2008 Ekim Anneleri

bu saatte ne duşuysa sabah kalkar kalkmaz alsana :mymeka: yicem dedin ya celen temiz temiz yenmek istiyor Çok üzgünüm çoook

evet celen ya bu ibolya beni yoldan çıkırıyoooo bişe süleee onaa kendimi kaybediom onla yazışırken ben hanımhanımcıık biriydimm hep ibolya yüzündenn amaa heeeepp :dilcikar:

ah aahh sende az deilsin ya neyse:mymeka:seni niyeyse affedesim geldi.ama sennde defterini dürücem biaraa:enbuyukkk:

kaçma len gel burayakaydirigubbakcemile:mymeka:ah ulennn kazana bi ekim anası atacağım heç aklıma gelmezdiCADIARZU

anacım allah yalancılardan korusun cümlemizi, içinde varmış ben napim, azcık türtükledim içindeki canavar çıktı ortaya, şimdi bunda benim bi günahım var mı, heme sen kendine bak bi kere, sanki benden eksik bi yanın var :roflol:

bu saatte ne duşuysa sabah kalkar kalkmaz alsana :mymeka: yicem dedin ya celen temiz temiz yenmek istiyor Çok üzgünüm çoook

hesap mı vercem olm, yarın sağlık ocağına aşıya gidecez, bebemle ilgilenmem lazım geler, o zaman nasıl banyo edem, şimdiden ediyom işte, heme sağlık ocağına pis pis mi gidim yani, hem size ne karrrrrdeşim niye banyo yaptığımın hesabını mı vercem allah allah yav :mymeka:

ah aahh sende az deilsin ya neyse:mymeka:seni niyeyse affedesim geldi.ama sennde defterini dürücem biaraa:enbuyukkk:

aynen anacım birlikte dürelim, asıl bu beni yoldan çıkartıyo, yoksa ben seni daha çok severim bilirsin, hatta öyle çok severim ki sevgimden öldüresim geliyo :roflol:

karatay kaçmış melldayı yakalayılım, çıtır karısı sende gel buraya, ayrıcana leyla karısı seni de piste beklioruz :roflol:

ay celeeeeeeen naptıın nerlerdeydiin canım arkadaşım sülermisinn a.s.
hee canı arkadasıymıs:dilcikar: cok pis hayvani duygularımı cıkarıonuz bak söliim-tatlicadiarzu-

vaaşşşhh bana mı dii bunuu:1shok: abboow hem suclu hemi güçlü..ne varmıs bende ben melek gibin karıyım bee:1closedeyes:

tabbbbbi canımmmmmmmmm daha dün kocasını kazanın altında odun niyetine yakcak olan bendim demiüüüüüü :roflol:

neyse kızlar birbirimizi yemeyelim dost var düşman var demii canlarım beniiiimm yerimseniben kötükedihüso

yok ay ne yicez aaaaaaa, valla ben şaka takılıyom, gayet de güzel eğleniyom, şaka bi yana kırıcı laflar etmiyom dimi, eğer kırıyosam söleyin bak, kimmseyi kırmak istemem, benim maksadım iccük gırgır yapmak :1hug:

kızımı uyuturken parmak kızı okudum o hikayeyi çok sevio sonunda prens gelio parmak kızı alıo evleniolar...kızım ne dese beğenirsiniz aşık olmuşş uleen anasınıfına gidior daha 5 yaşında...alperene aşıkmışş çıldırcemm gelde içme leynn

Alah cezanızı vermesin ne bu lenn:mymeka:gelıom gıdıom aynı muhabbet:mymeka:

tabbbbbi canımmmmmmmmm daha dün kocasını kazanın altında odun niyetine yakcak olan bendim demiüüüüüü :roflol:
olabülüü.benm kocam deilmi ister yakarım ister haslarım istersemdeee:icecream::jeyyar:

ayyy ne güssseeelll:asigim: aferin ona:asigim: olsun olsun aşk iidir:lepi:a.s

ben kırılmıorum ama kırılırsam mutlaka süleriiimm...ha bende kırıosam sizde kolaysa süyleyinn klava: puhahahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…