2008 Ekim Anneleri

leylacım benim oğluşta fışkırır gibi kusuyordu 1 hafta boyunca böyle sürdü ama doktorum herhafta kontrole çağırdı kilo alımı çok iyiydi...mideyi büyütürkende kusuyolar galiba...çünkü benimki kusup hemen tekrar yemek istiordu hızlada kilo alıyordu.sonra mideyi büyüttük şimdide doymuyor cokacimcoook

zorla kestircez yani çoçumu...neyse biran önce olsada kurtulsak şu kestirme derdinden...annemle konuşmuştum bugün o da düğün yaparız fln dio..bende aslaaa istemem ne o öle sünnet düğünü fln saçma gelior bana kim ne derse desin :dilcikar: biliom ibolya biliom kesin göndertcen sen beni kazana Çok üzgünüm çoook

hastaneden çıkmadan doğumdan sonra, bi sürü doktor gelip muane edio bebeği işitme testi içinde ellerinde bi cihaz var kulağına ses verio heralde hemen irkilio bebek de ... ben normal doğurduğum için heran çocuğun başındaydım kim napıo haberdar idim oğlum da hep yanımdaydı odaya beraber gelmiştik kucağımda ay duygulandım şimdi doğum yaptığım gün aklıma geldi senağlama

bende doğduğunda sünneti de olsun diodum ama malesef erken doğum yaptım zaten oğlumun şeyisi minnacıktı zaten....doktor 3aylıkken sorduğumuzda hemen kestireblirsiniz hareketlenince iyileşmesi zor olur dedi ama kıyamadık yine de annem de düğün yapmamak için mi kestirceniz dedi öyle kaldı bakalım

yav kızım niye yaptırıyonuz şunu, gördğünü anlayamıyomusun, benimki böcük böcük bakıyo, teeeee uzaklardayken bile beni seçiyo, sürekli hareketlerimi takip ediyo, ne gerek var muayeneye yazık ay

len piskopatmıyız yaptırcaz gerek olmasa :mymeka:bugün shovda kör olan bebe varya yapılması gereken rop yapılmadı diye oldusenağlamaişte ondan katlanıyom bunnara canımcımm:1hug:

len piskopatmıyız yaptırcaz gerek olmasa :mymeka:bugün shovda kör olan bebe varya yapılması gereken rop yapılmadı diye oldusenağlamaişte ondan katlanıyom bunnara canımcımm:1hug:
sen ibolyaya götürcen karı bi bakışta anlar...çatlak profesör herşeyide bilir naniknanik kendisi iş bitirici olarakta anılır şutarafagitti

:roflol: vallaha ben calgılı tumbeklı ertesı gun de yemeklı mevlıdlı yaptıracam ahtım var ben eskı kafalıyım anacım anlamam cazdan poptan huhahahaha

kıss ibolya seni içeri atcekler bu korsan film işinden haberin olsun delü karuu -tatlicadiarzu- ...el kadar yavruyla napceksen orlarda bırak bu korsan işleriniiiii :mymeka:

valla bızım dr rap rup demedı anacım. hatta benım çapkın bocuk dr teyzesını gozlerıyle yıyınce dr teyzesı gulerek aaaaaaaa suna bak benı gozlerıyle takıp edıo ne komık cocuk bu yav dedı senınkı erken dogduydu ya belkı ondandır anacım. gerekıosa ıhmal etmeyecen tabı

sen ibolyaya götürcen karı bi bakışta anlar...çatlak profesör herşeyide bilir naniknanik kendisi iş bitirici olarakta anılır şutarafagitti

anlarım tabı ne zannettın :dilcikar: bana bu alemde iş bıtırıcı ıbolya derler:roflol::roflol::roflol:

kıss ibolya seni içeri atcekler bu korsan film işinden haberin olsun delü karuu -tatlicadiarzu- ...el kadar yavruyla napceksen orlarda bırak bu korsan işleriniiiii :mymeka:

ben sımdı sana ne iş yaptıgımı solerdım de burda uygun dııl :roflol:
hemı korsan olup da satıommu ben bunu alt tarafı netten fılm seyretcem yarın ızlıcem dersen mok verırım:mymeka: :roflol:

kız ibolya seni düğünde düşünüyorum kollarında adana burmaları milletin gözüne gözüne sokaraktan şakkıdı şakkıdı oynadığınııı :dance: ohh yandan kaydirigubbakcemile3

kız ibolya seni düğünde düşünüyorum kollarında adana burmaları milletin gözüne gözüne sokaraktan şakkıdı şakkıdı oynadığınııı :dance: ohh yandan kaydirigubbakcemile3

ayyyyyy yok beeeeee okadar da dııl yuh yanı. allah cezanı vermesın mulayım :roflol::roflol::roflol:

kkda manyak bı karı var de. korkmasın ısırmam:roflol::roflol::roflol:
onun dizinde bi pc benim dizimde bi pc,adresi verimde buraya girsin konuştuklarımızı görsün.acık o da gülsün bea...adamceyizimle bizzat tanışıverirsünüz...onunda hakkı var gülmeyee:roflol:

onun dizinde bi pc benim dizimde bi pc,adresi verimde buraya girsin konuştuklarımızı görsün.acık o da gülsün bea...adamceyizimle bizzat tanışıverirsünüz...onunda hakkı var gülmeyee:roflol:

aanaaaaa delımısın sen be napcek herif karılar klübünde gitsin erkekler klübüne takılsın, ben gidip onların klübüne giriyom mu, girmesin karrrrrrrrrdeşim buraya, o zaman rahat edemem ben, hemi açık olurm açıkta olurum, müsait olmam, ters bi laf ederim falan filan feşmekan yane, ne işi var ay aramızda, illa gülcekse nette bi sürü fıkra komik hikaye zırt pırt sitesi var, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şiddetim geliyo yine bak :mymeka: hemi sizin evde iki tane pcnin işi ne lem:uhm:

gelmesin demi ne o öle kadınlar hamamına gelmiş gibi olur :roflol: iki değil 5 tane olsa yeridir anacım...6 yıl önce doum günü hediyemdi ama ikimizde kullanıyorduk 3 yıl sonra onada aldık tabi ben ona fırsat vermiordum...bide çokça yurtdışına görevleri olunca illaki internetten görüşmek zorundayız o yüzden lasıım...
senin herüf napıo o gelsin :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…