ben bişi mi kaçırdım:uhm:
benimde annem babam ablalarım kimse yok yanımda....kayınvalidem ve eşimin teyzesi var çok sık görüşmeyiz...birde eşimin arkadaşları var onlarda 40 yaşına yakın hepicügü bekar bi onları seviorum onlarda beni mi seviorlar ev yemeklerimi en çokta mantı mı seviorlar anlamadım...başka ne gelen var ne giden..koccaman bi site 1 tane samimi oldugum sabah kahve içebilecegimiz bir komşum bile yok merhaba diyen yok...herkes işinde gücünde çocuk sesi bile yok hepsi kreşte okulda...bi ben varım çocuklarına evde bakan...neyse ben herşeye rağmen akılsız dostum olacagına akıllı düşmanım olsun diyorum napııımmm...zaten 2 tane çocukla kimseye gidemem kızım öğlene kadar okuldan gelincede yemegi öğle uykusu var.akşamda eşim çocuklar birbirimize yetiyoruz işte...işte böyle akıp gidior hayattamam tamam küsmedim.aanacım evde çok sıkılıyorum ya. bu bebiş benim dengemi bozdu.eve gelen giden de yok benim için yalnızca sizler varsınız. annem de yok yanımda zten . burda başka kimsem de yok. kociş de akşam geliyor . anlayacağınız bunaldım yaaaa.
çok hastalandım çoookkk kızlar.valla salya sümük geziyom.bebeişe bulaşmasın diye doktora gittim.o da antibiyotik ağrı kesici falan verdi.ama antibiyotik bebişte ishal yaparsa kes dedi.şimdi bebişim ishal oldu ve bilmem ilaçlardan mı fena kusuyo.ben de artık içmicem ama ya bulaşırsa hastalığım o zaman nolacak?
walla ibolya ben korkuyorum sünnet olmasından eşime dedim ya doğduğu gün yaptırırız yada büyüyünce kendisi isterse yaptırsın...yazık yaa oğluşuma...hoş ailelerden çok tepki gelcek biliyorum ama napiim...sağlık açısından faydası varmış ama gelişimle ne ilgisi varr leenn...birçok alman sünnetsiz ama dev gibiler :mymeka:manyak karı o sağlıkla ilgili bi durum, :mymeka: sünnet olan çocuk daha güzel geliişio, doğal olsun diye pipisinde bi çıkıntıylamı dolaşsın çocuklar ay :roflol: o ayrı bu ayrı, bak şiddetim geliyo delirtmeyin beni beeeee, kaazan teeeee oracıkta bekliyo bilmem hatırlarmısın kötükedihüso :roflol:
şu anda konuyu inceleyip de şuraya iki yorum yazmayan bütün karılara sesleniyorum, gelin ulen burayaaaaaaaaaaaa kötükedihüso
çok hastalandım çoookkk kızlar.valla salya sümük geziyom.bebeişe bulaşmasın diye doktora gittim.o da antibiyotik ağrı kesici falan verdi.ama antibiyotik bebişte ishal yaparsa kes dedi.şimdi bebişim ishal oldu ve bilmem ilaçlardan mı fena kusuyo.ben de artık içmicem ama ya bulaşırsa hastalığım o zaman nolacak?
teşekkür ederim kimselerbilmez.içimi rahatlattın.yani bebeğim benim hastalığımla birlikte bağışıklık kazanıp hastalıktan korunuyo.
anacım bi arkadaşın sitesi var, herif pc profesörü, dün bana ıssız adamı bul çabuk dedim, o da bi bakim dedi, bulabilirsem siteme koyayım ordan izle dedi, hem virüssüz olur dedi, şimcik ondan haber bekliyom, haber gelirse linki özel mesajdan atayım, sinemayı felan unut anacım, evde bebecik duururken sen filmden bi halt anlamazsın, şahsen bende öyle oluyo, bi pazara gidiyom on kere annemi arıyom yusuf eymen nasıl diye, halbuki kadın benden iyi bakıyo, en güzeli gözünün önündeyken seyret, benim arkadaş ayarlasın da ben özel mesajla bildireyim sana emi
benimde annem babam ablalarım kimse yok yanımda....kayınvalidem ve eşimin teyzesi var çok sık görüşmeyiz...birde eşimin arkadaşları var onlarda 40 yaşına yakın hepicügü bekar bi onları seviorum onlarda beni mi seviorlar ev yemeklerimi en çokta mantı mı seviorlar anlamadım...başka ne gelen var ne giden..koccaman bi site 1 tane samimi oldugum sabah kahve içebilecegimiz bir komşum bile yok merhaba diyen yok...herkes işinde gücünde çocuk sesi bile yok hepsi kreşte okulda...bi ben varım çocuklarına evde bakan...neyse ben herşeye rağmen akılsız dostum olacagına akıllı düşmanım olsun diyorum napııımmm...zaten 2 tane çocukla kimseye gidemem kızım öğlene kadar okuldan gelincede yemegi öğle uykusu var.akşamda eşim çocuklar birbirimize yetiyoruz işte...işte böyle akıp gidior hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?