merabalar hanımlar kızım banyo yaptı öle tatlı olduki fıstık kızım benim her baktığımda tekrar tekrar aşık oluyorum
iyiki doğurmuşum yavrumu
bizde geldik aşımızdan.felaket rezil bi gündü!!!!!1de gittik hastaneye.deli gibi sıra vardı.ası odasına girdiğimizde saat 3bucuktuneyse.hemsireye sordum pnomok yapıomusun diye.henuz onlara bu ası gelmemiş.dısardan 100milyona alıcakmısız vurucakmıs:mymeka: e dedim sağık ocağı yapıo.biz yapmıoruz dedi.neyse bacağına vyrdu asıyı.dedim verem de var.onu doktor vyrycak dedi.gitti doktoru cağırdı.angut varya fazla emzirme die.o klava: neyse oda vurdu ama minik meleğim ne ağlamak kluzuuuumm yıktı ortalığısenağlama cıkarken sordum ates yaparmı yaparsa ne veriim die.yarım ölcek calpol vermemi sööledi sormasam onuda demicekÇok üzgünüm çoook hastaneden cıktığımızda 4 tü.tabi pnomokok kaldı.sağlık ocağına yetişebilirmiyiz??dedik calpol almak için burdaki eczanelere gitmeyelim sağlık ocağının ordakine gidelim hem sorarız asıyı yapıomu yoksa özel mi alıcaz die.aa bi baktık sağlık ocağı acık.ama personel giyinmeye gitmiş.bitane paspas yapan bi adam vardı.hemsireyi sordum ki sadece asıyı sorucaktım.hemşire vuralım dedi.valla süper olurdu.kuzumun canı cok yanıcaktı ama 1 gunde hepsi biticekti.sonra yeni bi aşı kartı yaptı.hastanenn kartını iptal ettik..daha bi daha hastaneye ası için gidersem.pnomokokumuzude vurduk.hemsire sağolsun 3 gün banyo yapılmıycanı sööledi.öküz doktor onuda demedibize:mymeka:kabuk yaparmıs bu verem asısı.1 ay sonrada tutabilirmiş.kabuk bağlaması asının tuttuğu anlamına gelirmiş.
ya kızlar bide sağlık ocağındaki hemsire ikinci topuk kanı aldırdınızmı dedi??ne alakaysa??bi hastaned doğduğunda alınıomus.bide 15 gün sonra sağlık ocağında.bizim hastanede alınmadı.72 saat sonra sağlık ocağına gidin dedi.ordada bi problem olursa ikinci alınıcak dedi.bu hemsirede istanbulda bööle uygulama var dedi.bi hastanede doğduğunda alınıomus bide 15 gün sonra sağlık ocağında.kalktı bide okadar acının üstüne kan alındı parmağındansenağlama almada denmiyo sen benden daha ı ii biliosun dese kuruyup kalmak var:sm_confused:
off neyse eve geldik kafası biraz sıcak kusumun.yarım ölce calpol verdim.cok huzursuz ve uyumuo:çok üzgünüm:inşallah geceyi rahat geciririz:Saruboceq:
evet eylülcüm kesinle doğru söylüyorsun calpol hala yasak birçok ülkede ama içindeki parasetamol oranları farklıymış...türkiyede masummuş dediler ama birinin dediği diğerini tutmuyor.bu birçok çocuk ilacı için geçerli yoruma çok açık ilaçlar malesefya celen sana calpol ver demişler ama geçen yıl 2 yaşın altındaki bebeişlere yasaklamamışlaRMIYDI BU ŞURUBU?ÇOK İYİY HATIRLIYORUM.KEŞKE SORSAYDIN...
ya celen sana calpol ver demişler ama geçen yıl 2 yaşın altındaki bebeişlere yasaklamamışlaRMIYDI BU ŞURUBU?ÇOK İYİY HATIRLIYORUM.KEŞKE SORSAYDIN...
günaydınlarrrrrr
kızımın hiçbir kıyafeti olmaz oldu yaaa hele tulumlarını ikinci kez giydiremedim kuzum benim sürekli yeni şeyler almak zorunda kalıyorum ama hiç şikayetçi değilim kuzum büyüsün de ne cicciler alıcam kızıma
ah canımmm kıyamam bebişine, hadi sen neyse de yavrum rezil olmuş orda burda, neyse çok şükür atlatmışnıız,
ya özllemdi sanırım oyun minderi alan.bizde hafta sonu bakalım diyoruz.şimdi 60 a da var 150 ye de??sizlerde baska alan varmı:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?