yok bacım sennki uç.onu emzirirken kullanıosun.cemrede almadı onu.alamadı.kocaman bişi.bu dediği emzirmede kullanılmıo.normal zamanda takıosun.göğüs ucu sürekli hava alıo.yaralar camasıra değmio.ve benm farkında olmadığım akan sütü içinde biriktirio.daha sonra onu cemreye veriyorumyerimseniben
şutarafagitti
herkese merhabaahihoyyyt
gerçi kimseler kalmamış.ben anca vakit buldum Yağız'dan..zehir gibi benim oğlan maşallah.hiçbişey yapmama izin vermiyo.bi süredir gece uykusu düzene girmişti.2 kez uyanıp emiyodu ve tekrar uyuyodu.ama dün gece felaketti..uyumayacağı tuttu.eşimle nöbetleşe baktık..sen işe gideceksin uyu falan dedim ama dinlemedi.sağolsun sayesinde bende uyudum biraz.sabah işe giderken "sağol aşkım uykusuz kaldın ama dinlendim sayende"dedim..ne dese beğenirsiniz"sen çok derin uyuyosun,oğlan mıkırdandığında hemen kendine gelip müdahale edemiyosun,ne zaman çığlık çığlığa bağırsa o zaman kalkıp bakıyosun.onunda uykusu dağılıyo..o yüzden ben baktım":mymeka:
bu neyaa..ben adama teşekkür ediyom o bana çocuğa bakamıyosun demeye getiriyokötükedihüso..çocuk gak dese başındayım be..acayip bozuldum..
bu ekim babalarına acımıcan ha.baksınlar sabaha kadar.uykusuz uykusuz işe gitsinler sonraÇok üzgünüm çoook
evet ya sormayın..bide yavrum ağlamaya başlayınca hemen kucağına alıyo"tamam babam bendesin, ağlama artık" diyo..yani annende olsan ağla ama babandasın..
ben hep diyom zaten memesinden süt gelse bana vermicek bile çocuğu..o ana ben evde bakıcıklava:
özlemcim benimkide babasında 5 d.da uyuyo..hani kız çocuğu babaya,erkek anneye düşkün olurdu..koca bi yalan:dilcikar:
çıtır kızz sen bebeğinin altını açmadan çiş yaptığını anlamıyon mu?gürültüsü yeter kızımın:roflol:her an yanımda ya o bakımdan yavrummmmmmmmmmmmm:1hug:
l
kız phatosh seninkide amma yapmış haaa.adam demekki bikaç kere rast gelmiş sen devirmişin kıçını yatarken bebek gıklamaya başlamış seninki de bakmış sen horul horul bari ben bakayım demişş sırnaşık şey yaa sen de adama hak var demi ama laelaelaelaelae
hadi len ordan:mymeka:
yapmadım öle bişiiii..o işe gitcek uyanmasın diye mızmızlandığı an kalkıyom..ama ilk günlerde kafamı kaldıramyodum.o doğru..alışana kadar baya bi eşekten düşmüş karpuz durumlarındaydım..şimdik dipçik gibiyimsırnaşık şey
buarada kocasına emzirme çayı içiren ben değilim:1no2: aman haaaa
arkadaşlar 2.bebek meselesine gelince,ben kendimi 3-4 yıldan önce hazır hissedemem gibi geliyo.ama şöyle bi durumum var ki; sezaryen olurken, temizleme esnasında dr.um eşimi(eşim başımda duruyodu) yanına çağırdı.yumurtalıklarımın altlarında endometriozis olduğunu söyledi..:bbo: ne olduğu hakkında hiçbi fikrim olmayan bu rahatsızlık sezaryen esnasında teşhis edildi.yıllardır hep sol yanım ağrır.bi çaresi bulunamamıştı.o kısımda yapışıklık gibi bişey oluşmuş yani. neyse sonuç olarak kontrole gittiğimde dr.um bu durumda 2.çocuğu düşünüyorsanız acele edin dedi.ilerleme durumunda kısırlık yaparmış:çok üzgünüm:öyle ilaçla falan bi tedaviside yokmuş....o orada sürekli duracak yanii.bu durumda ne yapcam bilmiyorum.eşim 1 yıl en fazla 2 yıl bekler...bi yanda psikolojim..bi yanda bu durum:uhm:
arkadaşlar 2.bebek meselesine gelince,ben kendimi 3-4 yıldan önce hazır hissedemem gibi geliyo.ama şöyle bi durumum var ki; sezaryen olurken, temizleme esnasında dr.um eşimi(eşim başımda duruyodu) yanına çağırdı.yumurtalıklarımın altlarında endometriozis olduğunu söyledi..:bbo: ne olduğu hakkında hiçbi fikrim olmayan bu rahatsızlık sezaryen esnasında teşhis edildi.yıllardır hep sol yanım ağrır.bi çaresi bulunamamıştı.o kısımda yapışıklık gibi bişey oluşmuş yani. neyse sonuç olarak kontrole gittiğimde dr.um bu durumda 2.çocuğu düşünüyorsanız acele edin dedi.ilerleme durumunda kısırlık yaparmış:çok üzgünüm:öyle ilaçla falan bi tedaviside yokmuş....o orada sürekli duracak yanii.bu durumda ne yapcam bilmiyorum.eşim 1 yıl en fazla 2 yıl bekler...bi yanda psikolojim..bi yanda bu durum:uhm:
selamlarr...kaynatmıssınız yınee..
eylul sankım bızımkıler her an yanımızd değelll sastım vallaa şarrrrrrrrrr dıey mı işio senın velet hayretkafamçokkarıştı
ben kaka yaptığında anlıom bıtekkmirmirmirmir
aranızda molfıx kullanan var mıı***??? 3-6 kg olanı vaar mıydı molfıxın?:uhm:eşim aramış bulamamışta..ben gordum dıye hatırlıyorum ama..
pahatoşş kocan sana ıftıra atıyor olabılır ama soyledıklerınde haklı.
eğer mızıklayınca bakmayınca son care cocuk cıgırıyo.uykusu da acılıyor..
ben hemen gık dıyınce alıyorum.5 dk emıp tekrar uyuyor..
bu arada 5 saatlık kesıntısız uykusu vardı geceleri.şimdi o 6-7 saate cıktı bazen 8 saat bıle oluyor.uyanıp tekrar 2-3 saat daha uyuyor 6-7 saat uyuduğunda. gece 1 kes uyanıyorum yani.
acaba yeterlı beslenemiyormu?
ılk başlarda 2 saatte bır saat kurup uyanıp uyandırıyordum ve emzırıyordum.sımdı nasıl olmaı gece acaba.doktoruna gıdecek olan ya da gıdııp bunu öğrenen var mıı??
eylul sankım bızımkıler her an yanımızd değelll sastım vallaa şarrrrrrrrrr dıey mı işio senın velet hayretkafamçokkarıştı
aranızda molfıx kullanan var mıı***??? 3-6 kg olanı vaar mıydı molfıxın?:uhm:eşim aramış bulamamışta..ben gordum dıye hatırlıyorum ama..
bu arada 5 saatlık kesıntısız uykusu vardı geceleri.şimdi o 6-7 saate cıktı bazen 8 saat bıle oluyor.uyanıp tekrar 2-3 saat daha uyuyor 6-7 saat uyuduğunda. gece 1 kes uyanıyorum yani.
ılk başlarda 2 saatte bır saat kurup uyanıp uyandırıyordum ve emzırıyordum.sımdı nasıl olmaı gece acaba.doktoruna gıdecek olan ya da gıdııp bunu öğrenen var mıı??
yagmurcum keten tohumunu yoğurtla karıştırıp yiyebilirsin yada suyla içebilirsin...
ibolya ben içirmiştim eşime :içelim: ama bi işe yaramadı hoş artık bendede yaramıor
fatoşcum geçmiş olsun canım ya umarım istedigin zaman bebek sahibi olursun....
oof ya doğum sonrası ilk reglimi oldum ama felaket kızlar dogumda bile bu kadar kanamam olmamıştı.öyle halsiz bitkin kaldım ki zaten ileri derecede kansızlık var bende hap ve enjeksiyondan nefret ediyorum pekmezde içemiyorum midem kaldırmıyor doktora gitmeye korkuyorum napcam bilmiyorum....doğumdan sonra regl olan kim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?