2008 Ekim Anneleri

benimyaramaz oğlum bugün delirdi iyice gece 3.5 dan beri ilk defa uyudu oda ayağımda salladım göya sallamıyacaktım ama 2dk bile sallamadım eşimekızardım alma ayağına bak alışacak diye sonunda alıştı galiba ama bugün bakşa bihuzursuzluğu var hayırdır inşallah:Saruboceq:

ah canımmm kıyamam yaaa, geçmişler olsun ikinize de, ya anacım sağlıklıyken sütünü sağ dondurucuya at böyle durumlarda kullanırsın, hastaykenki sütünü de sağıp atarsın, sütüm ancak yetiyo dersen süt iç , kaç gündür bunu sayıklıyorum, yeminle deliler gibi süt yapıyo, süt için süt için süt içinnnnnnnnnnnnnnn Şeniz

eylüll yaa senin doktor antıbıbıyotuk bebişte ıshal yaparsa kes dmiş ya bende antıbıyıotiğe başlayınca kızımda ıshl oldu ben asılardan sandım ama demek antıbıotık yaptı..zaten 1-2 gun unuttum ıcmeyı yıne:bbo::bbo::bbo:.kesıldı ıshalı
bugun basladım yıne ama kullanmıyım barı.zaten antıbıotık duzenlı kullanım ısteyen bır ılac v e ben kendımı unutyorum resmen beceremıyroum kullanmayı..en ıyısı kalsın böle..kllanmıyım.senağlama
sanada gecmiş olsun bu aradaa.s.
,

kızlar aynı yalnızlık bendede var malesef.annem yakınımda gercı allahtan kardeşlerm fılan gelıyorlar,eşimin arkadasları fılan...
ama cocugunla yalnızım ama zaten kızımla vakıt nasıl gecıyor anlamıyorum
sızlrde varsınızşıkayetcı değilimm:1hug:

aşı mı oldu canım??:ecrin_bebek:

ya su profıı degıstırmek ıstıyorum yapamadım bıturlyu..
dosya yuklemede bır hata olustu dıyorf,olmuyor.

ahh yavrummuhtemelen ondandr canım benım yaa..dertlerını anlatamıyorkı yavrucaklarrr...benneyaptımkikafamçokkarıştı

benim ikiz yeğenlerim var onlarda prematüre doğdular o rop yapılırken yıktılar ortalığı gözleri kıpkırmızı kocaman göz bebekleri 2 gün geçmedi tabi huysuzlukta vardı...başka bi yöntemi yokmu o rop muayenesinin bilmiyorum.. çok dayanıklıyımdır ama hastaneyi yıkacaktım o kadar acı çektiler kii!!!

çıtırcım senin kuşunun fotografına baktıkça bi tuaf oluyorum çıplakya sankim ben üşüyorum ona baktıkça :1rolleyes:

:asigim:ılk doğduğu zamanlarda cekılmişti kuzucumm
zaten uzun kaldı değiştiriim barı.
su profıl resmını degsıtıremıyorum yaa

ibolyacım senin bebiş kaç günlük şu an.

anacım tickerimde yazıyo ya gı, 63 günlüküz bugün,

yavrum çocuğunu koru yabancı çocuklardan, bilmezler iyiyi kötüüyü, onlara değil analarına babalarına kızmak lazım, ben gündüz evime kalabalık çocuklu misafir geleceği zaman annemi çağırıyorum, ben misafirlere hizmet ederken annem çocuğun başını bekliyo, çaktırmadan korumaya alıyoruz, akşamsa eğer misafirler gelmezden önce eşime sıkı sıkı tembih ediyorum sakın çocuğun yanından ayrılma diye, allah korusun bıngıldağına falan bastırıverirse ölürüm ben ölürüm, sen de güvendiğin annen arkadaşın yada eşini bekçi koy çocuuğun yanına. geçmiş olsun anacım allah bi daha göstertmesin :teselli:

amannnnnn anacım yaaaa şşşşşşşeyimden aşşa kasımpaşa vallaha, benim de bi kapımı çalan yok, hiç de takmıorum vallaha, üst kat komşum yeni doğum yaptığım zamanlarda tesadüfen misafirimi kapıdan uğulrarken gördü, aaa sen doğum yaptınmı dedi, evet yaptım dedim, bön bön baktı baktı hayırlı olsun dedi döndü gitti :roflol: halen daha o garip bakışı unutamıyorum, salla yav varsın kimse arayıp sormasın umrumda bilem deel, hemi ben burda sizlen kırıştırıyom ne güzel, reelde kiminle böyle konuşabilirimki

muayneden çıktıktan sonra içni çekeçeke alt dudağını büze büze ve gözümün içine baka baka nasıl ağladı sen ne biçim bi annesin der gibi bana öyle geldi tabii çünkü damladan sebep ogün görmüyomuş gözleri belkide göremediğiiçin huızursuz olabilir:uhm:bugün

yok yav fiziksel gelişim diil, ruhsal ve sağlıkla ilgli gelişimden bahsediyom, allah cezanı vermesin mülayim :roflol:

olurmu lem, gavurmuyuz biz, kestircekler işte o kadar, gerisini anlamam ben, kestircekler dedimmi kestircekler :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…