celencim bence gerek yok ben aşıları dün yaptırdım ama ateş yapmadı.ama üç tane aşı yapılmadı mahvoldu yavrucağızım tabi ben de . bebişi bana tutturdu ebe dayanamadım ya.
celencim bence gerek yok ben aşıları dün yaptırdım ama ateş yapmadı.ama üç tane aşı yapılmadı mahvoldu yavrucağızım tabi ben de . bebişi bana tutturdu ebe dayanamadım ya.
vurulduk aşılarımızı geldik çok şükür pnomokokuda vurdu bidaha 2 ay sonra şubatın 18inde çağırdı 3 iğne oldu yavrukuş şimdi pestil gibi uyuyo 12 de fitil atıcam yarım aşıdan önce vermeyin bence ağrıkesici falan bizim drumuz eve gidince 1 saat falan sonra at derdi büyükte şimdi aynısını bunada yapıcam .
kızlar bu arada yılın bombası dr geldi bebekleri muayene etmeye s.ocağında ocaktan itibaren rotavirüste eklenicekmiş aşı karnesine 2 aydan itibaren vurulacakmış tabii bizimkiler 3ü doldurmuş olucak o zmaan ne şekil bi uygulama olur bilemem ama oda 130ytl idi
günaydın ekim anaları ve minik böcükleri, Şeniz sana da günaydın lem celen gacısı, anacım bu 6 aylık randevu dediiğin ne menem bişey ki, bi de bu ateş düşürücü olayı çok tırstrıyo beni yaa, bizim de ayın 24ünde aşımız var, acaba ateş düşürücüyü yanında götürsen de aşılar yapılmazdan önce doktora söylesen, yapılmadan önce veriyimmi diye sorsan da ona göre versen olur mu ki, doktor gerek yok da diyebilir belki, sadece aşıdan sonra verilmesi yeterli olabilir, bi de bu ateş düşürcü dediğiniz şey şurup mu, nerden alıyoz, kim veriyo, reçetesiz alınıyo mu, vs vs vs
ne biliim kadın ööle veriyomus.:uhm:
canım merak ediyorum aşı yerine kolonya koymayı kim söyledi çok merak ettim.kolundaki aşıya kesinlikle ama kesinlikle kolonya yada alkollü şeyler konulmaz dokunulmaz.!!!
evet canım verem aşısı oldugunu biliyorum ama özellikle arkadaşa kolundaki aşı diye sordum o da doktorunun söyledigini söyledi.bacagındaki aşı demedim dikkatini çekmiştir umarım
kızlar size bişey soracam.hani bebişlerinizin kaç aylık haftalık, vs. olduğunu gösterip resimlerini koymuşsunuz ya onu nasıl yapıyorsunuz? bana öğretebilir misiniz? az biraz cahilim de bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?