ben haşlamadan malzemesiylebareber çiğden atıyorum düdüklüye 45dk falan pişiyo içine bir bütün sarımsak at gazını alsın
bu arada iyi cesaret ben tadını unuttum gaz yapıcak diye ama ösledimm bee bu havada da ne biçim gider haacokacimcoook
günaydın bacılar benim oğlumda 1 hafta öksürdü doktor ilaç veremedi küçük die bizde göğsüne vicks sürüp yün koyduk bıçak gibi kesti öksürüğü tavsiye ederim birde benim oğlum son 2-3 gündür çok kusuyo çökelek gibi ama baya sulu ve ekşimsi kokuyor acaba midesini üşütmüş olabilirmi??
he bacım kemikli yaparım normalde ama benim herif kemikli ete bu ne ben köpekmiyim kemik koyuyon diyorbenneyaptımkietlümü y apcan:uhm::uhm:
evet ya bende ilk defa yiyeceğim napim çok özledim haşlarsam gazı gider heralde.birde bol kimyon koyarım içine oda gazını alır heral.
gaz olucak diye çok korkuyorum iboşum yaa bizimki hala feci gazlı sabahları ben gene aynı saatte burdayım ama sen yoksun :mymeka:anacım yi yav, nohut yimemezlik etmicen, hemi bi geceden suda bekletince gazınnı birazı çıkıyo, o kadar korkmyın ay, bebenin ondaki vitaminlere de ihtiyacı var a z da olsa yiyin
anacım neden kustuğun bilmem de zaten bebekler anasının sütünü emdikten sonra o süt midelerinde çökelek kıvamına gelirmiş, kustuğu sütün görüntüsü normel yani, kusma şekli nasıl, ağızdan burundan fışkırarakmı kusuyo yoksa öylesine mi kusuyo
o astronot tulumlardan bende de var da benimkisi de baya bi 6 aylık filan, dışarı da çıkmıyoruz nasıl olsa diye önemsemedim ben, hem çıkmak istesek de bebek arabası var puseti var, pusetine koyuyom puseti de bebekarabasına koyuyom bi de battaniyeyle sarıp sarmalıyom yağmurluğunu diz örtüsünü de örttümmü taş gibi oluyo taş, ben gerek duymadım onun içün de araştırmadım
ya bizi babamız dışarı pek çıkarmıyo puseti kullanamıyorum o yüzden de cuma günü anneme bebek görmeğe gelcekler çocuğu dışarı çıkarırken giyeceği bir dış kıyafeti yok ana kucağımız çok dik duruyor sanki çocuk içinde rahat değilmiş gibi geliyo bana ya bu arada dışarı gezmeye gidiyomusunuz ya ben çok sıkıldım çokk
bende tek çıkmadımhiç ya eşimle careforua falan gittik yada teyzemlerle hastaneye ve ikiside arabayla tabii ama hava düzelsin hemen çıkcam iadei ziyaretlere gidicem bahane tabii bu
bizimde var o astronotlardan.6aylık için.bn giydiriyorum.azıcık kayboluo içinde ama baya kullanıslı.sıcacık.kullan valla.yerimseniben
bacım sen anadolu yakasındamısın??burda c&a nirdee??
anadolu yakasındayım ama c&a nedir anlamadım celenikobizimde var o astronotlardan.6aylık için.bn giydiriyorum.azıcık kayboluo içinde ama baya kullanıslı.sıcacık.kullan valla.yerimseniben
bacım sen anadolu yakasındamısın??burda c&a nirdee??
ya ben palladiumda diye biliyorum bize ordan biri hediye getirmişti palladium nerde biliyonmıu?
yok anacım ben ne biliim daha geleli 2 ay olmadı ahan bu angut şehresenağlamaya ben palladiumda diye biliyorum bize ordan biri hediye getirmişti palladium nerde biliyonmıu?
anadolu yakasındayım ama c&a nedir anlamadım celeniko
palladiumda kozyatağına açıldı ama gitmek nasip olmadı takdir edersinizki:smiley-cool:yasın gideris
yok anacım ben ne biliim daha geleli 2 ay olmadı ahan bu angut şehresenağlama
c&a bi alman giyim firması.okunuşuda se und a..buyukler için (erkek-byan) bide cocuklar için envayi cesit giyim.gerci ben türkiyede hiç bir mağazasına girmmedim.burda nasıl bilmiyorum.cok kaliteli.istanbulda bildiğim kadarıyla 3 mağazası varmıs.2 si cocuk biri büyükler içinmiş??cocuktan biri ve büyükler için mağaza avrupada diğer cocuk bu taraftaymıs.ama nirde işte???
bu palladium bana yakınmı ki??ben sarıgazideyimbenneyaptımki:çok üzgünüm:
yok anacım ben ne biliim daha geleli 2 ay olmadı ahan bu angut şehresenağlama
c&a bi alman giyim firması.okunuşuda se und a..buyukler için (erkek-byan) bide cocuklar için envayi cesit giyim.gerci ben türkiyede hiç bir mağazasına girmmedim.burda nasıl bilmiyorum.cok kaliteli.istanbulda bildiğim kadarıyla 3 mağazası varmıs.2 si cocuk biri büyükler içinmiş??cocuktan biri ve büyükler için mağaza avrupada diğer cocuk bu taraftaymıs.ama nirde işte???
bu palladium bana yakınmı ki??ben sarıgazideyimbenneyaptımki:çok üzgünüm:
POSTA KODU
(Postal code)
C&A
BÜTÜN MAĞAZALAR >>
(All stores)
MAĞAZA ARAMA >>
(Search)
C&A
MAĞAZALAR
Istanbul Bakırköy Cadde Mğz.
Istanbul Capacity Çocuk Mğz.
Istanbul Fatih Mağazası
Istanbul Palladium Mağazası
Istanbul Profilo Mağaza
evet carfor gibi içinde bisürürmağaza var bööle mezarlık gibi bi otoparkı var ben hamileliğimin son zamanınsda sıkıntıyla gezdiğim için bana daral gelmiştiÇ:))) ama bebişle gidilecek güzel bi yer bebek mağazalerıda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?