2008 Ekim Anneleri

merhaba dr gorustunmu su meselesi onemli kuru kalirsa sonra problem olabilir

iyi akşamlar dizimiz bitti geldim bakim haber var mı diye:icecream:
bızdıkım bu ne sakinlik yav ne suyundan bahsediyon emin misin su olduğunaCADIARZU
ilkimcim geçmiş olsun işallah bişeyciği yoktur kayınvalidenina.s.
kız gülşen hastaneye geldiğin kıyafetle çıkarsın nolcek:ecrin_bebek:
destina tamam ben sana gönderdim de canım sen niye göndermiyonklava: olur ya acil bişi ben msj atarım sen de yazarsın yavv
yağmurcum şekerler için fikir süperhihoyyyt biz uzakta olduğumuz için bi kısmını da eşimin ilesine falan göndrmeyi düşünüyorum resim olayı iyi olur ama eşim bu işlerle hiç uğraşmaz benim yapmam lazım doğumdan sonrada bu iş zor bakalım bi matbaaa var adamlara bi söyleyim yaparlarsa küçük bişeyler yazdırırım ama ne yazacağına da karar veremedim siz fikir verin hele banakaydirigubbakcemile5

destina kız turşun oldu mu ne çabuk gerçi havalar sıcak da sorma ben de dün o yaptığım acılı domates soslu biber turşusunu yedim bek ağzım sulandı gene ama sabah benim de alt taraf yani gümrük bitirdi beni((

Canlarim merhabalar annemdeyim vakit bulup sizi haberdar edeyim dedim kizlar sormayin geceyi acilde geçirdim iki gündür anlam veremediğim bir sertleşme oluyodu karnimda. Harektlerimide kisitliyodu...hemen acile gittik nts ve ultrasyn birde vajinal muayene yaptilar açilma varmi diye i
ğrenç ve çok acili bişiydi..şükür bişey çikmadi.. Doktor akciğer gelişimi için iğne verdi birde hap verdi kasilmalar için.........alttan muayene edince çok bağirdimm birde çk korktumm bebeğime bişey olcak malum kaç aydir hiç bişey olmuyor:)))))zaman yaklaştikça korkularda çk fazla oluyor..rabbim hepimize zamaninda sağlikli ve hayirli evlatlar versin...öpüyorummmmm hepinizi

günaydın güzel annişler ve minikkk bebişleri.:ecrin_bebek:
yadecım gecmiş olsun canım.ne dedı doktorlar erken doğum rıskın mı var yksa?mirmirmirmir
bıraz dha tutun su veletlerı karnınızda sabredın accıkk:1rolleyes:
38. haftaya girdim bende her an bişiler olabılır dıe tetıkteyım..
çakıldan da habr yokk:bbo:
bugün banka işlerim var sonra da pazara uğruycam bırkac bişi aliim..cokacimcoook
sonra daa uğrarım yanınıza
:1hug:

günaydın çıtır pıtır ikimizde bu gün erkenciyiz..senle doğum haftamız aynı bende 38. haftadayım...artık mutlu sona yaklaşıyoz yavaş yavaş çok stresliyim yafs eşim bu hafta sonu geliyor nasipse... allahım o gelmeden doğmasın bebeğim biraz daha dursun içerde

günaydınlar herkesemirmirmirmir
karman çorman rüyalar gördüm yine..bebeğim doğmuş.ben onu öylece bırakıp dışarı çıkıyorum gezip tozmak için..eve geliyorum.bebek terlemiş..kakasını yapmış ve aç..ama hiç bişey yapmıyorum.resmen kir içinde yatıyo öylece:çok üzgünüm:ilgilenmiyorum bilesenağlamasürekli eski kıyafetlerimi deniyorum.yine dışarı çıkacakmışım...bi uyandım..ohhh..böyle bi anne olmadığımı görünce rahatladım.vicdanım sızladı valla..

bızdıkcım hoşgeldin.bizde seni çok özledik canım ya.aldıklarının hepsini sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim..
merancım sanırım ben de görüşcem anestezi uzmanıyla.benim eşim de aynı hastanede anestezi teknikeri..belki bi ara o halleder test işini.bişey demedi dr.um..sorayım bakayım eşime:uhm:
yadecim geçmiş olsun canım..artık şu son zamanları da hayırlısıyla bi atlatabilsek:Saruboceq:

bu arada şafak=8:sm_cool:

günaydın kızlar noluyo ya hepiniz 10 dan geriye saymaya başladınız mı bu ne acele bekleyin ekim anası kalmayacak yoksa destina site anası olarak isim falan mı değiştirsen artık napsan "Ekim anası olamayanlar" , "aceleci veletler" , "sağ gösterip sol sallayanlar" nası daha uygun oluyo demi

günaydın:sm_cool:
dün gece çok rahat uydum ya acayip zindeyim yani yarım kalan işlerimi bitirim bu enerjiylen..
valla çiçek bilem sulayabilirim yani

günaydın len ekim anaları:1hug: dün buraya acaip yağmur yağdı(gerci 15dk falan sürdü ama olsun değdi)şimdi havada miiiss gibi toprak kokusu var.:lepi: inşallah bugunde yağar:Saruboceq:yağmur sırasında acaip şimşekler falan caktı tamda yaprak dökümü saatinde ödüm patladı elektirikler gidicek die-naniknanik

len amma temiz kalpliymişin haa:1shok: karı bızdığı soruo bi kac dk sonra o gelio: allahtan baska bişe dileseymişin olcakmıs len kajo

oyy kuzuummm yoruldunmuu:teselli: nasılda duygu basmıs lan karıyıı:1hug: kıyamam sana ben.sende allaha emanet ol.özeline nömeromu atıorum.gelince sende at emi bızdıkıımm
yadecim cok gecmiş olsuna.s. suara burası acaip action bacım aman mukayyet ol bebişe.a.s
günaydın kızlar....şafak 7...bugun göbişde,haftaya bugun kucakta olurmu aceba

allahım sağsalim o günleride göstersin inşallah merancım sana ve hepimize.az kaldı baya yaw

laan cakıl karısı nerdesin bee:mymeka:

yadecim geçmiş olsun hayatımm:1hug:
ya meranlan phatoshum 1 haftanız kamışş anam ne heyacanli lenn..merancım seninde sezeyanmıydı..:uhm:

benimde sezeryan destinam.azcuk iri ve kafa çapı genişmiş oğluşun.3 doktora gittim 3 üde normal yapamazsın dedi.ben inanmıyorum öyle olduguna göbişim abartılı büyük degil belkide ondan.görenler son günler artık herhalde diorlar ama iri bir bebek için küçük bence.bakalım yarın kontrolum var.ne çıkcak ortaya görcez.varmı böle etrafınızda abartılı göbegi olmayan 4,5 üzerinde doguran

günaydın:sm_cool:
dün gece çok rahat uydum ya acayip zindeyim yani yarım kalan işlerimi bitirim bu enerjiylen..
valla çiçek bilem sulayabilirim yani

doğuracan gari ne ciceği ne sulaması:mymeka:azıcıkta budayıver:icecream: o da ii oluo bee
aaaaaaaaa kocaaaccıııımmmm cok ösledim yaaaaaaaasenağlamasenağlama

destinam sorma bacım ya..nasıl geçti o kadar zaman.:sm_confused:.ne çabuk sona geldik anlamadım..şu 9 ay aslında çook uzun ama birden bire de bitiveriyo sanki.gerçi bebişime kavuşma anını düşününce 1 hafta da hemencik bitsin istiyorum.çok karışık duygular içindeyim:1rolleyes:..Allah'ım hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın.sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin

merancım benim halam hem 1.50 idi boyu hemde çokzayıftı karnında yastık var gibydi 5.5 kg doğdu kuzenimm..sanırım iç karnın büyük senindekaydirigubbakcemile5

bana çokta çabuk gelmedi aslında phatoscum...azcık kışı yaşadık,ilkbahar,yazıda bitirdik nerdeyse günler geçmek bilmedi niese...birde antalyanın yazını bilen bilir helede hamileyken.Allahım hamile yada hasta olup kliması olmayanlar napıor die az aglamadım...2 gündür az biraz serinledi buralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…