kızlar ya ben doğum çantamı hazırladım ama,son bi bakın bakalım eksikler varmı?kafam o kadar karışıkki sonraya bırakmak istemiyorum.unutuyorum herşeyi.
1 takım pijama
gecelik+sabahlık
kırmızı kurdela:)
2 emzirme sütyeni
6 adet iç çamaşırı
terlik
3 çift çorap
hijyenik ped+hasta bezi(kaç adet koysam?)
havlu,deodorant,makyaj malz.
rulo havlu
bardak+kaşık+çatal
göğüs pedi
göğüs pompası
1 tam takım hastane çıkışı
1 5'li mini takım
bebek bezi(adet?)
biberon
ıslak mendil
evlilik cüzdanı
fotoğraf makinesi+şarj aleti
elbise askısı
unuttuğum bişey varmı??bide bebek için bunlar yeterlimi?5 li mini takımı yedek koydum..ama az gelirse 1 hastane çıkışı daha mı koysam?hasta ve bebek bezi kaç tane lazım olurki?destinacım sen bilirsin canım
themiscim göbeğin aşağı düşmesi yalnızca normal doğumla alakalı bi süreç canım..yanii gelişmiyle alakası yokk..sende kaçmassın demi doğurup haber verirsin bize..
:teytey:heyyt ulen maşallah özgemize
saol olcaycım kardeşinede tşekkürler..
kıs yok bebek kilolu beklenmiydokiş 3200 3500 falan ancak olur diyomuş ya doktoru işte cihazlar yanılıyo çoğu zaman ya..o gelen gidenden fısat bulup yazamıyodurr..aman iyi olsunlarda:dance:
themiscim göbeğin aşağı düşmesi yalnızca normal doğumla alakalı bi süreç canım..yanii gelişmiyle alakası yokk..sende kaçmassın demi doğurup haber verirsin bize..
phoroshum tamamdır çantan canım hadi doğurmaya
senağlama kısslar ben 2 gündür çok fena hastayım. grip oldum. öksürüyomm. kızımı öksürürken doğurucam heralde. ya ilaçda kullanamıyomm. dikkat edin salgın var sanırım.
yaw ben şimdi doğurucak olsam bu grip benim minik kızımada bulaşır dimi kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?