2008 Ekim Anneleri

yaw benim deli kız fırsat bırakmıyo ki gelip iki çift laf edeyim.. bu sabah iyice delirdi valla resmen üstüme yapışık yaşıyo, saat 730'dan beri toplasan 1,5 saat anca uyudu..

ah canımmmm kıyamam, kız kanguruya bindir kucağında dursun o şekilde yaz bari anam

şimdi bu biz nezle, grip vs iken de bebişlerimizi emzirebiliriz demek oluyo dimi

sünnet için 3- 6 yas arası cookk tehlıklelı.psıkolojık acıdan..

yav anacım zaten genelde okula başlayacağı yılın son yazında yapılıyo sünnetler, ben de o zaaman yaptırcam

ibolya,mmf27.tuuce bakmayınn uleee yazınn

yavrum güzelim balım anam geldi lem çocuğu yıkadık yarın aşı olcez bilmiyonuzmu, karı gelmiş sen otur ben bi karılarla kırıştırayım mı dicem :mymeka:

yav kızım niye yaptırıyonuz şunu, gördğünü anlayamıyomusun, benimki böcük böcük bakıyo, teeeee uzaklardayken bile beni seçiyo, sürekli hareketlerimi takip ediyo, ne gerek var muayeneye yazık ay

lan gene kıllatmısınız haaku oku bitmio len:

kurrrrrrrrrrban olurum saaaaaaaaaaaa mucuk aşkum beniimmmmmm kıyamam gözümün nuru gönlümün süruruuuuuuuuuuuuuuuuu, celenim gönül çelenim yavrum böcüğüm bidenemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
barıştıkmı
eh barısalım bari:dilcikar::ŞenizŞeniz
off aynen bacım:çok üzgünüm:ben buraya 1 buck ay oldu tasınalı.izmirden geldim.tüm cevrem deişti.kimseyi tanımıyorum.dısarı cıkiim desem hava soğuk el kadar bebekle nereye:zaten cıksam bu sehirde karıları mıcındn şişliyolarcokacimcoookyani kocam insafa gelirde hafta sonu cıkalım derse bi hava alıorum işte:çok üzgünümzamanda itini parka çişe cıkaranlar gibi hissediyorum-tatlicadiarzu-

ne demiş imparator
yanlızım dostlarım yanlızım yanlıııızzz:

sinemada görülecek okadar film var ki suara sankim bize gıcıklığına hepsini aynı anda sürdüler
banada gönde. ama virüs yerse pc ben seni yerimcokacimcoook kocamda beni yercokacimcoook ozaman hiç düşünmeden satarım seni ahanda bu karı yaptırdı derimşutarafagitti:

kıllatcez tabi olm. celen de gelcekmıs aman da aman onu bekleyelım mı dıcektık :mymeka: itini parka çişe cıkaranlar gibi ha :roflol: anam şimcik cocukla konustum. goruntusu guzel bısı bulayım söz dedı. beklemekten baska care yok delikafadulden bu arada bı yer kesfetmısım arog. osmanlı cumhurıyetı bılem var. gel gor benım bocukten ona sıra gelmıo :)

Ay canim benim misafirlere manti yapamadim bu cadiyla mumkun mu hic yoksa super mantib yaparim biz cok kucuk minik minik yapiyoruz bayagi ugrastiriyo o bakimdan bebekle zor olur du kolaya kactim

kim ule bızım yazdıklarımızı okuyan mısafırler. gelın cıbık buraya. ıkı satır da sız yazın bakem. yok ole kacak okuyup da gıtmek :mymeka:

Ay canim benim misafirlere manti yapamadim bu cadiyla mumkun mu hic yoksa super mantib yaparim biz cok kucuk minik minik yapiyoruz bayagi ugrastiriyo o bakimdan bebekle zor olur du kolaya kactim

yav boşver celeni, karıya ne desen canı çekiyo, celen ne diyom bak ibolyaaaaaa ibolyaaaaaaa ibolyaaaaaaaa, canın çekti mi anam :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

kızlar benim bebiş de prematüre doğdu ama öyle bir muayene yapılmadı. sizin bebekler kaç haftalık doğmuştu.benimki 36 haftalık acaba benimki de böyle bir muayene yapılmalı mı? acele cevap bekliyorum

kızlar benim bebiş de prematüre doğdu ama öyle bir muayene yapılmadı. sizin bebekler kaç haftalık doğmuştu.benimki 36 haftalık acaba benimki de böyle bir muayene yapılmalı mı? acele cevap bekliyorum

36 haftalık prematüre sayılmaz ki anacım, bebekler 34. haftadan sonra sorunsuz yaşayabiliyorlar, 37. haftadan sonra da miyadında doğum kabul ediliyor, sen sadece 1 hafta erken doğurmusun, ben ilk doğduğu haftalarda devlet hastanesinde işitme testi yaptırmıştım, göz için test yaptırmayı gerek görmedim, annem ellerini havada hareket ettiriyo ve benimkisi annemin ellerini takip ediyo, ayrıca ben onun etrafından geçerken kafasını benim gittiğim yöne döndürüp beni seyrediyo, gözlerinde hiçbir prolblem yok çok şükür , ama işitme testi gerekli olabilir, hoş şu anda sevdiğim zaman gülümsüyor bana, tabi bu gülümsemesi onun karşısında olup ona hareketler yapmamdan mı yoksa ses tonumdan mı onu bilmiyorm

Kizlar benim kizim cok kusuyo ya hergun onunda benimde ustumu degistirmikten usandim ben bebekler hep kusar diye endiselenmiyodum ama bugun misafirler cok kusyo dediler oda masallah kucaktan kucaga gitmekten iyice sarsildi herkesi kusmukladi kafami karisti ya normalmi ki

doktoruna sor anacım, ama bu ekim karılarından duyduğuma göre fışkırır tarzta ağızdan ve burundan aynı anda geliyosa doktora gidilmeliymiş, normal kusuyosa midesindeki fazlayı atıyodur,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…