2008 Ekim Anneleri

eylulcum senn karmayı da bacaktan yapmışlarrr benımkının neden kolundan yaptılarkiii??
:uhm:

benımkınınde bas cevresı 38 cm geldi.
bu ay ıcınde bende goturup kalca usg sı yaptırıcam ıns..

karma aşı kas içine yapılır, kol-bacak nereye yapıldığı önemli değil..

benim kız da elleri ile oynamayı çok seviyor ama yüzünü çiziyor hep, ben de korneası çizilir diye korkuyorum o yüzden ancak gözetim altında eldivenler çıkıyor.

yağmrcum benımde 2 ay sonraya gun verdii.ama kılo olcumu ıcın 1 ays onra getırebılırsın dedi.

ben de dün yaptırdım aşılarını, ateş olmadı dün ve bugün inşallah bundan sonra da olmaz. Sizlerin de rahat geçer inşallah. ben ateş düşürücü vermedim saatte veya 2 saatte ateşini ölçtüm koltukaltından yükselme olmadı. bu aarada biz sormuştuk doktora ateşini nereden ölçelim diye. en iyisi koltukaltından ölçmekmiş, makattan ölçmenin tehlikeli olduğunu, beyin kanaması bile yapabildiğini söyledi aklınızda olsun

ben hem koltuk altından ölçeni almıştım hem de emzik şeklinde olanı, şu anda emzik şeklinde olanı kullanıorum, acaba o sağlıklı ölçmezmi ki, doğruluğunu test etmek için ikisini aynı anda kendimde uygulamıştım doğru ölçüyo ama :uhm:

bende iki gün önce kalça usg çektirdim veletin kıçı açıkta olduğu için yarım saat süren ultrason çekimi boyunca gıkı bile çıkmadı dr bile hayret etti ve sonucu güzel çıktı bi prb. yokmuş cuma günü de aşıya gidicez bu pnömokoku biz mi talep edicez yoksa onuda zaten vuruyolarmı sormadan?

aaa yarı m saatmi sürdü, bizim her iki kalça toplam 5 dkada bitti ayol, bu arada artık sağlık ocakları pnömokok aışısını vurduğu için tahminimce bizim hatırlatmamıza gerek yok, çünkü onların aşı takvimine girdi artık

bizimde yarın karma verem artı pnomokok aşımız var inşallah sorunsuz atlatırız .büyük oğlumda aşı yerine tülbentle kolonyalı pamuk koymuştum hiç ağlamamıştı ama önceki iki seferde koymamıştım resmen kıçını yırtmıştı o yüzden yarında koyucam sizinde aklınızda olsun kızlar.

kızlar hatırlatmanıza gerek yok pnömokok aşısını kendileri yapıp aşı karnesine de yazıyolar.
.......çıtırım ya bizim kız sağlık ocağından geldikten sonra uyudu ama akşam saatlerinde huzursuzlandı.seninki nasıl?şu saat oldu hala uyumadı.ateşini ölçüyorum.2 saat önce 31.5 di.şimdi 35.1 olmuş.sen naptın?acaba gece artar mı?artarsa napcaz?ateş düşürücü yok evde.

paranox fitil alın yarım atarsın cnm geçmiş olsun...aslında bizim drumuz eve gidince ateşi olsada olmasada fityilini at der bana hep her ihtimale karşı diye.ayy bende çok heyecanlıyım yaa nası geçicek acaba yarın

canım merak ediyorum aşı yerine kolonya koymayı kim söyledi çok merak ettim.kolundaki aşıya kesinlikle ama kesinlikle kolonya yada alkollü şeyler konulmaz dokunulmaz.!!!

ekim anneleri içinizde işe başlayan varmı.Ben pazartesi başladım ve oğlumun huyu tamamen değişti.Resmen huysuz bi bebek oldu.Sizlerde durum nasıl.Lütfen yardım..........

canım merak ediyorum aşı yerine kolonya koymayı kim söyledi çok merak ettim.kolundaki aşıya kesinlikle ama kesinlikle kolonya yada alkollü şeyler konulmaz dokunulmaz.!!!

ilk oğlumda çocuk drum söyledi 7 senedir aynı dru bu arada ufaklığıda ona götürüyorum canm

good morning canlarım..ööleden sonra aşımız var bizimde..bizim asılarımız hastanede oluo..bide hastanenin prof undan 6 aylık randevu aldık.burda sistem buymus.neyse ben şimdi ateş düşürücü veriyimmi vermiimmii???asıdan önce.

ben bır cay kaşığı mınoset surubundan verdım celencım.sukurr kı hıc ates olmadı.gece saat kurup kalkıp kontrol ettım surekli.

günaydın ekim anaları ve minik böcükleri, Şeniz sana da günaydın lem celen gacısı, anacım bu 6 aylık randevu dediiğin ne menem bişey ki, bi de bu ateş düşürücü olayı çok tırstrıyo beni yaa, bizim de ayın 24ünde aşımız var, acaba ateş düşürücüyü yanında götürsen de aşılar yapılmazdan önce doktora söylesen, yapılmadan önce veriyimmi diye sorsan da ona göre versen olur mu ki, doktor gerek yok da diyebilir belki, sadece aşıdan sonra verilmesi yeterli olabilir, bi de bu ateş düşürcü dediğiniz şey şurup mu, nerden alıyoz, kim veriyo, reçetesiz alınıyo mu, vs vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…