kızımı uyuturken parmak kızı okudum o hikayeyi çok sevio sonunda prens gelio parmak kızı alıo evleniolar...kızım ne dese beğenirsiniz aşık olmuşş uleen anasınıfına gidior daha 5 yaşında...alperene aşıkmışş çıldırcemm gelde içme leynn
Alah cezanızı vermesin ne bu lenn:mymeka:gelıom gıdıom aynı muhabbet:mymeka:
Alah cezanızı vermesin ne bu lenn:mymeka:gelıom gıdıom aynı muhabbet:mymeka:
delüüüü karuuuu senin kızın aşık olsa görürdümm senii :mymeka:[/QUOTE]ayyy ne güssseeelll:asigim: aferin ona:asigim: olsun olsun aşk iidir:lepi:a.s
vaallaa ben yıkanrım öle yatarım..
gece yapma sende alla alaadelikafadulden
yatana kadar kurur..kaydirigubbakcemile3
karı dert edınmıs kendnelülülülülülü
hemen deiştirelima.s. size sormak istediğim bişi var ama geyik yapmaktan soramadım:mymeka: şindük kocamızlan sey ettik ya gece..hemen banyoya giriomusnuz??sırf banyo yuzunden o işi iptal edip duruyorum.saclarım uzun.kurumuo-tatlicadiarzu- ööle yatarsamda hastalıktan kafayı kaldıramam:çok üzgünüm: sizlder ne yapiisiniz yaw.bana bi çözüm söölen bakam..buarada fön kullanamıyorum migrenm yüzünden..
merancım onun sımdıkı ask anlaısı çok farklı,,sen takam kafanaaa.
len sana konu deiştirdim hala yaranamadım haa:mymeka: dert deil ama su ara bnm için soruna.s
nebiilmm hekeste bı tabu gıbıdır ya,,o iş akla gelınce gece gelır...
ööle dııl bnce sıkıştır sıkıştırabıldığın yerdekaydirigubbakcemile3
maalesef o tabuyu kızımız sayesinde yeni koyduk.kendileri 10 bucuktan önce uyumayınca mecbur
[anacım şaka bi yana ben saçlarımı geçen gün arkaaşımla birlikte onun ablasının kuaförüne çocuk emzirmeye gittiğimizde hayde yallah kestiriverdim gitti,
arkadasının ablasının kuaforune cocuk emzırmeye mı gıttınn:uhm::uhm:kaydirigubbakcemile3
e hadi ozaman ben kaçanzii:a015::jeyyar::icecream:size ii kıllatmalarlülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?