yaw benim deli kız fırsat bırakmıyo ki gelip iki çift laf edeyim.. bu sabah iyice delirdi valla resmen üstüme yapışık yaşıyo, saat 730'dan beri toplasan 1,5 saat anca uyudu..
Anne rahatsızlığının belirtilerinin fark etmeden zaten bebeğe geçeceğini belirten uzmanlar, "Anne vücudunun hastalığa karşı oluşturduğu antikorlar sütüyle birlikte bebeğe geçer ve bebeğin hastalığa karşı savunmasını sağlarlar. Ancak bazı hastalıkların gerektirdiği tedaviler (radioaktiv, narkotik ilaçlar) emzirme ile uygun düşmezler. Bu hallerde emzirme kesilmelidir." uyarısında bulunuyor.
Birçok hasta annenin bebeğini hiçbir sakınca olmadan emzirebileceğini kaydeden Bursa Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İsmail Özcan, üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren annenin de bebeğini emzirmesinde sakınca olmadığının altını çizdi. Aksine bu durumda annenin emzirmesinin hastalık sırasında vücudunda yapılan antikorları bebeğe vermesi açısından koruyucu olduğunu anlatan Özcan, "İshal geçirmekte olan anne de bebeğini emzirebilir, ancak bebeğini emzirmeden önce ellerini özenle yıkaması çok önemlidir. Bebeklerini emzirmeden önce annelerin ellerini yıkaması her zaman uyulması gereken bir davranıştır. dedi.
bana bak ibolya gacısı link gelirde bana özelden atmazsan tepelerim bak onagöre:tomato::çok istiyom izlemek çoookkkkkk:çok üzgünüm:
sengözlerimebaksanabbenn geldımmsengözlerimebaksanab
sayfalaraa bakkkk yaa
uzun olcikk amaa okiim barii:mymeka::mymeka:
sünnet için 3- 6 yas arası cookk tehlıklelı.psıkolojık acıdan..
ibolya,mmf27.tuuce bakmayınn uleee yazınn
muayneden çıktıktan sonra içni çekeçeke alt dudağını büze büze ve gözümün içine baka baka nasıl ağladı sen ne biçim bi annesin der gibi bana öyle geldi tabii çünkü damladan sebep ogün görmüyomuş gözleri belkide göremediğiiçin huızursuz olabilir:uhm:bugün
eh barısalım bari:dilcikar::ŞenizŞenizkurrrrrrrrrrban olurum saaaaaaaaaaaa mucuk aşkum beniimmmmmm kıyamam gözümün nuru gönlümün süruruuuuuuuuuuuuuuuuu, celenim gönül çelenim yavrum böcüğüm bidenemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
barıştıkmı
off aynen bacım:çok üzgünüm:ben buraya 1 buck ay oldu tasınalı.izmirden geldim.tüm cevrem deişti.kimseyi tanımıyorum.dısarı cıkiim desem hava soğuk el kadar bebekle nereye:zaten cıksam bu sehirde karıları mıcındn şişliyolarcokacimcoookyani kocam insafa gelirde hafta sonu cıkalım derse bi hava alıorum işte:çok üzgünümtamam tamam küsmedim.aanacım evde çok sıkılıyorum ya. bu bebiş benim dengemi bozdu.eve gelen giden de yok benim için yalnızca sizler varsınız. annem de yok yanımda zten . burda başka kimsem de yok. kociş de akşam geliyor . anlayacağınız bunaldım yaaaa.
sinemada görülecek okadar film var ki suara sankim bize gıcıklığına hepsini aynı anda sürdülerah kuzum anlıyom bn seni, ben de yanlızım yaaa, akşama kadar bi sizle bi bebişimle birlikteyim, bebişim uyuduğu yada kendi kendine oynaştığı zamanlarda takılıyom sizinle, neden bu kadar deli doluyum sanıyon, neden bu kadar çirkefim sanıyon : reelde hanfendi sanalda çirkefim anacım ben, reelde de deli doluyum da bu kadar manyak diilim yani sıkma canını olur gider, yeni bi hayata başladık bütün düzenimiz yeniden oluşuyo, bende de oluyo, bu yeni hayatıma alışmakta bazen zorlanıyorum, mesela şu ıssız adam filmine gitmeyi çok istiyorum, ama böcüüğm varken onu nasıl bırakıp gideyim, belki ayıp ediorum ama şu anda korsanını arattırıyorum çünkü bu filmi görmeyi çok istiyorum, çünkü o birrrrrrrrrrrrrrrr aşk filmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii veeeeeeeee bennnnnn duyguların kadınıyımmmmmmmmmmmmmmmmm çnküüüüüüü ben bir balığımmmmmmmmmmmmmm : bilmem anlatabildim mi, ahhhh titanik mi izlesem napsam aşkım geldi yine
banada gönde. ama virüs yerse pc ben seni yerimcokacimcoook kocamda beni yercokacimcoook ozaman hiç düşünmeden satarım seni ahanda bu karı yaptırdı derimşutarafagitti:anacım bi arkadaşın sitesi var, herif pc profesörü, dün bana ıssız adamı bul çabuk dedim, o da bi bakim dedi, bulabilirsem siteme koyayım ordan izle dedi, hem virüssüz olur dedi, şimcik ondan haber bekliyom, haber gelirse linki özel mesajdan atayım, sinemayı felan unut anacım, evde bebecik duururken sen filmden bi halt anlamazsın, şahsen bende öyle oluyo, bi pazara gidiyom on kere annemi arıyom yusuf eymen nasıl diye, halbuki kadın benden iyi bakıyo, en güzeli gözünün önündeyken seyret, benim arkadaş ayarlasın da ben özel mesajla bildireyim sana emi
Slm arkadaslar bugun dolu misafirim vardi yeni gelbildim
lan gene kıllatmısınız haaku oku bitmio len:
eh barısalım bari
off aynen bacım:çok üzgünüm:ben buraya 1 buck ay oldu tasınalı.izmirden geldim.tüm cevrem deişti.kimseyi tanımıyorum.dısarı cıkiim desem hava soğuk el kadar bebekle nereye:zaten cıksam bu sehirde karıları mıcındn şişliyolarcokacimcoookyani kocam insafa gelirde hafta sonu cıkalım derse bi hava alıorum işte:çok üzgünümzamanda itini parka çişe cıkaranlar gibi hissediyorum-tatlicadiarzu-
ne demiş imparator
yanlızım dostlarım yanlızım yanlıııızzz:
sinemada görülecek okadar film var ki suara sankim bize gıcıklığına hepsini aynı anda sürdüler
banada gönde. ama virüs yerse pc ben seni yerimcokacimcoook kocamda beni yercokacimcoook ozaman hiç düşünmeden satarım seni ahanda bu karı yaptırdı derimşutarafagitti:
ooohh sen şimdi mantıda yapmısındırcokacimcoook acıktım beeecokacimcoook azcık bize mantı yap len leylaaaaa.s.a.s.
Ay canim benim misafirlere manti yapamadim bu cadiyla mumkun mu hic yoksa super mantib yaparim biz cok kucuk minik minik yapiyoruz bayagi ugrastiriyo o bakimdan bebekle zor olur du kolaya kactim
kızlar benim bebiş de prematüre doğdu ama öyle bir muayene yapılmadı. sizin bebekler kaç haftalık doğmuştu.benimki 36 haftalık acaba benimki de böyle bir muayene yapılmalı mı? acele cevap bekliyorum
Kizlar benim kizim cok kusuyo ya hergun onunda benimde ustumu degistirmikten usandim ben bebekler hep kusar diye endiselenmiyodum ama bugun misafirler cok kusyo dediler oda masallah kucaktan kucaga gitmekten iyice sarsildi herkesi kusmukladi kafami karisti ya normalmi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?