2008 Ekim Anneleri

evet ya bende ilk defa yiyeceğim napim çok özledim haşlarsam gazı gider heralde.birde bol kimyon koyarım içine oda gazını alır heral.

anacım neden kustuğun bilmem de zaten bebekler anasının sütünü emdikten sonra o süt midelerinde çökelek kıvamına gelirmiş, kustuğu sütün görüntüsü normel yani, kusma şekli nasıl, ağızdan burundan fışkırarakmı kusuyo yoksa öylesine mi kusuyo
o astronot tulumlardan bende de var da benimkisi de baya bi 6 aylık filan, dışarı da çıkmıyoruz nasıl olsa diye önemsemedim ben, hem çıkmak istesek de bebek arabası var puseti var, pusetine koyuyom puseti de bebekarabasına koyuyom bi de battaniyeyle sarıp sarmalıyom yağmurluğunu diz örtüsünü de örttümmü taş gibi oluyo taş, ben gerek duymadım onun içün de araştırmadım

anacım yi yav, nohut yimemezlik etmicen, hemi bi geceden suda bekletince gazınnı birazı çıkıyo, o kadar korkmyın ay, bebenin ondaki vitaminlere de ihtiyacı var a z da olsa yiyin
gaz olucak diye çok korkuyorum iboşum yaa bizimki hala feci gazlı sabahları ben gene aynı saatte burdayım ama sen yoksun :mymeka:

anam nası sarıyon ööle veledi dur sevdim bu işi bende böle çıkariim bebek arabasına portbebesi sığıyo demek :uhm:

ya bizi babamız dışarı pek çıkarmıyo puseti kullanamıyorum o yüzden de cuma günü anneme bebek görmeğe gelcekler çocuğu dışarı çıkarırken giyeceği bir dış kıyafeti yok ana kucağımız çok dik duruyor sanki çocuk içinde rahat değilmiş gibi geliyo bana ya bu arada dışarı gezmeye gidiyomusunuz ya ben çok sıkıldım çokk

bende tek çıkmadımhiç ya eşimle careforua falan gittik yada teyzemlerle hastaneye ve ikiside arabayla tabii ama hava düzelsin hemen çıkcam iadei ziyaretlere gidicem bahane tabii bu

bizimde var o astronotlardan.6aylık için.bn giydiriyorum.azıcık kayboluo içinde ama baya kullanıslı.sıcacık.kullan valla.yerimseniben

bende tek çıkmadımhiç ya eşimle careforua falan gittik yada teyzemlerle hastaneye ve ikiside arabayla tabii ama hava düzelsin hemen çıkcam iadei ziyaretlere gidicem bahane tabii bu

bacım sen anadolu yakasındamısın??burda c&a nirdee??

bizimde var o astronotlardan.6aylık için.bn giydiriyorum.azıcık kayboluo içinde ama baya kullanıslı.sıcacık.kullan valla.yerimseniben

ya ben palladiumda diye biliyorum bize ordan biri hediye getirmişti palladium nerde biliyonmıu?

anadolu yakasındayım ama c&a nedir anlamadım celeniko
ya ben palladiumda diye biliyorum bize ordan biri hediye getirmişti palladium nerde biliyonmıu?

palladiumda kozyatağına açıldı ama gitmek nasip olmadı takdir edersinizki:smiley-cool:yasın gideris

yok anacım ben ne biliim daha geleli 2 ay olmadı ahan bu angut şehresenağlama
anadolu yakasındayım ama c&a nedir anlamadım celeniko

palladiumda kozyatağına açıldı ama gitmek nasip olmadı takdir edersinizki:smiley-cool:yasın gideris

c&a bi alman giyim firması.okunuşuda se und a..buyukler için (erkek-byan) bide cocuklar için envayi cesit giyim.gerci ben türkiyede hiç bir mağazasına girmmedim.burda nasıl bilmiyorum.cok kaliteli.istanbulda bildiğim kadarıyla 3 mağazası varmıs.2 si cocuk biri büyükler içinmiş??cocuktan biri ve büyükler için mağaza avrupada diğer cocuk bu taraftaymıs.ama nirde işte???
bu palladium bana yakınmı ki??ben sarıgazideyimbenneyaptımki:çok üzgünüm:

çokuzak sayılmaz palladıum sana arabanızyokmu söle götürsün seni

ayrıca nredne angut diyonn benim istanbuluma hıııııııııııııı

kozyatağında palladium sarıgaziye baya uzak bacım bende alemdağda görev yapmıştım alemdağı biliyomusun oraya çok yakın 14 şb diye bir otobüs geçiyor sarıgaziden en azından yakın bir yere kadar getirir palladuma

POSTA KODU
(Postal code)
C&A
BÜTÜN MAĞAZALAR >>
(All stores)
MAĞAZA ARAMA >>
(Search)

C&A
MAĞAZALAR

Istanbul Bakırköy Cadde Mğz.
Istanbul Capacity Çocuk Mğz.
Istanbul Fatih Mağazası
Istanbul Palladium Mağazası
Istanbul Profilo Mağaza

Son düzenleme:

yani:uhm: bacım buralar nire:1shok: ben bilmem buraları.herifimde bilmez.arabamız var yol iz bilmeyince ne dek??
buarada biriniz uzk biriniz yakın demişiniz:sm_confused:

ben palladiuma çok yakın oturuyorum sarıgazi uzak bacım arabanız varsa rahat gidersiniz otobanı kullanacaksınız herhalde ben de ordan arabayla nasıl gidilir tam bilmiyom ama sorarsınız

belediyenn bi sitesi var.bu yerin adını girince yolları cıkarıo.olmazsa ordan bakarız.nasıl biyer?alısveriş merezimi?bu kadıköydeki carfur gibimi?

evet carfor gibi içinde bisürürmağaza var bööle mezarlık gibi bi otoparkı var ben hamileliğimin son zamanınsda sıkıntıyla gezdiğim için bana daral gelmiştiÇ:))) ama bebişle gidilecek güzel bi yer bebek mağazalerıda var

bende cemekoydeyım nAsıl gıdılecegını yazarsanız sevınırım cesıt cokmu fıyatlar nasıl bılegı verebılırmısın kaydirigubbakcemile5

fiyatlarını pek bilmiyorum bir arkadaş hediye getirmiş ordan ama palladiıum capitol gibi işte içinde bir sürü mağaza var bebiş içinde mağazalar var şimdi çekmeköyden tam olarak nasıl gidilir pek bilemiyorum çünkü palladium tam kozyatağı değil biraz içerde kalıyor batı ataşehir diye bir yer arabayla nası gidilir pek bilmiyorum şile otobanından gidileecek herhalde ama tam bilmiyorum yanıltmayım canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…