bu saat oldu hala tükkan kjapalıklava:siz iicene tembelleştiniz haa klava:
zaten açım kahvaltı yapamıyorum zillinin yüzündencokacimcoook
öölen kalca usg si için hastaneye gidicez randaavumuz var:Saruboceq:
oy kıslar canım sıkkın valla bugün çok yordu beni velet bi de iki kez kaka yaptı ikisi de siyaha yakın kahve gibi
üşüttüm çocuğu herhalde dedim kakadan sonra emzirirken birden memeden kaydı çocuk bi baktım ki kan içiyo benim meleğim nasıl kötü hissettim kendimi valla demek ki kan içtiği için kakasının rengi değişti öle deil mi??
sütüm kaçmasın diye sağıp veriyom akşam beri ama o da çok yoruyo bi de emzirmek gibin yetiştiremiyom çaresiz biraz mama takviyesini artıracaz günde 1 veriyodum artıkın 2-3 e çıkarcazz
üfffffffff
moralim bozldu bi türlü geçmek bilmiyoo benim meme uçlarımm...
iyi pazarlar kızlar...,:CüvCüv:
anlaşılan aranızda molfıx kullanan yok..molfıxın 4-9 unu kullanıyorum su an ama bıraz bol gıbı sankım..3-6 sı olsa tam gelecek aslında ondan sordum bılenınız var mı diye..:ecrin_bebek:molfıxın kendı sıtesınde yok acıklama....nesee
celencım benımde kızımın sımdılık ozel bır doktoru yok.şimdie kadar gerektiinde behcet uz cocuk hast. ne goturuyordum.yıne oyle yapıcam ya da polıklnıklerden bırıne gıderım surekli...aynı sey...ben bu konuyu sağlık ocağındakı hemsıre ıle konustumda onunda fıkrı aynydı benımle..bız zaten boy-kılo olcumu asıları vıtamını vs.. yapıyoruz,özel doktora gıttığinde oda aynı seylerı yapacak.asılarını kendı yapmak isteyecek hem dışardan asılara para ödeyeceksın hemde muayene parası vereceksın hıc gerek yk dedı.rahatsızlandığında goturmen daha mantıklı ccukta bısı yokken goturmene gerek yok dedi.ama hep aynı doktor olması bana da mantıklı gelıyor.onuda dediğim gıbı sureklı aynı poliklinikte aynı doktora goturucem..devlet hast.bıle gotursek doktor secme hakkımız var.aynı doktoru secıp devam edılebılır...
bizimde karma-verem-pnömokok asılarımız önumuzdekı hafta ıcı.çarşambaya gun vermişti ama ben yarın gıdıcem.soylemiştim ya spral taktırcaktım enfeksıyon var dıye takmadı.ilac yazdı. sağlık karnemı evde unuttuğum ıcın receteye yazdı.araya tatıl girdi alamadım.yarın ilaçlaı yazdırmak ıcın gıdıcem.kullanmaya başlayım bakalım ne olcak..belkım o arada aşılarını da yaparlar 2. kez gıtmek zorunda kalmam... benım doğumdan sonra kanamam 2-2,5 hafta fılan surdu ılk gunler yoğundu snra azaldı...sonra hıc geledı kanama ama akıntı oluyordu cok bende normal zannedıyordum doğumdan sonra olur ıçım temızlenıyor snuçta fılan dıye düşünüyordum ama normal değilmiş meğer..enfeksyıyon olmuş..ama olması normal..ılk gunlerde sarılıkla bilmemneyle hastanelerde gıt gel ugrasırken doktorun verdiği ilaçları en onemlısı antıbıyotiği düzenlı kullanamadım.ben na bağlıyorum bılmıyorum ama...
işte gecen hafta perş. gunu kanama başladı bıraz.2. gun de geldı bıraz bende gıttım taktırmaya ama oyle cok regl kanaması gıbı olmadı.bır gun aksamına geldı bıraz ıkıncı gun oğlen bıraz geldı durdu,pzt ye kadar boyle surdü sonra acık kahverengımsi bır akıntı gelmee devam etti..acıkcası su an regl oldum muolmadım mı bılemıyorumm..:uhm:
su ılacları kullanayım bır haftaya da bakalım duzne gırer ınş..:uhm:
bu arada bende molfix kullanıom.önce yenidoğan sonra 4-9 bizede büyük gibi ama paketin üstündede yazmıyo yok heralde.
bende multitabs kullanıyorum özlemcim vitamin yönünden daha güçlü özelliklede kış aylarındayız a ve c yide almaları gerekir.
bu multitabs i doktor mu veriyo david 3 gibi.bi de davidle birlikte mi veriyosunuz bu multitabs i?kızlar neden bize bçle şeyleri önermiyo doktorlar.siz de sağlık ocağına götürmüyomusunuz?anlamadım ki ben şimdi
canım sağlık ocaklarında sadece d vitamini içeren veriyorlar.özel doktorumuz kullanmamızı söyledi multitabs ın içinde acd var daha iyi yani.kızımdada multitabs kullanmıştım.devlet karşılamıyor özel olarak alabiliyorsun.özleminde dedigi gibi içinde zaten d varbu multitabs i doktor mu veriyo david 3 gibi.bi de davidle birlikte mi veriyosunuz bu multitabs i?kızlar neden bize bçle şeyleri önermiyo doktorlar.siz de sağlık ocağına götürmüyomusunuz?anlamadım ki ben şimdi
peki ne kadar bu multitabs
canımın içi bebiş ayağımda uyuyor sabahları bırakınca ağlıyor ve bi dajhada durmuyor.bende onu sallarken laptopu alıp ortalığı kolaçan ediyorumyerimsenibencelen alemsin valla kahvaltı etmeye fırsat bulamıyon ama pc ye oturup mmesaj yazmaya zaman buluyon:roflol::roflol: aferin senin bu kk ya bağlılığnı takdir ediyorum:hooray:
16ytl canım yaklaşık 2ay gidio
canımın içi bebiş ayağımda uyuyor sabahları bırakınca ağlıyor ve bi dajhada durmuyor.bende onu sallarken laptopu alıp ortalığı kolaçan ediyorumyerimseniben
özele giden bebişler can bizimkiler patlıcan gibi haane kadar kötü.bu bebeler için ne gerekiosa özeldede devlettede verilmeli.bizde sadece d3 kullanlıyoruz.yani bnm bebişte patlıan:roflol:
kalca usg miz cekildi.cok şükür normal.gitmişken bide doktora girelim dedik.kontrol için.baktı inceledi hersey yolunda.ama ne dese beğenirsiniz.fazla emzirmiycekmişim.bebiiş obez olmak üzereymiş:uhm:her ağlayınca veriyonmu dedi evet dedim baska türlü susmuo:sm_confusedlmaz dedi.3 saatte 1 emzir dedi.ne dicem bebeğe bekle daha saatin gelmedi yasakkelime mi:uhm:
bu saat oldu hala tükkan kjapalıklava:siz iicene tembelleştiniz haa klava:
zaten açım kahvaltı yapamıyorum zillinin yüzündencokacimcoook
öölen kalca usg si için hastaneye gidicez randaavumuz var:Saruboceq:
slmlar bizim küçük hanım iki gündür ancak benle uyuyor ama ben bana alışmasını istemiyorum gece çok üşüyor iki kat giydiriyorum ev kaloriferli ama yatırdıktan yarım saat sonra bapıra bağıra ağlıyor elleri yüzü buz gibi oluyor eh dışarısı - 30 derece falan ama içeri iyi yinede üşüyor kucağıma alıp ısınınca uyuyor napsam ki daha kalın giydiremem bizim zillide uyurken bile çok hareketli üstünü hemen açıyor tekmelerle yumruklarla hiçbirşey kalmıyo üsütnde uyku tulumu olurmu acaba bilen varmı
ben molfixi beğenmedim doğmadan bi paket almştım onu kullandık ama prima gibi emici deil geçen indirime girmiş prima 54tanesi 9.9a alıp stokladık bebek bezimizi
canım sağlık ocaklarında sadece d vitamini içeren veriyorlar.özel doktorumuz kullanmamızı söyledi multitabs ın içinde acd var daha iyi yani.kızımdada multitabs kullanmıştım.devlet karşılamıyor özel olarak alabiliyorsun.özleminde dedigi gibi içinde zaten d var
özele giden bebişler can bizimkiler patlıcan gibi haane kadar kötü.bu bebeler için ne gerekiosa özeldede devlettede verilmeli.bizde sadece d3 kullanlıyoruz.yani bnm bebişte patlıan kalca usg miz cekildi.cok şükür normal.gitmişken bide doktora girelim dedik.kontrol için.baktı inceledi hersey yolunda.ama ne dese beğenirsiniz.fazla emzirmiycekmişim.bebiiş obez olmak üzereymiş:uhm:her ağlayınca veriyonmu dedi evet dedim baska türlü susmuo olmaz dedi.3 saatte 1 emzir dedi.ne dicem bebeğe bekle daha saatin gelmedi mi
celen kalça usg sini doktor mu istedi yoksa bi şüpheniz olduğu için mi çektirdiniz.bize bişey demedi doktor da
celen kalça usg sini doktor mu istedi yoksa bi şüpheniz olduğu için mi çektirdiniz.bize bişey demedi doktor da :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?