sizin bebişlerin özel doktoru varmı?bizim henüz yok.olmalımı?aslında ben istiyorum tüm gelişimini bir doktor takip etsin diye.sizlerde durum nedir???
bidde bana anadolu yakasında üsküdar-kadıköy-ümraniye civarlarında bi doktor tavsiye edermisiniz???
len ibolya gacısı o verdiğin numara sma ya aitmiş..
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ölemiymiş, sağol söylediğin içün, yardımcı olmuceklermiymiş yav, bana her konuda sorabilirsiniz dedilerdi
bugun cvp vermiolar len:mymeka: hafta içi mesai saatlerinde arıycan.
özlemcim saol cnm.a.s. doktor şart yerimseniben
Bu zamana kadar almadıysa bundan sonra almaz sanırım...benimkine 2 günlükken aldırdık şimdi bıraktı almıyo...çok fena bu veletler anlıyo boş meme olduğunu öğürüp atıyo...bende zorlamıyom artık vermiyom...
benim kızımda emzik almıyordu baby team kiraz uçlu emziğini almıştı bi deneyin bakalım ondan başkasını almamıştı evde emzik koleksiyonumuz var hala.oğlumda chicconun damaklı emziğini aldı biberondada nuk un damaklı biberon ucunu kullanıyoruz.birde emziklerinizin ucu çokmu büyük aceba ucu en küçük olanlarını alırsanız daha iyi olur gibi gelio bana.
selamlarr...kaynatmıssınız yınee..
bu arada 5 saatlık kesıntısız uykusu vardı geceleri.şimdi o 6-7 saate cıktı bazen 8 saat bıle oluyor.uyanıp tekrar 2-3 saat daha uyuyor 6-7 saat uyuduğunda. gece 1 kes uyanıyorum yani.
acaba yeterlı beslenemiyormu?
ılk başlarda 2 saatte bır saat kurup uyanıp uyandırıyordum ve emzırıyordum.sımdı nasıl olmaı gece acaba.doktoruna gıdecek olan ya da gıdııp bunu öğrenen var mıı??
kız iboş gelmişin iki satır yaz da okuyak
bu arada benim de senin gibi iki damla kanamam oldu pembemsi sonra arkası gelmedi
bu arada eray uyandıııı ben bi oğluşa bakııım
cevaplayan oldu mu bilmiyorum, ben geçmişi anca okuyabiliyorum da.
ben sormuştum doktoruma 7 saate kadar kesintisiz uyuyabilirmiş bu aydaki bebekler.
o zaman benimkisi çok aç gözlü, :roflol: 3 saat geçtimi ıhı ıhı yapıo, gerçi ukusunda emiyo ama, bunu kesintisiz olarak kabul edebilirmiyiz acep bi de sonraki aylarda da böyle uzun uyurlarmı yoksa dahamı beter olur :uhm:
yoo emmek için uyanmadan kesintisiz 7 saatten bahsetti. uyuya uyuya büyüyecekler demişti doktorumuz. hoş biz ööle 7 saat falan uyuamıyoruz ama uyuyabilse ben ellemem çocuğumu, uyanınca daha sık emziririm gerekirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?