gelmesin demi ne o öle kadınlar hamamına gelmiş gibi olur :roflol: iki değil 5 tane olsa yeridir anacım...6 yıl önce doum günü hediyemdi ama ikimizde kullanıyorduk 3 yıl sonra onada aldık tabi ben ona fırsat vermiordum...bide çokça yurtdışına görevleri olunca illaki internetten görüşmek zorundayız o yüzden lasıım...
senin herüf napıo o gelsin :roflol:
bugün celeni kocası yemeğe götürmüştür...ne yemeği hadi bill mantı :teytey:
kocan ne maili atıor kıss yoksam kocan milletvekilimi... sengözlerimebaksanab
düşünsene celenin herüfünün geldiğini adamın ne öküsslüğü kaldı,ne kazana atılmadığı hatta ve hatta aynı kazanın altına odun olduğuu :roflol: puhahaa
celenin kulakları ne biçim çınlıordur şimdiiiiii :dance: çak kız :içelim:
aman yok sadece duyarlı bi vatandaş :roflol:
sende sağlık bakanlığına faln mailatıyodun yanlış hatırrlamıyosam
üff bea ibolya okuyana kadar gübeciğim çatladı
celencim güselim hojgeldinibolya şu tarafa gitti şutarafagitti
yav boşver celeni, karıya ne desen canı çekiyo, celen ne diyom bak ibolyaaaaaa ibolyaaaaaaa ibolyaaaaaaaa, canın çekti mi anam :
bugün celeni kocası yemeğe götürmüştür...ne yemeği hadi bill mantı
düşünsene celenin herüfünün geldiğini adamın ne öküsslüğü kaldı,ne kazana atılmadığı hatta ve hatta aynı kazanın altına odun olduğuu : puhahaa
celenin kulakları ne biçim çınlıordur şimdiiiiii : çak kız
yürrrrrrrrrü beeeeee kim tutar bizi :
[/IMG] bu celen için, gelince beni kesin paralıcak ::
ay oku oku bitiremedim çeneniz düşmüş iyiceeeeklava: kıskancık oldum valla ama bugün benim kızın delirme günü sanırım sabah 730 dan beri anca 2 saat uyumuştur delikafadulden fenalık geldi anneme şutlatım valla annecim de ayağında sallıyo şimdi
celen geldi ibolya kaçmış ehehehehe :roflol:
abbbooooowwwbu ne leeeyyynnkurt kocayınca ahanda bööle maskara olii:
heyyyyytttt cekilin uleeeeyyynnn celen geliiii ahan ben bu karıları yerim beee
len ibolya karısı senn yanına gelicem ve ham yapıcam artık hayallerimi süslüon kızımcokacimcoook
valla meran ahan bu karıya uyuyon senide yoldan cıkarıo:mymeka:senide manı yerine ham yapıcam ya neyseÇok üzgünüm çoook
o farede senn mıcını ısıra ibolya karısı:tomato:
anacım ben bi duşa girip gelcem kaybolmayın, arkandan dedikodunu ede ede koktum köpek ölüsü gibi delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?