2008 Ekim Anneleri

anam benim herif anlamaz böle fingirdemelerden, o genellikle belediyeye, partilere, bakanlıklara, oraya buraya zırta pırta mail atmaktan zevk alıyo daha çok :roflol:

bugün celeni kocası yemeğe götürmüştür...ne yemeği hadi bill mantı :teytey:

bu karı da yakında 100 kilo olcak ya hadi bakalım :roflol:

düşünsene celenin herüfünün geldiğini adamın ne öküsslüğü kaldı,ne kazana atılmadığı hatta ve hatta aynı kazanın altına odun olduğuu :roflol: puhahaa

Te bu aşam zamanlarıda epten akılcımı alır, gözümü göğnümü bi oş edersin beyav, abe Allah belacımı versin seni çuk severim. Ne derim sana bu aşk beni canımdan etmese gene iyi. Yatmazmıyım yatacıma abe bi direm uyku girmez güzlerime. Dün o yanı dün bu yanı ep gene silinmez senin ayalin beya.günlerdir ekimekten sudan kesildim artıkım. Tarlada elim çapa tutmaz, gayfide desen ne bi laf iderim akıdeşleynen ne 66 uynarım. Düşün bubam düşün. Recep ağanın sıpası gibi önüme baka baka solurum. Aşamları sizin maallede sülerim “yarim sende vifa yokmu” şarkısını. Duyarsın elbet. Elmiş ninem bilem diğner. Anlarım kızanım seni anlarım der. Ama üzmeyesin boşuna datlı canını, unda u baba varken vermez asibeyi sana der ep. İşte o zuman çeltik tarlasına döner galbim. Epten gene vıcık vıcık. Şu buban olucak gapçık ağızlıyı yola getiremezmisin beya. Aşıklık çekeriz bilirsin işte. Eriye eriye gündöndü sapına döndük anacını satımının. Az çok zanaatimiz de var. Yaparız fıtımışın baçade bi düğün. Daktırırım beş dane cumuriyet, alırım uzun tülü mantu, alırım kul çantası, alırım içine allık bilem, süle anana aşama bunları çıtlatsın bubana. Yoğsam atar em vallahi em billahi damarları beğnimin. Buzmayasın adamın aklını. Yarın gecem alil’le rasim’i yanıma gatıp seni de ısmayıl’ın cibe atıp çıktıkmı çulu yoluna mokumu yetişirler arkamıza. Te ben adama buguda sülerim. Kal sağlıcakla. Seni seven sevgilin: yolsuzların sarı mümin
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: anacım oku oku da gül

üff bea ibolya okuyana kadar gübeciğim çatladı
celencim güselim hojgeldin ibolya şu tarafa gitti şutarafagitti

ay oku oku bitiremedim çeneniz düşmüş iyiceeee klava: kıskancık oldum valla ama bugün benim kızın delirme günü sanırım sabah 730 dan beri anca 2 saat uyumuştur delikafadulden fenalık geldi anneme şutladım valla annecim de ayağında sallıyo şimdi

celen geldi ibolya kaçmış ehehehehe :roflol:

Son düzenleme:
yav boşver celeni, karıya ne desen canı çekiyo, celen ne diyom bak ibolyaaaaaa ibolyaaaaaaa ibolyaaaaaaaa, canın çekti mi anam :

bugün celeni kocası yemeğe götürmüştür...ne yemeği hadi bill mantı

düşünsene celenin herüfünün geldiğini adamın ne öküsslüğü kaldı,ne kazana atılmadığı hatta ve hatta aynı kazanın altına odun olduğuu : puhahaa

celenin kulakları ne biçim çınlıordur şimdiiiiii : çak kız

yürrrrrrrrrü beeeeee kim tutar bizi :

[/IMG] bu celen için, gelince beni kesin paralıcak ::

abbbooooowww:1shok::1shok:bu ne leeeyyynn:1shok:kurt kocayınca ahanda bööle maskara olii:
heyyyyytttt cekilin uleeeeyyynnn celen geliiiiahan ben bu karıları yerim beee:mymeka:
len ibolya karısı senn yanına gelicem ve ham yapıcam artık hayallerimi süslüon kızımcokacimcoook
valla meran ahan bu karıya uyuyon senide yoldan cıkarıo:mymeka:senide manı yerine ham yapıcam ya neyseÇok üzgünüm çoook
o farede senn mıcını ısıra ibolya karısı:tomato:

ne kaçacam aslanlar gibi burdayım, gel ule celen gel cokacimcoook:jeyyar::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: anacım ben bi duşa girip gelcem kaybolmayın, arkandan dedikodunu ede ede koktum köpek ölüsü gibi delikafadulden

evet celen ya bu ibolya beni yoldan çıkırıyoooo bişe süleee onaa kendimi kaybediom onla yazışırken ben hanımhanımcıık biriydimm hep ibolya yüzündenn amaa heeeepp :dilcikar:

anacım ben bi duşa girip gelcem kaybolmayın, arkandan dedikodunu ede ede koktum köpek ölüsü gibi delikafadulden

kaçma len gel burayakaydirigubbakcemile:mymeka:ah ulennn kazana bi ekim anası atacağım heç aklıma gelmezdiCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…