sende küsmee olmaz öle şeyy...bazen hepimizin yazdıları gümbürteye gidebiliyor bundan dışlandığın anlamını çıkarmaa :teselli:kızlar ben burda çok yalnız kalıyorum. muhabbetlerinize dahil olamıyorum beni dışlıyorsunuz siz. ben de küstüm oysa ben ilk fırsatta buraya geliyom nolur bana böyle davranmayın küstümmmmm tamam yeni katıldım aranıza ama zaten yalnızları oynuyom ben yaawww
günaydın kızlar...ay çıtırım Şeniz öle deme kıss bakıom ibolya gelince sayfalar kat katt,gevezeleşioz çok eğlenceli oluo herkes yazsınn kimse bişe yazmıyoo demi ibolyaaa yerimseniben
celen nerden çıktı bu oje muhabbeti...kendi adıma söyleyeyim kızıma 1 kere bile oje sürmedim hiçmi hiiiiç sevmiyorum hatta bebeklerde oje görünce çıldırasııım geliooorr...küpe mevzusundada doktorumuz inanılmaz karşı kulak deldirmeye.yapacagı ateş,havale ihtimali ve o küpenin bi yerlere takılması düşüncesi mantıklı geliorsa deldir demişti...kii mantıklı gelmedi bana deldirmedim.en korktuğum şey zaten ateş göze alamam..kendisi ne zaman onun acısına dayanırsa o zaman deldirsin...çok isterse stacker yapıştırıyoruz...
ya hatunlar bişey sorcam, şu lahana suyundan içsem bebişe bi zararı olurmu acaba
geçen hafta eşime lahana aldırdım pazardan öylece duruo güya hergün kaynatıp suyunu içecektim sütümden oğluma dokunur mu diye endişe ediom bilginiz yada yapanınız var mı?a.s.
Emziren annenin yediği besinlerden bebeğin de etkilendiğini belirten Erkul, “Emziren anneler, özellikle lahana, turşu ve baharatlı yiyeceklerden kaçınmalıdır. Sütün tadına karışan baharat, bebekte emme isteksizliği yaratabilir” diye konuştu. Annenin, bunların dışında kalan her türlü besini gönül rahatlığıyla yiyebileceğini anlatan Erkul, et, süt, yoğurt, meyve, sebze tüketimine ağırlık verilmesinin doğru bir beslenme tarzı olacağını ifade etti.
Zeka gelişimi için balık ve ceviz
Prof. Erkul, bebeğin zeka gelişimi açısından annenin haftada iki kez balık yemesinin, aşırıya kaçmamak kaydıyla ceviz tüketmesinin de olumlu etkilerinin olduğunu söyledi. Gaz yapıcı etkisiyle bilinen kuru fasulyenin de, emziren anneler tarafından çok fazla tüketilmediğini belirten Erkul, “Emziren annelerin, kuru fasulyeyi yasaklayamıyoruz. Çünkü et alamayanlar, protein ihtiyacını bu besinden karşılıyor. Fasulyenin yaratacağı gaza katlanmak şartıyla, kuru fasulyeyi de tüketebilirler” diye konuştu
(alıntı)
daha bişi demem haa:1ninca:künefeye laf ettinizz ojeye laf ettiniz cok pis küstüm:dilcikar:
kızlar ben burda çok yalnız kalıyorum. muhabbetlerinize dahil olamıyorum beni dışlıyorsunuz siz. ben de küstüm oysa ben ilk fırsatta buraya geliyom nolur bana böyle davranmayın küstümmmmm tamam yeni katıldım aranıza ama zaten yalnızları oynuyom ben yaawww
ibolya kıss benim kocişkoya dedim.len istemedim istemedim adana burması isteyom deyii...o da dedi kii istedigin adana burması olsun saftrik karıı dedi banaaa -tatlicadiarzu-
tamam tamam küsmedim.aanacım evde çok sıkılıyorum ya. bu bebiş benim dengemi bozdu.eve gelen giden de yok benim için yalnızca sizler varsınız. annem de yok yanımda zten . burda başka kimsem de yok. kociş de akşam geliyor . anlayacağınız bunaldım yaaaa.
kızıııııııımm senin yüzündeeen bana saftrik dediiiii:roflol: ule ne bonkör kocan varmış ule, madem istediğin adana burması dedi 1,5 milyarlık 20 dene iste, bakalım ozaman bu kadar bonkör olabilcekmi puhahahahahhaa (bu celen karısının gülüşü oluyo ) :roflol:
kız ibolya doğallık dedin yaa hanii bizim oğlanları sünnet ettirmeyelim anacım doğal doğal kalsınlar...isterlerse kendileri yaptırsınlar
ibolyacımm valla ben de gitmek istiyom ıssız adama ama bebeği ne edecem. kocam komşuya bırakalım diyor ama ben bırakamm. keşke annem yanımda olsaydıııı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?