2008 Ekim Anneleri

çok hastalandım çoookkk kızlar.valla salya sümük geziyom.bebeişe bulaşmasın diye doktora gittim.o da antibiyotik ağrı kesici falan verdi.ama antibiyotik bebişte ishal yaparsa kes dedi.şimdi bebişim ishal oldu ve bilmem ilaçlardan mı fena kusuyo.ben de artık içmicem ama ya bulaşırsa hastalığım o zaman nolacak?

kızlar yine pürneşesiniz maşallah. bense yorgun ve bitkinim. nihan ağla ağla anca uyudu sabah beri. zati komşu geldi. oğlu bebişimin saçından tuttuğu gibi bi çekti görcektiniz. zor susturdum bebişimisenağlama
bıktım evime gelen küçük çocuklardan bıktımmmmklava:
misafirperver olmak istemiyorum artıkkkklava:klava:

benimde annem babam ablalarım kimse yok yanımda....kayınvalidem ve eşimin teyzesi var çok sık görüşmeyiz...birde eşimin arkadaşları var onlarda 40 yaşına yakın hepicügü bekar bi onları seviorum onlarda beni mi seviorlar ev yemeklerimi en çokta mantı mı seviorlar anlamadım...başka ne gelen var ne giden..koccaman bi site 1 tane samimi oldugum sabah kahve içebilecegimiz bir komşum bile yok merhaba diyen yok...herkes işinde gücünde çocuk sesi bile yok hepsi kreşte okulda...bi ben varım çocuklarına evde bakan...neyse ben herşeye rağmen akılsız dostum olacagına akıllı düşmanım olsun diyorum napııımmm...zaten 2 tane çocukla kimseye gidemem kızım öğlene kadar okuldan gelincede yemegi öğle uykusu var.akşamda eşim çocuklar birbirimize yetiyoruz işte...işte böyle akıp gidior hayat

canım geçmiş olsun dikkat et kendine .ben de hapşurup duruyom. hasta olmam yakındır

walla ibolya ben korkuyorum sünnet olmasından eşime dedim ya doğduğu gün yaptırırız yada büyüyünce kendisi isterse yaptırsın...yazık yaa oğluşuma...hoş ailelerden çok tepki gelcek biliyorum ama napiim...sağlık açısından faydası varmış ama gelişimle ne ilgisi varr leenn...birçok alman sünnetsiz ama dev gibiler :mymeka:

ay sağol prenses ya .valla sen de ihmal etme.bebişler Allah korusun bi hasta olursa yandık demektir.kolay toparlayamaz onlar kendilerini.bakalım ben biraz hafifled,im.inşallah çabucak geçer.zaten eşimden bulaştı bu gripklava:

kız meran boşver anacım senin dediğin gibi kendisi evlenirken yaptırsın kemal sunalın bi filminde gaffur vardı hatırladınız mı?aynı öle olsun:roflol:kız sünnette sünnet diye tutturursa yaptırsın yoksa koyver gitsin:roflol:

geçmiş olsun eylülcüm...maske tak damlacık yoluyla geçiyor böyle şeyler.hapsırık öksürürük için mutlaka maske maske yoksa tülbent gibi bişeyle kapat ağzını..ellerinide protexle sık sık yıka.hasta olmak bizim için lüks kendimize iyi bakmalıyız..multivitamin al ayrıca sen salya sümük demişsin grip misin?eğer gripsen sana niye antibiyotik verdi anlamadım viral enfeksiyonlarda antibiyotik kullanılmaz kiii

şu anda konuyu inceleyip de şuraya iki yorum yazmayan bütün karılara sesleniyorum, gelin ulen burayaaaaaaaaaaaa kötükedihüso

yaw benim deli kız fırsat bırakmıyo ki gelip iki çift laf edeyim.. bu sabah iyice delirdi valla resmen üstüme yapışık yaşıyo, saat 730'dan beri toplasan 1,5 saat anca uyudu..

Anne rahatsızlığının belirtilerinin fark etmeden zaten bebeğe geçeceğini belirten uzmanlar, "Anne vücudunun hastalığa karşı oluşturduğu antikorlar sütüyle birlikte bebeğe geçer ve bebeğin hastalığa karşı savunmasını sağlarlar. Ancak bazı hastalıkların gerektirdiği tedaviler (radioaktiv, narkotik ilaçlar) emzirme ile uygun düşmezler. Bu hallerde emzirme kesilmelidir." uyarısında bulunuyor.

Birçok hasta annenin bebeğini hiçbir sakınca olmadan emzirebileceğini kaydeden Bursa Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İsmail Özcan, üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren annenin de bebeğini emzirmesinde sakınca olmadığının altını çizdi. Aksine bu durumda annenin emzirmesinin hastalık sırasında vücudunda yapılan antikorları bebeğe vermesi açısından koruyucu olduğunu anlatan Özcan, "İshal geçirmekte olan anne de bebeğini emzirebilir, ancak bebeğini emzirmeden önce ellerini özenle yıkaması çok önemlidir. Bebeklerini emzirmeden önce annelerin ellerini yıkaması her zaman uyulması gereken bir davranıştır. dedi.

dbestcim bu bebekler acaip 3 hafta önce benimkide gece 3 olmadan uyumuyordu...şimdi tekrar düzene girdi...zaman zaman böyle değişiklikler oluyor yerimseniben

teşekkür ederim kimselerbilmez.içimi rahatlattın.yani bebeğim benim hastalığımla birlikte bağışıklık kazanıp hastalıktan korunuyo.

bana bak ibolya gacısı link gelirde bana özelden atmazsan tepelerim bak onagöre:tomato::çok istiyom izlemek çoookkkkkk:çok üzgünüm:

aynen canım bazen sıkılıyorum ama benimde durumum bu arkadaşlarımla telefonda konuşuyorum yalnızlığımı atıyoprum:1hug:

sengözlerimebaksanabbenn geldımmsengözlerimebaksanab
sayfalaraa bakkkk yaa
uzun olcikk amaa okiim barii:mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…