra da bizi kurtarsın...EDpidural sezeryan düşünüyormuşsun bi olda anlat bakalım bende epudiral istiyorum bi de spinal varmış o ne ki???DESTİNA kısım ne çiçek sulaması leyn:dilcikar:Biz burda jübilemizi yapmış olaraktan ne sulama ne budama tık yok konuşulmayacak bu konularklava:ikinci bir emre kadar ona göre hıııııııııııııııııııınaniknanikBIZDIK' ım cnm ne suyu ne diyon çiçek sulamaya devam mı gı?Ben jübileyi yaptım artık kardeşiz...Bu arada hamilelik unutkanlık özeline avea hattımı bırakayım.TURKCELL sevgili misafirimiz tarafından işgal altına alındı...Bende değil AVEA' dan konuşalım artıkınŞenizKıslar hala ÇAKIL' dan haber yok ben şu işe bir el atayım
off ter aktı falaa mıcımdankafamçokkarıştı
dınlene dınlene anca geldım eve..
valla celenn nasıl yağdı ole di mi??bıde evde yalnızsın korkmadın mı kıııkaydirigubbakcemile3
destina sen istanbula annenlerın yanına mı gıdıyorsun sımdık?sengözlerimebaksanab
olcaycım arasanda hastaneyı zaten taburcu olmuştur evındedır o artık.
yoğunluktan gıremıyordur canım. gonlunuzu ferah tutun meraklanmayın.. bugün de bekleyelım hele bi..
aksama kadar buyuk ıhtımal uğrar buralaraaa:içelim:
ne yok len anlamadım:uhm:
off ter aktı falaa mıcımdankafamçokkarıştı
dınlene dınlene anca geldım eve..
valla celenn nasıl yağdı ole di mi??bıde evde yalnızsın korkmadın mı kıııkaydirigubbakcemile3
destina sen istanbula annenlerın yanına mı gıdıyorsun sımdık?sengözlerimebaksanab
olcaycım arasanda hastaneyı zaten taburcu olmuştur evındedır o artık.
yoğunluktan gıremıyordur canım. gonlunuzu ferah tutun meraklanmayın.. bugün de bekleyelım hele bi..
aksama kadar buyuk ıhtımal uğrar buralaraaa:içelim:
ulen nenem kılıklı sen bi doğur istanbulda görüşcez senlen:mymeka:herüfün yok ya hihoyyyt
len arada bi budada kurumasın cicekler:icecream: sonram zor yesertirsin vallaa
hee ii yakınmıs len.gerci ben bi kartalı biliom.acıbadem ne olii:uhm:var ule varrhihoyyyt
bi süre kartalda kalıcam samandıraya yakın ...
bi sürede acıbadmde artık gezecem yanii....
:CüvCüv:
Kıs budamayı pek cnm istemiyo vallaAnladın sen benifisfisfis
üüühüüüüsenağlama gitti işte takvimim...herkes yanılıyo diye değiştireyim dedim ama hepten gittiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?