ya kızlar bu arada bebeişlerinizin kiloları nasıl?bi de tartarken üzerindeki giysileri çıkarıyolar mı yoksa elbiseleriyle tartıp darasını mı düşüyolar?biz çarşamba günü karma aşısını+verem aşısını yaptıracaz.dün gittik ama yapmadılar çarşamba geleceksiniz diye.bi de bizimki üşüttüğü için öksürük şurubu verdi doktor.çok canım sıkıldı.daha çok erken ilaç için ama inşallah hemen geçer de ben de vermem.
ibolya sen normal mi sezeryan mi oldun.bi de kaç ay kanaman oldu doğumdan sonra?baksana senin regl zamanın gelmiş.o yüzden soruyorum canım.
anladım canım.ya bizim kız 3 gündür televizyon izliyo.sizinkilerde de varmı ya bi dikkat edin bakalım.
ya sizin asılar nerdeyse bitti bizim daha bu karmalar olmadı.bana sağlık ocağından verilen tarih 24 aralık??cok gec deilmi????
benımkı de arabada kendınden gecıo.ağlarken yatırıyorum.kesıo ağlamayı ya sızıp kalıo ya da sessız sessız bakınıo etrafına oylce
selamlarr...kaynatmıssınız yınee..
eylul sankım bızımkıler her an yanımızd değelll sastım vallaa şarrrrrrrrrr dıey mı işio senın velet hayretkafamçokkarıştı
ben kaka yaptığında anlıom bıtekkmirmirmirmir
aranızda molfıx kullanan var mıı***??? 3-6 kg olanı vaar mıydı molfıxın?:uhm:eşim aramış bulamamışta..ben gordum dıye hatırlıyorum ama..
pahatoşş kocan sana ıftıra atıyor olabılır ama soyledıklerınde haklı.
eğer mızıklayınca bakmayınca son care cocuk cıgırıyo.uykusu da acılıyor..
ben hemen gık dıyınce alıyorum.5 dk emıp tekrar uyuyor..
bu arada 5 saatlık kesıntısız uykusu vardı geceleri.şimdi o 6-7 saate cıktı bazen 8 saat bıle oluyor.uyanıp tekrar 2-3 saat daha uyuyor 6-7 saat uyuduğunda. gece 1 kes uyanıyorum yani.
acaba yeterlı beslenemiyormu?
ılk başlarda 2 saatte bır saat kurup uyanıp uyandırıyordum ve emzırıyordum.sımdı nasıl olmaı gece acaba.doktoruna gıdecek olan ya da gıdııp bunu öğrenen var mıı??
napıonuz bakemmirmirmirmir bu kız beni deli edicek haaadün dısarı cıktık.cıkmadan da emzirdik rahat gezelim die.ama ne mümnkün yıktı ortalığı meme bulamazsa cocuk kendinden gecercesine ağlıo ah su yalancı memeye bi alışsaydı pek bi rahat edicektim..millette sanki hiç ağlayan bebek görmemiş:mymeka: mel mel bakıolar:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?