celencim kalça usgsini kaç günlükken çekildiniz bizim drmuz da söylemişti ama ne zaman istediğini unuttum. bi de bunu devlet ödüyor mu ? yoksa ücretli mi? ben de sadece devit-3 veriyorum şimdi kafam karıştı acaba başka bişey gerekiyor mu*
celencim bu nasıl çekiliyor
bebiş soyuluyordur heralde ben de cektireyim ona göre giydireyim
selam ekim bebelerinin yorgun savaşçı annelerimirmirmirmir
benim oğlumada hastaneden çıakrken polivitmi öle bişey yazmışlar bi süre kullandık sonra sağlık ocağın 2 tane multitabs gelmiş onları verdi bana özel gittiğim drumuz verebilirsin ded,i ve 3 olan devit3ü 4 damlaya çıkardı size nasıl multitabs veriyosan devit verme dediler anlamadım şu drları anlamak güç zaten biri birinin değini tutmuyor.
kızlar kraftın jogger arabasını kullanan varmı içinizde 250ytl piyasada unkapanında 220 babamın arkadaşı gelin bişiler yaparız dedi sanırım 200e alıcaz ama kullanılışı nasıl merak ettim resmi şu[/URL][/IMG]
anacım daha dün bebek arabası aldık geldik, pierre cardinin ürettiği bi malmış, elele diye bi araba, şahsen ben çok beğendim, istediğim bütün özellikler var, öndeki tekerlerkler dönüyo, yağmurluğu var, tepesindeki güneşliği aşağıya kadar tamamen kapanıyo, diz örtüsü var, altının sepeti de istediğim gibi bişey, 195 ytl dediler, 165 ytlye aldık,tek tekerlekliler kullanışlı olur mu bilmiyorum ki,
[
lem biz geçenlerde primanın uyu oynasının 3-6sının 88 tanesini 15 mlyona aldıydık, bizimkisi indirimsiz fiyatıydı, indirime girmiş hali bu mu yani, niye öyle fark edio ki bu bez satışları yav
iyi almışsın gııııııııı bizim burda 80liler 20den aşağı deil biara indirimdeydi 18 idi hiç 15e görmedim biz 4-9 kullanıoz şuan prima uyu oyna, ama prima aktif baby daha iyi
3tekerlekli arabalar yağ gibi kayıyo ben carefourda denedim çok rahat ama %100 emin değilim kraftın bu modelimiydi benim evin yerini görsen sende araba konusunda hassa olurdun benim gibi bayırrrr çıkçık bitmiyo sonra taşlık yoll eee her güzelliğin bikusuru vardırkaydirigubbakcemile3kucakta taşınmıyo bu mikrobik
ibolya hangı modelını aldın elelenın?brnımkıde elele cok memnunummm
bi de kayınvalidem sürekli zayıfladı bu çocuk sütün yaramıyo falan deyip beni strese sokuyo.yarın bi tarttıralım.ama ben sağlık ocaklarının tarttıklarından bişi anlamıyorum.ne güzel hastanelerde herşeyini bezine kadar soyduruyolar.1 gr bile çok önemli diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?