2008 Ekim Anneleri

kızlar ben burda çok yalnız kalıyorum. muhabbetlerinize dahil olamıyorum beni dışlıyorsunuz siz. ben de küstüm oysa ben ilk fırsatta buraya geliyom nolur bana böyle davranmayın küstümmmmm tamam yeni katıldım aranıza ama zaten yalnızları oynuyom ben yaawww

kuşum küsme yaa...ben kendi adıma süledimm...daha neler yapıyorum kızıma bir bilsen...dikkat çekmeyecek kıyafetler giydiriyorum süslerim püslerim saçlarını yaparım ama süper bi mini bi etek giydirmem...kadın gibi giydiriyorlar küçücük kız çocuklarını o kadar çok sapık varki bunlarla kendini tatmin eden...korumasız kızımı bunlara maruz bırakamam...bu benim düşüncem..esofman tarzı şeyler giydiriyorum...şimdi senin kuzucuğun çok küçük senin gözünün önünde süsle püslee cicili bicilii o ayrıı

sende küsmee olmaz öle şeyy...bazen hepimizin yazdıları gümbürteye gidebiliyor bundan dışlandığın anlamını çıkarmaa :teselli:

he ya anacım çıtır kıskançlık ediyo azcık, kız çıtır çocuktan betersin, anam seninle muhabetin tadı daha bi başka leeeeemmmmmm delikafadulden hemi bi kere bu kulak deldirme oje sürme zır t pırt olayları beni de geriyo, kuş kadar bebenin kulağını deldirip küpe takmak bence kişinin kendi egosunu tatmin için, ne anlar minnacık bebe küpeden ayol, büyüsün kendisi isterse deldirsin, ellemeyin bebeciklerinizi, biraz önce dedğim gibi anasının karnından çıktığı gibi doğal kalsın, nasıl olsa ileride onlar da doallıklarını kaybedecekler, biz istesek de istemesek de, en azından olabildiğnice doğal halleriyle yaşayalım kuzularımızla :çok üzgünüm:

zayıflamak içünmüüüüüüüüüü kötükedihüsoklava:

işte anam sakalım yok ki sözüm dinlensin, her yerde car car konuşuyom, kimse beni iplemiyo, lem günde 2-3 bardak süt içiom, inek gibiyim ay, çocuk emiyo emiyo bitiremiyo, bi de ben sağıp boşaltıyom, kötü günler için dondurucuya atıyom, acı yediğim zaman da tık süt kalmıyo, anacım süt için süüüüüüüüüütttttttttttttttttttt delirtmeyin beni beeeeeeeeeeeeeeeeeeee klava::roflol:

ibolya kıss benim kocişkoya dedim.len istemedim istemedim adana burması isteyom deyii...o da dedi kii istedigin adana burması olsun saftrik karıı dedi banaaa -tatlicadiarzu-

daha bişi demem haa:1ninca:künefeye laf ettinizz ojeye laf ettiniz cok pis küstüm:dilcikar:

kurrrrrrrrrrban olurum saaaaaaaaaaaa mucuk aşkum beniimmmmmm kıyamam gözümün nuru gönlümün süruruuuuuuuuuuuuuuuuu, celenim gönül çelenim yavrum böcüğüm bidenemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
barıştıkmı :roflol:

anacım şimdi yuhhhhh dicem yanlış anlıcen, şu karılar olsa benim densizliğime alışkınlar bişiy demezlerdi de sana demiycem şimdilik, iççük olaya ısın o zaman senin de defterini düreriz kötükedihüso yavrum ya dışlamak ne demek aşkolsun vallaha gücenirim, kız ben de daha düne gelene kadar bu karılardan yüz bulamıyodum, ısrarla ve arsızca aralarına sokuldum, yoksa kimsenin kimseyi dışladığı yok kuzucum, muhabbete sen de katıl anacım sen böyle uzak durursan nasıl arkadaş olcaz ki dimi

tamam tamam küsmedim.aanacım evde çok sıkılıyorum ya. bu bebiş benim dengemi bozdu.eve gelen giden de yok benim için yalnızca sizler varsınız. annem de yok yanımda zten . burda başka kimsem de yok. kociş de akşam geliyor . anlayacağınız bunaldım yaaaa.

ibolya kıss benim kocişkoya dedim.len istemedim istemedim adana burması isteyom deyii...o da dedi kii istedigin adana burması olsun saftrik karıı dedi banaaa -tatlicadiarzu-

:roflol: ule ne bonkör kocan varmış ule, madem istediğin adana burması dedi 1,5 milyarlık 20 dene iste, bakalım ozaman bu kadar bonkör olabilcekmi puhahahahahhaa (bu celen karısının gülüşü oluyo ) :roflol:

şu anda konuyu inceleyip de şuraya iki yorum yazmayan bütün karılara sesleniyorum, gelin ulen burayaaaaaaaaaaaa kötükedihüso

kız ibolya doğallık dedin yaa hanii bizim oğlanları sünnet ettirmeyelim anacım doğal doğal kalsınlar...isterlerse kendileri yaptırsınlar

ah kuzum anlıyom bn seni, ben de yanlızım yaaa, akşama kadar bi sizle bi bebişimle birlikteyim, bebişim uyuduğu yada kendi kendine oynaştığı zamanlarda takılıyom sizinle, neden bu kadar deli doluyum sanıyon, neden bu kadar çirkefim sanıyon :roflol: reelde hanfendi sanalda çirkefim anacım ben, reelde de deli doluyum da bu kadar manyak diilim yani :roflol: sıkma canını olur gider, yeni bi hayata başladık bütün düzenimiz yeniden oluşuyo, bende de oluyo, bu yeni hayatıma alışmakta bazen zorlanıyorum, mesela şu ıssız adam filmine gitmeyi çok istiyorum, ama böcüüğm varken onu nasıl bırakıp gideyim, belki ayıp ediorum ama şu anda korsanını arattırıyorum :jeyyar: çünkü bu filmi görmeyi çok istiyorum, çünkü o birrrrrrrrrrrrrrrr aşk filmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii veeeeeeeee bennnnnn duyguların kadınıyımmmmmmmmmmmmmmmmm çnküüüüüüü ben bir balığımmmmmmmmmmmmmm :asigim: bilmem anlatabildim mi, ahhhh titanik mi izlesem napsam aşkım geldi yine

:roflol: ule ne bonkör kocan varmış ule, madem istediğin adana burması dedi 1,5 milyarlık 20 dene iste, bakalım ozaman bu kadar bonkör olabilcekmi puhahahahahhaa (bu celen karısının gülüşü oluyo ) :roflol:
kızıııııııımm senin yüzündeeen bana saftrik dediiiii

kız ibolya doğallık dedin yaa hanii bizim oğlanları sünnet ettirmeyelim anacım doğal doğal kalsınlar...isterlerse kendileri yaptırsınlar

manyak karı o sağlıkla ilgili bi durum, :mymeka: sünnet olan çocuk daha güzel geliişio, doğal olsun diye pipisinde bi çıkıntıylamı dolaşsın çocuklar ay :roflol: o ayrı bu ayrı, bak şiddetim geliyo delirtmeyin beni beeeee, kaazan teeeee oracıkta bekliyo bilmem hatırlarmısın kötükedihüso :roflol:

ibolyacımm valla ben de gitmek istiyom ıssız adama ama bebeği ne edecem. kocam komşuya bırakalım diyor ama ben bırakamm. keşke annem yanımda olsaydıııı.

ibolyacımm valla ben de gitmek istiyom ıssız adama ama bebeği ne edecem. kocam komşuya bırakalım diyor ama ben bırakamm. keşke annem yanımda olsaydıııı.

anacım bi arkadaşın sitesi var, herif pc profesörü, dün bana ıssız adamı bul çabuk dedim, o da bi bakim dedi, bulabilirsem siteme koyayım ordan izle dedi, hem virüssüz olur dedi, şimcik ondan haber bekliyom, haber gelirse linki özel mesajdan atayım, sinemayı felan unut anacım, evde bebecik duururken sen filmden bi halt anlamazsın, şahsen bende öyle oluyo, bi pazara gidiyom on kere annemi arıyom yusuf eymen nasıl diye, halbuki kadın benden iyi bakıyo, en güzeli gözünün önündeyken seyret, benim arkadaş ayarlasın da ben özel mesajla bildireyim sana emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…