2008 Ekim Anneleri

benim çiçekler soldu artıkın:çok üzgünüm:
1 hafta doğuma var+sonrasıda 40 gün falan...kafadan bi 50-60 gün evde mahsun kırmızıgül'den hepimiiiizzz gardeeeşiiizz :teytey:türküsü söylenecek:roflol:

yav sorma merancım bende ayvalıktayım valla daha bi dün serinledi okadar..geçen hafta denize girdim düşün artık hala sıcacıkk..gerçi dün gece yağmur şimşek falan artık sıcaklamaz burada..

yokkii celende yokkiilülülülülülü

:1hug:ben istanbula geçince sende benlen oyalanırsın celenimm..
herüfeün işleri burda sürekli gel git yapacakk..
yadi bende sen gibin latif doğan repertuarı takılabilirimm..Şeniz

:lepi:...............
:1hug:ben istanbula geçince sende benlen oyalanırsın celenimm..
herüfeün işleri burda sürekli gel git yapacakk..
yadi bende sen gibin latif doğan repertuarı takılabilirimm..Şeniz

haa ii ozaman:jeyyar:

GÜNAYDIN

Kıslar baktım geçmişe günleri belli olanlar oh oh PHATOSH ve MERAN07 göünüz aydın şafak 8 ve de 7 hadi hayırlısı bakalım...PHATOSH takvimin yanlışmış meğer nasıl yani felan oldum.Erkenmiş gb geldide...Ama değilmiş ALLAH hayırlısıyla önce sizi sonra da bizi kurtarsın...EDpidural sezeryan düşünüyormuşsun bi olda anlat bakalım bende epudiral istiyorum bi de spinal varmış o ne ki???DESTİNA kısım ne çiçek sulaması leyn:dilcikar:Biz burda jübilemizi yapmış olaraktan ne sulama ne budama tık yok konuşulmayacak bu konularklava:ikinci bir emre kadar ona göre hıııııııııııııııııııınaniknanikBIZDIK' ım cnm ne suyu ne diyon çiçek sulamaya devam mı gı?Ben jübileyi yaptım artık kardeşiz...Bu arada hamilelik unutkanlık özeline avea hattımı bırakayım.TURKCELL sevgili misafirimiz tarafından işgal altına alındı...Bende değil AVEA' dan konuşalım artıkınŞenizKıslar hala ÇAKIL' dan haber yok ben şu işe bir el atayım

ne yok len anlamadım:uhm:

len arada bi budada kurumasın cicekler:icecream: sonram zor yesertirsin vallaa

off ter aktı falaa mıcımdankafamçokkarıştı
dınlene dınlene anca geldım eve..
valla celenn nasıl yağdı ole di mi??bıde evde yalnızsın korkmadın mı kıııkaydirigubbakcemile3
destina sen istanbula annenlerın yanına mı gıdıyorsun sımdık?sengözlerimebaksanab
olcaycım arasanda hastaneyı zaten taburcu olmuştur evındedır o artık.
yoğunluktan gıremıyordur canım. gonlunuzu ferah tutun meraklanmayın.. bugün de bekleyelım hele bi..
aksama kadar buyuk ıhtımal uğrar buralaraaa:içelim:

günaydın kızlarr hala çakıldan haber yok.valla olcayım bi el atta haber alalım ne iyi olur.fatşcum ya aynen ya takvimine bakıyom daha erken takvini düzelt bacum korkutma bizi de.dr bana 3 haftan var eğer bişey olmazsa dedi.bu arada size de ekg vs yapıldım ı sanırım bu adam beni sezeryanla doğurtacak.soruyom soruyom cvp vermiyo.sadece bu tahliller yanında olsun her an dedi.gerekirse anezteziste gösteririz.ee bu ne demek sezeryan demek.neyse benimde işime gelmiyo değil hani.ne yalan sölim içten içe korkuyom yani.ama spinal olmak isteri ozaman tamamen uyumak istemiyorum.

hee korktum lan.ama şimşekten gökgürültüsünden deil elektirikler kesilir veya uydunun görüntüsü bozulur dieÇok üzgünüm çoook sonra nasıl yaprak dökümünü seyrederim dimi:uhm: tekrardan seyretmek zevk vermio

anem yok benim kıs ablammların yanına gidiyomm..doktorumda orda doğumu orda yapıcam bebek 1 aylık olunca anca dönerim eve....

ya taburcu olmuştur tabi ama en azından bi terslik olup olmadığını öğrenelim içimiz rahat etsinn..

var ule varrhihoyyyt
bi süre kartalda kalıcam samandıraya yakın ...
bi sürede acıbadmde artık gezecem yanii....
:CüvCüv:

üüühüüüüsenağlama gitti işte takvimim...herkes yanılıyo diye değiştireyim dedim ama hepten gittiiiiii

var ule varrhihoyyyt
bi süre kartalda kalıcam samandıraya yakın ...
bi sürede acıbadmde artık gezecem yanii....
:CüvCüv:
hee ii yakınmıs len.gerci ben bi kartalı biliom.acıbadem ne olii:uhm:

Kıs budamayı pek cnm istemiyo vallaAnladın sen benifisfisfis

anaaa:1shok: nie kıı anlamadım haa:sm_confused: buda sen buda gel kardes sözü dinlea.s

oldumuki acep:uhm:
hangi satırı copy past yapıyoduk yaaaa..hatırlamıyorum.36+4 üm bugün..destinaaaaa yetiş bacımmkaydirigubbakcemile

ÇITIR' ım haklısın çıkmıştır hastaneden ama belki bilgi verirlerdi deneyeceğiz şansımızı yine de kardeşim öğretmen benim aradım telefonla ama sanırım derste ulaşamadım...İz üzerindeyiz merak etmeyin.Bence ÇAKILIM yazacak zaten bugün...

NİSA77 bi de ekg mi çekiyolar gı boşver sende de bende olduğu gb şeker var zaten sezeryan düşündüğünü sanıyorum ben zaten öyke değil miydi???Ya bu arada spinal hakkında bilgin var mı???

DESTİNA' m sen nerde doğum yapacaktın???ACIBADEM felan demişin kıs aynı hastanede mi doğurcas ne???EEEEEEEEEE tarihlerde aynı ama sen ACIBADEM de değildin dur ya aaaaaaaa nereydi METROPOL müydü hay ALLAH doğrumu hatırlıyorum yaÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…