çok hastalandım çoookkk kızlar.valla salya sümük geziyom.bebeişe bulaşmasın diye doktora gittim.o da antibiyotik ağrı kesici falan verdi.ama antibiyotik bebişte ishal yaparsa kes dedi.şimdi bebişim ishal oldu ve bilmem ilaçlardan mı fena kusuyo.ben de artık içmicem ama ya bulaşırsa hastalığım o zaman nolacak?
benimyaramaz oğlum bugün delirdi iyice gece 3.5 dan beri ilk defa uyudu oda ayağımda salladım göya sallamıyacaktım ama 2dk bile sallamadım eşimekızardım alma ayağına bak alışacak diye sonunda alıştı galiba ama bugün bakşa bihuzursuzluğu var hayırdır inşallah:Saruboceq:
çıtırcım avatarını değişmek mi istiyorsun sen aceba?o öyle hata verir ama sen değişiklikleri kaydet deben gelınce herkeşşler dağlıyoosengözlerimebaksanab
aşı mı oldu canım??:ecrin_bebek:
ibolyacım senin bebiş kaç günlük şu an.
kızlar yine pürneşesiniz maşallah. bense yorgun ve bitkinim. nihan ağla ağla anca uyudu sabah beri. zati komşu geldi. oğlu bebişimin saçından tuttuğu gibi bi çekti görcektiniz. zor susturdum bebişimisenağlama
bıktım evime gelen küçük çocuklardan bıktımmmmklava:
misafirperver olmak istemiyorum artıkkkklava: klava:
benimde annem babam ablalarım kimse yok yanımda....kayınvalidem ve eşimin teyzesi var çok sık görüşmeyiz...birde eşimin arkadaşları var onlarda 40 yaşına yakın hepicügü bekar bi onları seviorum onlarda beni mi seviorlar ev yemeklerimi en çokta mantı mı seviorlar anlamadım...başka ne gelen var ne giden..koccaman bi site 1 tane samimi oldugum sabah kahve içebilecegimiz bir komşum bile yok merhaba diyen yok...herkes işinde gücünde çocuk sesi bile yok hepsi kreşte okulda...bi ben varım çocuklarına evde bakan...neyse ben herşeye rağmen akılsız dostum olacagına akıllı düşmanım olsun diyorum napııımmm...zaten 2 tane çocukla kimseye gidemem kızım öğlene kadar okuldan gelincede yemegi öğle uykusu var.akşamda eşim çocuklar birbirimize yetiyoruz işte...işte böyle akıp gidior hayat
benim ikiz yeğenlerim var onlarda prematüre doğdular o rop yapılırken yıktılar ortalığı gözleri kıpkırmızı kocaman göz bebekleri 2 gün geçmedi tabi huysuzlukta vardı...başka bi yöntemi yokmu o rop muayenesinin bilmiyorum.. çok dayanıklıyımdır ama hastaneyi yıkacaktım o kadar acı çektiler kii!!!
walla ibolya ben korkuyorum sünnet olmasından eşime dedim ya doğduğu gün yaptırırız yada büyüyünce kendisi isterse yaptırsın...yazık yaa oğluşuma...hoş ailelerden çok tepki gelcek biliyorum ama napiim...sağlık açısından faydası varmış ama gelişimle ne ilgisi varr leenn...birçok alman sünnetsiz ama dev gibiler :mymeka:
kız meran boşver anacım senin dediğin gibi kendisi evlenirken yaptırsın kemal sunalın bi filminde gaffur vardı hatırladınız mı?aynı öle olsun:roflol:kız sünnette sünnet diye tutturursa yaptırsın yoksa koyver gitsin:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?