dün pazara gıttım dedım ya dayanamdım yıne biber aldım ve 3. kavonoz bıber salçamı yaptım.
sonraa 1 kg. yufka alıp sıgara boreği sarıp attım dondurucuya..
taze faulye fılan da atmıştım onceden sımdı haşlayıp barbunya attım..
sız kabak fılan atıyor musunuz?
ben gecen yıl atmıştım soolee dılımleyıp bır kaynar suya atıp şokladım sonra yallaahhh dondurucuya. kızartıp yemek guzel oldu.
sız başka neler atıyorsunuz bıldiklerınızı yazsanıza fıkır olsun.:ecrin_bebek:
kışın özellıkle çalışırken cok rahat edıyorum da ben bu sekılde..
olcaycım gell öpiim ağzını ne guzel knuştun lenn:1hug:
dun haberlerde dıodu tam hastalık zamanı dıkkat edın die..
ben bu sabah kalktığımda üşüdüm vallahı kızlar. üzerıme bi ceket aldım. kışlık terlıklerı cıkardım kocişe de banada gıydık vallananiknanik
artık soğuk su fılan da koymıcam dolaba.tam dıkkat etmemız gerek zamanlar kızlar. halımız harab olur vallahı..
dınlenın bol bol cabuk ıyilesşin bakimmklava:
melsa safak kactı kızz
phatoş sen doğurduğunda benımde 10 gunum fılan olucak..
ekım annelerının sonu gelıyorrrrr:lepi:
Evet borek sarip atmak benimde aklimda daha yapmadim bamya barbunya taze fasulye yaprak semiz otu herseyi koyarim hepsinin icine o yemege yetecek kadar butun domates de koyarim hatta vaktim oldukca kuru fasulye nohut yesil mercimek haslar zeytinyagli dolma ici bile fazla yapip koyarim sonra cok rahat oluyor
günaydın ekim anaları
öncelikle melsa kajo sarial geçmiş olsun kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
olcay sen de sağol verdiğin haberden dolayı
kız celen insan forum indirimi yapar bir ekim anası başka bir ekim anasına bunu yaparmı 500 neyine yetmiyo
çıtır valla hayran oldum sana maşallah yani ben senden geride olmama rağmen yemek yapmaya üşeniyom sen ooooooooooooooo maşallah nazar değmesin
slm ekimin güzelll anniş ve bebişlerrrriiii.olcayımmmmm canımsın çok teşekkür ederiz hayatım valla süpersin çakıldan haberleri ulaştırdın bize.kardeşin de sağolsun tatlım Şenizyaaa.cidden aile gibi olmuşuz biz yaaaasenağlama zaten bu aralar duygu yüklüyüm ahada yine göslerim doldu benim.
hasta olan melek annelere geçmiş olsun.a.s.
kızlar be akşama misafirim var menüyü düşünmekten uyuyamadım bi fikir verseniz
domates çorbası
tavuk yemeği
bezelyeli havuçlu pilav
...?.......?.........?.......?
salata
tatlı
menü bu ama şu büşluğu doldurmak için bi el atsanız ne yapsam karar veremiyorum
olcaycım gell öpiim ağzını ne guzel knuştun lenn:1hug:
dun haberlerde dıodu tam hastalık zamanı dıkkat edın die..
ben bu sabah kalktığımda üşüdüm vallahı kızlar. üzerıme bi ceket aldım. kışlık terlıklerı cıkardım kocişe de banada gıydık vallananiknanik
artık soğuk su fılan da koymıcam dolaba.tam dıkkat etmemız gerek zamanlar kızlar. halımız harab olur vallahı..
dınlenın bol bol cabuk ıyilesşin bakimmklava:
melsa safak kactı kızz
phatoş sen doğurduğunda benımde 10 gunum fılan olucak..
ekım annelerının sonu gelıyorrrrr:lepi:
çıtırcım gördüm hemen cevaplayım dedim bu dedğinn aynısı bende yaklaaşık 2 haftadır var ilk başalarda dediğin gibi bacaklarımı açıp yatakta bile önemez haldeydim şimdi alıştım yada ağrı azaldı bilmiyorum oturup kalkarken yürürken hep var bende de :1no2:benneyaptımkidun aksamdan berı vagına bolgesındekı kemıkler ağrıyor acayıp...
gece wc ye kalkarken fılan yatakta nasıl zorlandım.bacaklarımı hareket ettırınce,oturup kalkerken fılan cok acıyor.
kemıkler yumusayıp doğuma hazırlanıyor heralde..
sızde de oluyr mu??:uhm:
cıtırım meyveleri çiğden at.cıkarınca cözülmeden kaynayan suya atarsın olur.beyazzambak üşenme canım,nıye usenıyorsun ki? evde butun gun vakıt nasıl gecer sonra hep yat hep yat olmuyorr..
zaten su son 2 ayım nasıl geçti hıc anlamadım ben. tatıl sonra mısafır ağırla 2 hafta sonra da ev temızlıklerı fılan derkenn gecıp gıttı valla..
sımdık gun sayıyoruzz..
daha eşimle 100 gune düşmemize az kaldı dıye gecen konuşmamızı hatırlıyorum. oo cok var daha demişti.bende 100 gune düşünce cabuk gecer demiştim..nasıl gectı anlamadım dediğim gıbi.
gercı su 20 gun gozumde buyuyor ama..hayırlısı bakalım.
celen ben seftali atmıştım ama ıkı tane yaa.ılk kez meyve attığımm ıcın az attım..daha atayım bari bır ara..
kızlar bır yerde okudum bende kabak+patlıcan+patates üçlüsünü küçük küpler halınde doğrayıp atın yazıyordu. cıkarıp cocuğa corba yapması kolay olur diee aklınızda bulunsun..
nu arada ben bu hafta bırde solmalık bıber attım baya dondurucuya.
once ıclerını temızleyıp yıkadım sonra balkonda hafıf olıunceye kadar beklettım(1-2 gun)ardından iç içe koyup poşetledim..
olcaycım evet normal ıstyıorum ben.
çıtırcım gördüm hemen cevaplayım dedim bu dedğinn aynısı bende yaklaaşık 2 haftadır var ilk başalarda dediğin gibi bacaklarımı açıp yatakta bile önemez haldeydim şimdi alıştım yada ağrı azaldı bilmiyorum oturup kalkarken yürürken hep var bende de :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?