leylacım benim oğluşta fışkırır gibi kusuyordu 1 hafta boyunca böyle sürdü ama doktorum herhafta kontrole çağırdı kilo alımı çok iyiydi...mideyi büyütürkende kusuyolar galiba...çünkü benimki kusup hemen tekrar yemek istiordu hızlada kilo alıyordu.sonra mideyi büyüttük şimdide doymuyor cokacimcoookKizlar benim kizim cok kusuyo ya hergun onunda benimde ustumu degistirmikten usandim ben bebekler hep kusar diye endiselenmiyodum ama bugun misafirler cok kusyo dediler oda masallah kucaktan kucaga gitmekten iyice sarsildi herkesi kusmukladi kafami karisti ya normalmi ki
36 haftalık prematüre sayılmaz ki anacım, bebekler 34. haftadan sonra sorunsuz yaşayabiliyorlar, 37. haftadan sonra da miyadında doğum kabul ediliyor, sen sadece 1 hafta erken doğurmusun, ben ilk doğduğu haftalarda devlet hastanesinde işitme testi yaptırmıştım, göz için test yaptırmayı gerek görmedim, annem ellerini havada hareket ettiriyo ve benimkisi annemin ellerini takip ediyo, ayrıca ben onun etrafından geçerken kafasını benim gittiğim yöne döndürüp beni seyrediyo, gözlerinde hiçbir prolblem yok çok şükür , ama işitme testi gerekli olabilir, hoş şu anda sevdiğim zaman gülümsüyor bana, tabi bu gülümsemesi onun karşısında olup ona hareketler yapmamdan mı yoksa ses tonumdan mı onu bilmiyorm
zorla kestircez yani çoçumu...neyse biran önce olsada kurtulsak şu kestirme derdinden...annemle konuşmuştum bugün o da düğün yaparız fln dio..bende aslaaa istemem ne o öle sünnet düğünü fln saçma gelior bana kim ne derse desin :dilcikar: biliom ibolya biliom kesin göndertcen sen beni kazana Çok üzgünüm çoook
yav kızım niye yaptırıyonuz şunu, gördğünü anlayamıyomusun, benimki böcük böcük bakıyo, teeeee uzaklardayken bile beni seçiyo, sürekli hareketlerimi takip ediyo, ne gerek var muayeneye yazık ay
sen ibolyaya götürcen karı bi bakışta anlar...çatlak profesör herşeyide bilir naniknanik kendisi iş bitirici olarakta anılır şutarafagittilen piskopatmıyız yaptırcaz gerek olmasa :mymeka:bugün shovda kör olan bebe varya yapılması gereken rop yapılmadı diye oldusenağlamaişte ondan katlanıyom bunnara canımcımm:1hug:
zorla kestircez yani çoçumu...neyse biran önce olsada kurtulsak şu kestirme derdinden...annemle konuşmuştum bugün o da düğün yaparız fln dio..bende aslaaa istemem ne o öle sünnet düğünü fln saçma gelior bana kim ne derse desin :dilcikar: biliom ibolya biliom kesin göndertcen sen beni kazana Çok üzgünüm çoook
len piskopatmıyız yaptırcaz gerek olmasa :mymeka:bugün shovda kör olan bebe varya yapılması gereken rop yapılmadı diye oldusenağlamaişte ondan katlanıyom bunnara canımcımm:1hug:
sen ibolyaya götürcen karı bi bakışta anlar...çatlak profesör herşeyide bilir naniknanik kendisi iş bitirici olarakta anılır şutarafagitti
kıss ibolya seni içeri atcekler bu korsan film işinden haberin olsun delü karuu -tatlicadiarzu- ...el kadar yavruyla napceksen orlarda bırak bu korsan işleriniiiii :mymeka:
kız ibolya seni düğünde düşünüyorum kollarında adana burmaları milletin gözüne gözüne sokaraktan şakkıdı şakkıdı oynadığınııı :dance: ohh yandan kaydirigubbakcemile3
ay bende hem yazıom hem gülüom adamda bakıo neye gülüorsun dio ne diim ben şimdi ben bu adamaa ha süle bakeemayyyyyy yok beeeeee okadar da dııl yuh yanı. allah cezanı vermesın mulayım :roflol::roflol::roflol:
ay bende hem yazıom hem gülüom adamda bakıo neye gülüorsun dio ne diim ben şimdi ben bu adamaa ha süle bakeem
onun dizinde bi pc benim dizimde bi pc,adresi verimde buraya girsin konuştuklarımızı görsün.acık o da gülsün bea...adamceyizimle bizzat tanışıverirsünüz...onunda hakkı var gülmeyee:roflol:kkda manyak bı karı var de. korkmasın ısırmam:roflol::roflol::roflol:
onun dizinde bi pc benim dizimde bi pc,adresi verimde buraya girsin konuştuklarımızı görsün.acık o da gülsün bea...adamceyizimle bizzat tanışıverirsünüz...onunda hakkı var gülmeyee:roflol:
gelmesin demi ne o öle kadınlar hamamına gelmiş gibi olur :roflol: iki değil 5 tane olsa yeridir anacım...6 yıl önce doum günü hediyemdi ama ikimizde kullanıyorduk 3 yıl sonra onada aldık tabi ben ona fırsat vermiordum...bide çokça yurtdışına görevleri olunca illaki internetten görüşmek zorundayız o yüzden lasıım...aanaaaaa delımısın sen be napcek herif karılar klübünde gitsin erkekler klübüne takılsın, ben gidip onların klübüne giriyom mu, girmesin karrrrrrrrrdeşim buraya, o zaman rahat edemem ben, hemi açık olurm açıkta olurum, müsait olmam, ters bi laf ederim falan filan feşmekan yane, ne işi var ay aramızda, illa gülcekse nette bi sürü fıkra komik hikaye zırt pırt sitesi var, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şiddetim geliyo yine bak :mymeka: hemi sizin evde iki tane pcnin işi ne lem:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?