2008 Ekim Anneleri

celencim bence gerek yok ben aşıları dün yaptırdım ama ateş yapmadı.ama üç tane aşı yapılmadı mahvoldu yavrucağızım tabi ben de . bebişi bana tutturdu ebe dayanamadım ya.

celencim bence gerek yok ben aşıları dün yaptırdım ama ateş yapmadı.ama üç tane aşı yapılmadı mahvoldu yavrucağızım tabi ben de . bebişi bana tutturdu ebe dayanamadım ya.

evet yaa o çok kötü oluyo, içim cız ediyo ama elden bişey gelmiyo, onun iyilği için katlanıyorum, ağladığı zaman ciğerlerim parçalanıo yaa, offfff yakında bizim de var napcam bilmyorum:çok üzgünüm:

vurulduk aşılarımızı geldik çok şükür pnomokokuda vurdu bidaha 2 ay sonra şubatın 18inde çağırdı 3 iğne oldu yavrukuş şimdi pestil gibi uyuyo 12 de fitil atıcam yarım aşıdan önce vermeyin bence ağrıkesici falan bizim drumuz eve gidince 1 saat falan sonra at derdi büyükte şimdi aynısını bunada yapıcam .
kızlar bu arada yılın bombası dr geldi bebekleri muayene etmeye s.ocağında ocaktan itibaren rotavirüste eklenicekmiş aşı karnesine 2 aydan itibaren vurulacakmış tabii bizimkiler 3ü doldurmuş olucak o zmaan ne şekil bi uygulama olur bilemem ama oda 130ytl idi

ama 2. aydan itibaren diyosun, 2. ayı doldurduktan sonra demek olmuyo mu bu, bi araştırmak lazım, bu arada benimkisi kucak şarkısı çalıyo :roflol::roflol:

ne biliim kadın ööle veriyomus.:uhm:

3 aşı yapılıyor canım karma,verem ve pronomok aşısı. 1i sol omuzdan diğer ikisi de bacaktan. daha sonrası için şubatın 17sine randevu verdi.ya bu aşı yapma olayı beni çok geriyor yalnız gitmemek en iyisi galiba.ateş düşürücüye de gerek yok hiç ateş yapmadı o eskidendi dedi ebe bu yeni aşılar ates yapmıyormuş.

arkadasım eğer rota virüs yapılacaksa biz de 3. ayımızda yaptırırız onun için sınırlama şöyle eğer 1 yaşından sonra jyapılırsa bağırsak düğümlenmesine yol açıyormuş onun için 1 yaşından sonra yapılmıyor biz de omzamana kadar yaptırmış oluruz böylece 130ytl vermeyiz

kızlar size bişey soracam.hani bebişlerinizin kaç aylık haftalık, vs. olduğunu gösterip resimlerini koymuşsunuz ya onu nasıl yapıyorsunuz? bana öğretebilir misiniz? az biraz cahilim de bu konuda.

canım merak ediyorum aşı yerine kolonya koymayı kim söyledi çok merak ettim.kolundaki aşıya kesinlikle ama kesinlikle kolonya yada alkollü şeyler konulmaz dokunulmaz.!!!

kola yapılan aşı verem aşısıdır ve kas içine değil de ciltaltına yapıldığı için 3 gün banyo yasak, o yüzden kola kolonyalı pamuk kesinlikle koyulmaz tabiki ama arkadaşın demek istediği bacağa vurulan karma aşı bölgesine kolonyalı pamuk koymak sanırım, onu koyabilirsin sağlık ocağında da koymanı söylüyorlar zaten, yani bacağına ..

evet canım verem aşısı oldugunu biliyorum ama özellikle arkadaşa kolundaki aşı diye sordum o da doktorunun söyledigini söyledi.bacagındaki aşı demedim dikkatini çekmiştir umarım

valla o arkadaşın mesajında kol yazmıyor o yüzden dedim belki yanlış anlamışsındır diye..

evet canım verem aşısı oldugunu biliyorum ama özellikle arkadaşa kolundaki aşı diye sordum o da doktorunun söyledigini söyledi.bacagındaki aşı demedim dikkatini çekmiştir umarım

valla veremaşısının ağrı ve ateş ypmadığını bildiğim için üstünde durmadım kolu yazdığının da farkında değilimcanım kusura bakma
veremaşısına bişey değdirilmeyeceğiniğ bilihyorum

biz de aşılarımızı olduk geldik, şimdilik uyuyor bebişim acaba fırtına öncesi sessizlik mi :uhm: inşallah kolay atlatırız :Saruboceq:, ateşi çıkacak huzursuz olacak diye çok korkuyorum..

en çok korktuğum şey ateşlenmesi...doktorunuza yada ebelere sorup evinizde calpol şurup bulundursanız iyi olur ne olur ne olmaz.aşı oldugumuz gün doktorumuz yarım kaşık calpol 6 saat arayla 3 kere ver demişti verdim ve saat başı ateşini ölçmüştüm.en fazla 37 ye çıkmıştı.doktorumuzda 38 olursa beni arayın demişti.ateş korkulası bişey Allah korusun :Saruboceq:

kızlar size bişey soracam.hani bebişlerinizin kaç aylık haftalık, vs. olduğunu gösterip resimlerini koymuşsunuz ya onu nasıl yapıyorsunuz? bana öğretebilir misiniz? az biraz cahilim de bu konuda.

canım tickershack e gir.orda remember li bişi var oraya tıkla ordan zaten yönlendiriyo seni çok kolay.kaydirigubbakcemile5

dün geceyi hayırlısıyla ateşsiz daha doğrusu en son 36.2 ile bitirdik.bugün şükür bişiyi yok.dün gece telaşlandım 36.2 çıkınca ve hemen çıtıra sordum.çünkü dün aynı anda oldu aşılarımız.ama o dün gece girmedi galiba.neyse atlattıkbi şekilde.korkmayın.bişi olmuyo.yani eteş falan.sadece sağlık ocağından gelince 3 saat uyudu ve saat 5 sıralarında uyanıp 11 yapmadan uyumadı bizimki.şimdilik bu kadar.aşıdan öncede vermeyin öle ilaç şurup falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…