2008 Ekim Anneleri

klca usgsini 1 bucuk aylıkken istedi.gata ya gidiyoruz buarada.randevu aldık.yani kızım usg cekildiğinde 2 aylığı 1 hafta gecmş oldu.yine hastanede cekildi.ücretsiz.bizde sadece d-3 veriyoruz.özele gidersek bizim patlıcanlarda can olucaksırnaşık şeylaelaelaelaelae

Son düzenleme:
Dün sağlık ocağına gittik verem aşısı kabuk olmadı onu gösterdim .normal dedi doktor ya bakalım..pnomokoku sordum artık ücretsizmiş diye doğrulattım...ne zaman vurulcak diye sordum hemşire dilinin ucuyla söyledi anladığım kadarıyla mayıs ayından itibaren doğanlara vurulcak dedi...

[

lem biz geçenlerde primanın uyu oynasının 3-6sının 88 tanesini 15 mlyona aldıydık, bizimkisi indirimsiz fiyatıydı, indirime girmiş hali bu mu yani, niye öyle fark edio ki bu bez satışları yav

iyi almışsın gııııııııı bizim burda 80liler 20den aşağı deil biara indirimdeydi 18 idi hiç 15e görmedim biz 4-9 kullanıoz şuan prima uyu oyna, ama prima aktif baby daha iyi

anacım daha dün bebek arabası aldık geldik, pierre cardinin ürettiği bi malmış, elele diye bi araba, şahsen ben çok beğendim, istediğim bütün özellikler var, öndeki tekerlerkler dönüyo, yağmurluğu var, tepesindeki güneşliği aşağıya kadar tamamen kapanıyo, diz örtüsü var, altının sepeti de istediğim gibi bişey, 195 ytl dediler, 165 ytlye aldık,tek tekerlekliler kullanışlı olur mu bilmiyorum ki,

3tekerlekli arabalar yağ gibi kayıyo ben carefourda denedim çok rahat ama %100 emin değilim kraftın bu modelimiydi benim evin yerini görsen sende araba konusunda hassa olurdun benim gibi bayırrrr çıkçık bitmiyo sonra taşlık yoll eee her güzelliğin bikusuru vardırkaydirigubbakcemile3kucakta taşınmıyo bu mikrobik

valla ne bilem anacım anlamadım ki, bugün çarşıya indim orda 66lısını 12,5 ytlye gördüm, 3-6 kgydi, acep tesadüf mü denk geldi ki, burda borsa market diye bi yer var ordan aldım, denizlide biçok yerde var o marketlerden, takip ettiğim kaadarıyla diğer marketlerden biraz daha uygun malları, bez takibine başladım anacım, devir ekonomi devri dimi yerimseniben

sen benim minik mikrobiğimi görecen, pusetiyle dışarı çıkmak zor olmaya başladı, son zamanlarda hem çanta hem puseti taşıyamaz oldum, bizim oralar asfalt da noluyo anacım, biz de merkezden uzağız, merkeze inmemiz için ya belediye otobüslerine ya da minibüslere binmemiz lazım, e bebek arabasını da tek başıma nasıl bindireyim otobüslere, aman ne bilim işte bi garip durum, eğer arabalar kullanışlı oluyosa al tabi, ama benim aklıma bişey takılıyo, bu üç tekerleklilerin devrilme ihtimali fazlaymış gibi geliyo bana, bi denemesini yapsana, garanti olsun

bimde de prima yeni bebek 70 adet 14.90 en ucuzu bimde istanbulda geniş araştırmalarım sonucu öğrendim ama primayı bırakmak zorunda kaldım bacağına alerji yaptı huggies kullandım o iyi geldi ama çok sert bimin bezi var jenny&willy onu deniicem bu forumda gördüm methini kullananlar çok memnun

kızlar yarın karma+verem aşımızı olmaya gidecez.yapmamızı gerektirecek bişi var mı?hani ateşlenme falan oldu mu sizin bebeişlerinizde?söyleyin önlemimizi alalım

bi de kayınvalidem sürekli zayıfladı bu çocuk sütün yaramıyo falan deyip beni strese sokuyo.yarın bi tarttıralım.ama ben sağlık ocaklarının tarttıklarından bişi anlamıyorum.ne güzel hastanelerde herşeyini bezine kadar soyduruyolar.1 gr bile çok önemli diyolar

son bişi daha bizim kalça usg miz ocakta daha çektirmedik.biz ilk başta doğum yaptığım hastanenin çocuk bölümünde yaptıracaktık her şeyini ama çok kalabalık olduğu için sağlık ocağına yöneldik.zaten kalça usg sinin randevusunu da onlar verdi.en son hastanenin çocuk bölümüne sabah 10 da gittik.4 te geldik.o yüzden eşim sağlık ocağı bu yönden daha iyi dedi.

ibolya hangı modelını aldın elelenın?brnımkıde elele cok memnunummm

canım elelenin enfants modeli ama nette resmini bulamadım, ben de memnun olucem galiba, istediğim özelliklerde bi araba olmuş oldu, özellikle çatısının tamamen kapanması çok hoşuma gitti, soğuklarda güzel olcak, bi de arkasında cebi de var, biberon yeri var, gerçi benim sıpa biberon sevmiyo ama yine de iyi bişiey yani :) seninki hangi model anacım

benımkı elele es 910..super gercekten tum ozellıkler var.ustu tamamen kapanıyor harıkaaa.ıyıkıde almışım 155 e aldım bıdee..

bende yarın hatta 12 ı gecmiş bhugun diyeyım artık verem-karma yapARLARSA BIRDE PNOMOkok asını yaptırıcam.eylulcum ben gıtmeden once ates düşürücü verıcem.geceboyuncada gozlem altında tutup atasını kontrol etmek gerekk..ben yatiim barii malum gece ateş var mı nobetı benı beklıyooo

günaydınlaaaaaaar
bizim aşımız haftaya kaldı burda ebeler eve gelip yapıyorlar aşıyı gelmeyince sağlık ocağına gittik aşı bitmiş bcg yokmuş haftaya yaparız dediler. 90 gün içinde yapılması gerekiyormuş. geçen aydan beri de pnomokoku sağlık ocağında ücretsiz yapıyolar. arkadaşımın evine gelip sol koldan bcg iki bacaktan da pnomokok ve karma yaptılar. ağızdan da damla verdiler.

Dinleme sen kayınvalideni dicem ama insanın moralini bi şeyle bozmaya yetiyolar..benim kayınvalidede kırkı dolmadan bu oğlan gülmicek diye diye halbuki oğlum o görmeden bana gülüyodu 1 aylıkken... anlatamadım kadına anne bu çoçuk gülmeye başladı diye diye...her gördüğünde gülmüyo bu oğlan diye beni sinir ediyodu...

sütünün yarayıp yaramadığını çatadanak nerden anlıcak boya gidiyodur annesi farketmiyonuzdur...

good morning len ekim anaları ve minicik bebişleriŞeniz kız ibolya artıkın su kazanın altını yakma zamanı geldi.hatta cok doldu biz ikinci bi kazan daha hazırlayalım ancak sığcaklarkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…