2008 Ekim Anneleri

valla bende hıc bekletmemm kosa kosaaa gıderımm..sengözlerimebaksanab
kım gırcek once kavgası yapıoz bıdee......hheehehehehehhehe:jeyyar:

aman yarebbim kuaför demeyin bana sinirden ölcem...ökküze özellikle söyledim hatta lütfen lütfen lütfen sadece uçlarından dediğim haldee 1-2 cm yani adam nerden baksan 10 cm kısa kestii...ya neden tüm kuaförler böylee....kazancıbaşı kazancıbaşı kuaförümü atabilürmüyümm klava:

valla bende hıc bekletmemm kosa kosaaa gıderımm..sengözlerimebaksanab
kım gırcek once kavgası yapıoz bıdee......hheehehehehehhehe:jeyyar:

valla ben de giderdim de benim çamaşır makinesi bozuk, herif de uyuyo, cumartesi gün herif hadi kalk karı çamaşır makinesini çalıştır yıkancak çamaşırlarım var dedi, benm herifin hödüklüğü işte bi gün önce söylese tıkır tıkır çalışıyodu, o gün de bozulacağı tuttu, herif kirli çamaşırlarıyla bekliyo öyle kaç gündür, ya kendi yıkıycak ya makine düzelene kadar bekleyecek, bilemiyorum artık :icecream::roflol:

delikafaduldenmerancım kı anası olarak damada napıon,,,,,,
oğlan anası olarak gelinine napcanı düşünemıyorumm bılemmdelikafadulden
acaiipp bı kaynana olur senden lennnn,kaydirigubbakcemile3
gelınde gelır kk ya "bır derdım var" a yaza artıkın:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

at anam kazan deeeeee orda, içi de bomboş bu ara hiçkimse kazana kimseyi atmıyo, herifler kıymete bindi puhahahaha
bu arada benim kuafer de öyle ama ben hiç takmam, direkt otururum kuaför masasına, buyur istediğn gibi takıl derim, uzun mu olsun kısa mı der, sadece uzun veya kısa olsun derim, ne modeline karışırım ne uzunluğunun çokluğuna azlığına karışırım, kendi kafasına göre keser biçer, aynada bi bakarım oh misler gibim karı olmuşum hihoyyyt

puhahahahahaha on numarasın lem çıtır :roflol::roflol::roflol:

şimdik senın gıtmenle,çamaşır makınesın bozuk olması ne alakaa:uhm:
ayrıca senın herufun camasırlarından bıze neşakkıdı

çamaşır makinesi bilenem sizin o olayı yapmanıza karşıı...
ibolya icraat sıfır(0) otur yerine,celen 5(beş)aferim kızım devamlı böyle çalışkan ol...yok çamaşır makinesi bozuldu yapamadık hocam fln gibi bahaneler bulma evladıııııım eferimm :teselli:
çok çalışkan olmalıyız,çok çalışkan olmalıyız,bu buluş için bu kocalarımız için çok çalıskan olmalıyız
tembel tembel durmamalıı,geceler hiiiiç boş kalmamalı... :roflol:

şimdik senın gıtmenle,çamaşır makınesın bozuk olması ne alakaa:uhm:
ayrıca senın herufun camasırlarından bıze neşakkıdı

hüfffffffffffffff çııtır bu fıkrayı bilmeyen var mı yaaaaaaa, anacım şimdi burda anlatırdım da müstehcen bi fıkra, yav orda bi espiri var anlamıyonmu, hüf çıtır hüfffffffffffffff

senideee unuttum sanma çıtırım böyle devam edersenn sanada 5(beş) verebilirim...çalışıın çalışınn sabahlar olmasıııııınn

hüfffffffffffffffffff meran karısı ilk kelimelerini okurken anladığını sanmıtşım ama sende de iş yok, hemi çalışkan falan olmak istemiyom ben, mazallah çalışırken bi daha hamile kalırsam ikinci bi çocuğu bu aşamada kaldıramıyecm, varsın benim gecelerim boş kalsın ben gayet mutluyum, zaten herifi de yatak odasına postalamışım anasını satim, gece hor hor hor uyutmuyo yaaaaaa :mymeka:

yok yavriiiiimm beb bılmem üleee mustehcen fılan..
senlen +18e gecelım en iisii kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

yok yavriiiiimm beb bılmem üleee mustehcen fılan..
senlen +18e gecelım en iisii kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

hee bende bilmiom anacım mustehcen bi fıkraa...anlatta kültürümüz artsın demi çıtırıımm

lem karılar adamı delirtirsiniz, sizin yokmu lem çamaşır makineniz, yok da bu çocuklar nerden oldu lemmmmmmmmm leylekler mi getirdi ooooooooluuummmmmm

tamamm lenn anladım valaa amanınnn cokk ayıp vallaaa ha
merancım hadı bas bas yavrum:CüvCüv:
len ıbolya sende git tamır etttır su makıneyıı ehehehehekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…