2008 Ekim Anneleri

bu saat oldu hala tükkan kjapalıklava:siz iicene tembelleştiniz haaklava:
zaten açım kahvaltı yapamıyorum zillinin yüzündencokacimcoook
öölen kalca usg si için hastaneye gidicez randaavumuz var:Saruboceq:

celen alemsin valla kahvaltı etmeye fırsat bulamıyon ama pc ye oturup mmesaj yazmaya zaman buluyon:roflol::roflol: aferin senin bu kk ya bağlılığnı takdir ediyorum:hooray:
benim kuzucum da sabah 7 den beri ayaktaydı zor uyuttum şimdi karşımda uyurken pırt pırt yelliyoo meğer gazman olmuş yine bizimkisi o yüzden dalamamış bi türlüü neyseki yüzüstü yatırdıydımm uyanmadan işini hallediyoo sağolsunkaydirigubbakcemile3

Ah ah meme uçları...benimkiler 2 ayda geçti...neler yapmadım onu sür dediler sürdüm bunu sür dediler sürdüm yok anacım yok...en iyisi kendi haline bırakmak...bazı kadınların meme uçları çok hassas olurmuş sık bakalım dişini umarım geçer ya...şimdi şimdi emzirmenin keyfini alıyorum ondan öncesini hatırlamak bile istemiyorum...

slmlar bizim küçük hanım iki gündür ancak benle uyuyor ama ben bana alışmasını istemiyorum gece çok üşüyor iki kat giydiriyorum ev kaloriferli ama yatırdıktan yarım saat sonra bapıra bağıra ağlıyor elleri yüzü buz gibi oluyor eh dışarısı - 30 derece falan ama içeri iyi yinede üşüyor kucağıma alıp ısınınca uyuyor napsam ki daha kalın giydiremem bizim zillide uyurken bile çok hareketli üstünü hemen açıyor tekmelerle yumruklarla hiçbirşey kalmıyo üsütnde uyku tulumu olurmu acaba bilen varmı

yaa benimde öyle sorunum var.40ım biterken başlamıştı gene pembe pembe.kesildi gibi oldu sonra.ilişki sonraları gene olmaya başladı.50.günüm gene var az ama var.bizde sarılıktan yattık,wcler hijyenik değildi.ilaçlarıda aksattım.bendemi enfeksiyon kaptım acaba.:uhm:regl kanamasınada benzemiyoki.korkuyom doktora gitmeye.hele o sandalyeden nefret ediyom.offf :çok üzgünüm:

bu arada bende molfix kullanıom.önce yenidoğan sonra 4-9 bizede büyük gibi ama paketin üstündede yazmıyo yok heralde.

bu arada bende molfix kullanıom.önce yenidoğan sonra 4-9 bizede büyük gibi ama paketin üstündede yazmıyo yok heralde.

ben molfixi beğenmedim doğmadan bi paket almştım onu kullandık ama prima gibi emici deil geçen indirime girmiş prima 54tanesi 9.9a alıp stokladık bebek bezimizi

geçen gün herüfe ve bebişe kızıp süt sağarken pompamı çatlatmıştım ya nasıl üzülmüştüm parçasını bulamıycam diye...sümer aş ye mail atmıştım hemen cevap yazmışlar bursada parçasını bulabiilceğim yerin numarasını vermişler aradım varmış ellerinde hem de 5ytl.. aklınızda bulunsun medela mini elektrikli pompa idi çok üzülmüştüm şimdi çok sevindim.eşime dedim ki bikaç tane al yedek yine çatlatırım falan sinirlenip...:asigim:

bende multitabs kullanıyorum özlemcim vitamin yönünden daha güçlü özelliklede kış aylarındayız a ve c yide almaları gerekir.

bu multitabs i doktor mu veriyo david 3 gibi.bi de davidle birlikte mi veriyosunuz bu multitabs i?kızlar neden bize bçle şeyleri önermiyo doktorlar.siz de sağlık ocağına götürmüyomusunuz?anlamadım ki ben şimdi

bu multitabs i doktor mu veriyo david 3 gibi.bi de davidle birlikte mi veriyosunuz bu multitabs i?kızlar neden bize bçle şeyleri önermiyo doktorlar.siz de sağlık ocağına götürmüyomusunuz?anlamadım ki ben şimdi

bizim özel doktor canım oğlumda göbek fıtığı vardı o yüzden götürmüştük şimdi rutin kontrollerine ona götürüoz.devitle birlikte vermiosun çünkü a c ve d vitaminlerini içerio zaten üzerinde diğer d vitamin komplexleri ile birlikte vermeyiniz yazıor.ilk önce adc3 marka olanını vermişti onu sevmedik kusturdu şimdi multitabs veriom

canım sağlık ocaklarında sadece d vitamini içeren veriyorlar.özel doktorumuz kullanmamızı söyledi multitabs ın içinde acd var daha iyi yani.kızımdada multitabs kullanmıştım.devlet karşılamıyor özel olarak alabiliyorsun.özleminde dedigi gibi içinde zaten d var

celen alemsin valla kahvaltı etmeye fırsat bulamıyon ama pc ye oturup mmesaj yazmaya zaman buluyon:roflol::roflol: aferin senin bu kk ya bağlılığnı takdir ediyorum:hooray:
canımın içi bebiş ayağımda uyuyor sabahları bırakınca ağlıyor ve bi dajhada durmuyor.bende onu sallarken laptopu alıp ortalığı kolaçan ediyorumyerimseniben
16ytl canım yaklaşık 2ay gidio

özele giden bebişler can bizimkiler patlıcan gibi haane kadar kötü.bu bebeler için ne gerekiosa özeldede devlettede verilmeli.bizde sadece d3 kullanlıyoruz.yani bnm bebişte patlıan:roflol:
kalca usg miz cekildi.cok şükür normal.gitmişken bide doktora girelim dedik.kontrol için.baktı inceledi hersey yolunda.ama ne dese beğenirsiniz.fazla emzirmiycekmişim.bebiiş obez olmak üzereymiş:uhm:her ağlayınca veriyonmu dedi evet dedim baska türlü susmuo:sm_confusedlmaz dedi.3 saatte 1 emzir dedi.ne dicem bebeğe bekle daha saatin gelmedi yasakkelime mi:uhm:

3.aydan sonra hareketlendikleri için kilo alım yavaşlıo canım merak etme bizde 1100gr alıoduk 2.ay sonu 5800gr idi kerem erken doğmasına rağmen 3.ay sonu 6450gr oldu şimdi tepiştire tepiştire bacakları zayıfladı bide boy uzadıkça da kilo görünmüo 2.ay sonu 57, 3.ay sonu 60cm idi bakma sen doktrora emiioken emzir çocuğu soğumasın memeden tombiş cadı

Celen35 dinleme sen doktoru özlemehm dediği gibi hareketlendikce zayıflıcaklar ...benim oğlumda öyleydi ilk zamanlar gazı geldikçe,ağladıkça mememe sarıyodu şimdi emme refleksi azaldı ,daha çok etrafı seyrediyo bide kendini bi heyecanlandırıyo sorma gitsin..kilo tutmucak bu çoçuk hep boya gidiyo şuanda ama kilosu gayet normal....yani senin anlıcan artık doyma hissi yerleşmeye başlıyo bu aylarda...alıyosa dert etme ...

celen kalça usg sini doktor mu istedi yoksa bi şüpheniz olduğu için mi çektirdiniz.bize bişey demedi doktor da :uhm:

bu saat oldu hala tükkan kjapalıklava:siz iicene tembelleştiniz haaklava:
zaten açım kahvaltı yapamıyorum zillinin yüzündencokacimcoook
öölen kalca usg si için hastaneye gidicez randaavumuz var:Saruboceq:

celen bizimde bugün drda randevumuz vardı, boyumuz kilomuz pek bi güzelleşmiş, 2650 gram ve 46 cm doğmuştu, şimdi 4270 gram ve 54 cm olmuşuz, pek bi güzel olmuş doktorumuz pek beğendi böcüğümü, benim oğlana abayı yaktı herhal, seve seve bitircekti çocuuumu, kaydirigubbakcemile3 biz de kalça ultrasonu çektirttik bugün, normal çıktı, öbür ay yine geleceksiniz dedi ortopedi dru, öbür ay da normal çıkarsa kalça takibinden vazgeçicez dedi, sizin durumunuz ne alemde herşey normal dimi

bırak kız alışsın, daha bebek o, valla ben hiç çekinmiyorum, gece olsun gündüz olsun eğer o an yatıyosa ve acıktıysa hiç yerinden kaldırmadan yanına yatıveriyorum emziriyorum sonra uyuyana kadar gögsüm de burnunun dibinde duruyo, benim kokumu ala aala uyuyo böcüğüm, onun böyle mutlu olduğunu bilmek benide mutlu ediyo, varsın bulaşıklar biriksin varsın ev temiz olmasın bebeğimin mutluluğundan önemlimi, iş yine yapılır nolcek bence bebeğinle yatmanın keyfini çıkar, bu arada eğer bebeine uygun uyku tulumu varsa bence çok gzel olur, iyi ısıtıyomuş uyku tulumları, dayımın hanımı bize hediye getirdi ama bize büyük geliyo, birkaç ay sonra ancak giycek, beden beden oluyosa eğer bebeğine uygun beden al giydir, üzerine de bi battaniye örtersin olmazsa, benim böcük biraz büüsün ben giydircem tulumunu

ben molfixi beğenmedim doğmadan bi paket almştım onu kullandık ama prima gibi emici deil geçen indirime girmiş prima 54tanesi 9.9a alıp stokladık bebek bezimizi

lem biz geçenlerde primanın uyu oynasının 3-6sının 88 tanesini 15 mlyona aldıydık, bizimkisi indirimsiz fiyatıydı, indirime girmiş hali bu mu yani, niye öyle fark edio ki bu bez satışları yav

eee biz bugün doktordan geldik bize sağlık ocağından monovit d verdiler devit filen diil, doktora söyledim hatta bu konuları, tamam kullanmaya deevam edin dedi ama zsizin dediğiniz şeyleri söylemedi, acaba unutmuş olabilir mi:uhm:

yav sizin doktor ne aceyip, bebek istediği zaman emiyodur, acıkıyo ki emio yavrucak açmı bekletecen ay, yazık deelmi bebeye, hem anne sütüyle obezmi olunur yav, hiç akıl yokmuymuş o doktorda

celen kalça usg sini doktor mu istedi yoksa bi şüpheniz olduğu için mi çektirdiniz.bize bişey demedi doktor da

anacım ben şahsım adına cevap veriyüm, bizim dr tedbir amaçlı istedi, ortopedi dru da önümüzdeki ay da kalça ultrasonu çekcez ondan sorna takibi bırckaz dedi, bişey olduğu için değil takip amaçlı yapıyolar

selam ekim bebelerinin yorgun savaşçı annelerimirmirmirmir
benim oğlumada hastaneden çıakrken polivitmi öle bişey yazmışlar bi süre kullandık sonra sağlık ocağın 2 tane multitabs gelmiş onları verdi bana özel gittiğim drumuz verebilirsin ded,i ve 3 olan devit3ü 4 damlaya çıkardı size nasıl multitabs veriyosan devit verme dediler anlamadım şu drları anlamak güç zaten biri birinin değini tutmuyor.
kızlar kraftın jogger arabasını kullanan varmı içinizde 250ytl piyasada unkapanında 220 babamın arkadaşı gelin bişiler yaparız dedi sanırım 200e alıcaz ama kullanılışı nasıl merak ettim resmi şu
[/URL][/IMG]

celen kalça usg sini doktor mu istedi yoksa bi şüpheniz olduğu için mi çektirdiniz.bize bişey demedi doktor da :uhm:

biz istemedik özlemcim doktor istedi.ama bi daha istemedi bizden:uhm:
ibolyacım maşallah bebişine.ne gzl toplamış angut doktor moralimi bozdu yaaabenneyaptımkitamam dvm edicem tabiki anne sütüne ama obez falan diince ne biliim ya:çok üzgünüm:
bugun kızım cok ve sık öksürüyo kızlar:çok üzgünüm:en son öğürüyo hatta:çok üzgünüm:napsam:sm_confused:

celencim kalça usgsini kaç günlükken çekildiniz bizim drmuz da söylemişti ama ne zaman istediğini unuttum. bi de bunu devlet ödüyor mu ? yoksa ücretli mi? ben de sadece devit-3 veriyorum şimdi kafam karıştı acaba başka bişey gerekiyor mu*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…