eylulcum senn karmayı da bacaktan yapmışlarrr benımkının neden kolundan yaptılarkiii??
:uhm:
benımkınınde bas cevresı 38 cm geldi.
bu ay ıcınde bende goturup kalca usg sı yaptırıcam ıns..
ben de dün yaptırdım aşılarını, ateş olmadı dün ve bugün inşallah bundan sonra da olmaz. Sizlerin de rahat geçer inşallah. ben ateş düşürücü vermedim saatte veya 2 saatte ateşini ölçtüm koltukaltından yükselme olmadı. bu aarada biz sormuştuk doktora ateşini nereden ölçelim diye. en iyisi koltukaltından ölçmekmiş, makattan ölçmenin tehlikeli olduğunu, beyin kanaması bile yapabildiğini söyledi aklınızda olsun
bende iki gün önce kalça usg çektirdim veletin kıçı açıkta olduğu için yarım saat süren ultrason çekimi boyunca gıkı bile çıkmadı dr bile hayret etti ve sonucu güzel çıktı bi prb. yokmuş cuma günü de aşıya gidicez bu pnömokoku biz mi talep edicez yoksa onuda zaten vuruyolarmı sormadan?
kızlar hatırlatmanıza gerek yok pnömokok aşısını kendileri yapıp aşı karnesine de yazıyolar.
.......çıtırım ya bizim kız sağlık ocağından geldikten sonra uyudu ama akşam saatlerinde huzursuzlandı.seninki nasıl?şu saat oldu hala uyumadı.ateşini ölçüyorum.2 saat önce 31.5 di.şimdi 35.1 olmuş.sen naptın?acaba gece artar mı?artarsa napcaz?ateş düşürücü yok evde.
kızlar tırnakları kessenizde jilet gibidir fena çizer dikkat edin.bu törpü kağıttan üzerinde ince bi tabaka var.bebedor tırnak bakım setinin içinde varmıışş
Bebedor Bebek Tırnak Bakım Seti | Bebek Bakım | NEBBU
bizimde yarın karma verem artı pnomokok aşımız var inşallah sorunsuz atlatırız .büyük oğlumda aşı yerine tülbentle kolonyalı pamuk koymuştum hiç ağlamamıştı ama önceki iki seferde koymamıştım resmen kıçını yırtmıştı o yüzden yarında koyucam sizinde aklınızda olsun kızlar.
ibolyacım ben kullanıyorum 1 haftalıktı oğlum törpülüyorduk hala devam ediyoruz çizmedi canım...törpüleyince çizmicekmi acaba yüzünü
canım merak ediyorum aşı yerine kolonya koymayı kim söyledi çok merak ettim.kolundaki aşıya kesinlikle ama kesinlikle kolonya yada alkollü şeyler konulmaz dokunulmaz.!!!
good morning canlarım..ööleden sonra aşımız var bizimde..bizim asılarımız hastanede oluo..bide hastanenin prof undan 6 aylık randevu aldık.burda sistem buymus.neyse ben şimdi ateş düşürücü veriyimmi vermiimmii???asıdan önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?