2008 Ekim Anneleri

len çamaşır makinemiz var çok şükür,eskiden de leğen vardı,leylekle ne alakası var...o kadar cahal değiliz tamam mı benim çocukları leylek getirmedi ama beni leylek getirdi die biliom ben annem öle söylemişti kii doğruuu çok severim leylekleriii...şimdi leyleğe nolmuş makine bozulursa nolurr yaz uleen en fazla atarlar ama sen cesur bir karısın yaz leyynn

ne yani fıkrayı mı anlatim :1shok::1shok:delikafaduldendelikafadulden

:ecrin_bebek:ne güzel ya maşallah bebişler uslu uyuyolar herhalde aman Allah bozmasın

:uhm:günaydın..
sanırsam bugun mısafırkım gelecek:uhm:
hava ınanılmas soğumuş bısey yapasım da gelmıyoyymirmirmirmir
dün aksam ayva tatlısı yaptım.belkım kısır yaparım,bide sosıslı mılfoy.dahA Ne olsun biee:mymeka::mymeka:

kızım hafıften oksurmeye basladı bugun.deneyımlı anne olarak destınamız vardı ama artıkın meranımız var.ne önerırsın bacum? kaydirigubbakcemile5

guten morgeeennnhihoyyyt anam burda hava buzzzz:1no2: kar yağiii ya ben issmiri öslediiiimmm:çok üzgünüm:senağlama

hüfffffffffffffff çııtır bu fıkrayı bilmeyen var mı yaaaaaaa, anacım şimdi burda anlatırdım da müstehcen bi fıkra, yav orda bi espiri var anlamıyonmu, hüf çıtır hüfffffffffffffff
hee bende anlamadıydım.jhatta senn konuyu anlamadığını düşünwrek angut bilenem dediydimkaydirigubbakcemile3 meğer esprükmüş:uhm:
kızım hafıften oksurmeye basladı bugun.deneyımlı anne olarak destınamız vardı ama artıkın meranımız var.ne önerırsın bacum? kaydirigubbakcemile5

ayyy bnm kuzuda öksüriii:çok üzgünüm: ne edeeekkk meraaannnh:a015:

günaydın kısslar...öncelikle üzülmeyin benimkide öksürüoo...21 günlükken ablasından aldı cigerleri mikrop kapmıştı 7 gün antibiyotikle geçti.şimdi yine abladan almış önceki kadar kötü değil hafif hafif öksürüyo doktorumuzu aradım sırtına gögsüne vaporub vicks sür dedi sonrada havluyla sar dedi.bende öyle yaptım şimdi daha iyi hemen açıldı ciğerleri...içinde 3 yaşından küçüklerde kullanılmaz yazıor bilmioyorum kullanırmısınız kullanmazmısınız...mesela kızım çok alerjik onda kullanamıyorum.sizde alın azcık sürün bakın kızarıklık falan yoksa devam edin derim...biz ısınmak için klima kullanıyoruz havayı çok kurutuyor azcık klimanın önünede vicks sürdük ev baya fresh oldu...en azından ev için kullanırsınız.fiyatıda 5 ytl...hadi hepücüğünüzü öptüm...bugün ben yokum kızım babayla sinemaya gidecek benimde temizlik günümm delüü gibün temislik yapcamm :sm_cool:

günaydın kızlar.anacım kimse yokmu???bişey soracaktım bugün nohut yemeği yapacaktımda nasıl yapıldığını unuttum.akşamdan ıslattım şimdi haşlayımmı yoksa haşlamadan pişireyimmi ne dersiniz.birde ne kadar pişsin düdüklüde tabi???

ben haşlamadan malzemesiylebareber çiğden atıyorum düdüklüye 45dk falan pişiyo içine bir bütün sarımsak at gazını alsın
bu arada iyi cesaret ben tadını unuttum gaz yapıcak diye ama ösledimm bee bu havada da ne biçim gider haacokacimcoook

günaydın bacılar benim oğlumda 1 hafta öksürdü doktor ilaç veremedi küçük die bizde göğsüne vicks sürüp yün koyduk bıçak gibi kesti öksürüğü tavsiye ederim birde benim oğlum son 2-3 gündür çok kusuyo çökelek gibi ama baya sulu ve ekşimsi kokuyor acaba midesini üşütmüş olabilirmi??

birde bebişi benimki gibi ufak tefek olanlar ben şu astronot tipi dışarı tulumlarından almak istiyorum battaniye ile dışarı çıkarmamak için ama dün eşim almış 6 aylık için çok aşırı büyük 3 aylığınıda bilmiyorum nasıl olur kullanan varmı dışarı neyle çıkarıyonuz

işte fıkrayı bilseydiniz şappadanak anlardınız da neyyyyyyse artıkın, zaten espirinin moku çıktı :roflol: bu arada biz aşımızı olduk geldik, anam 3 dene cıyır cıyır vurdular, rotavirüs aşısı varmış onu netcezdedim o ishal içün ötükü ay yapalım bu ay hepsi birden ağır geleibiler dedi ben de okey verdim, 15 dakikada bi ateşini ölççeksin pnömokok ateş yapabilir dedi, 2 gün boyunca takipte ol dedi , anacım ben bu gece sabaha kadar burdayım canı sıkılan gelebiler bilgilerinize mirmirmirmir

anacım yi yav, nohut yimemezlik etmicen, hemi bi geceden suda bekletince gazınnı birazı çıkıyo, o kadar korkmyın ay, bebenin ondaki vitaminlere de ihtiyacı var a z da olsa yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…