2008 Ekim Anneleri

delikafadulden:roflol: senin kızmı sölüyo bunu, hemi de 5 yaşında ölemi, hey aşk sen nelere kadirsin :roflol:

bıde kızına masal okuymuş karıya bak.nerden buluon okadar vaktı yavrum bura lak lak edıon.
ben alışkınım bu yastakı cocukların asık olmalakaydirigubbakcemile3rına hatta kendı aralarında evlenmelernekaydirigubbakcemile3

Alah cezanızı vermesin ne bu lenn:mymeka:gelıom gıdıom aynı muhabbet:mymeka:

hemen deiştirelima.s. size sormak istediğim bişi var ama geyik yapmaktan soramadım:mymeka: şindük kocamızlan sey ettik ya gece..hemen banyoya giriomusnuz??sırf banyo yuzunden o işi iptal edip duruyorum.saclarım uzun.kurumuo-tatlicadiarzu- ööle yatarsamda hastalıktan kafayı kaldıramam:çok üzgünüm: sizlder ne yapiisiniz yaw.bana bi çözüm söölen bakam..buarada fön kullanamıyorum migrenm yüzünden..

ayyy ne güssseeelll:asigim: aferin ona:asigim: olsun olsun aşk iidir:lepi:a.s[/QUOTE]
delüüüü karuuuu senin kızın aşık olsa görürdümm senii :mymeka:

ayyy ne güssseeelll:asigim: aferin ona:asigim: olsun olsun aşk iidir:lepi:a.s
delüüüü karuuuu senin kızın aşık olsa görürdümm senii :mymeka:[/QUOTE]

olabilir hiç bi sakıncası yok.neticede o bir izmirli:1closedeyes:aşk izmirlilere her yasta yakısır:lepi::asigim:

vaallaa ben yıkanrım öle yatarım..
gece yapma sende alla alaadelikafadulden
yatana kadar kurur..kaydirigubbakcemile3
karı dert edınmıs kendnelülülülülülü

fırsatım olmuyordu canım önceden bu kadar ama bugünlerde herşeyi kendi yapmak istiyor birlikte boya yapalım diyorum ben büyüdüm dior kendi yapıo bana süpriz sonradan gösterio...hikaye okuyacak yok oluyorum arada merak etme :dilcikar:

ne ettik celencim, biz bişi etmedik, biz taaaaaaatillldeyizzzzzzzzz, uzanmışızzz kumsalaaa, güneş damlaaarr içimizeeeeee :roflol:

anacım şaka bi yana ben saçlarımı geçen gün arkaaşımla birlikte onun ablasının kuaförüne çocuk emzirmeye gittiğimizde hayde yallah kestiriverdim gitti, şimdi omuzlarımda, pek bi rahatım, sıkmıştı zaten uzun saç, hemi annem der ki kocanla birleştiğin zaman çocuğunun yüzüne bakma onu emzirme, neden der bilmem ama eski karıların vardır bi bildiği, ben de bebeğimin her an ağlama ihtimaline binaen o işin hemen arkaısından ışık hızıyla banyo ediyom, hoş bi defa ettik ya neyse :roflol:

len sana konu deiştirdim hala yaranamadım haa:mymeka: dert deil ama su ara bnm için soruna.s

nebiilmm hekeste bı tabu gıbıdır ya,,o iş akla gelınce gece gelır...
ööle dııl bnce sıkıştır sıkıştırabıldığın yerdekaydirigubbakcemile3

[anacım şaka bi yana ben saçlarımı geçen gün arkaaşımla birlikte onun ablasının kuaförüne çocuk emzirmeye gittiğimizde hayde yallah kestiriverdim gitti,

arkadasının ablasının kuaforune cocuk emzırmeye mı gıttınn:uhm::uhm:kaydirigubbakcemile3

işte size cevap;
Cünüp olarak kaldığınız sürede bir namaz kaçırmadıysanız guslü geciktirmekte herhangi bir problem olmaz. Dinimize göre her hangi bir sebepten dolayı cünüp olan yani gusül abdesti alması gereken bir kişi en fazla bir namaz vakti kadar süre cünüp olarak bekleyebilir. Bundan daha fazla bir süre beklemesi caiz değildir.

e hadi ozaman ben kaçanzii:a015::jeyyar::icecream:size ii kıllatmalarlülülülülülü

maalesef o tabuyu kızımız sayesinde yeni koyduk.kendileri 10 bucuktan önce uyumayınca mecbur

he yani kızınız o tabuyu zorla koydurtmasa her dakka her saniye o iş üstünde olcaksınız yani ölemi, yuh celen yuuuuuhhhhh :roflol:

heeeee bunun neresi kötü, çarşının ortasında kaldırıma mı çöneydim yani :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…