2008 Ekim Anneleri

celencim benim oğlan erken doğdu biliosun..1.ay sonu aşı olmaya gittiğimizde göbek fıtığı ve hidrosel(yumurtalıklarında fazla su) var çocuk cerrahına götürün ameliyat olabilir dediler ewe geldim ben ağlıom kayınvalidem ağlıo napcaz ya çocuğu olmazsa tehlikeli bi ameliat eşimi aradım hemen dayısının eşi hemşire onu aramış iyi bi çocuk doktoru tavsiye etti gittik adam güldü sağlık ocağının doktorunun dediklerine tamam var bu dedikleri ama bekliycez daha çok küçük dedi devlet hastanesine götürseniz ameliyata alırlar dedi.ve 3.ay sonu gittiğimizde geçmişti ikiside...aşılarını da o yapıo sağlık ocağında olanlar ücretsiz rotavirüs gibi özel aşılar ücretli hemen eczaneden getirtio çok güsel muane edio kafa çevresi kilo boy kulak boğaz göğüs dinleme sırt falan...sağlık ocağında öyle bakmamışlardı muane ücreti 75ytl ben telekomda çalışıom kurumum özel muaneyi karşılıo önce ben ödüom sonra onlar yatırıolar..en azından 1.yaşına kadar özel doktoru olması iyi ek gıdalara geçişte falan yönlendirir

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ölemiymiş, sağol söylediğin içün, yardımcı olmuceklermiymiş yav, bana her konuda sorabilirsiniz dedilerdi

bugun cvp vermiolar len:mymeka: hafta içi mesai saatlerinde arıycan.
özlemcim saol cnm.a.s. doktor şart yerimseniben

merabalar ya kaç gündür doğru düzgün yazamadım hep okuyp çıktım kızım bugünlerde sürekli yanında istiyor beni zilli şimdiden nasılda anlıyor herşeyi yanında oturunca duruyo kalktığım an çığlığı basıyo benim de canıma minnet kızımdan ayrılasım gelmiyor babasında bile durmuyo sadece bende susuyo canım kızım benim

ya bende alıştırmak istiorum emziğe ama almıo bi türlü, damaklı emzik almştım bide normal yuvarlaklardan alıp deniycem...2aylıktan sonra alıştırabilirsiniz dio uzmanlar öncesinde sakıncalıymış...üfff bu uzmanlar da çok biliolar almıo işte anlıo artık boş lastik olduğunu..anasının yumşak memesini tercih edio velet..biberonu da almıo yarın doğum paramı almak için ssk ya gitcem bakalım babaneyle netcekler

benim kızımda emzik almıyordu baby team kiraz uçlu emziğini almıştı bi deneyin bakalım ondan başkasını almamıştı evde emzik koleksiyonumuz var hala.oğlumda chicconun damaklı emziğini aldı biberondada nuk un damaklı biberon ucunu kullanıyoruz.birde emziklerinizin ucu çokmu büyük aceba ucu en küçük olanlarını alırsanız daha iyi olur gibi gelio bana.

bebedorun 3-6aylık damaklı olanını almıştım bende bakalım tutsun diye her markayı deniycez galiba..uyurken meme emiomuş gibi yapıo dudakları oynuo aslında tutsa rahatlıycak kerata
bayramda feribotta bi sürü bebek vardı eşim bakıo hepsinin ağzında emzik şaşırdı bizimki niye tutmuo diyo..çok da uğraşmadık aslında midesi bulanıp kuscakmış gibi yapınca korktum vermedim...zaten pimpirikli herşeyden midesi bulanıo damladan falanda kusmuştu çok şimdi multitabs ı verioz bu kusturmadı doktor sadece devit3 yetersiz a ve c vitamini olanları önerdi bilginiz olsun

merhaba özlem bizim oğlanda emziği sevmiyor ben ağzına aldığında çeker gibi yapıyorum bazen o zaman tutuyor birde sab simplexi verirken kaşıkta kalanı emzikle sıyırarak veriyorum o zaman cok cok emiyor hemde gaz ağlaması kesilmiş oluyor

bende multitabs kullanıyorum özlemcim vitamin yönünden daha güçlü özelliklede kış aylarındayız a ve c yide almaları gerekir.

huu huuuuuuuuuuuuuu nırdesınızz

ben yarı annişe gıdıyorum aksamda ıklımı orda bırakıp operaya gıtcukkkocamlaa bır pantolonuma ve eteklerımee gırebılıyorumm bıraz artıkınnnnnnnnnnnnn

oy kıslar canım sıkkın valla bugün çok yordu beni velet bi de iki kez kaka yaptı ikisi de siyaha yakın kahve gibi
üşüttüm çocuğu herhalde dedim kakadan sonra emzirirken birden memeden kaydı çocuk bi baktım ki kan içiyo benim meleğim nasıl kötü hissettim kendimi valla demek ki kan içtiği için kakasının rengi değişti öle deil mi??
sütüm kaçmasın diye sağıp veriyom akşam beri ama o da çok yoruyo bi de emzirmek gibin yetiştiremiyom çaresiz biraz mama takviyesini artıracaz günde 1 veriyodum artıkın 2-3 e çıkarcazz
üfffffffff
moralim bozldu bi türlü geçmek bilmiyoo benim meme uçlarımm...

kız iboş gelmişin iki satır yaz da okuyak
bu arada benim de senin gibi iki damla kanamam oldu pembemsi sonra arkası gelmedi
bu arada eray uyandıııı ben bi oğluşa bakııım

cevaplayan oldu mu bilmiyorum, ben geçmişi anca okuyabiliyorum da.
ben sormuştum doktoruma 7 saate kadar kesintisiz uyuyabilirmiş bu aydaki bebekler.

kız iboş gelmişin iki satır yaz da okuyak
bu arada benim de senin gibi iki damla kanamam oldu pembemsi sonra arkası gelmedi
bu arada eray uyandıııı ben bi oğluşa bakııım

kız anacım sen şu memelerine bi çare bul yav ne zamana kadar böle gidcek bi doktora sor bişe y et daha uzun süre emzircen oooooo, hem sen beni sinema artizi sandın galiba, iki satır ya z da okuyak dyio ay :roflol:

cevaplayan oldu mu bilmiyorum, ben geçmişi anca okuyabiliyorum da.
ben sormuştum doktoruma 7 saate kadar kesintisiz uyuyabilirmiş bu aydaki bebekler.

o zaman benimkisi çok aç gözlü, :roflol: 3 saat geçtimi ıhı ıhı yapıo, gerçi ukusunda emiyo ama, bunu kesintisiz olarak kabul edebilirmiyiz acep bi de sonraki aylarda da böyle uzun uyurlarmı yoksa dahamı beter olur :uhm:

yoo emmek için uyanmadan kesintisiz 7 saatten bahsetti. uyuya uyuya büyüyecekler demişti doktorumuz. hoş biz ööle 7 saat falan uyuamıyoruz ama uyuyabilse ben ellemem çocuğumu, uyanınca daha sık emziririm gerekirse.

yoo emmek için uyanmadan kesintisiz 7 saatten bahsetti. uyuya uyuya büyüyecekler demişti doktorumuz. hoş biz ööle 7 saat falan uyuamıyoruz ama uyuyabilse ben ellemem çocuğumu, uyanınca daha sık emziririm gerekirse.

hıııı, benimki o kadar uzun uyumuyo yaa, maksimum 3 saat sonra ıhı ıhı yapıyo uykusunda, alarm veriyo bana, ne ağlıyo ne uyanıyo sadece bana haber ediyo acıktım diye, bende sesini duyup kalkıyorum, bir iki defa çok uzun uyumuştu o da en fazla 5 saat, dün sabahtan gece 11e kadar uyutamadım, yarım saat uyuyo uyanıo bi saat uyuyo uyanıyo, en son gece 11de pes etti uyudu kaldı, gece 4e kadar kesintisiz uyumuş, zaten benimkisi ne zaman uyanırsa ben o zaman uyanıyorum, benim boncuk gözlü alarmım çlmayınca uyanamıyorum :), uykular öyle tatlı ki mirmirmirmir şimdi bu senin söylediklerine göre biz hem uyuyoruz hem emiyorz, biz o büyüme kriterlerine uymuyomuyuz yani

bu saat oldu hala tükkan kjapalıklava:siz iicene tembelleştiniz haaklava:
zaten açım kahvaltı yapamıyorum zillinin yüzündencokacimcoook
öölen kalca usg si için hastaneye gidicez randaavumuz var:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…