Slm kızlar nabersiniz nasılsınız Çakılımdan naber kız doğurmuş mu ay inanmıyorum ya
Ya kızlar şu bebek alışverişi ne zormuş ya 2 gündür almadığım kalmadı daha bitiremedim
Sleeper,Park yatak,Destinanın listesi derken herkes çok abartıyorsun diyor fazla mı aldım bilmiyorum ama daha alınacak baya şey var ya bitiremedim aslında isterdim size de gösterim ama sizin görecek haliniz kalmamış ki doğumlar başladı artık valla bugün biraz su geldi benden bir telaş doğurucam diye Elhamdülillah iyiyim hergün bugünü de atlattım diye şükrediyorum Rabbim bu mübarek günlerin hatrına cümlemize hayırlı uğurlu doğumlar nasip etsin kızlar Sağlıklı birer bebişimiz olsun daha ne isterim Allah'tan.... Kızlar evimde de kalamadığım için int alamadım sizleri çok özlüyorum kalbim hep sizinle ağlıyorum şuan ben ya ilk sizinle tanıştığım günler gibi dualarınızı eksik etmeyin Olcayda numaram var isteyenlere atarım sizlerde bana bırakırsanız sevirim hepinizi öpüyorum Yaradan'a Emanet Olun....
len amma temiz kalpliymişin haa:1shok: karı bızdığı soruo bi kac dk sonra o gelio: allahtan baska bişe dileseymişin olcakmıs len kajoslm kızzlar bugün çok yoğundum. ama kendim ettim kendim buldum diyebilirim. kardeşim geldi. fırsat bu fırsat diyip yemeğe misafir aldım. ama kardeşimin yemek yapmayı bilmediğini :) göz ardı edince belamı buldum. sabah temizlik yaptık. öğleden sonra yemek yaptım akşamda misafir ağırladım. şimdi gittiler bi bakiim dedim napıyonuz. ama şuan geçmişi okuyamıycam. arzucum doğum yapmış. allah analı babalı büyütsün. sağolsun bizi merakda bırakmamış kardeşi.
kızlarr çok yorgunum gidip uzanmam lazım birazz. yaaa bu arada çok takip edemedim ama sanki BIZDIKCAN hiç görünmüyoo gibi. bızdıkımızdan haberi olan varmı? bi yere gitti veya buralardada benimmi haberim yok?
yarın görüşürüz inşallah herkese iyi geceler. rüyalarınızda bebişlerinizi görün inşallah .
oyy kuzuummm yoruldunmuu:teselli: nasılda duygu basmıs lan karıyıı:1hug: kıyamam sana ben.sende allaha emanet ol.özeline nömeromu atıorum.gelince sende at emi bızdıkıımmSlm kızlar nabersiniz nasılsınız Çakılımdan naber kız doğurmuş mu ay inanmıyorum ya
Ya kızlar şu bebek alışverişi ne zormuş ya 2 gündür almadığım kalmadı daha bitiremedim
Sleeper,Park yatak,Destinanın listesi derken herkes çok abartıyorsun diyor fazla mı aldım bilmiyorum ama daha alınacak baya şey var ya bitiremedim aslında isterdim size de gösterim ama sizin görecek haliniz kalmamış ki doğumlar başladı artık valla bugün biraz su geldi benden bir telaş doğurucam diye Elhamdülillah iyiyim hergün bugünü de atlattım diye şükrediyorum Rabbim bu mübarek günlerin hatrına cümlemize hayırlı uğurlu doğumlar nasip etsin kızlar Sağlıklı birer bebişimiz olsun daha ne isterim Allah'tan.... Kızlar evimde de kalamadığım için int alamadım sizleri çok özlüyorum kalbim hep sizinle ağlıyorum şuan ben ya ilk sizinle tanıştığım günler gibi dualarınızı eksik etmeyin Olcayda numaram var isteyenlere atarım sizlerde bana bırakırsanız sevirim hepinizi öpüyorum Yaradan'a Emanet Olun....
yadecim cok gecmiş olsuna.s. suara burası acaip action bacım aman mukayyet ol bebişe.a.sCanlarim merhabalar annemdeyim vakit bulup sizi haberdar edeyim dedim kizlar sormayin geceyi acilde geçirdim iki gündür anlam veremediğim bir sertleşme oluyodu karnimda. Harektlerimide kisitliyodu...hemen acile gittik nts ve ultrasyn birde vajinal muayene yaptilar açilma varmi diye i
ğrenç ve çok acili bişiydi..şükür bişey çikmadi.. Doktor akciğer gelişimi için iğne verdi birde hap verdi kasilmalar için.........alttan muayene edince çok bağirdimm birde çk korktumm bebeğime bişey olcak malum kaç aydir hiç bişey olmuyor:)))))zaman yaklaştikça korkularda çk fazla oluyor..rabbim hepimize zamaninda sağlikli ve hayirli evlatlar versin...öpüyorummmmm hepinizi
günaydın kızlar....şafak 7...bugun göbişde,haftaya bugun kucakta olurmu aceba
günaydın:sm_cool:
dün gece çok rahat uydum ya acayip zindeyim yani yarım kalan işlerimi bitirim bu enerjiylen..
valla çiçek bilem sulayabilirim yani
doğuracan gari ne ciceği ne sulaması:mymeka:azıcıkta budayıver:icecream: o da ii oluo bee
aaaaaaaaa kocaaaccıııımmmm cok ösledim yaaaaaaaasenağlamasenağlama
benimde sezeryan destinam.azcuk iri ve kafa çapı genişmiş oğluşun.3 doktora gittim 3 üde normal yapamazsın dedi.ben inanmıyorum öyle olduguna göbişim abartılı büyük degil belkide ondan.görenler son günler artık herhalde diorlar ama iri bir bebek için küçük bence.bakalım yarın kontrolum var.ne çıkcak ortaya görcez.varmı böle etrafınızda abartılı göbegi olmayan 4,5 üzerinde doguran
oğlum benim doğurmama 1 ay var len daha çokk sularım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?