selam herkese
bikaçgündür giremedim.özledim yine sizleri.p.tesi misafir vardı.salı ben annemlere gittim.oğluş yine huysuzluk yaptı bugün.saat 12 de ancak kahvaltı yapabildim.ne zaman yemek yiyecek yada çay falan içecek olsam bebişim ortalığı yırtıyo bağırmaktan.kafamçokkarıştı sanki anlıyo ya.eşimle nöbetleşe yemek yiyoruz.sizinkilerde yapıyomu böyle şeyler.
gülşencim bizim agulara başlayalı baya bi oldu.sonuçta 9 gün sonra üç aylık olacağız inşallahhihoyyyt sesli gülüyoruz artık.altını alırken falan bişeyler anlatıyo gibi.önceden altını açtığım gibi bağırırdı.şimdi çok mutlu oluyo.emerken 2 eliyle memeyi tutuyo.çok tatlı görünüyo o zaman ya..en önemlisi ise gece uykumuz düzene girdi..Allah'a şükürler olsun ki 3-4 gündür gece 1 kez uyanıo.sabahlar kadar uykusuzluk çok kötüydü ya.artık güne daha keyifli başlıyorum.aylardır ilk kez geceleri uyuyorum.bebişleri gece uyumayan anneler ne demek istediğimi daha iyi anlayacaktır.Allah herkesin yavrusuna tatlı uykular versin valla.
yeşimcim senin kız nasıl kıskançlıklar falan başladımı
kızlar hemsıre bıngıldagına baktı ve kapanmak uzere.cok az acıklığı dedi.valla cok krktum hemen goturdum oradan hastaneye.doktor sımdılık iyi dedi.bas cevresını olctu. eğer baş cevresi buyumezse ozaman korkarız dedi.bıyere yazdı,kaybetme her ay yazıp bakalım dedi. d vıtamınını kesıyım mı dedım yok devam et dedi.içim rahatlayarak eve geldım...
aman kızlar dıkkat edınn:ecrin_bebek:
gülşencim Tamer de çoktandır agulara başladı.sırtüstü yatarken kafayı kaldırıyor.yüz üstü yatarken yan dönüyor.kahkaha atmaya başladı kikirdiyor resmen çok heyecanlanıyor yanına gidince.en önemlisi ablasını tanıyor kızım yanına gelince gülüyor gidince ağlıyor bunu herzaman yapıyor çok komik oluyor bol bol videolarını çekiyorum onların kızım hergün yeni bir şarkı yapıo kardeşine çok acaip bir bağları var Şeniz ellerini artık tanıyor güzelce oynuyor elleriyle,yatağında dönencesine uzanıp onları tutmaya çalışıyor.kucağı ve öpülmeyi sevmiyor.yatagını ve anakucağını çok seviyor.
eylülcüm sadece 1 hafta taktık eldiven.tırnaklarını bebek törpüsüyle törpüledik çünkü çok ince olduğu için kesmeye korkuyorduk.hala törpülüyoruz.elleri açık kalmalı oynamalı elleriyle bu çok önemli birşey arkadaşlar.bebek törpüsüde yurtdışından aldığımız bi bakım setinin içinden çıktı.kartondan incecik bişe burdada vardır mutlaka...
yeşimcim senin kızda tam abla modunda yani maşallahbenim karşı komşumunda kızı 10 yaşında ama felaket kıskanıyor yalnız bırakamıyorlar onu gördükçe bende çok korkuyordum ama öyle olmadı,kızım öyle altını falan değiştirmeyi çok istiyor engel oluyoruz.çok zor iş falan diyoruz zarar verir diye korkuyoruz ama bez getirme ve biberonu mutfaga götürme görevi verdik ona onunla çok mutlu oluyor yerimseniben
prizecim aynen ben de hala takıyorum eldiven valla yüzünü gözünü çizip 1 saat ağlamaktansa bırak eldivenli kalsın.
günaydınlaaaaaaar
bizim aşımız haftaya kaldı burda ebeler eve gelip yapıyorlar aşıyı gelmeyince sağlık ocağına gittik aşı bitmiş bcg yokmuş haftaya yaparız dediler. 90 gün içinde yapılması gerekiyormuş. geçen aydan beri de pnomokoku sağlık ocağında ücretsiz yapıyolar. arkadaşımın evine gelip sol koldan bcg iki bacaktan da pnomokok ve karma yaptılar. ağızdan da damla verdiler.
good morning len ekim anaları ve minicik bebişleriŞeniz kız ibolya artıkın su kazanın altını yakma zamanı geldi.hatta cok doldu biz ikinci bi kazan daha hazırlayalım ancak sığcaklarkötükedihüso
kızlar bebekleriniz ne alemde? benimkisi artık onunla konuşana aguu aguu diyor ve sevgi sözcükleri söylediğinde gülücükler saçıyor parmaklarımızı sıkıca tutmaya ve yattığı yerden kafası kaldırmaya başladı
kızlar hemsıre bıngıldagına baktı ve kapanmak uzere.cok az acıklığı dedi.valla cok krktum hemen goturdum oradan hastaneye.doktor sımdılık iyi dedi.bas cevresını olctu. eğer baş cevresi buyumezse ozaman korkarız dedi.bıyere yazdı,kaybetme her ay yazıp bakalım dedi. d vıtamınını kesıyım mı dedım yok devam et dedi.içim rahatlayarak eve geldım...
aman kızlar dıkkat edınn:ecrin_bebek:
eylülcüm sadece 1 hafta taktık eldiven.tırnaklarını bebek törpüsüyle törpüledik çünkü çok ince olduğu için kesmeye korkuyorduk.hala törpülüyoruz.elleri açık kalmalı oynamalı elleriyle bu çok önemli birşey arkadaşlar.bebek törpüsüde yurtdışından aldığımız bi bakım setinin içinden çıktı.kartondan incecik bişe burdada vardır mutlaka...
yeşimcim senin kızda tam abla modunda yani maşallahbenim karşı komşumunda kızı 10 yaşında ama felaket kıskanıyor yalnız bırakamıyorlar onu gördükçe bende çok korkuyordum ama öyle olmadı,kızım öyle altını falan değiştirmeyi çok istiyor engel oluyoruz.çok zor iş falan diyoruz zarar verir diye korkuyoruz ama bez getirme ve biberonu mutfaga götürme görevi verdik ona onunla çok mutlu oluyor yerimseniben
benim kızımın tırnaklarını kestiğim halde eldivenini çıkarır çıkarmaz yüzünde birkaç yırtık oluyor ama yinede gündüzleri mümkün olduğunca açık bırakıyorum gecede hem üşümesin diye hemde yüzünü çizmesin diye eldivenini takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?