tamamm lenn anladım valaa amanınnn cokk ayıp vallaaa ha
merancım hadı bas bas yavrum:CüvCüv:
len ıbolya sende git tamır etttır su makıneyıı ehehehehekaydirigubbakcemile3
len çamaşır makinemiz var çok şükür,eskiden de leğen vardı,leylekle ne alakası var...o kadar cahal değiliz tamam mı benim çocukları leylek getirmedi ama beni leylek getirdi die biliom ben annem öle söylemişti kii doğruuu çok severim leylekleriii...şimdi leyleğe nolmuş makine bozulursa nolurr yaz uleen en fazla atarlar ama sen cesur bir karısın yaz leyynn
sen gıt bence ıbolya artıkın hade yafriimmm:CüvCüv:
:dilcikar:ben gıdıomm vallaa uykum geldı.
ne edersen et burda tek basına
:ecrin_bebek:ne güzel ya maşallah bebişler uslu uyuyolar herhalde aman Allah bozmasın
hee bende anlamadıydım.jhatta senn konuyu anlamadığını düşünwrek angut bilenem dediydimkaydirigubbakcemile3 meğer esprükmüş:uhm:hüfffffffffffffff çııtır bu fıkrayı bilmeyen var mı yaaaaaaa, anacım şimdi burda anlatırdım da müstehcen bi fıkra, yav orda bi espiri var anlamıyonmu, hüf çıtır hüfffffffffffffff
kızım hafıften oksurmeye basladı bugun.deneyımlı anne olarak destınamız vardı ama artıkın meranımız var.ne önerırsın bacum? kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar.anacım kimse yokmu???bişey soracaktım bugün nohut yemeği yapacaktımda nasıl yapıldığını unuttum.akşamdan ıslattım şimdi haşlayımmı yoksa haşlamadan pişireyimmi ne dersiniz.birde ne kadar pişsin düdüklüde tabi???
guten morgeeennnhihoyyyt anam burda hava buzzzz:1no2: kar yağiii ya ben issmiri öslediiiimmm:çok üzgünüm:senağlama
hee bende anlamadıydım.jhatta senn konuyu anlamadığını düşünwrek angut bilenem dediydimkaydirigubbakcemile3 meğer esprükmüş:uhm:
ayyy bnm kuzuda öksüriii:çok üzgünüm: ne edeeekkk meraaannnh:a015:
günaydın kızlar.anacım kimse yokmu???bişey soracaktım bugün nohut yemeği yapacaktımda nasıl yapıldığını unuttum.akşamdan ıslattım şimdi haşlayımmı yoksa haşlamadan pişireyimmi ne dersiniz.birde ne kadar pişsin düdüklüde tabi???
ben haşlamadan malzemesiylebareber çiğden atıyorum düdüklüye 45dk falan pişiyo içine bir bütün sarımsak at gazını alsın
bu arada iyi cesaret ben tadını unuttum gaz yapıcak diye ama ösledimm bee bu havada da ne biçim gider haacokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?