2008 Ekim Anneleri

Evet borek sarip atmak benimde aklimda daha yapmadim bamya barbunya taze fasulye yaprak semiz otu herseyi koyarim hepsinin icine o yemege yetecek kadar butun domates de koyarim hatta vaktim oldukca kuru fasulye nohut yesil mercimek haslar zeytinyagli dolma ici bile fazla yapip koyarim sonra cok rahat oluyor

OLCAYIM hafiye gibi karısın maşallah. senden korkulur. sağol yaww bukadar ananın içini rahatlattın. özlemişim kızz. ben bu aralar çok giremiomm. şuandada hasta olduğum için dermanım yok. ama 2 güne 1 olsa bile ara ara takip ediomm.
DESTİNACIMM istanbula gidincede yaz. buralar sensiz olmaz ekim analarının anası.
CELENNİMM nerdesin kısss ben bu kızı çok sewiom yaww.
NİSAAA hala çalışıyonmu bacım sen? okul yolunda doğurcan qııı
amaannn PHATOSUnda az kalmış. heralde hakiki ekim anaları bi elin parmaklarını geçmicek
ÇITIR-PITIR yanlış hatırlamıyosam kemik ağrıları olan sendin. senle benim doğum haftamız aynı. ve aynı ağrıları (kasıklarımın orda kemiklerim ağrıyoo gibi.) bende hissediom bu aralar. heralde artık doğuma hazırlanıyoz.
ve benim gibi hasta olan annişlere geçmiş olsun. hasta olmamış olanlarda çok dikkatli olsun demekki salgın var.
bende haftaya bugün doktora gidicem ve gününü öğrenicem inşallah. sanki 1 hafta geçmicek gibi gelio. gününü öğrencem diee çok heycanlıyım.
ÖPÜYOM HEPİNİZİ. ben gidip bi nane limon içip yatiim az.

Güzel mi konuşmuşum ÇITIR' ım hakket he bende sana teşekkür ederimŞeniza.s.Anam valla sıraya dizildik yav PHATOSH' dan sonra 10 gün he...Senden sonra da benim 10-15 günüm kalır heralde.Sen normal düşünüyosun heralde hımmmmmmmmm

hasta ekim annelerine acil şifalar diliyoruma.s. tam hasta olucak zamandı kızlar.neyse o da allahtan.umarım bi an önce iileşirsiniz.
olcayım kardesine ve sana teşekkürler:1hug: lafıda sokmusun hani görmedim sanmayasakkelime sööllüyceme sölediğme pişman ettin daha bidaha dememyasakkelime

taze meyvelerdende atın mevsimi gecmek üzere artık.seftali mürdüm vs.kısın cıkarır kompostosunu yaparsınız.meyvelerini siz yersiniz.ek gıdaya gecerkende suyunu bebişlere içirtirsiniz.bunlar posalı besinler oluğu için sindirim sisteminde cok faydası olur hem size hem bebişe.

günaydın ekim anaları

öncelikle melsa kajo sarial geçmiş olsun kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

olcay sen de sağol verdiğin haberden dolayı

kız celen insan forum indirimi yapar bir ekim anası başka bir ekim anasına bunu yaparmı 500 neyine yetmiyo

çıtır valla hayran oldum sana maşallah yani ben senden geride olmama rağmen yemek yapmaya üşeniyom sen ooooooooooooooo maşallah nazar değmesin

slm ekimin güzelll anniş ve bebişlerrrriiii.olcayımmmmm canımsın çok teşekkür ederiz hayatım valla süpersin çakıldan haberleri ulaştırdın bize.kardeşin de sağolsun tatlım Şenizyaaa.cidden aile gibi olmuşuz biz yaaaasenağlama zaten bu aralar duygu yüklüyüm ahada yine göslerim doldu benim.
hasta olan melek annelere geçmiş olsun.a.s.

yaptık ya len:mymeka:allah gözünü doyura.bak 1000 ytl ydi ben sana 750 ye cıkardım.250 de yol paran olsun benden sanalülülülülülü

nerdesin len sen:mymeka: sen cakıldanda beter olcan doğurunca hiç gelmicenklava:ee baksana daha doğurmadan gelmion:çok üzgünüm:
zaten kocasızlık basıma vurmus bunalım takılcak bi sen vardın o da püüfffsenağlama

kızlar be akşama misafirim var menüyü düşünmekten uyuyamadım bi fikir verseniz
domates çorbası
tavuk yemeği
bezelyeli havuçlu pilav
...?.......?.........?.......?
salata
tatlı

menü bu ama şu büşluğu doldurmak için bi el atsanız ne yapsam karar veremiyorum

zeytinyağlı yok zambakcım.z.yağlı barbunya,taze fasulye,börülce,bol domatesli patlıcan yine zeytinyağlı ve acılıcokacimcoook anaaa acıkmısım leenn:1shok: yada karısık kızartma yapıp ortaya da koyabilirsina.s

geldim kıs geldim kızma annemler bana gelmişti bugün uğurladımsenağlamakarı beni şurdan şuraya göndermiyodu yattım sürekli arada girip yazdıklarınızı okudum kendimden gelişmelri de yazıp çıktım.haksızlık etme kıııı.

şekerim benim şafak takvim 1 gün geriden geliyo ama 22 tabi bu 40 hafta hesabına göre,ama 37. haftayı doldurdum her an da hazırlıklıyım ama bi belirtide yok bizim oğlan hala burnuma değecek gibi yukarda,ben hala de çalışıyorum yollarda doğurmassam iyidir:CüvCüv:

çıtırcım gördüm hemen cevaplayım dedim bu dedğinn aynısı bende yaklaaşık 2 haftadır var ilk başalarda dediğin gibi bacaklarımı açıp yatakta bile önemez haldeydim şimdi alıştım yada ağrı azaldı bilmiyorum oturup kalkarken yürürken hep var bende de :1no2:

beyazzambak üşenme canım,nıye usenıyorsun ki? evde butun gun vakıt nasıl gecer sonra hep yat hep yat olmuyorr..
zaten su son 2 ayım nasıl geçti hıc anlamadım ben. tatıl sonra mısafır ağırla 2 hafta sonra da ev temızlıklerı fılan derkenn gecıp gıttı valla..
sımdık gun sayıyoruzz..
daha eşimle 100 gune düşmemize az kaldı dıye gecen konuşmamızı hatırlıyorum. oo cok var daha demişti.bende 100 gune düşünce cabuk gecer demiştim..nasıl gectı anlamadım dediğim gıbi.
gercı su 20 gun gozumde buyuyor ama..hayırlısı bakalım.
celen ben seftali atmıştım ama ıkı tane yaa.ılk kez meyve attığımm ıcın az attım..daha atayım bari bır ara..
kızlar bır yerde okudum bende kabak+patlıcan+patates üçlüsünü küçük küpler halınde doğrayıp atın yazıyordu. cıkarıp cocuğa corba yapması kolay olur diee aklınızda bulunsun..
nu arada ben bu hafta bırde solmalık bıber attım baya dondurucuya.
once ıclerını temızleyıp yıkadım sonra balkonda hafıf olıunceye kadar beklettım(1-2 gun)ardından iç içe koyup poşetledim..
olcaycım evet normal ıstyıorum ben.

cıtırım meyveleri çiğden at.cıkarınca cözülmeden kaynayan suya atarsın olur.
ben dolmalık bibeleri temizleyip direk atıorum.ilk yaptığımda iç içe gecirip yapmıstım cıkarınca cözülmeden dolduruluo ya birbirinin içinden cıkaramadım.baya zor oldu.kimi kırıl kimi yırtıldı.:1no2:

kızlar ben de size soracaktım ama hep unutuyodum ya ben 35 haftalık olmama rağmen 2-3 haftadır o ağrı vardı son birkaç gündür yok işte hele geceleri daha çok ağrıyordu en çok yataktan kalkarken vardı ben onu acaba leğen kemiği mi genişliyo acep diye düşünüp öyle yorumlamıştım ne tuhaf ya hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kafamçokkarıştı

canım bendede onceden bıraz bıraz olup gecıyordu unutup gıdıyordum.ama dünden beri hiç gecmedı cok ağrıyor yürürken falan canımı acıtyor vallahi..Çok üzgünüm çoook
celen tamam canım dediğin gıbı yaparım.
yalnız ıc ıce koymazsan cok fazla yer kaplamaz mı hem..?
ben koydum vallahi bakalım nasıl olcak??
bırde değişik birşey okudum kızlar belkım bılıyorsunuzdur..
şimdik patatesleri butun olarak yumusamıcak kadar hafıf kaynar suda haslıyorsunuz(çok az ama)

sonra kuruyun dorde bolup eritilmiş margarının içine bulayıp margarını ıyıce cekene kadar bıryerde bekletıyorsunuz. kuruyp yağı cekınce iyice doğru dondurucuya..
su hazır satılan dondurulmuş patatesler gıbı oluyormuş.cıkarıp kızgınn yağda kızartıyorsun hemen.prtatık geldı bana.hemen attım patatesleri haşlanıyor.yapıcam bakalım nasıl olacak.yalnız su patateslerı dorde değilde normal kızartmalık doğrasak dırek olmaz mı acaba? ver mı bılenınız??:uhm:

tünadın kızlar öncelikle olcaycım teşekkür ederiz bizi bilgilendirdiğin için Şeniz
çakılcıma kızmayın kızlar hem kendi cnıyla uğraşıyo hem de özgesiyle iyileşince yazar o bize:1hug:
çtırıcım maşallahın var ben biraz dolmalık biber kuruttum meyve koymayı düşünmüyom kışın kış meyveleri veririz tv de tüm doktorlar derin dondurucuları gerekmedikçe kullanmayın diyo herşeyi mevsiminde yiycekmişiz ha çıtırcım ben geçen hafta senin dediğin gibi kırmızı biber aldım robottan geçirdim kaynattım tuzladım bi kısmını ayrıp çemen yaptım sabahları süper olducokacimcoook eşime söylemedim işe gittiğinde yiyom valla severse bititrir:jeyyar:bi küçük kavanoz da öyle salça gibi koydum çemenin içine ceviz fındık falan de çekip koyuyosun hem besleyici hem lezzetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…